Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 2.12.2020, 00:01
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 29.2.2008, 16:33    Post subject: Cuvantul Domnului - anul 1960 Reply with quote

Anul 1960

   * 01-05-1960 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... Pace vouă, copiii Mei, pace și liniște! De ce sunteți așa de mâhniți, așa de triști? De ce plângeți, măi copiii Mei? M-am coborât în acest timp la voi. O, de ați vedea voi călătoria Mea, pe unde Eu călătoresc! Fiilor, Mă așteptați să vin la voi, dar voi nu știți cum vin Eu pe pământ, nu știți pe ce cărare, că nu mai am casă, nu mai am masă să vin la voi, nu mai am, tată, casă să vin la voi, căci casa pe care Mi-au făcut-o oamenii s-a umplut de păianjeni. O, lume, lume, nu mai am loc în tine! O, copilașii Mei, venit-a Domnul între voi. Nu am venit în trup, ci în Duh. Țineți-vă de poala Mea, că au venit dușmanii și Mi-au luat căsuța și Mi-au luat hăinuța. Țineți minte, tată, nu scoateți duhul din fașa cu care v-ați botezat. Nu scoateți crucea cu care v-ați botezat. O, copilașii Mei, venit-a Duhul Meu ca să se împlinească ceea ce am zis când eram în trup. Florile Mele, v-am dat har și dar, că nu mai am casă pe pământ. Sunt plin de răni; nu mai am nici umbră pe pământ.

Copiii Mei, e masa pusă pentru voi, e haina gata pentru voi. Să nu vă uitați înapoi, căci stâncă de sare vă veți face. Nu vă uitați că nu mai aveți casă și masă, și uitați-vă cum vine Domnul la voi, cădupă Mine vine Ilie, și nu este trup, ci este duh. Lăsați povara jos. Înarmați-vă cu puterea lui Hristos. Îndreptați urechea către Mine.

... O, trandafirii Mei cu spini pe coadă! că am vrut să rup unul să miros, dar M-am rănit la deget. Iată, curge sânge. Am apucat cu toată mâna să-l rup; am crezut că nu mai are spini. O, florile Mele, ce vijelie mare e pe pământ! Spuneți voi, cine v-a deșteptat și v-a spus că vremea s-a apropiat? Tată, a făcut Domnul o casă și a coborât la voi pe pământ, nu acum, ci peste o clipă, nu peste o zi. Florile Mele, privegheați, ca să puteți intra în ea.

... Copiii Mei, vorbește Duhul. Copiii Mei, voi nu aveți nici un spin pe capul vostru, nici un cui pe trupul vostru, dar Eu sunt plin de cuie.

Fiilor, mulți prooroci se vor naște pe pământ, dar luați aminte la semănăturile lor. Întuneric mare va veni pe pământ, dar tu vei lumina, copilul Meu. Nu sunt aduse acum cele ce vă spun Eu, și sunt scrise de când eram cu trupul pe pământ. Cunoașteți-Mă oițelor, că sunt între voi. Cunoașteți-Mă după fluierul Meu, că mulți vor veni, în numele Meu, ca să vă înșele. Cunoașteți după milă, cunoașteți după roadă. Copilul Meu, tot cel ce este fără de cruce nu este de la Dumnezeu. Tot cel ce este fără preot nu este de la Dumnezeu.

... Copiii Mei, treziți-vă, că nu sunt singurel. Am luat cu Mine pe prietenii Mei care M-au însoțit când am plecat. O, floare trecătoare, o, v-ați vândut pe nimic, poporul Meu de pe pământ! O, de ați vedea voi răscumpărarea cât este de prețioasă! că de v-aș da numai un cui din palma Mea, nu ați avea cu ce-l cumpăra; numai un spin din fruntea Mea, nu aveți cu ce-l cumpăra. O, de ce nu-l răscumpărați pe cel din păcat? De ce? Că nu v-a cuprins frica? Frica a făcut acoperământ peste voi.

... Copii ai cerului, lăsați morții să-și îngroape morții lor; voi luați crucea și urmați-Mi Mie. Deși e căzută, ridicați-o pe umerii voștri și porniți cu ea spre palat.

Iată ce bucurie nespusă e să veniți să beți apă, tată! Cu ce beți voi? Cu gurița, sau cu mânuța? Beți apă, tată, beți, că v-a adus Tatăl ceșcuța. Beți apă din izvorul Meu. Copilul Meu, umple, tată, desagii bine, că poți, cu ajutorul lui Dumnezeu. Vrei să și asculți, să și scrii, dar să nu zboare vântul ceva din povara ta.

... Florile Mele, vă repet, mulți prooroci mincinoși s-au născut pe pământ. Tată, cunoașteți proorocii, că nu toți sunt de la Mine. Cel ce-Mi poartă crucea, pe acela să-l credeți. Mulți s-au pus ciobani la oi, dar când a venit lupul, le-au părăsit. Fiilor, nu toate vânturile care bat sunt de la Mine. Luați bine seama, cine poartă crucea Mea mărturisind pe Dumnezeu în trup și în duh, acela este de la Mine, căci crucea este suferințe și fapte. Cine mărturisește pe Dumnezeu și bea băuturi rele, în afară de vin, nu este de la Mine.

... Copiii Mei, este greu ca în ziua de azi să mărturisească cineva pe Dumnezeu. Este cruce de fier, că este pământul minat. Cât a suferit Domnul pe pământ! Oare, nu ar fi putut Dumnezeu să-L apere pe Fiul Său? Dar L-a dat pildă de suferință, că dacă-L apăra, rămâneau proorocii mincinoși, și Dumnezeu nu minte niciodată.

... Oițele Mele, de ați vedea voi că sunteți lângă portiță, n-ați mai fugi de suferință. O, Mă îneacă valurile apei, căci Eu lucrez, și iată, și dracul lucrează. Multe scule are diavolul și puține slugi am Eu pe pământ. Pe unde-l întâlnesc pe diavol, Îmi dă cu sâc și spune că Mi-a luat împărăția. O, tată, tată, împărăția Mea nu o ia; dincolo de punct nu poate să treacă. Cu toată puterea lui, o să-l nimicesc, și mulți se vor jeli când vor vedea cui au slujit. O, lume, lume, întoarce-te la Mine! Aruncă de la tine haina lui de aur și de porfiră și de pietre prețioase și îmbracă-te, lume, cu haină de cerșetor și cere la Mine mântuire.

O, copiii Mei, la voi să nu vă întreacă hrana trupească pe cea a sufletului. Vă spun că cine merge pe urma Mea are cruce grea, și să nu ceară ajutor de la om, ci de la Dumnezeu.

M-am hotărât, tată, să-l pierd pe dracul de pe pământ, și oriunde va fi scula lui, fie oraș, fie casă, fie biserică, voi nimici de voi găsi scula diavolului în ea.

Stâlpilor, se pregătește noul Canaan. Nu e în trup puterea voastră, ci e în duh. Nu vă descurajați că nu puteți, căci puterea este în duh.Dumnezeu v-a dat har și dar. Pe acest pământ lucrează zidarii Mei.

... Spuneți, tată, și la oițele celelalte să pască ierbuța cunoscută, căci pe pământ s-au așternut spini mulți, și să nu vă aducă răni în duh. Spuneți la frații voștri, la părinți și la copiii care nu sunt aici, dar nu la cei din mare, ci la cei din casa Mea.

Copiii Mei, de ce am venit Eu la voi? Măi copilași, M-a trimis Tatăl la voi, n-am venit Eu așa. Fiilor, țin în mână cheile și descui ușa la bine și la rău. Știu că la rău nu va intra nimeni, și se vor îngrămădi cu toții la ușa binelui, dar de voi găsi pe cineva fără hăinuță, îl voi azvârli afară. A venit Maica Mea plângând pentru voi în fața Tatălui Meu și a spus că sunteți plini de răni. Eu am cercetat tot trupul celor ce cred în Mine și n-am găsit răni pe trup, dar Eu am răni mari. Mă uit, tată, că nimeni nu are inima îndoliată. Sunteți cu moartea în spate și nu sunteți smeriți; umblați, tată, numai glumind. A venit Maica Mea plângând că aveți cruce grea. Unde îți este crucea cea grea? că Eu nu te-am văzut plângând. Te-am văzut râzând. Copiii Mei, nu vă duceți cu crucea pe alte drumuri. Te părăsesc, copilul Meu, dacă faci așa. Nu intra cu crucea în salon, nu intra cu crucea la film sau la cârciumă. Ascultă, floare care te-am uns cu mir din patria cerească: nu intra pe alte drumuri cu crucea Mea, că te părăsesc.

... Iată care este calea Mea. Prima portiță este să te lepezi de trupul tău, adică să nu mai curvești, să nu mai minți, să nu mai furi, să nu mai ucizi, să postești și să te rogi. A doua portiță, copilul Meu, este crucea pe care ți-am dat-o Eu, crucea răstignirii. Să te uiți la ea, să-ți vezi chipul tău dacă este bun sau rău. A treia portiță este potirul, care este plin; să bei, copilul Meu, să primești putere de la Dumnezeu, că pentru voi e dat, nu pentru cei cu inimă spurcată. Voi, tată, ascultați-Mă, că ați intrat pe cele două portițe, dar n-ați ajuns la a treia, pe care vă spun s-o luați în fiecare zi. Măi copilașii Mei, mai aveți un prag de trecut. Iată, mai aveți iubirea de aproapele, de bisericuță, de cei ce se jertfesc în fața sfântului altar, că M-a trimis Dumnezeu în vie ca să iau struguri din ea, M-a trimis Tatăl să culeg flori, dar nu erau nici struguri, nici flori, că n-am de unde. O, fiilor, cu ce veți plăti voi osteneala Mea, a Duhului Meu, a cuibului Meu, a vasului Meu? O, tată, Eu nu vă iau plată, Eu cer milă de la voi, nu cer vițel sau bou, și cer ca jertfă mila duhului tău.

... Nu vă mai uitați înapoi, că stâncă de sare vă veți face. Nu vă mai uitați înapoi că nu mai aveți casă și masă, și uitați-vă că vine Domnul. După Mine vine Ilie, și nu este trup, și este duh.

... Iată, măi copii, am la răsărit popor pe care l-am sculat din mormântul întunecat; am la apus popor pe care l-am sculat din mormântul întunecat; am la miazăzi popor pe care l-am sculat din mormântul întunecat; am la miazănoapte popor pe care l-am sculat din mormântul întunecat. La răsărit vorbește piatra prin duh, și la judecată va zice piatra că voi ați auzit prin om și n-ați crezut. Feriți-vă de judecată, să nu aveți judecată. La apus a vorbit prin copaci și s-a ridicat o ceată de bărbați, și iată că se luptă cu împăratul care vrea să le strice bisericuța. Acești oameni se luptă cu împăratul cel rău. La război e război crâncen, că nici biserica nu mai este în picioare, dar crucea e purtată de copiii Mei pe brațe. La miazănoapte am sculat poporul prin peștii din baltă. Ies peștii la mal și strigă: „Pocăiți-vă!“. La miazăzi am sculat poporul prin rândunele care strigă: „Pocăiți-vă, că s-a apropiat împărăția cerurilor!“. Dar voi, că aveți glas de om, cum să nu credeți?! Nu te speria că ai suferință grea. Astăzi nu se mai fac minuni în trup, ci se fac minuni în duh. Azi face dracul minuni. Eu am pus stele pe cer, și el a pus stele pe pământ.

... Oraș București, oraș București, Sodomă și Gomoră ești! S-au găsit niște rândunele într-o margine de tine, care își caută cuib.

O, florile Mele, o poporul Meu, vine Canaanul la tine! O, fiilor, voi nu vedeți prin ce spini mergeți. Fericită este ușa deschisă astăzi ca să pot intra Eu cu toată lucrarea Mea. Am venit să vă ajut la suferință. Eu știu cum s-o port. Am venit să vă netezesc și cărarea voastră, că plânge Maica Mea că numai dealuri aveți pe ea.

... Să nu ziceți că dacă biserica e dărâmată Dumnezeu te va părăsi. Nu, tată. Dacă slujești lui Dumnezeu, și nu la trup, ci duhovnicește, Dumnezeu nu te părăsește. Purtați-Mi crucea, că și Eu port povara voastră. Fiilor, Maica Mea se roagă să treacă vremea de apoi, să treacă suferința de la voi, dar nu se poate să treacă nimic. Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Vă spun, pregătiți-vă duhovnicește, că a sosit clipa să vă prezentați în fața lui Dumnezeu. Nu este om să nu treacă prin fața lui Dumnezeu. A venit vremea Mea. Nu este Noe, nu este Lot, ci Duhul lui Hristos.

Pace vouă, copiii Mei! Amin.

01-05-1960
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !