Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.12.2020, 10:42
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 29.2.2008, 15:02    Post subject: Cuvantul Domnului - anul 1956 Reply with quote

Anul 1956

   * 07-02-1956 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 01-07-1956 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 15-08-1956 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... O, copiii Mei, să nu uitați, semnul sfintei cruci este simbolul biruinței. Crucea nu este lemn de înjosire cum spun sectanții. Crucea este armă de temut în contra diavolului. Nu vă luați după sectanți ca să batjocoriți crucea, și închinați-vă ei, căci sângele Meu a sfințit-o. Jertfa Mea pe această cruce ți-a adus mântuire ție, suflete. Vedeți, măi meseriașii Mei, cărăușii Mei, că sfânta cruce pe care ați pus-o azi la locul ei v-a făcut nevăzuți de dușmanii voștri și ai Mei. Tot așa vă va păzi să fiți nevăzuți în drumul vostru înapoi.

07-02-1956

Cuvântul lui Dumnezeu

... O, copiii Mei, am ținut să reînnoiesc nunta din Cana Galileii și să vă arăt taina nunții creștine. Nunta creștină este o mare taină a bisericii Mele. De aceea vă zic vouă: de nu veți fi curați și cu haină de mireasă îmbrăcați, nu veți sta la masă cu Mine în ziua nunții Mele, în ziua venirii Mele. Haina de nuntă arată viața voastră curată. Trebuie să fiți neprihăniți ca mieii ca să aveți parte de nunta cea mare. O, fiilor, nu vă îngrijorați ce veți pune pe masă la atâta puhoi de creștini. Aveți încredere așa cum a avut Maica Mea acum două mii de ani când am fost poftiți la nunta ucenicului Meu, căci le-am înmulțit vinul și nu le-am făcut nașul de rușine. Și tu, nașule, și tu, socrule, să aveți încredere că nimeni nu va pleca nemâncat de la această nuntă.

Iată, mireasa de azi nu a văzut omul decât la picioare, căci nu și-a ridicat capul din pământ. Am venit la această nuntă cu cinci prooroci, și va rămâne mărturie, căci ca aceasta nu a mai fost și nici nu va mai fi. Am adus un îngeraș cu un ciocănel și a spart toate becurile de la policandru și a pus lumânări de ceară curată. Fiți atenți, copiii Mei, că nu dați darul miresei și mirelui, și e Măicuța Domnului, care adună darurile voastre. Păstrați nunta neîntinată, ca să vă bag la masa nunții Mele.

01-07-1956

Cuvântul lui Dumnezeu

... O, copilașii Mei iubiți și trudiți! Vă plac aceste plaiuri? Vă plac acești munți? O, parcă ar fi munții Sionului! O, țărișoară mică, dar frumoasă, țărișoară împilată, Maica Mea te-a ales să fii grădina sa, și de aceea te voi pieptăna de toată mătreața ta. O, Românie, Românie, care ești plină de bogăție, am să te scutur și am să fac curat în tine, pentru că am multe moaște de sfinți în vatra ta.

15-08-1956
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !