Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 12:38
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 29.2.2008, 16:31    Post subject: Cuvantul Domnului - anul 1959 Reply with quote

Anul 1959

   * 06-02-1959 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... O, poporul Meu, voi, care aveți pe calea Mea crucea, nu vă abateți din calea Mea. Duceți crucea până la capăt, că nu sunteți singuri; toți suntem una, toți suntem frați. Voi nu credeți, dar toți suntem frați, și un duh avem toți, de la Tatăl ceresc.

O, oițele Mele, mai avem o secundă și ne întâlnim cu patria cerească.

Fiilor, mulți au cerut partea lor și au plecat în lume. Iată, vine satana în fața Tatălui Meu și zice că toată lumea îi slujește lui prin întinare și prin copii nebotezați, ce trebuie curățiți și sfințiți, căci slujesc lui satana. Voi știți că mulți slujesc și lui Dumnezeu și lui satana, și merg la biserică și se închină, și merg și la cârciumă și se îmbată și înjură și vorbesc cuvinte porcoase și murdare. Mulți trec pe lângă crucea Mea și se închină, și merg mai departe și înjură.

Întâi voi judeca pe antichrist.

O, Românie, Românie, mult lucru sfânt am făcut în tine!

... Nu poate lua trupul hăinuța sufletului, și nici sufletul, hăinuța trupului. Care din ele e mai scumpă? Haina trupului, sau haina sufletului? Cine a dat haina trupului? Este dată de naș. Și cine a dat haina sufletului? Este dată de Duh. Nu poate lua trupul haina sufletului, și nici sufletul, haina trupului. Sfințiți-vă acum când sunteți în trupuri, căci Tatăl are nevoie de voi pentru cer. Numai să vreți, și cerul este al vostru.

Se luptă antichrist cu creștinii. Antichristul lucrează în calea lui Dumnezeu și intră în biserică și intră în altar, dar voi, țineți-vă bine. Am cerut de la Tatăl să Mă arăt în trup, ca să nu mai cădeți.

Copii, glasul ce-l auziți acum, acela va judeca.

Vine foamete mare, mare, dar Eu tot vă vorbesc, tot Mă mai cobor să vă vorbesc. Am să Mă cobor și am să-ți dau o sămânță de grâu să o semeni, poporul Meu, dar să nu o arunci pe orice pământ. Alege pământul, ca să poată să facă roadă pământul cel bun. Dintr-o sămânță se va face un spic; dintr-un spic se va face un kilogram; dintr-un kilogram se va face mult și se va înmulți și vei face pâine și vei hrăni lumea. Și iar am să Mă pogor să-ți mai dau o sămânță. Știi ce sămânță? Sămânță de vie. Și via va crește o viță, și vița va face ciorchini și struguri de un kilogram și va ieși mult vin. Poporul Meu, să o semeni în pământ bun, ca să poată rodi, căci va ieși mult rod, dar nu va avea cine să-l bea. Fiule, înțelegi tu ce este taina aceasta?

O, poporul Meu, ești în clasa a patra; ține-te bine, să nu-ți ia altul premiul. Crede, învață și luptă-te lupta cea bună ca să poți lua cunună. Fiule, să nu pierzi și să nu uiți nici un cuvânt, că de toate vei fi întrebat. O, tată, voi știți că doctorii învață multe până prind învățătura să vindece bolnavii și să le dea medicamente trebuitoare la boala lor. Iată, și voi, să aveți credință mare și tare, că veți învia morții și veți vindeca boli.

... Poporul Meu, cunoști tu semnele lui antichrist? Iată care sunt: lepădarea de credință, tăgăduirea Sfintei Treimi, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, și tăgăduirea lucrării sfinte. O, mai e un semn, mai e ceva. Primul semn e lepădarea de credință, și al doilea este depărtarea icoanelor și a rugăciunii din școli, și al treilea semn este pustiirea casei lui Dumnezeu. Iată piatra de temelie, și în mijlocul ei este răutatea.

Tată, s-a făcut o fabrică de pâine pentru populație multă, și această fabrică nu mai face pâine numai din grâu curat; face din amestecătură multă. Așa și în credință s-a făcut amestecătură și nu știe lumea ce să mai creadă. Tată, tată, vai de acei prin care vine sminteala!

... La Vladimirești fac îngerii Liturghie și slujbe, și vrea Tatăl să țină așa până când se va deschide iar. O, ca fulgerul se va arăta foc pe pământ și se vor căi cei răi și necredincioși, dar e prea târziu atunci.

... Fiilor, a dispărut crucea de pe masa judecătorului, și icoanele din școli, și rugăciunea din școli. Fiilor, de ce n-am învățat Eu carte? Fiilor, cine învață carte multă, învață multe fapte urâte și se leapădă și de credință, că se strecoară în inimi duhul mândriei și al iubirii de sine. Au ieșit multe, multe școli, dar au ieșit și fapte murdare foarte multe, ca să nu te mai poți gândi la Dumnezeu și să le facă omul cât trăiește.

Rugați-vă, copii, și dacă vreți, rugați-vă cu mătănii până la pământ, cum se roagă voievozii și îngerii. Dacă ei se roagă așa, voi cum ar trebui să vă rugați? Dar vă spun, rugați-vă cu mătănii și să nu lipsească metania de la rugăciune dimineața și seara și să nu dormiți niciodată fără rugăciune. Așa cum te îngrijești de mâncarea care este trecătoare, așa să te îngrijești de rugăciune, că ea va rămâne să se vadă odată. Rugăciunea va fi puterea prin care veți scăpa. Prin rugăciune scăpați și aici, pe pământ, de multe greutăți, și tot așa și în cer, veți ajunge prin rugăciune.

... Atunci să dați barba jos, când va dispărea chipul Meu de pe icoane, de pe cruce. Așa vrea Tatăl, vrea să vă vadă cu chipul Lui în fața oamenilor, căci lumea acum s-a rătăcit și de la chip, și de la port, și de la trăire, și de la vorbire creștinească. Nimeni nu mai știe că la toate este un hotar.

06-02-1959
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !