Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 1.5.2024, 04:52
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 1.3.2008, 22:29    Post subject: Cuvântul Domnului - Anul 1976 Reply with quote

Anul 1976

   * 04-01-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 29-01-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 11-02-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 21-02-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 23-02-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 20-03-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 02-06-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 16-06-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 07-09-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 15-10-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 06-11-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 15-11-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 06-12-1976 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 19-12-1976 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... Creștinilor, veniți-vă în fire, că veți auzi sunând trâmbița și să nu vă înfricoșați să fugiți la munți. Vino-ți în fire, ca la venirea Mea să nu te topești ca ceara.

... Veniți-vă în fire, creștinilor, că mai avem un pas și un lucru de împlinit și o judecată care se face. Treziți-vă, să nu intrați în judecată cu Domnul Iisus Hristos. Poți să pui tu tot cerul și pământul mărturie, dar până nu ai binecuvântare de la Mine, nu scapi.

... Domnul a spus: voi sunteți cei cu care voi încheia veacul. Dar tu nu vrei, creștine. Mă voi duce și voi căuta și voi avea cu cine încheia veacul.

... Poporul Meu, poporul Meu, sunt trimis de Tatăl ca să săvârșesc ultima profeție care a mai rămas din vecie.

Poporul Meu, ține-te bine! Ține-te bine! Încă o dată, ține-te bine! că mulți creștini au urcat trepte, au mers cale îndelungată, au pus mâna pe poartă, și de la poartă s-au prăbușit, de la poartă au căzut; n-au mai putut să mai pună piciorul pe treaptă, că s-au făcut vinovați de pedeapsă, s-au făcut vinovați de blesteme, s-au făcut vinovați de viață; n-au mai putut să mai țină piept.

O, poporul Meu, încă o dată Domnul Iisus a venit din cerul sfânt să vă sprijinească. Aveți ajutor cetele mucenicilor. Aveți ajutor cetele sfinților. Aveți ajutor proorocia proorocilor. Aveți ajutor profeția profeților. Aveți ajutor slujbele preoților, nu ai celor de azi, ci ai celor din vechime, care s-au făcut vrednici să vină la Mine. Aveți ajutor rugăciunile mucenicilor. Aveți ajutor rugăciunile monahilor și ale călugărilor, ale patriarhilor, ale diaconilor. Aveți ajutor de aici și până la cer; numai slujbe și numai slujbe. Aveți ajutor rugăciunile maicilor. Aveți ajutor rugăciunea Maicii Mele, care alină orice durere. Aveți ajutoare. Dacă ați vedea ce ajutoare stau în fața voastră! Este dureros să cazi jos.

... Ascultă, poporul Meu, că vei fi întrebat de Dumnezeu de ce nu ai iubit pe aproapele tău, că în acela a fost Dumnezeu, în acela a fost Duhul Meu. Ascultă, poporul Meu, că nu voi mai veni, că nu mai e vreme. Se închid porțile și nu vei mai avea pe unde intra. Poporul Meu, vino la Mine! De ce nu vii? De ce întârzii?

... Ascultă, creștine, că te-am chemat lângă Mine. Poporul Meu, poporul Meu, de ce te-am chemat să vii lângă Mine? De ce am zis: „Vino lângă Mine!“? Nu ca să fii supărat, ci ca să fii fratele Meu. O, cum nu crezi tu cuvântul Meu! Cum nu vrei tu să fii prietenul Meu! Cum nu vrei tu să-Mi dai nici o cinste! S-a făcut pe pământ alunecuș. Domnul Iisus vă spune, nu omul de acolo. S-a făcut alunecuș. N-ai să poți să mai mergi. Ai să aluneci și ai să cazi, și când vei cădea, pulbere te vei face. Vei căuta medicul să te repare, dar nu este medic pentru așa ceva. Crezi? Ascultă, creștine, nu e medicul. Nu vezi? Pe cei ce au căzut nu i-a mai putut vindeca nici un medic din medicii aceștia. Ascultă, creștine. Poporul Meu, întoarce-te bine cu fața spre Mine.

De ce, copiilor, sunteți supărați? Uite, colea, peste drum, unde a stat fosta femeie desfrânată, este o legiune de diavoli. Va face praf aceste case; va face ca între voi să fie ceartă, să fie război, să fie ură, să fie chiar judecată cu condamnare, tată. De ce așa? De ce nu ați stat în pământul vostru? De ce ați venit lângă templul sfânt dacă ați știut că sunteți răi și nu vă supuneți și nu vă îngăduiți? De ce, tată, ați ostenit atâtea mâini creștinești? Ca să fiți în iad? Pentru ce? Pentru duhurile rele?

Țineți minte: sunt pregătite lucruri ca să vă piardă; și țineți minte: nici un fir de păr din capul vostru nu va pieri.

... Împăcați-vă bine, păstorașilor, că sunteți puținei, și să aveți legătură strânsă, de-acum, și ce nu știe unul, să învețe de la celălalt, și amândoi să aveți aceeași înțelepciune, și amândoi să aveți aceeași voie bună.

... Fiți atenți la rugăciunea din miez de noapte. Este aproape să vină Mirele, și să nu vă găsească culcați. Nu înveliți cu plapumă pe cineva la rugăciune. Fiți treji în fiecare miez de noapte. Numai aceluia i se iartă, care este bolnav. Învățați rugăciunile pe dinafară; să mergeți pe cale și să faceți rugăciune. Mergeți pe ogoare și să nu spuneți glume, ci faceți rugăciune.

04-01-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Se va lua harul de la preoți și se va da vouă, dar vor veni zvonuri prin lume că voi nu sunteți buni. Voi să nu vă înfricoșați să ziceți că nu sunteți buni. Nu lăsați să intre în voi microbii celor răi. Nu am mai spus: „Fii ca Ilie sau ca Ioan din pustie“, ci am zis: „Fii ca Mine“.

... Vai de oița care nu ascultă de păstor! pentru că te-am trimis pe tine ca să Mă servești pe Mine. Pregătiți-Mi oile, că vor merge la munți, și de acolo veți vedea cum va pieri fiara și cum se vor dărâma zidurile și îi veți vedea pe mulți când se vor nimici.

... Păstorule, dacă cineva nu vrea să asculte de învățătura ta, arată-i din carte, și dacă nici din carte nu se va vindeca, scutură praful de pe picioarele tale.

... E greu, tată, că s-au luat două duminici, dar vine o jale mare, și țineți ascuns aceasta, că nu se poate spune pe față (schimbarea calendarului sărbătorilor, în 1924, n.r.).

... Voi ați văzut om mâncând, murind? Eu am văzut om mâncând, murind. Dar om postind, murind, nu am văzut. Sunt persoane în poporul Meu care pot să postească mai mult decât se postește și sunt persoane care nu pot să postească nici o jumătate de zi, dar au dragoste, și Eu iau din bucata celui care postește și îi dau și lui. Umblați prin poporul Meu, că sunt unii care urăsc pe cei care nu postesc.

29-01-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Israele, fii priceput, că dacă vei pricepe tainele Mele, când pe pământul acesta va fi scris „măcel“, tu nu vei pieri.

... Mulți se urcă pe scară ca să se urce la cer, dar dintr-o mică neatenție, se surpă și se schilodesc, că s-au urcat pe scară cu ochii la cer, să vadă dacă mai e mult, și au alunecat din neatenție de pe cuiele scării. Aceasta se cheamă mândria și neiubirea de frații tăi. Scara, pentru tine e pusă, și nu cade și nu se rupe, și nu a căzut și nu s-a rupt de când e veacul. Dar tu cazi.

... Unde este poporul Meu? că nu mai e tot. Unde s-a ascuns? Unde este poporul Meu din anul 1955 până în anul 1975? Unde sunt? În fiecare an și în fiecare lună și în fiecare săptămână și în fiecare seară am vorbit. Unde sunt? Unde e poporul de la început când toți ziceau: „Adevărat, este Cuvântul lui Dumnezeu!“? Nu sunt în lume aceștia care au fugit, că M-aș duce și i-aș aduce. Atunci, sunt în iad? Adevărat s-a grăit.

... Dacă sfârșitul vine astăzi, prezentul vorbește și prezentul rămâne. La mănăstirea Vladimirești, Ioan a vorbit, și cei ce l-au ascultat, l-au arestat și l-au schingiuit, și astăzi este fără adăpost. Dar Eu îi dau adăpost și lui, și la toți cei fără adăpost. Îl învinuiește astăzi pentru port. Gradul și harul nu i s-au luat. Dar Veronica este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, și s-a scris în cer. Să știți că profeția de astăzi nu este profeția lui Veronica. Pe a ei a mâncat-o pisica. A avut dușmane mulțime mare de măicuțe care au fost îmbrăcate în dușmane și s-au măritat și au acum copii, și unele din ele au și nepoți, și pentru aceasta nu s-a descuiat mănăstirea Vladimirești, că nu s-a împlinit cuvântul pe care l-am dat Eu. Pâinica lui Veronica, nu i-a luat-o Verginica, ci e în mâna Domnului. Când vor suna trâmbițele din cei patru munți, din muntele de la miazăzi, din muntele de la miazănoapte, din muntele de la răsărit și din muntele de la apus, atunci se va întreba fiecare de locuința sa și de lucrarea pe care o are. Atunci fiecare va fi trecut pe o notă, pentru lucrul pe care l-a avut, și atunci vor merge toți într-un loc, unde se va continua lucrarea, și atunci mult se va jeli Veronica pentru că a dușmănit-o pe Verginica, și atunci Mihail de la Micșunești își va lua plata pentru poșta sa pe care a dus-o.

... Lumea zice că se va desființa credința, dar ce-o fi mai tare, aceea va rămâne: cei cu mâncarea, sau cei cu postul.

11-02-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Verginica, de ce ai ajuns așa? Cine te-a bătut? Cine te-a chinuit? Cine te-a bătut pe tine, M-a bătut și pe Mine. Cine te-a oropsit pe tine, acela M-a oropsit și pe Mine. Cine nu te-a ascultat pe tine, acela nu M-a ascultat nici pe Mine. O, floricică de munte, cine nu a voit să te asculte? Cine a plecat din această lucrare, a plecat din împărăția lui Dumnezeu. Cine se întoarce la această lucrare, se întoarce la împărăția lui Dumnezeu. Cine a părăsit această masă, a părăsit împărăția lui Dumnezeu. Cine se întoarce la această lucrare, se întoarce la împărăția lui Dumnezeu, la masa cerească. Cine pleacă astăzi dintre voi, acela nu se mai întoarce înapoi, că au intrat duhurile necurate între ei și nu se mai întorc la locul sfânt. Verginica, vezi casele acelea care se dărâmă, care se schimbă? Sunt creștinii care se dărâmă, care se schimbă din îngeri în păgâni.

... Mai e un pic de loc și se umple tot pământul de blocuri. Atunci a sosit și dărâmarea. Mai e un pic de loc, țineți minte acest cuvânt, mai e un pic, și nu va mai fi pământ fără bloc, și să știți cu toții că a sosit ceasul morții. Nu uitați, fiți pregătiți. Plecați urechea bine la Mine. Cine are urechi de auzit, să audă ce vi se spune de la Duhul Sfânt.

... Cine muncește duhovnicește mai mult decât pământește, acela trăiește. Cine trăiește pământește mai mult decât duhovnicește, acela nu trăiește.

... Cine are vie, acela are bogăție, dar nu pământească, ci duhovnicească. Cine are butuc de viță, să și-l îngrijească și are să rodească și pe Domnul are să-L împrumute.

... Într-o zi vor fi zile mai multe și veți avea o nuntă și veți mânca și veți bea și nimeni nu va zice să vă sculați și nimeni nu vă va tulbura. Atunci să ai ce mânca și ce bea, că tot cerul se va bucura de veselia ta. Este o zi care este scrisă în carte, când se va uni cerul cu pământul.De aceea vi s-a spus: «Îngrijiți butucul de viță». Butucul de viță e credința sfântă. Îngrijiți butucul de viță, nu-l lăsați să se usuce, că el va rodi; va face viță înaltă și roditoare și va face vin și va pune pe masă vin cu stare aleasă. Se vorbește prin lume că se va desființa butucul de viță, dar să știi că nu este așa. Cine nu vrea să piardă viața, Dumnezeu va veni din cerul sfânt și va pune peste el adăpost.

Nu vă temeți și nu vă înfricoșați de știința lumii de azi, că știința lumii de azi e ca omul care moare fără lumânare. Toate profețiile din Vechiul și Noul Testament s-au împlinit, și sfârșitul bate la ușă.

... Nimic să nu înlocuiți în locul lui Dumnezeu, și pe nimeni să nu numiți Dumnezeu, afară de Mine. Nu acest trup; acest trup e un lut făcut de Dumnezeu. Dumnezeu a poruncit de s-a zidit și a crescut.

... Pe pământ la voi e război. Se bat duhurile, se bat îngerii cerești cu îngerii pământești. Îngerii pământești sunt aceia care nu-L au pe Dumnezeu. Îngerii cerești sunt aceia care-L au pe Dumnezeu, dar să știți bine că cine e pământesc, nu va învinge. Ceea ce e duhovnicesc, aceea învinge, că nu sabia de aramă învinge, ci sabia cea de foc.

... Copilașii Mei, puțini ai Mei sunt pe pământ neamăgiți. Și profeții care au profețit s-au amăgit sută la sută. Ei fac serviciul pentru burtă, nu pentru duh.

... Copilașii Mei, sunteți în ajunul sfârșitului. Ce este mai ușor să vă spun: sunteți în ajunul sfârșitului, sau sunteți în ajunul morții? Nu vă spun vouă așa, ci vouă vă spun: alungați moartea și cumpărați viața. Dacă cineva caută viața, să-l îndreptați la Mine.

... De aceea a făcut Dumnezeu rude, ca să fie mijlocitori pentru ciungi, pentru ologi, pentru cei care au duhul rău. Nu zadarnic a suferit ierarhul Nicolae, ierarhul Haralambie, ierarhul Vasilie, ci pentru ca să fie lucrători în vie când via o va bate piatra. Folosiți cuvântul, că Dumnezeu are de lucrat cu voi. Tu ești unul, dar în urma ta e mia, dar nu va căpăta ce tu vei căpăta.

... Copilașii Mei, veniți la Mine, dar nu întrebați lumea care este drumul care duce la Mine, că lumea e mincinoasă și te duce la rău. Chiar un sfânt de ar veni din cer, și pe acela l-ar minți lumea. Dar acela nu se va rătăci, că el știe drumul pe unde a venit.

... Domnul Iisus e hotărât să vă ridice de pe pământ în timp ce lumea va fi curățită prin suferință; prin multe, nu prin una.

Nu uita cuvintele Mele, că de multe ori am auzit când ai spus: „Am uitat, Doamne“. Este păcat strigător la cer. Ține minte aceste cuvinte, că diavolul ți le-a furat. Nu uita și nu pierde nici un cuvânt, căci cu un singur cuvânt vei răscumpăra o mulțime mare de suflare, că nimeni din moșii și strămoșii voștri nu au fost adăpați cum voi sunteți adăpați.

... Păstrați-vă viața cu Domnul Iisus, că dacă păstrați viața, nu veți pieri. Nu vă otrăviți cu otrava cu care se otrăvește lumea. Beți băutură de izvor și mâncați mâncare făcută de mâinile voastre. Este bine ca omul care este cu Domnul să aibă hrana în ograda sa, dar pentru că pământul s-a luat, cum ar fi cei de la bloc, care n-au unde să-și facă ogradă, vă spune Domnul: când vă duceți să cumpărați o pâine, să cereți la Domnul s-o curețe prin harul Său. Nimic să nu mâncați necurățit de mila lui Dumnezeu. Și vă mai spune Domnul ceva: faceți căsuțe pe pământul vostru, ca să nu fiți îngrămădiți cu păgânii la un loc.

21-02-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Sunt trei sferturi din omenire care nu se închină, și numai un sfert se mai închină, și acest sfert care mai e, și aceste trei sferturi care mai sunt, vor isca un crâncen război. Și acest sfert va birui pe cele trei sferturi, că Acești trei: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, sunt foc și sunt trei Duhuri, Care vor mistui toată minciuna.

... Domnul Iisus când a coborât în iad a stat cu picioarele pe cruce. De aceea se spune: crucea este puntea. Prin cruce a scos afară din iad pe cei căzuți. Copilașii Mei, multora dintre voi le este rușine de lume să-și facă acest semn al crucii. Dacă ți-e rușine de cruce, ți-e rușine de Mine. Copilașii Mei, înainte de sfânta cruce nu se făcea semnul acesta. Acesta este semnul între pământ și cer, între Vechiul și între Noul. În vechiul om nu a fost acest semn, și mulți când au căzut au crezut și au trecut de la vechi la nou. Și mulți nu au crezut și au rămas cu cei vechi. Și de ce cei vechi urăsc pe cei noi? Domnul Iisus nu S-a supărat pe cel ce nu a crezut în venirea Sa. Fiule, cei din vechi cred în Domnul Iisus, dar nu cred în lucrurile ce le-a făcut El și nu iubesc crucea și socotesc crucea vrăjmaș al Domnului Iisus și o urăsc, o scuipă, o batjocoresc, o bârfesc, și aceasta Domnul învinuiește. Aceștia din vechiul, pe Maica Domnului o socotesc o femeie ca toate femeile și o învinuiesc de curvie. Deosebiți pe aceia din voi și cinstiți cu cinste pe Maica Mea.

Crucea este puntea cu care vei trece peste toată prăpastia. De aceea zic: nu urâți, ca să nu fiți învinuiți; și nici nu vă împrieteniți cu ei, ci deosebiți-vă precum întunericul de lumină, că mulți au trecut și chiar au văzut pe Domnul Iisus și adevărul sfânt, și sunt amăgiți de cei din trecut, și au trecut la ei. Unii învinuiesc preoția, alții învinuiesc crucea, alții învinuiesc pe Măicuța Mea, alții învinuiesc că lucrați sâmbăta, alții învinuiesc multe alte lucruri sfinte.

... Copilașii Mei, nu mai e mult. Mai sunt câteva sărbători între început și sfârșit, și aceste sărbători sunt câteva buchete de flori, și zic: păstrați florile, că sunt greu de câștigat, că nimeni nu poate să formeze măcar o frunză a unei flori.

... Copilașii Mei, această profeție nu e dată s-o știe întreaga omenire, dar odată, în ajunul acelei zile mari, se va scrie pe orice hârtie, se va scrie pe orice piatră, se va scrie pe orice copac și pe orice făptură. Va fi scrisă această zi și numele acestei profeții.

... Copilașii Mei, așa cum căutați sănătatea, ca trupul să fie sănătos, așa căutați-L pe Domnul Iisus Hristos, Care a coborât din cer pe pământ și stă de vorbă cu omenirea. Cu tine vorbește duhovnicește, cu alții vorbește pământește, iar cu alții vorbește în chip nevăzut. Copilașul Meu, când ai auzit de cutremur, să nu zici „cutremur“, ci să zici: „Domnul a vorbit cu poporul rău, care a distrus lucrul lui Dumnezeu“. Când ai auzit de înec, să știi că Domnul a vorbit cu cei care au băut, că atâta au băut, cât curg apele. Și pe aici ar fi venit dacă nu ar fi fost această insulă. A fost ocrotit acest pământ românesc.

... Cât puteți, căutați și fiți vrednici de ceea ce se pregătește pentru poporul Domnului care mai este astăzi pe pământ. Fiți pregătiți și alungați de la voi orice poftă. Uitați-vă și nu mai doriți, fecioarelor, căsătorie, că Dumnezeu S-a supărat și nu mai face căsătorii, că am luat pe mulți tineri și i-am băgat în grădină și le-am poruncit să fie curați, nepătați, și nu M-au ascultat, și astăzi s-au îmbrăcat în haine de păgâni și s-au repezit ca leul împotriva Mea. Sunteți rugați, cu viață curată să Mă așteptați.

... Faceți locuințe ascunse, pentru a-L lăuda pe Dumnezeu și a vă ruga lui Dumnezeu. De ce vă spune Dumnezeu așa, nu întreabă nimeni? Faceți-vă locuințe ascunse, pentru a păstra cărțile sfinte. Faceți-vă locuințe ascunse, pentru a intra în ele duminica.

Iată ce spune Domnul în popor: nu mai opriți mieii de la suptul lor. Lăsați-i să sugă până la vârsta lor. După ce i-ați înțărcat, îi obișnuiți cu mâncarea; și deosebiți masă de masă.

Feriți-vă de lei. Să nu știe leii ce mâncați voi; și învățați mieii să nu fie prieteni cu leii, că apoi prin ei află de voi. Cercetați bine aceste cuvinte, că nu a sosit ziua despre care scrie la carte că vor mânca leii cu mieii la masă, dar va sosi.

... Rugați-vă neîncetat, mai mult în miez de noapte când toți dorm, și postiți, căci postul pe care l-ați făcut și rugăciunea pe care ați făcut-o, au luat viața la multe fiare, și ce veți mai face de azi înainte, va nimici și va zdrobi pe mulți care vă urăsc.

... Fiți cuminți, că vine prăpădul. Învățați-vă să aveți inima sălaș curat. Vine la tine Dumnezeu cu tot cerul Său să stea în inima ta ca să te scape de foc, că vei sta în mijlocul focului și nu vei arde; vei sta în mijlocul războiului și nu vei dispărea. Pentru unii dintre voi vorbim Noi. Vei sta în loc întunecos și lumină vei da, și va lumina făptura, că Dumnezeu din inima ta va lumina.

... Pregătește-te cum s-au pregătit creștinii din trecut, dar deosebit ești tu, cel de azi, de cel de ieri, și nu se aseamănă pregătire cu pregătire. Tu ai avut o putere, iar cel de ieri altă putere; și cel de mâine altă putere, că n-am venit la voi să stau cu mâinile în șolduri. Nu mai fiți egali cu lumea.

... Mănăstirea Vladimirești, Domnul Iisus Se luptă ca s-o dezrobească de ființele stricate care sunt în ea, și să se descuie, dar pentru că Veronica urăște de moarte pe Verginica, Domnul a prelungit, că Veronica, lucrarea Mea o urăște. Lucrarea Mea a lucrat și prin ea, și nu Verginica i-a luat-o, ci surorile din acea curte, și nu surorile, ci monahiile.

... Dacă Preasfânta Fecioară Maria n-ar fi plâns și nu s-ar fi rugat pentru această țară care este în picioarele acestor puhoaie, care puhoaie au călcat orice legământ, o, tată, de mult ar fi fost nimicită! Dar dacă această țară nu se va curăți, să știți că nu va scăpa necurățită și nu va scăpa nespălată.

23-02-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Vom ajunge să purtăm trâmbița cu targa, pentru că e plină de suferință, căci suferința nu se ia, ci se dă, căci creștinul pune durerea pe ea cu lopata, și va fi aceasta spre judecată.

... Domnul Iisus Hristos a coborât din cerul sfânt pe acest pământ, nu cu trupul, ci cu Duhul. Domnul cutreieră pământul în lung și în lat și lucrează. Prin cuvânt grăiește peste pământ, și fericit cine a auzit și a păstrat acest cuvânt. Cum merge banul din mână în mână, așa merg cuvintele acestei profeții în gurile dușmanilor călăi. Vai de acela care a pierdut acest cuvânt! că acela nu va intra întru împărăția Mea, adică cine a avut și l-a vândut. O, rămășița unui popor blagoslovit de Domnul Iisus Hristos! O, rămășiță, fiți cuminți! Până acum ați umblat și ați scris tot ceea ce ați auzit. Până acum v-a călăuzit cuvântul acesta sfânt, dar acum vă spun: puneți toate bine, că afară e vreme rea pentru voi, și bună pentru cei răi. E vremea plăcerilor, a călăilor și a vânzătorilor.

... Eu voiesc să fie la Mine zece dintre voi, că am avut sute și mii, dar nădăjduiesc că zece voi avea. Domnul Iisus nu mai stă pe pământ, Se ridică. Îmi pare rău de grâul Meu și Îmi pare rău de munca Mea, că puțin am să câștig.

... Mai avem un pic și vom ieși și vom controla pământul acesta și în lung și în lat și veți vedea ce nu au văzut ochii voștri. Bolnavii se vor face sănătoși; orbii vor vedea; ciungii, cu mâinile lor vor lucra.

... Nu mai e profeție, pentru că nu știe creștinul s-o țină, dar dacă vei fi credincios ca Ilie din pustie, Domnul îți va da. Apă de vei cere, îți voi da. Foc de vei cere, îți voi da, ca să vadă păcătoșii.

... Plângeți, că sunt hotărâți oamenii de sus să închidă bisericile și să trimită preoții la serviciu, și la mulți preoți le va părea bine.

20-03-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Vine o vreme de credință, e scris în carte, că va fi căutată și plătită cu plată sfântă. Fericit cine va avea credință, că astăzi credința e fără valoare, e călcată în picioare și batjocorită. Dacă nu te iubea Dumnezeu, nu-L mai trimitea pe Fiul Său ca să te salveze.

... Preasfânta Născătoare de Dumnezeu se roagă întotdeauna pentru poporul rău, dar acum și ea s-a oprit din ruga sa, că nu are pentru cine se mai ruga, că această lume nebună e născută din sodomie multă, cum nu s-a născut niciodată omul pe pământ.

... O, iubitul Meu popor, roagă-te mereu lui Dumnezeu să-l întoarcă de la tine pe duhul rău, să-l bage unde e ursita și pedeapsa lui, că a făcut rușine mare pe pământul tău.

... Învățați copiii să se închine, căci copilul tău va săpa pe mama sa și pe tatăl său, ca să spună la lume tot secretul. O, tată, vei avea vrăjmași cu tine la masă și se va împlini ce este scris în carte și nu-l vei putea da afară din casă, căci legea te va condamna.

... Fiți desăvârșiți, că Domnul Iisus nu vă căsătorește pământește, că avem de luptat luptă crâncenă, că a înșelat milioane de femei care să poarte rochiță de mireasă. Multe din ele au lăsat bărbații și s-au unit cu alții. Vai lor! că pentru unele ca acestea suferă tot poporul, suferă tot cerul, și trâmbița Mea cu tot ce se petrece în ea.

... Treziți-vă la oră de miez de noapte. Are să vină Domnul Iisus Hristos și nu are să găsească pe nimeni la rugăciune. La ora douăsprezece de noapte, să te găsească în genunchi, plângând și rugându-te. Puneți străjeri să vă trezească dacă voi nu puteți să vă treziți. Dacă ai pierdut ora de rugăciune, ai pierdut scump lucru, tată.

... Tată, credința să vă fie averea. Cu credința ai întemeiat casă pe piatră. Nu vă rușinați cu credința că azi nu are valoare, căci cine aruncă credința ca să aibă valoare, acela va pieri. Cine a pierdut credința, după aceasta se va cere să piară și el.

... Până acum ați scris ce ați voit, ați umblat în lărgime, dar acum vă spun: puneți toate bine, că afară e vreme rea pentru voi.

... Mai avem un pic și vom ieși și vom controla pământul în lung și în lat și veți vedea ce nu au văzut ochii voștri. Oițele Mele, va veni vremea ca dintr-o sută de preoți să rămână unul, și dintr-o mie să rămână zece. De ce? Pentru că fiecare s-a lăcomit, a pus preț. O, tată, dacă auzi cum se ceartă pe bani, cum se ceartă pe prosoape, cum se ceartă pe batiste! Păcat. Iată, și cei ce slujesc slujbele, zic: „Slugărimea mea să fie plătită tot de preot, că pe el îl slujesc“.

Dar să fiți cuminți, că va veni cezarul să vă ia și vaca, și porcul, și oaia, și capra, și pasărea, și tot, și vă va lăsa curtea goală și nu va zice: „Ce va mânca omul acesta?“. Dar Eu zic: dă-i cezarului ce vrea să-ți ia, și inima ta să fie a Mea.

... Țineți minte, că suntem în drum spre jale și spre întristare și ne vom îmbrăca în negru, și nu mai e veselia de altădată, că veselia ne-o iau străinii care voiesc să cucerească credința.

02-06-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Se văd între voi lucruri pe care le-am văzut la Lucifer. Se vede între voi acest înger care vrea să pornească război împotriva Mea.

... Poporul Meu, poporul Meu, purtați-vă ca îngerii, că vine vremea pe care voi nu o știți și nu o cunoașteți și n-ai să poți pleca așa cum a plecat femeia lui Lot din casa ta. De ce? Că te încurcă treburile. N-ai să te înduri să pleci dintre neamuri, că ai să zici: „Să le spun și acelora să meargă“, și ai să te încurci, că până te vei întoarce, s-a terminat. Trăiește după sfatul Meu și nu te băga în neamul acela, că vine vremea să te urci pe scară sus numai tu și cel ce va fi scris pe tabele.

... Poporul Meu iubit, purtați-vă ca îngerii, dar nu ca aceia care sunt întunecați, ci ca aceia care s-au umilit. Unul dintre îngeri, care l-a văzut pe cel mai mare că a căzut, s-a îngrozit și a strigat la toată ceata: „Să stăm bine, să stăm cu frică și să luăm aminte!“.

... Copilașii Mei, veți primi o carte scrisă, și văd că pentru această carte creștinii se vor bate. Se va vărsa sânge de martir, că fiecare vrea să pună mâna pe ea, dar numai unul e scris să pună mâna pe ea.

Toate forțele de lucru s-au lucrat pentru lumea aceasta ca să se mântuiască, dar nu s-a mântuit. Ce să mai fac la această lume? Nu mai am ce, că de M-aș arăta în trup, mai mult de o mie de ori M-ar răstigni, și de câte ori aș mișca, ar da.

... Tineri și tinere, Eu împlinesc Scriptura, dar nu am auzit pe nimeni care vrea să trăiască feciorelnic, nu am auzit pe nimeni care vrea să stea cu Mine. Nu mai fiți cu firea pământească și lumească. Nu Mă mai dați de rușine. Veniți-vă în fire. Domnul Iisus a cerut de la poporul Său lucruri plăcute, lucruri sfinte și frumoase. Dar de ce nu-I dați? Nu vă judec. V-am întrebat. Rugați-vă la Dumnezeu să nu fie judecata pentru aceste lucruri.

Fiilor, învățați Scriptura, să nu vă întreacă cei cu natura. Se apropie examenul și vei avea o serbare foarte mare. Serbarea ta va fi cu totul altceva. Fiul Meu, să știi Scriptura, tată, să dai de rușine pe cel ce nu vine cu Mine și vrea să te dărâme pe tine. Nu e lupta grea dacă vei învăța Scriptura. Nu-ți trebuie nici băț, nici sabie, decât această învățătură s-o porți.

... Cum era în București? Cum era în Provița? Cum era în Mănești sau în Ilfov când v-am cunoscut pe voi? Și cum este acum?

... Alergați să mâncați Trupul și Sângele Meu, că vine o furtună peste preoți, că pune în loc de anafură curată din apă și făină, se duce și ia din târna altuia colacul și face anafură. Nu se poate să se facă anafură decât din apă și făină. Nu mai scăpați anafura pe jos. Să se aducă la cunoștință sfântă.

... Feriți-vă de ruine. Vine o furtună peste lume, dar nu peste voi, cei cu Mine. Vine o furtună peste lume și vine un cutremur peste munți și se vor face șes. Nu munții Baba, ci munții zidiți de lumea aceasta.

16-06-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Măi copilașii Mei, poporul Meu întru care am binevoit, treceți din trup în duh, că numai așa vă veți strecura prin lumea aceasta. O, ce vreme spurcată e pe pământul acesta, tată! Încă o dată vă voi repeta: Domnul a coborât din cerul sfânt, cu Duhul. La început a fost cu trupul. La sfârșit e cu Duhul. Fiți credincioși în Domnul Iisus Hristos, că numai aceia vor rămâne. Totul va pieri.

... Toți diavolii au ieșit pe pământ și pun la cale această lume să facă păcate, că aceste păcate care se fac astăzi în această țară, s-au făcut și în Sodoma și în Gomora, s-au făcut și în vremea lui Noe. Dacă voi veți asculta, nici nu veți vedea pieirea lumii acesteia, că Domnul vă va lua.

... Mai împărtășiți din lucrul Meu, dar nu pentru aceștia care zic: „Știu eu cine ți-a spus“. Aceștia nu mai merită nimic din izvoarele Mele.

... Nu pot grăi mai mult, că trâmbița e în suferință mare. Fiilor, plecați-vă urechea la aceste cuvinte și căutați în carte, de la începutul acestui veac, prin câte gurițe sfinte a vorbit Domnul și până la venirea Fiului Său, și după venirea Fiului Său. Și multe trâmbițe s-au sfârșit, că atâta le-a fost timpul de trăit. Și această trâmbiță, din pricina durerilor care i s-au dat de la cei neascultători și necredincioși, iată că a ajuns la vreme de grea suferință. Cum ține cineva în palmă o păsărică și cu mâna cealaltă o acoperă să nu o plouă și să nu o ningă, așa ține Dumnezeu această trâmbiță a Sa, și nu-i cereți mult lucru, că nimic nu poate da fără puterea Mea.

... Poporul Meu iubit, nu mai greși, că Domnul Iisus va veni curând și o va îmbrăca pe mireasa Sa și va pleca în depărtare, unde este scris. Dacă trâmbița va înceta din suflarea sa, să știi că și Domnul e la ușa ta, și după ea va urma nunta. Să nu zici: „Aoleu, ce să fac eu? că a luat Dumnezeu trâmbița Sa“, ci să zici că Dumnezeu a venit și Și-a luat trâmbița Sa, și să știți că toate sunt pregătite pentru sfârșit.

A intrat duhul necurat unde nu trebuia să intre. A intrat duhul necurat în gura celui ce te-a mărturisit și te-a împărtășit, și va fi luată această poartă și va fi aruncată.

07-09-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Are să vină pe pământ fântână de băutură. O, copilașii Mei, încă o dată repet această șoaptă. Mai e un pic, și în loc de apă, unde e izvor de apă, vor izvorî băuturi care îmbată. Și ce veți face voi când veți avea nevoie de apă? căci băutura nu răcorește sufletul. O, copilași bătuți de vremea de azi! Ce veți face? că pe aici e drumul, tată, și spre lună, și spre soare. Și dacă vrei să vii la Mine, pune ștampila și vino.

... Eu vorbesc cu voi, dar mintea voastră este îndreptată către aceste cuvinte? Spuneți, tată. Eu știu dacă ești sau nu, dar te întreb ca să te fac pe tine atent. Iată, Zaharia, cât era de credincios, când i s-a spus de către îngerul Meu că soția sa va naște un prunc și îi va pune numele Ioan, dacă ar fi fost încredințat, mut nu rămânea. Oricât ai fi de credincios, când auzi un cuvânt ca acesta, e greu de pătruns la Dumnezeu gândul vostru. Mereu să aveți gândul la Dumnezeu. Copilași de zile înaintați, dar nu și de Duh, veniți-vă în fire!

Căutați mereu să fiți conștienți către Dumnezeu, că de ar cunoaște cineva și toate stelele de pe cer, și lucrurile lui Dumnezeu nu le cunoaște, nimic din el nu este pe pământ.

... Dumnezeu când a venit pe pământ a doua oară a scris viață fără de moarte, dar dacă veți călca peste acest scris, veți pieri, că voi sunteți cei din urmă născuți, și dacă prin ascultare veți lucra lucrul ce vi s-a încredințat, să știți că este Dumnezeu cu voi, și cu voi va încheia Dumnezeu veacul acesta.Chiar dacă te vei întâlni pe cale cu cineva și îți va zice: „Leapădă-te de lucrul acesta, că vei muri“, să știi că e minciună, că Eu ți-am spus că moartea nu va mai fi cu tine. Să știți că așa cum am lucrat cu Moise, așa am lucrat și lucrez și cu voi. Moise n-a primit nici o minciună. Așa și la voi, nu lucrați ce lucrează oamenii răi, că aceia vă ucid și viața, și toate cele bune ale voastre. Uitați-vă bine la cei ce mor și fac păcat, că pe aceia nu-i mai poate învia nimeni. Așa ești rugat de Dumnezeu, să nu omori lucrul Său, Duhul Său.

Dumnezeu cere de la tine mângâierea. Și care este mângâierea? Eu nu voiesc să dai aur și argint, ci milă. Duhovnicește să faci voia Sa, adică nu huli, nu dușmăni, nu te îmbogăți cu avere pământească, nu fura, nu minți, căci tu ești fiul Meu, și Eu sunt Dumnezeu, și cu tine voi moșteni toată averea, fără hotar. Ai să stăpânești avere fără să-i cunoști hotarul, dar să fii bun, să faci voia lui Dumnezeu. Ferește-te de izvorul de apă care îmbată, că ăsta e începutul rătăcirii. Te-ai rătăcit, și nu mai e om pe pământ să te scoată din rătăcire. Așa sunteți rugați: feriți-vă!

Rugați-vă lui Dumnezeu să vă dea vedere din vederea Sa ca să vedeți ce e astăzi pe pământ, că e numai gloată beată. O, tată, ce va face Dumnezeu cu această gloată beată? că numai din băutură face ce face acum. Bea și împăratul, bea și argatul tot aceeași măsură.

... Fii credincios, nu fi fricos. În dosarele care s-au scris, sunt scrise numai minciuni, și Eu îi urăsc pe vrăjmașii Mei.

Astăzi e vremea de pe urmă și sunteți rugați să fiți ca și cum nu ați fi căsătoriți. Fiți pregătiți.

... Va veni o vreme când nu vei mai avea de unde cumpăra pâinică și vei merge cale lungă cu trenul ca să cumperi pâine. Nu faceți risipă, că e păcat să-ți bați joc de trupul Domnului Iisus Hristos.

15-10-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Întoarce-te, lume, cu fața către Mine, că vine plânsul peste tine! Strânge, lume, portul bine, că vine jalea peste tine! Lume, lasă gluma, că te vei jeli, și unde va fi peștera mai rea, acolo vei intra ca să scapi de necaz. Lume, lume, vine moartea peste tine și pământul nu te va primi! Atât am avut de vorbit pentru tine, lume. Am avut prooroci în tine, trimiși de la Mine, și n-ai voit să-i asculți. Am avut pe Fiul Meu venit la tine și nu L-ai primit și L-ai prigonit și L-ai omorât. Ce răspuns vei da la judecata Mea? Am trimis peste tine ape să te înece, și nu te-ai speriat. Am trimis foc să te ardă și nu te-ai speriat. Am trimis peste tine cutremure și nu te-ai speriat. Am trimis peste tine foamete de pâine și nu te-ai speriat. Am trimis peste tine boli grele și nu te-ai închinat Mie. O, lume, nu mai am ce mai trimite, că pe toate le-am folosit. Voi trimite între cer și pământ scaunul de judecată și te va judeca pentru toată fapta ta. Lume, lume, ai umplut pământul de spurcăciune! Lume, lume, Îmi voi retrage de la tine și moartea și vei striga cât vei putea, dar moartea te va lăsa.

... Să știți, și cărțile sunt de mii de ori schimbate. Să știți că au venit oamenii pe pământ, cu multă îndrăzneală, și au șters din cărți ce a fost scris. Sunt Scripturi schimbate. Numai una la o mie dacă mai e curată, că lumea, și chiar preoții, zic că proorocii nu au mai fost și nu mai sunt de la Ioan, dar uitați-vă că de la facerea pământului și până la încheierea veacului acesta, Dumnezeu nu va înceta învățătura Sa, și de aceea spun: s-au schimbat multe Scripturi, și oamenii de știință au scris multe minciuni. Dacă se găsesc la voi Scripturi de la Noi, și vi le cer, nu le dați la lume, la oameni care măcelăresc. De aceea am venit la voi, să vă spun să nu vă abateți de la calea Mea.

... O, copilașii Mei, se vor face stăpâni păstorii pe pășune și nu vă vor mai da, dar voi să nu vă supărați când veți fi dați afară de la cina pe care Dumnezeu a făcut-o pentru poporul Său. Să nu vă supărați, să nu huliți, ci să vă rugați la Stăpânul cinei să vă dea El. Și pentru această nesocotire vor ieși apele din matca lor, că a mai fost, și lumea nu s-a îngrozit, și au fugit de pe locurile joase și și-au făcut case pe locuri înalte, dar să știți că nu va rămâne făptură care nu se va îngrozi de această plagă, de mânia care va veni de la Dumnezeu. Copilașii Mei, să nu vă speriați. Chiar de veți muri, vii veți fi, că va veni peste tine Duhul lui Dumnezeu și va intra iarăși în inima ta, iar cei răi vor rămâne și vor fi masă păsărilor și câinilor, care n-au mâncat de când sunt pe pământ așa masă.

... Va veni și va lua odrasla ta și o va duce să învețe lucruri multe și va fi cercetată despre creșterea sa, despre toată mâncarea sa, despre toată culcarea sa. Învățați-vă copiii să nu vândă. Luați-L pe Dumnezeu în ajutorul vostru, luați-L de tată și de mamă, că nu vă va lăsa orfani, nu vă va lăsa să vă lovească cineva. Copilașii Mei, se luptă îngerii cu dracii, și nu în iad, ci pe pământ, și se va vedea, nu va fi nevăzut războiul acesta, ci se va arăta la vederea tuturor. Puțini vor rămâne lângă Mine. Copilașii Mei, vor plânge cerul, soarele și luna de moartea acestora, că au fost credincioși și nu vor mai fi, au fost milostivi și nu vor mai fi, au fost buni și nu vor mai fi, au fost predicatori și nu vor mai fi, pentru că iubesc argintul și arama. Zice așa: „Când eram creștin, nu câștigam nimic, dar acum câștig și aur, și argint, și aramă“. Dar nu știe că acest aur, argint și aramă se va pune pe cântar pentru pedeapsa sa.

... Ține minte, creștine, când voi veni la tine când vei fi la coasă și îți voi șopti la urechea dreaptă, atunci tu să pui coasa jos și să Mă asculți. Și am să zic: „Du-te până colea și împlinește porunca Mea“. Și tu să asculți și să te duci. Să nu zici că ești ocupat, să nu zici că pierzi plata și ziua de coasă. Și voi veni la sapă și îți voi șopti la urechea dreaptă: „Du-te cu găleata la apă“. Și tu să te duci. Să nu zici că nu este apă. Credință să ai, și se va împlini, că Eu sunt Stăpânul apei. Și să nu zici ca Moise: „Iată, vă dau și apă!“. Chiar cioban de vei fi și te voi trimite, să te duci, că așa am făcut cu Petrache Lupu. I-am șoptit: „Du-te!“, dar nu a plecat la prima trimitere, și i-am vărsat găleata cu lapte, și atunci a văzut și a plecat, dar s-a întristat că a păgubit. Dar tu să te duci de prima dată, să nu faci așa ce a făcut el. Chiar femeia care va avea copilul în albie, de o voi trimite, să nu spună că nu are pe cine lăsa cu odrasla sa că se va îneca în copaie; că în loc să o aibă, o va pierde.

Și va veni o vreme că într-un loc vor fi poame să se ia cu lopata, și în alt loc nu vor fi. Voi să nu râvniți și să furați, că Dumnezeu îți va da dacă vei asculta, dar nu lua din grădina altuia, că acestea sunt poame blestemate de duhurile necurate, ca să iei tu și să cazi.

Și mai vine o vreme în care se vor dărâma casele, și se vor dărâma și ale voastre, și vor veni la voi ca să vă duceți în case de păgâni. Dar cer de la voi să nu vă duceți să locuiți în alte case, că sunt blestemate, că Dumnezeu vrea să vă încerce credința.

... Copilașii Mei, mulți creștini în ziua de astăzi n-au fost la bisericuță, și au stat prin curte și au păzit casa. Dureroasă faptă. Unul, că are serviciu; altul, că a avut de lucru. Și a fost slujbă la toate bisericuțele. Și altă dată vei dori să mergi la sfânta biserică și nu va mai fi slujbă. Scrieți pe hârtie această profeție.

... Gospodinelor care faceți hrană, fiți cu mâinile curate, că vine Domnul Iisus la mesele voastre și să nu Se scârbească. Spălați-vă vasele și lucrurile. Fiți curate, și să fie în casele voastre ca în farmacie. Am mai spus aceasta, și degeaba. Spălați mâinile, spălați vasele și fiți curate ca argintul. Scrieți pe hârtie această profeție.

... Aveți grijă de trâmbița Mea, că are o punte de trecut, și pe această punte va trece îndoliată. Nu acum, acum, ci mai târzior. Crezi? O văd spunându-vă: „Eu în curând vă părăsesc. Plec de aici, din casa părintească. Ies din mijlocul vostru și în curând Duhul Care v-a hrănit Își va lua zborul în sus, către căminul ceresc, de unde Tăticul trimitea ca să vă facă cunoscut despre viața sfântă pe care au trăit-o înaintașii noștri, iar pe mine mă vor duce deosebit, la locul ce mi l-a pregătit până la timpul hotărât. Voi mai rămâneți pe pământ, dar nu singuri, ci Tăticul va purta de grija voastră dacă veți fi cuminți și Îl veți urma. Și acum, copilașii mei, cum a hotărât Tăticul, să mă îmbrăcați cu rochiță neagră, cu flanel negru și batic negru, pe care eu trebuie să mi le pregătesc. Eu să-mi pregătesc totul pentru plecarea mea, și pentru mama, dar și tăticul meu, care demult a plecat de aici.

Voi, copilașii mei, să nu vă pierdeți curajul de plecarea mea. Fiți cu luare-aminte la viața voastră. Trăiți în mare curățenie. Eu vă urez viață sfântă, de ucenici. Ascultați-L pe Dumnezeu, ca să fiți creștini ai Lui, că de acum încolo este timpul greu.

Eu vă sărut pe toți care vreți să fiți cuminți și ascultători. Să știți, copiii mei, că nimeni nu mai rămâne pentru ceruri, pentru că sunt satani mulți pe pământ. Au năvălit ca barbarii prin case și prin biserici și prin mănăstiri, să strice credința și lucrul lui Dumnezeu“.

06-11-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Va veni pe pământ un om necunoscut și va spune la lumea întreagă minciună că omul nu e făcut de Dumnezeu, dar Eu vă spun: citiți în sfânta carte că omul e făcut de Dumnezeu. Copilașii Mei, oițele Mele, orișice veți auzi de la lumea care nu e credincioasă, să nu luați aminte și să nu vă înșele. Fiți desăvârșiți, că vai, vai, vai de cel care nu crede că Dumnezeu a făcut omul!

... Veniți-vă în fire și veniți cu toată inima împăcată. Nu mai fiți deosebiți de sfinți. Fiți una cu sfinții, că tot cerul vă dorește și se roagă pentru voi să fiți una cu ei. O, poporul Meu iubit, întru care mult am voit să vin din cer pe pământ, o, tată, tată, să nu rămână nici unul dintre voi să nu fie cu Noi. Să fiți veseli, bucuroși și vrednici de cunună. O, poporul Meu iubit, vino la Mine! Nu te mai duce în lume, nu mai dori răutățile, nu mai dori nici un rău lui Dumnezeu, că răul te condamnă. Crezi? Voi vă mâniați pe copiii voștri pe care-i aveți, și îi certați și îi bateți. Dar Eu ce să vă fac vouă? Ce să vă fac?

15-11-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Am venit din cerul sfânt pe pământ, nu numai o dată, ci am venit de multe ori; nu ca să culeg flori pământești, ci ca să culeg flori duhovnicești, că Eu nu fac lucrul pe jumătate, nu-l las neterminat, ci am venit să-Mi duc lucrul la sfârșit. Țineți minte, că nu grăiesc ca un copil ca să greșesc, ci vorbesc vorbă dreaptă și adevărată. Țineți minte și nu vă jucați cu Mine. Poporul Meu, odată era un evreu și se juca cu minciunile. Ia să citiți în carte ce minciună a scos el despre Mine: că Eu nu sunt Dumnezeu.

Veniți-vă în fire, că ziua de azi nu se potrivește cu cea pământească, ci se alege cum alege cineva din turma sa caprele de oile altora, sau cum alege cineva oaia sa, din turma altuia. Vai de tine, creștine care faci lucrarea Mea mincinoasă! că nu vei mai avea iertare.

Cum ai crezut că ai născut un prunc de parte bărbătească, deosebit de parte femeiască, de te-a întrebat ce este pruncul, ai zis cu toată puterea: „Este băiat, că se vede“. Așa și lucrarea Mea, o vei vedea cândva și vei plânge când vei vedea scrisul acesta ce am vorbit astăzi cu tine pe pământ.

Vai de tine, creștine care nu mai crezi în Mine! Vai de tine, creștine care la început ți-am spus: „Vino după Mine!“ și ai venit, și astăzi te-ai oprit și te-ai întors! Vai de tine, care ai venit, și astăzi te-ai oprit ca să Mă batjocorești și să Mă hulești! Vai de tine, care te-am chemat după Mine și ți-am pus nume și te-am păzit și nu ai păgubit nimic! Vai de tine, creștine care te-am sălășluit cu locuința lângă Mine și tu faci tot ca tine, nu faci ca Mine! Vai de tine, creștine care ai plecat de lângă Mine și ai curvit și ai fumat și ai făcut crimă și ai făcut sodomie și te-ai dus și ai făcut hoție, că începutul păcatului este băutura, și să știți că lucrarea se scurtează, pentru nelegiuirea voastră.

... Copilașii Mei, nu mai pot răbda această mișelie, această tâlhărie. Încă o dată vă spun: să știți că veți vedea nenorocirea care va da peste lume și peste cei ce nu voiesc să facă voia Mea. Se vor sui sus, pe casă, ca să scape de nenorocire, dar și casa se va sfărâma. Se vor sui sus, sus, pe munte, și tot nu vor scăpa, că și muntele se va dărâma; că a căzut Lucifer din cer, dară acela de pe pământ!

... Ierarhul Nicolae va fi judecătorul ierarhilor. El va judeca patriarhia, cu toată slujba din ea, cu toată suflarea din ea. Proorocul Zaharia va judeca și el pe cineva, că a ținut în slujba sa o pruncă ce i s-a dăruit, și a ferit-o și a crescut-o, tată, până la etatea de cincisprezece ani, și apoi a logodit-o cu bătrânul Iosif și nu s-a smintit că a logodit, și a ținut slujba și mai în sfințenie.

... Înainte cu Dumnezeu! Crede în El, că El nu este mincinos, și ce ți-a spus nu este minciună. Cum se pune beteala în piept să se știe că ai fost la nuntă, așa se va pune în pieptul tău semnul Meu ca să te cunoască un călău și să nu se apropie de tine.

Eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul, Care de la început a lucrat acest cuvânt. Cine a ascultat și a împlinit, drumul i-a fost spre răsărit, că acesta este drumul Domnului Iisus Hristos.

... Domnul Iisus Hristos când a plecat la cerul sfânt le-a spus: „Copilașilor, să fiți cuminți, că Eu Mă duc la cer, dar Mă întorc, și multă bucurie veți avea“. Dar iată că Domnul a venit astăzi, cu ucenicii Săi la voi, și unii din voi nu Ne primiți. Vin vremuri grele, dar să cunoașteți și vremurile bune, că Domnul Iisus nu vine pe vreme bună, ci vine pe furtună când ies pomii din rădăcină, pe vreme rea, pe ninsoare geroasă, dar Domnul îi spune: „Ține-te bine, că vei fi fericit dacă nu vei fi doborât la pământ“. Dar când vei vedea soarele pe hăinuța ta, ce vei zice? Și în inima ta soarele, ce vei zice? Și razele în gura ta? Ce zici când vei vedea și pe călău că va zice: „Scapă-mă și pe mine!“? Dar tu ce faci? Îl primești în casa ta? Domnul nu mai este atunci ca să-ți spună. Dar tu ce faci? Noe nu a băgat pe nimeni în corabia sa. Dacă-l vei băga în casă, ți se va dărâma casa.

Să știi că atunci când vei zice că vei muri, atunci va veni binele. Dar va fi o zi, și această zi nemăsurată va fi, și în această zi te va trimite Domnul să scoți mortul din groapă și îl vei scoate cu o singură binecuvântare, că se va lua darul de la preotul acela care bea și mănâncă și pe tine te hulește, și se va da aceluia care Mi-a slujit Mie. Scrie că pe fereastra voastră va fi un semn neștiut de voi acum, și când va trece pe lângă tine, se va îngrozi și se va speria călăul.

... Nu acest trup amărât vorbește, ci Domnul Iisus prin Duhul Sfânt. Dacă nu crezi, înțeapă acest trup. În loc de sânge, curge apă. O, poporul Meu, și dacă-l vei înțepa, Domnul te va întreba de înțepătura aceasta.

Nicolae Achim, ce e la tine în casă? E numai ceartă. Oare, pentru aceasta am făcut Eu această casă înaltă? Am adus acest tinerel în casa voastră și nu l-am adus ca să-și urască soarta. Scutură-te, creștine, că praful se pune pe tine de mii de ori pe clipă. Fiule Daniele, să nu te superi.

Ușor e să zici: „păcat“, dar păcatul este începutul unei lucrări mari și are multe feluri de cuvinte păcătoase. Copilașii Mei, nu v-am adus lângă Mine să fiți ruine, ci să știți că dacă nu vreți să credeți lucrul dumnezeiesc, se va dărâma casa, se vor dărâma toate din curtea ta, și dărâmarea aceasta este jalnică. Nu s-a făcut această casă ca să vă mândriți, ci Domnul a ursit să fie lucrată așa prin smerenia ta.

... A venit din iad demonul cu toată ceata înfuriată, crezând că pune credința sub obroc, crezând că pune credinței foc, sau lacătul pe tine ca să nu mai mergi, creștine, după Mine, dar nu te lăsa. Învață legea sfântă, căci așa cum a omorât David pe Goliat, așa și tu vei omorî pe vrăjmașul tău cu toată ceata sa, cu un singur cuvânt dacă-l știi a-l grăi.

... Vine vremea, dar nu te întrista. Scrie la carte că suntem la sfârșitul Apocalipsei. Mai e un pic de vreme de trecut, dar se scurtează prin slăbiciunea voastră, că mulți creștini își vor lepăda sfințenia și se vor da de partea aceluia care nu crede în Dumnezeu. O, fii secret, poporul Meu, că dacă ai căzut, Dumnezeu te ridică. Dar nu vinde pe fratele tău, de ți-ar sta capul unde-ți stau picioarele. Dacă tu ai căzut și el nu a căzut, tu să te bucuri. Nu da durere altuia din pricina căderii tale. Nu dușmăni, nu pârî, nu urî când ți s-au descoperit păcatele. Ai auzit? Să plângi, să uzi pământul.

Domnul Iisus nu a venit din cer pe pământ ca să-Și piardă vremea, ci ca să sfârșească Scriptura. Bucură-te că te-ai născut astăzi și te-am chemat! Când va veni vremea să știi să altoiești viețile celor necredincioși?

Va veni vremea, tată, cum a fost odată tâlharul de pe cruce. Unul a zis: „Pogoară-Te de pe cruce dacă ești Fiul lui Dumnezeu!“, iar altul a zis: „Fiul lui Dumnezeu, primește-mă și pe mine întru împărăția Ta!“, și printr-un singur cuvânt el s-a mântuit. Așa și tu vei altoi păcătoșii prin credința ta, și ei vor crede în ultima lor viață.

... Dacă ai cerut în fața Mea serviciu, ți-am dat, și iată, serviciul te-a stricat. Și astăzi ai serviciu, dar nu mai ești cu Mine.

... O, poporul Meu iubit, pe moșii și strămoșii voștri i-am pedepsit, i-am băgat în chinuri grele, pentru că și-au bătut joc de minunile Mele. De ce nu citiți și voi în carte toate acestea? De ce? De ce, tată? Florile Mele, de ce? Vin îngerii să vă culeagă, florile Mele, pe cele duhovnicești, că e scris să-Și ia Dumnezeu partea Sa, iar partea rea, să toarne focul peste ea.

Fiule Daniel, cuscrul tău, Gavrilă, va rămâne orb. Caută să se ducă să se vindece la doctor, dar să știți că doctorul pământesc nu-l va vindeca, că nu a văzut în calea sa altceva decât băuturica și munca pământească. Merge la biserică, dar merge cum ai avea tu o cantă găurită și cu ea nu poți căra apă. Fiule Daniele, omul acesta nu hulește. Acesta era păcatul pe care îl făcea: bea, bea, bea și lucra duminica și lucra numai și numai lui Gog. Dureros, tată.

... Știți care e dușmanul de moarte? Acela care caută moarte, și nu moarte trupească, ci moarte duhovnicească. Dacă ți-ar tăia o mână, nu este nimic, dar dacă ți-ar tăia din viața duhovnicească, aceasta e pericol de moarte.

Fii ascultător, poporul Meu iubit. Nu te uni cu acela care zice: „Hai să bem“, ci unește-te cu acela care zice: „Hai să ne închinăm, frate“. Nu te uni, frate, cu acela care-ți dă o țigărică. Fugi, că e mică țigărica, dar mare va fi. Nu vedeți că cine o poartă nu poate să o mai lase? A prins rădăcini, tată. Nu folosi acest lucru necurat, că e ca viermele. Nu te uni cu acela care iubește femeile. Of, tată, ajungeam departe cu voi dacă erați ascultători!

... Copilașii Mei, aveți grijă, se face un recensământ și vă pune la îndemână multă întrebare, și nu numai pe cel mare, ci și pe cel mititel. Și în timpul acela candelele să fie aprinse numai una, iar celelalte, stinse, că vă va întreba ce simbolizează candela. Domnul vă anunță ca să știți. Sunteți mititei la minte și la cuvinte, că vrea să vă bage chiriași, nu ca să dea bani, ci ca să vă fie vânzători.

... Să știți că orice preoțime care este contra voastră, nu sunt unșii Mei, nu-i cunosc. Când se vor întâlni cu Mine, vor zice: „N-am lucrat eu Ție?“. Nu te cunosc, că Trupul și Sângele Meu l-ai risipit, l-ai jefuit.

... Aveți grijă, tată, că au ieșit magnetofoane electrice, care se pun și la telefoane, și la televizoare, ca să audă și să cumpere ce vorbiți voi în casă.

... O, o, creștine, ce te vor jeli neamurile când te vor vedea îngălbenit ca ceara și luat de duhul necurat și dus la locul pregătit de tine!

06-12-1976

Cuvântul lui Dumnezeu

... Eu, Domnul Iisus Hristos, M-am coborât de sus, din cerul sfânt, pe pământ. La început M-am coborât cu trup și am călătorit cu trup, tată. Ce lucrare am făcut când am venit pe pământ în trup? Și pentru ce s-a făcut?

— Lucrarea de mântuire, Doamne. (răspund creștinii, n.r.).

— Și de ce nu am făcut în cerul sfânt această lucrare? Pe pământ trebuia să vin în trup, ca să se împlinească cuvântul sfânt și la buni, și la răi. Am vorbit, și ceea ce am vorbit s-a împlinit, iar astăzi am coborât pe pământ ca să împlinesc ce a rămas să împlinesc: legea toată.

Apropiați-vă de Mine. De multe ori am spus acest cuvânt, nu numai o dată, ci de multe ori, și de ce nu se împlinește? Mulți au venit și mulți s-au înapoiat, și totuși nu sunt sigur de acest popor, nu sunt sigur că va intra în împărăția Mea, din pricina încăpățânării.

O, Daniele tată, sunt tare supărat! Îmi pare rău că am venit din cer pe pământ. Îmi pare rău de ce am făcut Eu. Sunt supărat nespus de mult, pentru că omul care e făcut de Domnul, întru toate e făcut de Domnul. Îmi pare rău că i-am dat secretul Meu. Îmi pare rău că i-am dat chipul Meu. Îmi pare rău că l-am făcut și i-am suflat Duh din Duhul Meu ca să fie sfânt pe pământ, și astăzi se joacă duhurile necurate cu omul pe care Domnul l-a sfințit întru toate. L-am făcut cu chip sfânt, cu trup sfânt, cu cuvânt sfânt. Nu e ca animalele, în patru picioare și cu vocea ca la animale, ci l-am făcut deosebit. Și iată, tată, că omul s-a depărtat de Domnul, Îl hulește pe Domnul, Îl dușmănește pe Domnul, Îl vorbește de rău pe Domnul. Dar să știi, Daniele tată, că ce s-a întâmplat cu Sodoma și Gomora și ce s-a întâmplat cu lumea din vremea potopului, așa se va întâmpla și cu lumea aceasta.

... M-am făcut cunoscut omului pe pământ întru toate. Nu am ascuns nimic din fața omului de azi, ca să fie fericit și încredințat de Dumnezeu. Și iată că lumea toată se închină duhurilor necurate.

... Fiule, nu am deosebit, nu am ascuns nimic de tine sau de fratele tău, dar pentru că nu am ascuns și am spus tot adevărul, iată că nu sunt bine. Sunt vândut, sunt zdrobit, sunt răstignit și în ziua de astăzi, ca și când am fost în trup, chiar de acela pe care l-am iubit și i-am dat secretul Meu sfânt. Creștine, cu cât te-am sfințit de mult, cu atât vei fi osândit.

O, poporul Meu, care te-am chemat la Dumnezeu și astăzi nu mai vrei să fii cu Mine! Nu te gândești, tată, că-ți va fi grea osânda și nu va mai avea cine te scăpa și cine te vindeca?

Daniele, așa să vorbești poporului Meu, că va veni vremea când omul va chema pe Domnul, cu lacrimi curgând vale, Îl va chema să-l scape de necazul pe care-l va avea, și Îl va chema să-l scape de durerea pe care o va purta în spate, și Îl va chema să-l scape de boala care-l va ataca; Îl va chema să-l scape de dușmanii care-i stau în față, căci dușmanul tău va fi cel apropiat de tine astăzi, cel pe care Eu îl urăsc și tu îl iubești, cel pe care Eu îl prigonesc și tu îl iubești. Acela va fi dușmanul tău de moarte, și când Mă vei chema, Eu voi fugi de la fața ta.

Și această persoană de astăzi, care stă în fața ta și își înjosește ursita sa, Maria Achim, e o persoană mândră, și i-am răbdat multe greșeli pe care le săvârșea și am chemat-o lângă Mine ca să-Mi fie aproape, lucrătoare, dar tot așa este, tot așa vorbește. Daniele tată, nu mai ține în fața ta persoane ca acestea, că e păcat strigător la cer acest lucru. Această persoană așa a fost de la început, și l-a urât de moarte pe soțul ei. De ce nu se uită în desaga sa, și se uită la desaga soțului său? Fiilor, ce ziceți? Va mai merge mult munca Mea așa? Nu. Pentru neascultarea voastră, toate se vor opri și va scutura Domnul praful de pe picioarele Sale, să cadă pe spatele celor ce nu vor să facă roade. Daniele, fă dreptate! Eu așa îți poruncesc, că ești păstor. Dacă la tine vine cineva să le faci dreptate, fă dreptate și nu apleca urechea ta la nedreptate. Ai auzit, tată? Fă dreptate! Ești rugat din partea Domnului Iisus Hristos: nu primi nici o persoană să-și înjosește familia sau soțul sau pe vecini sau copilul.

... Tată, tată, sunteți în gură de șarpe, cum a fost Daniel în groapa cu lei. Dacă nu ați fi făcut rugăciuni și postul pe care l-am dat, de mult erați uciși. Așa cum Daniel în groapa cu lei se ruga, așa și acum, puterea lui Dumnezeu este peste voi. Dau cu praștia, tată, în voi, și se lovesc ei și pică jos și mor. Fiule, câți au dat cu praștia în tine și în trâmbița Mea și s-au lovit și au murit!

... Patriarhul Justinian a făcut un bine la cineva. Pentru binele acesta are rădăcină adâncă la Mine. Dar are jurământ, cât va trăi el, nimeni nu-l poate scoate din slujba sa duhovnicească. Și dacă nu era așa, nu mai era Biserica Ortodoxă și nici un creștin nu mai era. Să țineți minte, tată, că de aceea nu poate să-l răstoarne, și de această faptă s-a adus la cunoștință și la elevii din școală. De aceea Gheorghiu-Dej, la moarte s-a îngropat cu preoți. A spus: „Din biserică am venit, prin biserică plec“, așa a lăsat scris. Acesta a fost mult mai înțelept și mult mai credincios decât conducătorul care este în prezent. În fața lui Gheorghe Gheorghiu-Dej a stat și trâmbița Mea, și dacă el era cu inimă rea, îi făcea ceva rău, dar a îndemnat-o să fie tainică și i-a spus trâmbiței Mele, a spus de la sine: „Păgânul nu se mai face creștin, dar din creștin se face păgân“. Și așa este. Dreptate a avut.

19-12-1976
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !