Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 20:47
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Conquiztador - un plan diabolic de manipulare mentala subconstienta indreptat impotriva poporului roman" 
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant


PostPosted: 8.1.2008, 11:38    Post subject: disecare Reply with quote

O sa incep cu sfirsitul, ca subiectul pare sa deranjeze. O sa fac eu acea despicare de care amintea mesajul Miliardarului, ca poate asa e mai clar ce vrea el sa zica in primul si cel de al doilea mesaj, inclusiv ce se vede si ce nu din mesajul stimatului domn Taikoun ce a ajuns deja o victima total nevinovata.

Taikoun @ Mon 07 Jan, 2008 19:51 wrote:
Nu am sa imi pierd nici eu timpul ,enumerandu-ti locurile prin care am fost si unde am luat masa (desi la Luvru nu mi-a venit deloc sa iau masa pt ca nu pentru a manca ma aflam eu acolo), nici varsta sau scolile pe care le-am facut, absolvite in urma unor ani de munca si studiu. Pentru ca ASTA ar denota aroganta si infumurare.

Cu toate ca o parte din ce voi spune e off topic, merita sa comentez putin ce scrii. Ai debutat in primul mesaj cu o atitudine aroganta si superioara, criticind si judecindu-l pe cel ce a oferit niste informatii, denigrindu-l si pe el si mesajul lui, aruncindu-i la cos ideile si pe el trimitindu-l la plimbare cu o nerusinare atit de evidenta si apoi te-ai suparat ca ti s-a scos in la vedere aceasta atitudine a ta nedemna. Mai mult, prin ce ai spus ai intarit chiar fara sa vrei adevarurile expuse de cel pe care l-ai criticat si denigrat anterior. Nu-ti spun nici eu unde am luat masa sau ce scoli am, insa iti spun ca daca in primul mesaj ai fost evaziv in prezentarea ta ca individ, acum, mai ales in acest pasaj te-ai dat de gol si ai confirmat ce spunea Miliardarul despre tine: ca esti plin de tine, arogant, snob. Mai jos dovedesti si alte inzestrari pe care le voi puncta pe fiecare in parte. Da, sa nu uit, esti si infumurat caci nu-i asa, nu poti dovedi ca nu exista o manipulare si o conspiratie diabolica, dar ne lasi sa intelegem ca stii ce e in ziua de azi, cum este cu plimbarile astea, cu oxigenarea si cultura generala si nenumaratele si nespusele scoli pe care le-ai facut. Sint convins ca nici o astfel de scoala nu ai facut-o apelind la un penibil joc de cultura generala, sau de "hai sa ne batem in joystick si mouse sa vedem cine e mai cult dintre noi si pune stapinire pe nu conteaza ce nu ne apartine de drept".

Eu as completa la ce a spus Miliardarul cu: "prostul pina nu e si fudul nu e prost destul". Tu esti mai rau decit cel arogant, caci pe linga aroganta esti si ambiguu, nespunind ce esti, stii si faci, ci doar ne lasi sa intelegem ce mare "cult" esti, adica infumurare si aroganta prin disimulare. Chiar daca le disimulezi, ele se vad de la 10 poste.

Quote:
Remarc cu stupoare avalansa de injurii si remarci jignitoare care nu stiu unde mai au loc intr-o persoana atat de profunda cum doresti a parea. Si, in cel mai primitiv mod de analiza, o sa le enumar ca sa vezi cate ti-au "scapat":


Nu stupoare te face sa faci anumite gafe, ci orgoliu si statutul de prea plin ce e deranjat ca cineva i-a aratat o parte din fata sa nevazuta. Da, ai dreptate insa, analiza ta este precum gindirea ta probabil: primitiva. Decit sa spui altuia ca vrea sa para profund, mai bine aratai tu ca esti o asemenea persoana. Lista de mai jos cuprinde niste adevaruri si niste cuvinte rupte din context, ceea ce arata o neputinta in a argumenta propriile idei si o nevoie primitiva de a manipula prin omisiune.

Quote:
- prea plin de el
- arogant
- snob


Vrei sa spui ca nu esti un astfel de individ ? Pai al doilea mesaj al tau ne-a dovedit clar asta.

Quote:
- ignorant

Avind in vedere ca nu ai tratat cu argumente si contra argumente subiectele principale ale articolului acestui topic arata ca esti ignorant la greu. Ignoranta nu e ceva rau in sine, dar devine foarte grava atunci cind ti se pune in fata un adevar iar tu preferi sa-l ignori sau sa te faci ca nu-l intelegi, sau mai stii, poate chiar nu ai capacitatea sa-i intelegi mesajul. Sa-ti amintesc cuvintele cheie ale articolului principal:

- manipulare
- forta gindului folosita in mod pervers si diabolic
- conspiratie impotriva poporului roman
- conspiratie impotriva umanitatii
- devierea mintii si constiintei in special a tinerilor de la un mesaj de pace, armonie si familie asezata la locul ei, in tara lui si in casa lui, atitudine specifica neamului milenar din care se trage romanul, poporul roman, ceea ce este deviere catre o atitudine agresiva si demna de niste dictatori si popor barbar ce cucereste si ucide tot ce-i sta in cale.
- inducerea in mod pervers a unei stari de zizanie si dezbinare intre romani, intre prieteni, intre rude si colegi.

Ai tratat in mod profund sau macar superficial vreunul din aceste aspecte ?  lens

Quote:
- joc tembel


De cind asta ar insemna o injurie, de cind jocul are personalitate si se considera jignit ca i se spune pe nume ? Nu cumva in orbirea voastra (cei care gindesc ca tine) ati ajuns atit de prinsi de acest "joc" ca faceti deja una cu el si va simtiti jigniti cind nu ar fi cazul ?

Cite carti sau cite informatii cu adevarat importante si necesare ar capata jucatorii acestui joc penibil daca in loc sa piarda zeci sau sute de ore in fata calculatorului raspunzind la aproape aceleasi intrebari si traind stari de tensiune, ar fi citit zeci de carti cu adevarat necesare dezvoltarii sale intelectuale dar si ca om, sau macar ca si cultura generala ?  sceptic

Quote:
- parveniti
- snobi intelectuali


Ce altceva poti fi dupa ce ti-ai pierdut mii de ore in fata unui calculator aflind niste informatii absolut nesemnificative si net inferioare ca si raport de informatie acumulata intr-o anume perioada de timp ? Exista oare vreo scoala in lumea asta unde s-au inlocuit diferitele materii cu astfel de "jocuri de cultura generala" si de acolo sa fi iesit ceva genii si mari oameni de stiinta sau cultura ? Nu este evident ca nu inveti mai nimic din asa zisul "joc de cultura generala" si ca daca am privi macar si pt. o clipa acest joc ca si o modalitate de a mari cultura generala, nu este extrem de evident ca el are o eficienta extrem de scazuta fata de variantele traditionale, adica cititul sau vizionarea/audiere de reale si consistente informatii de cultura generala ?

Nu ai fi tu un parvenit si un snob intelectual daca te-ai lauda sau te-ai prezenta ca fiind un intelectual doar pt. ca ai jucat mii de ore la un astfel de joc penibil ?  yes

Quote:
- minciuna, manipulare si pe orbirea, sa nu zic prostia unora ce viseaza cai verzi pe pereti


Care parte a acestui adevar nu vrei sa-l vezi sau este interpretata de mintea si orgoliul tau ca fiind jignire si nu pentru ca uneori "adevarul doare" ?

Quote:
- penibil si tembel


Da, adevarul asta e iar tu iar faci corp comun cu jocul. Atit de mare este dependenta care se creaza jucind acest penibil si tembel joc ?  error

Quote:
- imbecili si oligofreni


O alta fraza rupta din context, in care o realitate vie, anume cea a existentei unor asemenea categorii de oameni si conexiunea lor cu ceea ce e in mintea ta, precum ca jucatorii ar fi fost numiti "imbecili si oligofreni" si care de fapt nu asta s-a spus in mesaj. Iata pasajul original si complet:

"competitia nu a fost NICIODATA cheia evolutiei, ci geniul. Pune niste imbecili si oligofreni sa faca o competitie din care sa rezulte ceva genial, sau ceva care sa semene a evolutie si vezi rezultatul."

Deci, pe marginea subiectului evolutie (de care sint absolut convins ca HABAR NU AI CE ESTE AIA si in ce directie ar trebui ea sa se manifeste in ceea ce priveste omul inca de la nasterea sa, educatia sa si pina la moartea sa) ti s-a precizat ca aberezi in ceea ce priveste afirmatia ta penibila cum ca pt. a evolua e nevoie de competitie, cind de fapt ar fi nevoie de geniu. Dar vezi tu, modul pervers in care ai intors din condei aceasta idee e o actiune lamentabila si neadecvata pt. calitatea pe care incerci sa ne-o prezinti mai sus. Sau cine stie cine mai esti si tu cu adevarat si cine se ascunde in spatele acestui "domn Taikoun".

Quote:
Este alegerea fiecaruia CUM isi traieste viata si, de asemenea, fiecare om, ca individualitate,  hotaraste asupra lucrurilor care il bucura.


Ce spui tu stimate domn, nu cumva vrei sa transformam eventual Romania in "paradisul poponarilor" numai ca in felul asta sa se bucure fiecare cum vrea el ? Eventual o noua Sodoma si Gomora nu vrei aici in Romania ? Nu aceleasi sintagme idioate le folosesc si unii pt. a-si expune aberatiile si deviatiile pt. a promova ca si in cazul acestui joc pe care il aperi, deviatia constiintei umane ? Sau poate vrei ca si copiii tai sa se bucure de droguri si alcool pt. ca nu-i asa, e dreptul fiecaruia sa se bucure... ? Asa cum cred ca totusi le faci o anume educatie la proprii tai copii, nu e normal ca si altii sa-i educe sau macar sa-i informaze in legatura cu anume "oferte" cu care unii rauvoitori vor sa-i ademeneasca si conduca catre o stare de confuzie si depersonalizare ?

Quote:
Este opinia ta, stimate domn, ceea ce ai scris in primul post, asa cum este si a mea, ceea ce am considerat de cuviinta sa scriu. Dar este exagerat si deja..incepe sa se incadreze in cateva din notiunile din lista de mai sus, deja folosite de dumneata sa JUDECI oamenii. Nimeni nu are aceasta putere, de a judeca pe altii. Nu te erijezi in Dumnezeu. NU numesti niste oameni oligofreni si imbecili.


Te simti cu musca pe caciula in mod gratuit. Termenul de oligofreni si imbecili nu se referea la cineva anume, ci la aceasta realitate pe care o traiesc anumite fiinte, dincolo de voia lor sau a noastra. Cit despre a judeca, nu asta ai facut tu de la primul mesaj in care il trimiteai la plimbare, la aer curat si ii spuneai in mod voalat ca bate cimpii cu conspiratia ?  sceptic Altfel spus e ca zi cum spui: "nu te erija tu mai omule in Dumnezeu si nu mai judeca, ca o fac eu in locul tau si inaintea ta". Cred ca te simti frustat ca ti-a luat cineva piinea de la gura.  roll

Quote:
Asa ceva, draga (?!) domnule nu se face. Asa ceva nu are legatura cu gradul de cultura, ci cu BUNUL SIMT, acel bun simt pe care, si niste copii, chiar daca nu au mancat in restaurantele pariziene, chiar daca nu citit carti de manipulare sau Biblia, il au.


Pai daca nu se face, tu de ce o faci mai draga domnule ? Si apoi, afla ca bunul simt este acea calitate ce este definita printr-o expresie mai putin ortodoxa: "a avea mintea in inima si inima in minte", sau "stiinta cu constiinta", sau "inteligenta plina de inspiratia lui Dumnezeu". Adevarat, nu trebuie sa citesti manuale de manipulare sau Biblia pt. asta, dar cu atit mai putin poti s-o obtii in fata unui calculator si a unui asemenea joc. Cel putin citind acele manuale de manipulare, afli cum pot incerca altii sa te minta si sa te manipuleze, iar folosind macar Biblia afli si cum sa fii inspirat de Dumnezeu sa demasti aceasta hidra a manipularii mondiale la care este supusa "in ziua de azi" intreaga umanitate.

Quote:
Nu te mai deranja sa imi raspunzi. Subiectul e incheiat pentru mine. Ca mi-am furat din timp ca sa scriu acum, nu am facut-o pentru dumneata, ci din respect pentru oamenii, tineri sau mai in varsta, pe care i-ai insultat.

Probabil ca nici nu o va face, cel putin nu cred ca prea curind, dar nu-ti face griji, subiectul e inchis pt. tine dar deschis pt. altii, pt. cei cu adevarat destupati la minte care sesizeaza adevarurile expuse si nu considera ca adevarul trebuie neaparat sa supere, ci in cel mai bun caz sa te trezeasca dintr-un lung somn al constiintei scapindu-te astfel de anumiti "monstri ai ratiunii". Tocmai aparind o astfel de intentie si realizare perversa precum este acest joc, tu perpetuezi manipularea prin intermediul lui si chiar jignesti inteligenta multora dintre cei ce pina la urma vor vedea efectele acestui joc aspura psihicului jucatorilor. Dar pina la urma, nu-i asa, fiecare e liber sa se bucure de ce poate si ii este specific nivelului sau de constiinta.

Taikoun @ Mon 31 Dec, 2007 14:05 wrote:
Ce se intampla oare cu oamenii din ziua de azi?

Si acum sa comentez primul tau mesaj aratind direct si concret ceea ce Miliardarul a facut-o cu perdea.

Citiva oameni care au alte idei si conceptii si alta viziune asupra ceea ce se petrece in jurul lor. Indirect si in mod pervers sugerezi ca "aceia" ar fi deplasati sau dusi cu sorcova si tu de fapt cunosti adevarul/realitatea si te "minunezi" de cit de lipsita de aer/oxigen este mintea lor. Este o jignire voalata/disimulata la adresa a milioane de oameni care cunosc diferite adevaruri despre conspiratia mondiala diabolica a unor dezaxati mintal ce vor sa inrobeasca intreaga planeta si sa omoare 2/3 din umanitate iar pe restul sa-i foloseasca drept sclavi, ba chiar sa-i foloseasca in scopurile lor diabolice, dupa care sa se descotoroseasca de ei.

Miliardarul a punctat una din multiplele modalitati de manipulare si de folosire a mintii oamenilor, dar el este doar una dintre miile de voci care fac asta. Cum iti permiti sa-i jignesti pe toti acestia sau sa nu le lasi libertatea de a exprima niste pareri personale cu mai mult argumentate ai facut tu cu decit parerile tale ?

Quote:
Orice lucru care ne bucura ascunde ceva necurat, oricare om care ne zambeste, doreste sa ne dea cu ceva in cap, orice joc de cultura generala este o arma a manipularii unor oameni bolnavi care vor sa cucereasca Romania si, in viitorul nu prea departat, atentie!!! vor sa cucereasca Europa.


Manipulare ordinara sau inconstienta: "orice lucru care ne bucura". A spus Miliardarul ca ORICE lucru care ne bucura ar fi ceva rau sau manipulator ?!  sceptic Daca nu, cum vii tu cu o asemenea ineptie si afirmatie globalista tipic comunista si manipulatoare ? Nu-ti aduci aminte ce se spunea pe vremea comunista ? "Vestul este diabolic". Oare tot vestul este rau ?

Indirect si neprecizat Miliardarul a amintit de rolul poporului roman in viitorul planetei ce este specificat in anumite profetii legate de Romania, dar si de tendinta globalista a infiintarii unei asa zise Noi Ordini Mondiale, a unui Guvern Unic Mondial ce au ca scop globalizarea intregii planete si desfiintarea tuturor statelor libere si democrate si aneantizarea tuturor popoarelor si a traditiilor lor specifice, bagindu-le mai apoi intr-o masa amorfa de indivizi fara personalitate si fara constiinta libera. Sau vrei sa spui ca nu exista o asemenea dorinta a unei elite mondiale ?

Quote:
Stimate domn, bucura-te de viata, plimba-te, plimba-ti familia, iesi la soare, la aer, oxigeneaza-te. Ia o gura de aer curat care sa te scoata din lumea consipiratiilor ascunse in spatele unui joc de cultura generala.


Adica mergi si plimba ursul, sau mergi si aeriseste-te. Imi pare doar mie a fi o jignire si lipsa totala a contra argumentelor ? Si partea cu familia, ce rost avea in dizertatia ta ? Te deranjeaza cind ti se intoarce aceleasi idei si ti se da peste nas in mod "nevinovat", dar nu te uiti la faptul ca tu ai provocat o asemenea reactie, ce zic eu ca ar fi putin prea blinda fata de intentiile tale ?  no idea

Quote:
Lasa oamenii sa se bucure, sa invete si sa lupte sa devina mai descuiati la minte. Acest joc este un joc de cultura generala, iar competitia a fost, este si va fi, draga domnule, CHEIA EVOLUTIEI.


Cine ti-a rapit bucuria de a fi si ramine ignorant ? Ai fost doar informat, insa mai departe e alegerea fiecaruia ce face cu viata si cu bucuriile lui.

Quote:
Felicitari acestui joc care reuseste sa adune oameni de toate varstele intr-o lupta a mintilor dornice de cunoastere!


Felicitari celor ce lupta impotriva manipularii, a minciunii, a prostiei si ignorantei, uneori chiar cu pretul de a fi denigrat tocmai de cei pe care vor sa-i ajute.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !