Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 14:39
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 29.2.2008, 16:49    Post subject: Cuvantul Domnului - anul 1964 Reply with quote

Anul 1964

   * 07-06-1964 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, amin. Domnul Iisus Hristos a luat de pe pământ scaunul de împărăție tuturor împăraților pământului. Dacă mai dorește cineva să stea în împărăția sa, să stea cum a stat Domnul, cu mâinile întinse. Nu de scaun este vorba, ci de darul de împărat pe care l-a luat Sfânta Treime. Vine o păsărică din cer să fie împărat pe pământ. Da, da, vine.

... Port în mână un steguleț pe care scrie: „Sfârșitul tuturor“. De când M-am născut am vestit acest cuvânt, această veste. Să nu creadă cineva că e minciună acest cuvânt. Nu a rămas sfânt sau înger în cer să nu vină cu mătura să măture calea voastră; mai ales proorocii, care mătură să veniți mai curând.

... O, copii, a venit Dumnezeu din cer să stea de vorbă cu voi, dar de câte ori am spus, n-am arătat cu degetul. Simte tu greșeala ta, fără să-ți arăt Eu. Fiule, fiule, zic mulți creștini: „Dacă Adam nu greșea, eram în rai“. De ce învinuiești pentru o singură greșeală? Tu câte greșeli ai? Dumnezeu a lucrat cu Adam într-un fel, și cu tine, altfel. De aceea, multe lucruri s-au făcut pe pământ, multe lucruri s-au lucrat. Să nu zică cineva: „De ce Domnul a lucrat cu un fel, și acuma, cu alt fel?“. Ieri am lucrat pentru tine; azi, pentru altul. Poate cineva să judece lucrul Meu, chiar din mijlocul vostru? Ieri am spus pentru altcineva; azi, pentru azi.

... Eu am altoit un pom, i-am pus o lăstărică și tu ai venit și ai mai pus una. Dacă a rodit, a făcut roade. Și a Mea a rodit, dar dacă rodul tău nu se aseamănă cu al Meu, dacă nu e bun, îl arunc prin curte, iar cel ce mănâncă din lăstărica aceea nu mai mănâncă și dintr-a Mea, și aruncă totul jos. Cum pot Eu să-l iert dacă a făcut greutăți?

... Copilașii Mei, se face război și păsările se vor ridica la cer, că se va umple pământul de gaze și peștii se vor ascunde la cel mai adânc nisip. Acesta e pe tot întinsul pământului. Nu va rămâne pământ neînroșit și apă netulburată. Nu va rămâne pădure nearsă. Atât va scăpa: cei ce sunt scriși în cartea Mea.

De ce a venit Domnul Iisus Hristos de Și-a dat trupul hrană? Această hrană te curăță ca baia. Unde te-ai spălat, este mai presus de cea mai limpede apă; te curăță duhovnicește și trupește.

Fiilor, florile Mele, ce de daruri aveți voi, cei de pe urmă! Cum v-a îmbogățit Dumnezeu! Aveți și hrană, băuturi, mașină, tren, bicicletă. Moșii și strămoșii, cu piciorul mergeau din țară în țară. Iată ce bogați sunteți față de ei. Ar fi să fiți îngeri, de câte aveți. Nu sunteți desăvârșiți. De ce? Pentru că e vremea rea. De aceasta am venit și Eu, să te opresc unde sunt cursele.

... Până acum, ai muncit, n-ai muncit. Acum vei fi în muncă să scapi cu viață. Nu la sapă, nu aceea te va scăpa, ci munca în rugăciune. Roagă-te, fiule, dă drumul vocii și roagă-te. Asta e munca cea care te scapă în viață. Rugăciunea va fi scut. Cum s-a aciuat Iona sub brusturele acela, așa te va aciua rugăciunea, ori în ce loc te vei afla.

... Fiule Daniele, spune la tot satul Mănești: când vine să stea de vorbă cu Nicolae, să nu-i mai bage în cap lucruri nepermise, să nu-l mai compătimească, să nu mai strice planul Meu. Eu nu l-am căsătorit, ci l-am adus ca stâlp pentru comuna Mănești, ca un pod pentru mântuirea neamului.

... Lucrarea nu se strică, va fi până la sfârșit, dar comuna Mănești va cădea.

07-06-1964
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !