Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:17
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 29.2.2008, 17:25    Post subject: Cuvântul Domnului - Anul 1971 Reply with quote

Anul 1971

   * 10-03-1971 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 08-09-1971 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... Domnul Iisus Hristos S-a pregătit să vină cu oastea Sa de sfinți. Vine, toate sunt pregătite, dar aveți grijă, că mai e o vreme scurtă și nimeni să nu vă ispitească pe voi, căci acum este răbdarea voastră și credința la putere. Dacă veți avea credință, veți avea și biruință, iar dacă nu, veți pieri ca dobitoacele, împreună cu toți proorocii mincinoși și cu armata lui antichrist.

Feriți-vă de moarte, căci moartea vine prin păcat și prin poftă. Toți cei ascultători și cunoscători, învățați pildele lui Solomon și viețile sfinților. Fiți cu credință, căci Dumnezeu, Cel ce a zidit, Acela vă și hrănește. Să nu crezi că dacă nu vei avea avere, ori serviciu, ori bani, ori aur, vei muri. Nu vei muri. Viața vine de la Mine, Domnul Iisus Hristos. Eu n-am avut așa, nici avere, nici hambare. Și cu atât mai mult, Dumnezeu vă hrănește.

Ia deschide ochii, fiule, că am ajuns la un sfârșit și voi nu-l cunoașteți. Dureros este pentru cel ce nu a învățat cuvintele Domnului Iisus Hristos. Vine fuga păcătoșilor; să se ascundă în peșteri și în crăpăturile munților. Dureros este că n-ai luat în seamă învățăturile Mele. Tu trăiești și zici că mori, dar Eu pentru ce am vărsat Sângele Meu? Vei răspunde dacă mori?

Nu vă dezmierdați fețele și sufletele ca să plăceți lumii. Fiți înțelepți. Tinere, ce frumos ești! Dar mai frumos ești dacă asculți de Domnul Iisus Hristos.

Avem un punct, fiilor, dar nimenea nu-l cunoaște. „De ce n-o mai fi venit Duhul Sfânt ca să ne mai dea povață?“, zic unii. „Ce bine este, că fac acum ce poftesc eu!“, zic alții. Ah, ce durere grea ne va arăta punctul acesta! Suntem într-un loc necunoscut, și ar fi să fie cunoscut. Dacă ați ști ce punct stă în fața voastră, n-ați mai bea și n-ați mai mânca. Fiilor, ne întâlnim cu caii lui antichrist, cu caii din Apocalipsă. Ne întâlnim cu balaurul care înghite totul și te înghite și pe tine dacă nu ești credincios cu Mine.

Tată, unde sunt părinții voștri? Sugarilor, vă înțarcă Domnul. Vă ia țâța de la gură. Ce vă veți face? că iată, trâmbița Mea cum se chinuiește.

Fiilor, atât rămâne întru împărăția Mea: Avraam.

... Cum s-au pedepsit cei ce n-au ascultat de Moise, așa și mai mult se vor pedepsi astăzi cei ce n-au ascultat de glasul Meu.

... Învățătura, ascultarea și hrana cu Trupul și Sângele Domnului Iisus Hristos, aceea va birui. Unde sunt acestea, diavolul nu are putere să biruiască.

... Uite ce vă învață Domnul: când veniți spre ieslea Mea, lăsați glumele și toate lucrurile ce vă pot aduce păcate. Fiilor, știu că sunteți tineri, dar fericită este nunta și patul neîntinat. Iacob a slujit ani întregi pentru a câștiga mireasa sa. Crezi? Acum, cu un zâmbet al unui tânăr, ai câștigat mireasa, dar nu este de la Dumnezeu acest lucru. Vedeți că multul omenirii cu un zâmbet a stricat pământul. Sunt drumurile pline de curvie. Acest lucru nu a fost de când e veacul, și am profețit dinainte că fericit este creștinul care trece peste trup de femeie și nu se atinge de el. Vai de acela care s-a întinat cu curvia de azi!

... Adevăr vă spun că mulți dintre voi nu veți primi moartea, ci cu trupul veți primi pe Domnul.

... Fiilor, puneți mâna pe carte. Nu s-o citești, că mulți o citesc, dar s-o înveți, s-o pricepi, s-o înțelegi. Fiule, fă-ți socoteala, și dacă nu știi s-o faci, cere la care o știe; și dacă ai învățat, ferește-te de mândrie și de a înstrăina învățătura.

... Ce frumoasă e ziua sfârșitului când se va întâlni cerul cu pământul și se va face primirea unul altuia! Și ce jale va fi când se vor despărți neascultătorii de tine și de Mine și vor pune capetele în jos!

... Daniele, caută în sfânta Scriptură și vezi ce punct avem în față. Punctul acesta este un simbol, punctul care a fost în fața femeii însărcinate, care stătea cu picioarele pe lună și avea să nască, și cineva urmărea ca să știe când va naște, ca să înghită pruncul, ca să nu se mai lucreze ce s-a lucrat prin Domnul Iisus Hristos. Acest punct e pus, și cineva urmărește ca și acum proorocia să fie astupată. După aceasta se vor înmulți proorocii. Vei auzi că acolo lucrează Dumnezeu; să nu te duci. Dincolo, vei auzi că înviază morții; să nu te duci, că aceștia nu sunt proorocii Mei, și aceia vă amăgesc pe voi. Țineți minte, că nu mai e lucrarea. A fost la Vladimirești, a fost la Maglavit, a fost și este aici și a mai fost la Arsenie Boca, dar acolo ce a făcut? Luați bine seama, căci mulți s-au abătut de la proorocia dreaptă și nu mai spun adevărul. Ca această profeție nu a fost și nici nu va mai fi. Fiți credincioși și lucrători până la vremea cea mai de pe urmă.

... Sunt multe lucruri și bune și rele și trebuie să le cunoașteți. Un creștin a primit în gazdă pe dracul, care s-a prefăcut, și un alt creștin a primit în gazdă pe Dumnezeu și nu L-a cunoscut. De aceea, cunoașteți bine și pe unul și pe altul, ca să nu vă amăgiți.

... Fiilor, ca această profeție nu a mai fost și nici nu va mai fi.

10-03-1971

Cuvântul lui Dumnezeu

... Israele, am anunțat sfârșitul vasului Meu, dar chiar dacă va muri, să știți că tot cu voi va fi.

08-09-1971
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !