Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 21:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Mesaje primite de la Casino (Italia)" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 11.11.2007, 01:09    Post subject: 29 Feb.2000 Reply with quote

29 Feb.2000


           Dragi prieteni aleși, odihniți-vă senini pe inima Mea în timp ce un uragan traversează Cerul și zguduie pământul; aceasta anunță schimbarea în fapt; lucrez cu putere, deschideți ochiul inteligenței și înțelegeți că vreau să schimb fața pământului; deșertul trebuie să devină grădină udată, trebuie deci o acțiune decisă: mai întâi în momente diferite în variate părți ale lumii, apoi simultan, pretutindeni. Nu vă temeți, prieteni credincioși, în inima Mea Cerul e mereu senin și transparent, iar Focul iubirii mele are Flacără nestinsă

           Mireasă iubită, nu tremura din cauza Cuvintelor Mele, să nu geamă inima ta, ci să fie liniștită; să tremure în schimb rebelii de pe tot pământul, să tremure cei care zic: „Merge bine, merge bine” în timp ce totul merge rău. Să tremure cei care zic: „deja societatea devine mai bună, religiozitatea crește” în timp ce credința moare și crește superstiția. Să tremure cine zice: „Dumnezeu nu există, facem totul noi, oamenii, cu geniul nostru și cu capacitatea noastră”. Să tremure aceștia pentru că vor avea o surpriză asemănătoare cu cea a oamenilor din timpul potopului și al Sodomei și Gomorei.
           Și aceia spuneau: „Totul merge bine” în timp ce în inimă creștea revolta, iar Poruncile Mele erau călcate în picioare. Și lor li s-a cerut îndelung să se îndrepte, să ceară iertare, li s-au făcut Promisiuni pline de iubire pentru că Eu, Eu Dumnezeu sunt Părinte, nu patron, doresc mereu să dau Fericirea și niciodată durerea sau doliul, doresc mereu să dau viața și nu moartea.
           Ei, cei din timpul potopului, râdeau de Noe, îl numeau „Nebun, exaltat”; dar el a trebuit să-și construiască arca printre ofense, luări în râs și umiliri. Dar el a perseverat până la sfârșit, a fost tare și curajos, eroic și sigur pe ceea ce făcea. A venit apoi surpriza pentru oamenii rebeli care erau așa de mulți și nu s-ar fi îndreptat niciodată pentru că Eu, Eu Dumnezeu, citind în inimile lor, am înțeles că și dacă aș mai fi acordat timp, nimic nu s-ar fi schimbat în bine, ci totul în rău. A început deci să plouă, ca de obicei, dar iată surpriza: ploaia nu se mai oprea; rugămințile și rugăciunile tardive n-au servit la nimic pentru că timpul ajunsese la scadență și Dreptatea Mea trebuia să se împlinească. Restul se cunoaște.
Ce surpriză dureroasă au avut proștii din acel timp, mireasă dragă! Îți spun, îți repet, îți confirm că dacă oamenii din timpul tău nu se schimbă imediat și nu se căiesc, vor avea o surpriză asemănătoare și nici unul nu va scăpa dezastrului.
Eu, eu Dumnezeu nu privesc la cuvintele care ies, goale, de pe buze, privesc inima: dacă o văd hotărâtă la rău nu mai acord amânare, ci acționez imediat, pentru că așteptarea înseamnă înrăutățirea situației. La fel ca un chirurg care, când vede că răul este ireversibil procedează îndată la extirparea părții bolnave, la fel fac și Eu, Eu Dumnezeu, cu iuțeală maximă, pentru a împiedica puținul care a rămas bun să se corupă, să intre în putrefacție.
           Mireasă iubită, și cei din Sodoma și Gomora au fost avertizați continuu. Păcatele lor erau răspândite și nici unul nu practica Binele, mari și mici erau corupți și deviați, Legile Mele erau călcate în picioare în timp ce creștea iremediabil în cei mici și în cei mari. Am intervenit subit atunci când am citit în inimi hotărârea de a continua revolta; așa cum știi, puțini au fost salvați, avertizați de Îngerii Mei. Și apoi surpriza: într-o zi oarecare, la fel ca altele, pe neașteptate, a plouat foc din Cer și a ars totul: au murit în mod mizerabil mici și mari și nimeni nu s-a salvat.
           Repetă lumii, mireasă credincioasă și iubită, Cuvintele Mele: am citit în inimi, am văzut că în multe din ele nu e nici o intenție de schimbare, am așteptat pentru a permite căința, dar căință nu este: Legile Mele sunt călcate chiar de aceia care ar trebui să le învețe și să le urmeze primii; da, iubită mireasă, fii Mei preaiubiți, da, miniștri Mei sunt primii care le calcă: ei au devenit ca niște oameni beți. Atunci, mireasă iubită iată ce îți spun: inimile sunt reci, mințile întunecate, nu văd nici o îmbunătățire, nu văd nici o intenție de căință: iată, e gata Justiția Mea care acum va face un pas înaintea Îndurării Mele. Am chemat fără răspuns; am bătut fără să Mi se deschidă. Am trimis pe profeții Mei, prieteni fideli care sorb Vigoare și Foc din Izvorul Iubirii Mele; ei sunt ofensați, umiliți, luați în râs; mulți trebuie să trăiască în ascuns pentru a nu fi luați cu asalt de fiarele sălbatice care au ferocitatea conducătorului lor.
           Iată ce se va întâmpla, mireasă iubită: păstorul bun și drept, păstorul înțelept și luminos va fi înlăturat și oile se vor împrăștia: multe vor fi pradă lupilor fioroși care nu le vor cruța viața; multe se vor ascunde, altele vor rămâne rănite și gemând, toate, risipite, vor implora Numele Meu Preasfânt: după puțin, cele care vor mai avea încă viață (spirituală), vor vedea izbucnind o mare Lumină și Eu, Eu Iisus, păstorul Veșnic, Mă voi întoarce să le adun în Staulul Meu. Le voi chema pe nume una câte una, voi îngriji rănile lor, le voi purta la pășuni bogate unde vor putea sta în siguranță.
           Vor dispare toți lupii, nici unul nu se va mai afla, pământul va trăi în bucurie și bunăstare, dar îți spun, va fi destul de tăcut, cât de tăcut va fi! (pe el vor fi rămas puțini locuitori).
           Du lumii Mesajul Meu de iubire, apoi odihnește-te fericită pe Inima Mea arzând de Iubire.
           Te iubesc – vă iubesc.
                                                                                                                       Iisus
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !