Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 04:24
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Deplasarea instantanee în spațiu este pefect posibilă. Cazuri uluitoare de teleportare" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 25.2.2008, 03:58    Post subject: Deplasarea instantanee în spațiu este pefect posibilă. Cazuri uluitoare de teleportare Reply with quote

Deplasarea instantanee în spațiu este pefect posibilă. Cazuri uluitoare de teleportare


de Lidia Teodorescu


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Teleportarea este numele dat de către oamenii de știință fenomenului prin care un obiect sau o persoană dispare brusc dintr-un anumit loc pentru a apare aproape simultan în cu totul alt loc. Știința modernă nu poate explica fenomenele de teleportare instantanee; aceasta însă nu împiedică producerea lor. De multe ori, asemenea fenomene nu sunt doar miraculoase, dar pot crea situații amuzante.

Fricosul care se teleportează instantaneu

Primele fenomene de teleportare spontană a lui Brian Jones, cercetător la NASA, au apărut în anul 1974, cu ocazia testării unor avioane supersofisticate. În primăvara acelui an, Brian Jones trebuia să urce la bordul acelor avioane pentru a testa câteva dispozitive inventate de el. Se știa de multă vreme că Jones era foarte fricos, dar nimeni nu credea că va fi nevoie de amenințarea cu șomajul pentru a-l obliga să se urce în avion. După săptămâni de încercări, în care tot personalul NASA care lucra cu el a dus o îndelungată muncă de convingere, Brian Jones s-a urcat în avion în martie 1974. Dar degeaba.

Încă din primele zile ale experimentului, s-au petrecut fenomene extrem de ciudate. În fiecare dimineață, după tergiversări care durau ore întregi, până la urmă Jones se suia la bordul avionului. După ce se instala în scaun, închidea ochii și își astupa urechile. În câteva momente incredibilul se petrecea: colegii lui se trezeau cu Brian Jones în birou. Acesta avea o puternică stare emoțională cauzată de frică și era într-o poziție chircită. Imediat în monitoare se auzea vocea speriată a pilotului: „ Domnul Jones a dispărut din avion”. Lucrurile s-au repetat de mai multe ori într-un mod absolut identic.

De fiecare dată când revenea în birou, Brian prezenta stări grave de amețeală și nu putea explica ce se petrecea: „Închid ochii, mă cuprinde o frică de moarte, aud un vâjâit și apoi mă trezesc aici. De fiecare dată mi-e cam rău.” Evidența fenomenelor de teleportare nu a mai putut fi negată de oamenii de știință, iar explicația cea mai plauzibilă pe care au găsit-o era legată de puternica frică de zbor a cercetătorului. Aceasta ar fi activat anumiți centri nervoși de pe creier și ar fi condus la teleportarea lui Jones înapoi în biroul său.

Teleportat de dorul soției

Brick Dealon era un individ absolut obișnuit, care a trăit nebăgat în seamă până la vârsta de 27 de ani, când s-a căsătorit. El locuia în Los Angeles și era șofer de taxi. În luna mai a anului 1982 a cunoscut-o pe Luise Brandeville, o fată de care s-a îndrăgostit nebunește. După trei luni, cei doi s-au căsătorit și ciudățenile au început să se manifeste. Astfel, el apare brusc alături de soția sa în momentul în care ar fi trebuit să se afle la serviciu. De fiecare dată, la aceste bruște întâlniri, singurul lucru pe care-l putea spune Brick era: „Mi s-a făcut dor de tine și am apărut aici”.

La început, soția a bănuit că el o urmărește, dar s-a convins repede că lucrurile nu stăteau chiar așa, atunci când a observat că soțul său nu-și găsea mașina. Prima dată când s-a petrecut acest lucru, au găsit mașina la o distanță de peste 20 de minute de mers față de locul în care se întâlniseră. Clientul din taxi era leșinat. Întrebat ulterior ce s-a întâmplat, pasagerul a spus: „Eram la un stop. Șoferul a început brusc să plângă și să-mi spună că-i este foarte dor de soția sa. Apoi a dispărut brusc. Atunci cred că am leșinat.”

Fenomenul s-a petrecut de mai multe ori și, din cauza reclamațiilor făcute de clienți, firma a fost nevoită să-l concedieze pe Brick. Speriați, soții Dealon s-au prezentat la un medic psihiatru. S-a descoperit că Brick Dealon nu putea să stea departe de soția sa, deoarece la un moment dat avea stări de prăbușire sufletească nejustificate și i se făcea brusc dor de Luise. În acele momente îl apuca plânsul și dispărea brusc, ca peste câteva zecimi de secundă să apară lângă soția sa, indiferent de locul în care se afla aceasta.

Există și alte relatări despre asemenea teleportări miraculoase. Se pare că acest fenomen a fost consemnat și în secolele trecute și chiar au existat cazuri de oameni care erau considerați vrăjitori de către Inchiziție și arși pe rug din cauza inexplicabilelor teleportări.

O călugăriță printre indieni

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.La începutul secolului al XVII-lea, Maria, o călugăriță spaniolă, a povestit superiorilor săi în timpul unei adunări din orașul Agreda că zburase deasupra Americii Centrale. Cât timp ea se aflase acolo, convertise la creștinism un trib numit Jumano. Spusele Mariei păreau a fi erezii curate, de aceea superiorii i-au cerut să retracteze tot ceea ce afirmase, lucru pe care călugărița l-a refuzat categoric.

În anul 1622, Papa Urban al VIII-lea și Regele Filip al IV-lea al Spaniei au primit o serie de scrisori pline de indignare din partea Părintelui Alonzo de Benavides, un misionar trimis în Mexic pentru a-i creștina pe localnici. El dorea să afle de ce fusese trimis să facă un lucru deja înfăptuit. Indienii aveau rozarii și cruci și știau tot ceea ce era necesar de la o femeie în albastru, spuneau ei.

În anul 1630, Părintele de Benavides s-a întors în Europa și, auzind despre călătoriile Surorii Maria, s-a deplasat la Agreda pentru a vorbi cu tânara călugăriță. Incredibil, ea a descris cu lux de amănunte locurile, oamenii și obiceiurile pe care el le întâlnise în Mexic. Ea i-a povestit Părintelui uluit întâmplări pe care foarte puțini le-ar fi putut cunoaște. Iar când misionarul a scos o icoană pe care o foloseau indienii, superiorii Surorii Maria au recunoscut-o ca fiind una dintre cele dispărute de la adunarea din urmă cu câțiva ani.

Dar trebuie remarcat că asemenea fenomene nu sunt întotdeauna necontrolate. În data de 7 noiembrie 1975, doi doctori din Olanada, Karlis Osis și Erlendur Haraldsson au înregistrat pe peliculă, în cadrul unui experiment televizat, teleportarea unui yoghin indian pe nume Dadaja a fost declarată veritabilă de către Institutul de Științe Oculte din Paris. Fenomenele de teleportare nu mai pot fi trecute cu vederea de către oamenii de știință.

Ce spune știința?

Orice acțiune care se desfășoară în timpul real este, conform fizicii moderne, o secvență indefinită de procese de materializare și de dematerializare ce se manifestă la nivel cuantic. Aceste materializări și dematerializări succesive au întotdeauna loc cu o viteză care este mai mare decât viteza luminii și ele se produc într-un număr atât de mare, încât percepția acestui proces de către ființa umană obișnuită este atunci aproape continuă, la fel ca în cazul fotogramelor care alcătuiesc un film la cinematograf. Însă atunci când intervin energii adecvate foarte mari, se poate produce o deplasare instantanee la distanțe extraordinar de mari, printr-un salt cuantic gigantic. Acest misterios fenomen poartă numele de teleportare.

Fizica cuantică explică teleportarea particulelor

Până nu demult, teleportarea era un fenomen negat de fizica clasică, dar în 1993, un grup de șase oameni de știință au demonstrat pentru prima oară că fenomenul este perfect posibil din perspectiva fizicii cuantice. Ei nu au putut explica încă fenomenele de teleportare instantanee care se produc cu o viteză mai mare decât viteza luminii și nici procesul de teleportare a unei ființe vii. Până în prezent, ei au descoperit doar modalitatea creării unei copii fidele a unei anumite particule, care va putea fi apoi teleportată oriunde se dorește. În explicația lor, ei au utilizat ceea ce se numește în fizic㠄perechea EPR”. În anumite condiții un atom excitat își degaja surplusul de energie emițând simultan doi fotoni (foton=particulă, cuantă de lumină). Acești fotoni, fiind atunci creați împreună, vor avea absolut toate proprietățile perfect corelate; chiar după ce sunt separați, ei rămân pentru totdeauna într-o intimă legătură, așa încât proprietățile unuia se transmit și asupra celuilalt, indiferent de distanța care-i separă. Aceste experimente sunt un punct de plecare pentru o posibilă viitoare explicație completă a teleportării.

sursa: yogaesoteric
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !