Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 1.5.2024, 05:00
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 1.3.2008, 23:15    Post subject: Cuvântul Domnului - Anul 1978 Reply with quote

Anul 1978

   * 07-01-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 23-02-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 22-03-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 25-03-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 04-04-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 11-05-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 25-05-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 13-06-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 19-06-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 03-07-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 14-07-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 21-07-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 07-08-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 26-08-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 11-09-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 24-09-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 22-10-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 01-11-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 17-11-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 03-12-1978 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 24-12-1978 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... Îmbracă-te în haină sfântă, ca să se asemene hăinuța ta cu hăinuța Mea, ca să se asemene viața ta cu viața Mea. Caută-ți duhul pe care l-ai rătăcit și cheamă-l înapoi către locuința sa, că până nu-Mi vei face Mie casă, nu vei scăpa de pedeapsă, că Dumnezeu e hotărât să-l nimicească pe vrăjmașul Său.

... Tată, tată, veniți mai aproape și învățați din carte, că veți răbda foamea și gerul și viscolul, că uite patru bărbați care au fost așezați fiecare pe câte un hotar ca să trâmbițeze venirea Mea, uite-i că sunt aproape unul de altul, s-au adunat, au părăsit hotarul în care au fost puși, pentru că hotarele s-au vândut. Și acești bărbați nu mai stau pe hotar, și stau în văzduh și strigă la Dumnezeu, că s-a împlinit ceea ce e scris în Apocalipsă. Strigă la Dumnezeu, strigă. Tu nu-i auzi, pentru că n-ai vrut să fii profetul Meu, n-ai vrut să fii cu îngerii, să cunoști cu vederea ta cetatea și pe Dumnezeul ei.

... Nu mai voiesc să vă întreb de credință, căci credința voastră e de un minut. Astăzi crezi, și peste un minut M-ai vândut; nu mai ești acela care ai spus: „Cred“. Tată, spălați-vă bine de vină. Spălați-vă bine de vină, că ați căzut în vină. Cât erați de credincioși, mai mult decât atât a întrecut vina voastră credința de altădată. Vine jale, vine plânset mare, vine plânset mare. Plângeți și vă tânguiți, căci împăratul de astăzi nu mai are coroană de împărat, nu mai are cunună așa cum se spune. O, poporul Meu, împăratul de azi te-a înstrăinat de Dumnezeu. Unde te vei ascunde? Unde te vei ascunde, tată? că toate se întorc. Crezi?

De ce mănânci foc? Se aude din cer că o parte din creștini stau la masă cu păgânii care mănâncă foc. Se aude la cer când zice omul: „Prietene, dă-mi un foc“, și prietenul îi dă bucuros foc. A făcut grămezi de foc pe pământ. Aceasta e agonisita omului pe pământ: focul, care în curând va arde totul. Israele, Eu, să fiu în locul tău, M-aș îneca de ce stă în fața ta, M-aș arde de ce stă în mâna ta. Israele, din pricina nelegiuirii care a ajuns la culmea culmilor, vei pieri. Fugi astăzi! Fugi astăzi! Israele, fugi de foc, fugi! Caută, că încă n-a murit duhul tău; se mai află, undeva, în viață. Du-te și îl caută, și cu el te împacă. Roagă-l să te primească, să te ierte, și îngerul să stea de-a dreapta ta, căci îngerul vestește pustietatea care te chinuiește. Israele, poporul Meu, mănâncă mană de la Dumnezeu, ca să se vindece duhul tău, ca să se vindece duhul și trupul tău. Mănâncă mană, căci numai cu pâine și cu carne și cu foc trăiește astăzi omul care s-a înstrăinat de Dumnezeu. O, chipule sfințit, pentru ce te-ai pângărit și te-ai vopsit și te-ai făcut urât lui Dumnezeu?

Înainte de nașterea Mea erai păgân, că nu aveai legea, și a venit Domnul Iisus ca să lumineze și să întărească legea strămoșească, dar sunt persoane care nu vor să vină la legea nouă, nu vor, tată, și trăiesc ca altădată. Că și Moise dacă trăia și mai proorocea, venea și se primenea întru lucrarea Mea. Crezi? Și atunci tot așa, pe Moise nu-l credea, și tot acolo ședea, întru vechimea sa. Tată, vă spune Domnul că acei de atunci se potrivesc, adică se aseamănă cu omul de astăzi care este fără Duhul lui Dumnezeu. Ei zic că sunt cu Mine, dar nu văd bine că Dumnezeu prin sfânta cruce i-a scos din iad pe cei păcătoși? Dar aceștia din vechime nu cred în lemnul care s-a sfințit prin Mine, și îl socotesc că e dușman pentru Dumnezeu. Dar vedeți cum ei nu pricep? Vă cer vouă: nu fiți nepricepuți, că Dumnezeu a spus destul de bine prin prooroci, să înveți ca să cunoști vremile ce vin. Ei nu vor să cunoască Apocalipsa. Ei zic că vine Domnul, dar crucea n-o văd. Ei zic că vine Domnul, dar pe Măicuța Lui n-o iubesc, și o necinstesc.

... Apropie-te de Mine, că de la venirea Mea și până acum puteai să fi venit în zbor la cer, dar n-ai vrut să părăsești averea pământească și n-ai vrut să te desparți de păcate, și am să-ți spun și Eu: „Nu mai e vreme“. Te chem la Mine, și de ani de zile te-am chemat și n-ai vrut să vii. Și astăzi te chem și nu vrei să vii. Nu te temi că voi pleca? Nu te temi că te-oi lăsa? Și dacă Eu te voi lăsa, câinii te vor sfâșia, căci ce a fost în fața ta, nu va mai fi. Ți-am cerut milă; nu M-ai miluit. Ți-am cerut să fii prietenul Meu; nu M-ai primit, și M-ai prigonit. Le-ai dat cu dobândă, crezând că sărăcești. Nu Mie, că dacă Mi le dădeai Mie, Eu nu ți le primeam cu dobândă.

O, ce de bani la C.E.C.! Ce e acela C.E.C.? Un loc drăcesc. Dar și Eu la C.E.C. te voi trimite după moartea ta: „Ia-ți banii, ca să ți se deschidă poarta cea mare“. Cui să spun Eu „iubitul Meu“ când tot avutul tău e la C.E.C., e la duhul rău?

... A venit vremea să fiți biciuiți, dar să știți că Domnul Iisus Hristos va lua biciul din mâna vrăjmașilor voștri. Dacă veți fi fiii Domnului, dacă vină nu veți avea și dacă veți recunoaște vina în fața Mea, tot vă voi apăra dacă veți cere iertare pentru supărarea ce Mi-ați făcut-o.

... Fiule Daniele, Dumnezeu a pregătit un proces pentru preoții vremii de astăzi. Cine va fi cu Mine, va fi bine.

Uite-l, tată, pe bătrânul Avraam, își plânge fiii pe care i-a cucerit păcatul de pe pământ. Uite-l, tată, pe Justinian patriarhul, își plânge fiii și fiicele, că le-a cucerit păcatul. Numai pe aceia îi plânge. Cine e cu Mine, e pus deoparte. De la plecarea acestui patriarh nu se vor mai scrie cărți sfinte, nu se vor mai zidi case sfinte și nu se vor mai repara, ci se vor mai dărâma. Justinian mai avea de trăit, dar i s-a scurtat ața; a tăiat-o o foarfecă. Dar mai vine o vreme bună.

... Preoția nu mai trăiește după profeție, și trăiește după preoție. Și iată că păstorii, în loc să iubească oile bune, le iubesc pe cele nebune. Scrie această profeție, să se vadă la judecată: preoția, în loc să iubească oițele bune de lapte, bune de lână, bune de fapte, în loc să le prețuiască, le urăște și le disprețuiește și le scoate din cele sfințite. Păstorii vor face dosare și vor duce în judecată oițele cele bune, zicându-le „sectă rea“, precum s-a zis. Dacă cineva din păstorii aceștia îți vor zice „sectă“, să zici: „Înapoia mea, satano! că nu-ți cunoști munca“. Nu te rușina, tată, și vorbește-i păstorului în față lucru adevărat.

... După prăbușirea și lovitura acestor împărați, vor fi stoluri, stoluri de păsărele în mănăstiri.

... Mulți au venit la Mine, dar ca la un vrăjitor, ca la ghicitor. Și dacă ți-am spus ce să faci, n-ai făcut ca Mine, și ai făcut ca tine. Și ți-am spus: «Întărește-te, creștine, că vei sta piept în piept cu vrăjmașul tău». Și nu te-ai întărit. Și atunci vei pieri de frică.

07-01-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Moșii și strămoșii voștri de altădată astăzi se odihnesc; nu mai cosesc și nu mai sapă și nu mai profețesc; și astăzi numai cunună împletesc pentru urmașii lor.

... Feriți-vă de înșelăciune, feriți-vă de lume, că pe cine i-a apucat lumea, înapoi nu i-a mai dat; să iasă nu i-a mai lăsat.

... O, poporul Meu pe care mult te-am iubit, de mult Mă lupt să te mut din acest pământ, dar ești atât de greu, de nu pot să te sfințesc și să te despart de cele pământești.

... Eu voiesc rod, pentru că mult M-am ostenit când te-am sădit. Pe cine să învinuiesc, tată, că nu rodești? O, Israele, știți toate, le cunoașteți pe toate, dar nu vreți să vă sfințiți și ziceți că aici e viața de veci. Cine v-a spus această minciună că aici e viața de veci, pe acela să nu-l credeți, că și el va îngălbeni când va vedea că nu e așa, și se va usca din toată puterea sa când Domnul îl va blestema. Și cine te va scăpa de pedeapsa grea? Israele tată, dacă n-ai fi știut, păcat n-ai fi avut. N-am luat de pe pământ nimic din cele din trecut, din care au trăit moșii și strămoșii voștri. Nimic nu s-a ascuns, dar nu vreți să vă sfințiți.

... Copilașii Mei, nu mai sunt mult cu voi în această învățătură, în această profeție, pentru că loviturile ce s-au dat acestui trup l-au nimicit, l-au distrus, și sunt hotărât să întrerup legătura cu acest pământ, adică legătura cu voi.

... Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat, n-am lăsat semne, n-am blestemat, n-am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl, să las neghina cu grâul până la sfârșit. Dar a sosit ziua și a neghinei, și a grâului, să fie puse fiecare în al său hambar.

... Copilașii Mei, sinagogile unde vă închinați voi, nu vor mai fi pentru închinăciune, ci vor fi filme și teatre, cum este la mănăstirea Vladimirești. Cine a făcut așa? Ura și dușmănia dintre cei aleși ai Mei de acolo. Dacă te-ai fi dus și ai fi văzut, ai fi văzut că unul, doi erau ai Mei, și o sută erau vrăjmași și trăgeau cu arma.

... Fiule Iordache, să-i spui lui Mihail, prietenul tău, că e scris în dosarul lui Dumnezeu, dar va fi șters, pentru că dușmănește pe cel nevinovat. Feriți-vă de a dușmăni pe cei aleși ai Mei. Nu dușmăniți.

... Scrie în carte că pământul acesta va fi al vostru și nu veți mai pune pe el pom, că vor fi pe el pomi. Pământul se va împodobi și tu vei mânca din munca altuia.

Așa de mult vă iubește Tatăl, că a dat pe singurul Său Fiu să vă fie hrană în timp de foamete și apă în timp de secetă. Dar ce veți face când nu va mai avea cine să vă dea? Dar nu vă îngrijiți voi. Dacă vei vedea pe fratele tău scoțând apă să-ți dea, nu zice așa: „Cine este acesta să-mi dea mie apă? că e nevrednic“, căci Dumnezeu ți-o va lua. Va veni Domnul în casa voastră, în trup, ca la început, și nu-L veți cunoaște și nu-L veți primi, și Îl veți alunga, și apoi, te vei ruga să te primească, dar nu te va mai primi.

... Adevăr adevărat grăiesc: veți fi scoși din orașe și veți fi duși în pustietate și veți zice: „Nu părăsesc via sau moșia. Nu părăsesc casa și averea, mobila și vaca“. Veți fi scoși din orașe. Nu vor mai fi orașe sau case înalte, și vor fi mormane, bolovani peste bolovani. Nu vor mai fi munții; se vor prăbuși și vor astupa văile. Nu va mai fi piatră nemăcinată. Unde veți sta când veți auzi bubuitura aceea? Nu vei mai sta în orașe, ca să nu mori și tu cu cel rău.

... Nu mai doriți căsătorie pentru o zi. Nu mai doriți zămislire de copii pentru o zi.

... Aceste timpuri și obiecte de azi, tot ce se află e profeția proorocilor.

... În alte țări a început să-i condamne pe creștini. A început, dar Eu nu-i acopăr, pentru că e spiritism. Tată, pune crucea pe masă, pune lumânări și tămâiază, ca să le arate semne, la nevoile celor care cer. Nu este primit. Acestea se pedepsesc.

Credința voastră să fie adevărată, curată. Credeți că atunci când ai zis „Doamne!“, tot cerul s-a coborât? Dar mulți zic „Doamne!“ o dată și de două ori, și apoi dorm. Iată semnul. E păcat strigător la cer să-L chemi pe Doamne și apoi să dormi.

... A venit vremea că s-au luat moșiile, dar vine vremea să se întoarcă înapoi. Vei stăpâni cu îngerii, cu sfinții.

Copilașii Mei, veniți la viața creștină! Rugați-vă și pentru cei adormiți. Rugați-vă. Cine are adormiți, precum biserica să se roage: „Pomenește, Doamne, pe cei adormiți întru Domnul, frați și surori, pe toți, și iartă și lumea aceasta“, dar să nu fii adormit în duh. Trezește-te din somnul greu, cât mai e ziuă, ca să-ți salvezi neamul tău! Nu zice: „Aici e iadul, aici e raiul“. De aceea spun: nu dormiți pe drum, ci înnădiți rugăciune de la rugăciune. Nu vorbiți cuvinte fără roade, ci fiți desăvârșiți, ca duhurile necurate să se depărteze. Zice cineva: „Sunt tânăr, ce să fac?“. Și Eu am fost tânăr, și la tinerețe M-am jertfit. Oițele Mele, nu veți mai dori de petrecere, și toate se vor veșteji și veți dori alte fericiri.

... Se laudă împărații că multe mame au născut câte șase fii, dar Eu zic: s-au născut șase într-o zi și au murit o sută. Câștig nu va avea, tată, dar el nu vede paguba. Cine naște șase fii, nu sunt zămisliți curat, ci sunt zămisliți mai rău decât câinii. De aceea se bucură iadul.

23-02-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Dacă ești creștin, să nu te îngrijești cu ce te hrănești. Dacă ești creștin, să nu te îngrijești cu ce te îmbraci și unde călătorești și ce vorbești, că toate vin de la Mine.Nici un fir de iarbă nu crește fără porunca Celui Sfânt. Nici un fir din capul tău nu crește fără Dumnezeu.

Poporul Meu, s-a mărit judecata. Judecata de un ceas s-a făcut an, și judecata de o lună s-a făcut, iarăși, ani. S-a mărit judecata. Judecă Dumnezeu făpturile. A început, a început. Fericit cel ce a fost judecat pe pământ și cu o suferință, și cu o întristare, și cu o lipsă de avere. Dar vai de cel ce va intra în judecata cea mare când va fi judecat pentru păcat, când vei fi judecat pentru părul din cap de ce l-ai tăiat, sau pentru ce ai avortat, sau pentru ce ai trădat, sau pentru ce ai înjurat, sau când vei fi judecat că ai venit la Mine și ai plecat și M-ai lăsat. Ești ca un zidar când ai lăsat casa neterminată, nezidită, că nu se mai aseamănă zidăria unuia cu a altuia, și lucrul pe care l-am început cu unul, trebuie să-l stric, că nu pot să-l termin cu altul.

... Israele, în tot felul M-am trudit cu tine, dar iată, a sosit sfârșitul și n-am reușit ce am scris în carte să se împlinească. Israele tată, ți-am spus că tu ești și vei fi sarea pământului și am căutat sare în inima ta, dar n-am găsit sare. Israele, nu se stinge numele lui Israel, că e scris în carte că unul dacă va rămâne, Israel i se spune.

... O, poporul Meu, poporul Meu, ce ți-am făcut Eu ție de M-ai lăsat? Ce ți-am făcut Eu ție de M-ai părăsit? Ce ți-am făcut Eu ție de nu vrei să Mă asculți? Ce ți-am făcut Eu ție rău de Mă dușmănești? Poporul Meu, cu ce te-am mâhnit Eu de Mă mâhnești așa de rău? În loc să fii bucuros că ți-am arătat un gunoi în ochi ca să-l scoți, tu vii posomorât, vii supărat și invidios că ești pârât. Dar, oare, pe Domnul Iisus tu Îl socotești orb, că El nu are ochi să vadă? Dacă tu Mă faci pe Mine orb, și Eu te fac pe tine orb. Dacă tu Mă faci pe Mine mincinos, și Eu te fac pe tine mincinos.

... Ești departe de familia sfântă. Te gătești să-ți placă, să fii frumoasă, și de când spun Eu să nu mai purtați lux, să nu mai purtați port lumesc, că vă veți veșteji ca iarba, vă veți păli ca frunza codrului de arșița focului. Tu n-auzi, creștine, ce ți se spune? Am venit din cer pe pământ să-ți privesc păcatele? Nu, ci am venit să te opresc de la păcatele duhovnicești. Israele, tu Mă auzi? Pe cine să pun să te păstorească? Pe cine să pun? Pe cine să pun să te dezbrace de haina care arde pe tine? Pe cine să pun să te oprească din calea lumească? Pe cine să pun? Pe cine? Ai să zici ca bogatul, ai să strigi ca bogatul.

Lepădați ura când vi se aduce la cunoștință despre păcat. Lepădați dușmănia. Luați-l în brațe pe cel ce vă arată păcatul, că acela a făcut o faptă bună, iar tu dacă l-ai urât ai făcut o crimă pentru Mine. Să știți că pentru neascultarea voastră veți ajunge rău. Voi aduna pe cei aleși dintre voi și voi lăsa pe cei răi și veți pieri cu necredincioșii.

... Fugiți din lume, că moare lumea! Dezlegați-vă de firul lumii, că moare lumea! Și în cap cercetați-vă să nu fie un pic fir din lume, că moare lumea, împreună cu preoții și cu protopopii ei! Moare lumea! Moare lumea! Moare lumea! Tată, fugiți din lume! Nu se va mai cunoaște unde a fost lumea.

22-03-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Eu sunt, Care am proorocit și în trecut, Care am proorocit și prin Moise. Eu sunt, Care am proorocit și prin cântatul cocoșului la lepădarea apostolului. Și atunci, și acum Eu sunt, Care nu vă voiesc moartea. Eu sunt Cel ce înviez și dau și moarte. Eu sunt Cel ce tămăduiesc și dau și boală. Eu sunt Cel ce putrezesc un trup pământesc. Eu sunt Cel ce-l fac din nou trup, ca la început, cu chip din chipul Meu. Eu sunt Cel ce am uscat smochinul. Eu sunt, tată. Creștine, încă o dată îți spun ție: Tatăl a dat puterea Sa Fiului Său, și a dat judecata Sa tot Fiului Său. Nu acest trup este. Eu sunt. Cuvântul lui Dumnezeu vine prin Duhul Său.

Israele, apropie-te de Mine, ca să nu te căiești când Tatăl te va întreba de ce n-ai crezut proorocia Sa și când ți-a spus că acest cuvânt este lucrarea Sa.

... Să știi că prima judecată se face așa: vei fi întrebat de ce n-ai crezut. Astăzi vorbește Domnul cu omul, și mai târziu vor vorbi pietrele și lemnele și te vei îngrozi, că nu vei ști ce înseamnă această zi care vorbește prin piatră și prin lemne.

Tată, copilașii Mei, tot ce voi ați voit Eu v-am dăruit, și Eu ce doresc nu reușesc: să te sfințesc. Eu voiesc să te fac să nu mai muncești, și să trăiești din munca Mea, iar tu nu vrei așa, și voiești să muncești și să trăiești din munca ta.

... Mulți creștini sunt părăsiți de îngeri și trăiesc pustii, fără îngerul lui Dumnezeu. De ce? Copilașii Mei, chemați îngerii înapoi, că fără ei nu veți ajunge la Noi, și nici Noi la voi. Dumnezeu nu a zidit om pe pământ, sărac de înger. Când l-a urzit, i-a dat și înger să-l călăuzească.

... A fost un popor credincios care se chema Oastea Domnului și cânta cântece duhovnicești, până când a venit vremea și a dispărut această turmă. Și astăzi, această lucrare a Mea duhovnicească are dușmani de moarte, că mulți au pierit împușcați, mulți au pierit nimiciți. Și dacă astăzi află că mai sunt undeva de aceștia, e pericol de moarte. Dar nu vă speriați.

... Uite, tată, s-a dat voie să se refacă bisericile dărâmate și plâng preoții că nu au cu ce le reface, că nu au bani. Nu țineți banii la C.E.C. Luați din ei și dați spre refacerea bisericilor. Chiar dacă nu e a ta, Dumnezeu îți va plăti.

25-03-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Creștine, repară jaful de la tine, că mai sunt două minute, și ce vei vedea, te vei îngrozi. Nu ai unde te ascunde ca să scapi de durerea cea grea. Câtă mângâiere a fost la tine, atât de rău vei ajunge bătut de Dumnezeu.

... Scrie în sfânta Scriptură că la vremea din urmă turna-va Dumnezeu din Duhul Său peste fiii și fiicele voastre, și fericit cel ce a auzit și a muncit și a făcut dintr-un om păcătos un om credincios.

Ține-te bine, creștine, că nu mai vine Dumnezeu la tine, că are cine să vină. Dar scrie în sfânta Scriptură că se va astupa gura și nu va mai spune nimic.

Fiule Daniele, a cumpărat omul pe demonul. Ține minte! Daniele, a cumpărat omul pe demonul și o să se facă negustor de demoni. De n-ai avea ce mânca, pe demonul nu-l cumpăra, că te vei chinui. Te vor mânca viermii; îți vor mânca toată carnea, și până la oase, și în măduvă; își vor face casă în piatra omului. Ascultă de Domnul, Daniele, și profețește această profeție, că au ieșit demonii din iad și servesc lumea. Le aduc bani mulți pe masă, le aduc pâine multă, le aduc tot ce este pentru hrana trupului, dar nu le aduc haina duhului, și fuge Duhul Domnului și plânge. Și ține minte, Daniele, că atunci când va ajunge demonul în casa curată și măturată, să știi că sfârșitul a venit. Vând demonii un gram de țuică și un kilogram de apă și pun peste ea fermecătoria lor. Bea omul, bea, bea și nu mai știe de casa sa, nu mai știe de munca sa, nu mai știe de copiii săi, nu mai știe de femeia sa. Dar țineți profeția cu tărie la voi acasă. De nu s-ar afla apă pe nici o parte, să nu bei această băutură, că e fermecată, și dacă o bei, te-ai stricat, te-ai înstrăinat.

O, ce har ți-a dat Dumnezeu! O haină de împărat ți-a dat. Ce haină frumoasă poartă creștinul astăzi! dar dacă va bea, hăinuța nu mai e a sa, și îl dezbracă demonul care a dezbrăcat pe Domnul pe Golgota, și îi împarte hăinuța cum a împărțit și cămașa Domnului, ca să batjocorească lucrarea Mea.

... Ține minte, fiule, moare Ceaușescu, mor comuniștii. Această șoaptă țineți-o ascunsă. Până în întâmplare nu vorbiți nimic. După ce moare puteți să vorbiți. Și nu e nevoie să știți voi cum moare. Nu rămâne nici unul. Tu nu știi; ești mititel, mititel.

... Să strigi pe cărare, așa îți vine: „Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, nu ne părăsi și vino cât se poate de repede, că Te vrea poporul Tău să vii în casa sa, să vorbești despre cele duhovnicești“.

04-04-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Fiilor, acest timp pe care Eu îl petrec în mijlocul poporului Meu, se plătește.

... Domnul Iisus a venit de la Tatăl și S-a dus la Tatăl. De ce am venit? Pentru că mai am de împlinit. Ce? Mai am de împlinit, și oricât de rea și grea ar fi vremea, Domnul împlinește ce are de împlinit.

Copilașii Mei, iubiți-vă și uniți-vă întru Domnul și nu vă mai părăsiți unul de altul, ci fiți nedespărțiți, frați în duh, căci frații în duh, trăiesc nedespărțiți, iar frații în trup, se despart și după un minut. Și să știți, copilașii Mei, că trupul, fără să aibă Duhul, nu moștenește pământul. Copilașilor, pământul e plin de oameni răi, e plin de păcate, e plin de trupuri fără duhuri, și să știți că aceasta e la sfârșit. Cunoașteți bine și cercetați aceste vremuri prin mlădița smochinului, căci smochinul se va tăia și se va arunca în foc. Smochinul sunt preoții, și voi sunteți lăstarele care trebuie să crească și să rodească.

... Prietenul care stă în față, nu e prieten bun. E prieten până la groapă, și acolo te lasă. Prietenul tău bun e cel ce te sfătuiește să mergi spre cer. Pe acela să-l cauți. Dar nu-l mai găsești, că a pierit ucis de arma lui antichrist.

Copilașii Mei cei mititei, plânge cerul întreg pentru voi și vă așteaptă, dar sunteți zăbavnici. Dacă ați ști, nu ați mai zăbovi. Tată, tată, umiliți-vă, uniți-vă, sfințiți-vă, iubiți-vă și nu mai stați nepăsători, căci Domnul Și-a pregătit luntrea lui Ilie, a lui Enoh, a lui Noe, a lui Ioan și a tuturor de pe pământ care au fost ridicați la cerul sfânt. Nu știți cu ce veți merge, cu trupul sau cu duhul. Dar vă zic: pregătiți-vă cu toate.

... Copilașii Mei, învățați pilda lui Moise, că era gângav și l-am făcut să vorbească așa cum trebuia să vorbească și cât trebuia să vorbească. Atât i-a fost măsura la vocea sa. L-am trimis, i-am dat curaj și s-a dus la faraon ca să-i spună poruncile Mele. Cu Moise am făcut lucrare foarte mare, mare de tot. E scrisă, și la judecată se citește.

... Să știți că vor fi morții pe pământ să nu aibă cine-i îngropa, că nu-i iau cimitirele. Lucrează preotul slujba, dar o lucrează ca cizmarul. Ultimul preot care L-a iubit pe Dumnezeu, a murit anul trecut. Patriarhul Justinian. După el nu mai e nimeni pentru cer. Cel de azi a intrat în turma caprelor. Hei, tată, ce lucrează! Dar să știți că Dumnezeu nu-l lasă, și îl nimicește prin această lucrare diavolească pe care o face, pentru că s-au adunat în fața lui Dumnezeu toți zidarii care au lucrat bisericile pe pământ și cer nimicirea celor ce au stricat sau strică bisericile, cer nimicirea celor ce le-au spurcat.

... Mănâncă preotul în altar, unde nu are voie decât numai cina Mea s-o ia, nu să bage altă mâncare în gura sa. Copilașii Mei, nu v-am spus ca să părăsiți bisericuța. Ei răspund și de ei, și de popor. Credeți?

... Prin multe a vorbit Dumnezeu: și prin piatră, și prin lemne, și prin păsări a vorbit Dumnezeu, copilașii Mei, și mai vorbește și prin trăsnete, și prin ape, și prin potopuri, și prin cutremure. Și zice lumea: „A fost un potop mare“. Nu a fost potop, ci a fost o lucrare mare.

11-05-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Tată, copilașii Mei, de ce am petrecut cu voi pe pământ dacă n-ați învățat ce v-am dat? Am trecut din casă în casă, am mâncat cu voi la masă. Ce ziceți, tată, când se va scutura praful de pe picioarele Domnului Iisus și vei simți o lipsă mare? Nu lipsă de haine, ori de apă, ori de pâine, ori de casă; nu de cele pământești, ci de Mine.

... Când voi pleca din casa ta, va rămâne semnul, și acest semn îl vei purta ca Isaac Lachedem, care nu M-a primit când treceam pe Golgota, și va fi lipsit omul acela de tot lucrul Meu. O, poporul Meu, uite pustia. E scris în cartea sfântă acest lucru: «Și când va intra pustietatea în locul sfânt și va înghiți pe mulți dintre ucenici, atunci a venit sfârșitul». Cunoașteți acest semn prin morții care mor și prin bolnavii din spitale.

... O, iubitul Meu popor întru care am voit să am un viitor pentru cer, să fac din tine ucenici și mucenici sfinți, și ce a făcut Dumnezeu prin Ioan și prin poporul Său cel de la început! Scrie în carte că atunci când pustietatea va intra în locul sfânt, să știți că împărăția lui Dumnezeu a sosit. Și împărăția lui Dumnezeu nu vine prin bețivi, nu vine prin curvari, nu vine prin hulitori sau vânzători, ci vine prin creștini, vine prin faptele bune. O vei vedea cu ochii tăi în fața ta, iar dacă vei fi vrednic, vei intra, căci ușa se va deschide, se va da în lături și vei auzi glas părintesc: „Vino, slugă, să te servesc!“.

... Mulți stau lângă Mine cu trupul de pământ gol, iar duhul a sosit de mult în cer. L-a părăsit, tată, și a spus duhul: „Nu mă mai întorc în trupul pe care l-am părăsit, că prea mult m-am scârbit, că mult m-am chinuit, ca într-o celulă de draci“.

Vine împărăția lui Dumnezeu. Nu te sminti, copilul Meu, că-ți va părea rău când Îl vei vedea pe Dumnezeu și îți va spune Dumnezeu: „Du-te de la Mine, slugă vicleană, căci ai amăgit duhul tău și a plâns în pieptul tău“. Frumos viitor ți-a dat Dumnezeu. Frumoasă împărăție are să fie, dar să știi că și jalea grozavă va fi. Să știi, creștine, să nu-ți ridici fața de la pământ, ci să te uiți la lucrurile cerești, nu la cele pământești.

Tată, tot ce ați cerut de la Mine, v-am dat. N-am voit să te resping, dar pentru ce Dumnezeu ți-a dăruit toate câte ai cerut? Ca să-L alungi pe Dumnezeu? Ca să nu te oprești din drumul tău?

... Copilașii Mei, din răsărit până în apus, din miazăzi în miazănoapte este averea lui antichrist. A dat-o la comuniști, să facă cu ea ce vor, și au făcut. Au pus stăpânire și pe prunci, și pe tine. Au pus stăpânire și pe cimitire, și pe locașurile sfinte. Au pus stăpânire și pe slujitorii lui Dumnezeu, care slujeau slujba. Îl vezi pe un slujitor cum se îmbată, îl vezi cum chefuiește, îl vezi cum curvește, îl vezi cum înnebunește. Mulți au văzut și au hulit lucrul sfânt. Mulți au părăsit locașul sfânt când au văzut, și nu mai vor să stea la masa Mea. Nu asemănați lucrurile care s-au stricat cu lucrurile care sunt de față astăzi, că nu toate sunt stricate.

Copilașii Mei, pe vremea moșilor și strămoșilor voștri chiar prin mâna ucenicilor se făceau minuni. Voi de ce nu faceți? Uite-l pe ucenicul Haralambie, care l-a făcut pe cel ce l-a scuipat să-i fie gura la ceafă. Nu l-a blestemat, și a strigat la Dumnezeu să-l vadă pe dușmanul său. Copilașii Mei, acela care l-a scuipat pe Haralambie, s-a făcut ucenic.

... Unde vă este harul? Uite, nu știi ziua și ceasul când vei intra în împărăția Mea. Eu ți-aș spune, dar n-am unde să întorc, că nu ții cu Mine, și când te-ai supărat, ai vomat, ai vândut, ai trădat.

... Când Domnul Iisus Și-a ales acest caval, a vorbit mult, dar acum s-a rărit, pentru neascultarea poporului. Prin lucrarea Mea se vindeca trâmbița Mea, dar prin lucrarea ta s-a îmbolnăvit.

... Iată, i-am dat boală crâncenă lui Iustin patriarhul, pentru că a ursit dărâmarea mănăstirilor și desființarea multor preoți. Pe preoții buni îi va desființa, și pe cei răi îi va lăsa.

Mulți credincioși sunt pe pământ, dar nu cred în lucrurile sfinte, și cred în lucrurile moarte. Toată suflarea crede, dar adevăr grăiesc, credința acestei lumi nu e curată cum cere legea lui Dumnezeu. Crede în acela care a dus toată suflarea la o înmormântare. Ai să vezi și ai să crezi cuvântul pe care-l grăiesc.Chiar dacă a sosit ceasul să pleci, prin credința ta și puterea Domnului, nu vei pleca, și vei sta până la venirea Sa.

... Toți zic că nu mai e nici o venire; că e omul și nu e Domnul. Nu vă amăgiți, că lumea a murit de când a venit antichrist. I-a luat duhul și a rămas trupul, și cu trupul face antichrist palate și lucruri minunate și dorite, pe care nu le mai poate uita trupul niciodată. Da, a luat antichrist chip minunat, că se închină omul la el. A venit frumosul, tată, la treaptă înaltă, dar să știi că frumosul, urât va fi. Și e urât, e pocit, e sulemenit și are un chip nemaipomenit, de care îngerii fug cum fuge pasărea de vulpe. Zic îngerii: „O, Iisuse, acel frumos a amăgit pe cel de pe pământ“. Antichristul s-a făcut pe sine dumnezeu și s-a pus în fața publicului, la înălțime. Nu se poate pomeni câtă înălțime are. O, lume, lume, cum te-ai amăgit! Frumosul acesta care este în tine, când se va da pe față, vei fugi și nu vei ști unde să te ascunzi, că și piatra se va sfărâma ca să nu poți intra în ea; și pământul se va crăpa ca să nu te poți ascunde în el. Lume, lume, dezbracă frumosul și rupe legătura cu antichrist și cu natura aceasta pe care a făcut-o antichrist. Tată, vine o zi când te vei mânji pe față ca să nu mai fii frumos, și hăinuța frumoasă o vei părăsi, dar să știi, tată, că vei fi scris în carte de toate ce le-ai petrecut cu drag pe pământ.

Domnul Iisus Hristos când era răstignit, plângeau toți care erau cu El de chinurile Lui.

... O, tată, odată, când te duceai și dădeai slujbă de sănătate sau de pace, dădeai puțini bani și îți făcea slujba curată și adevărată și se împlinea, și cu drag te îmbogățeai în cele duhovnicești. Dar acum nu se mai împlinește cererea la rugăciunea ta, și dai mii de lei și nu se mai împlinește. De ce? Pentru că și pe ei i-a amăgit antichrist cu toate ale lui. Odată preoteasa nu se sulemenea, și era smerită și îmbrăcată smerit, dar acum preotul caută frumosul, soție frumoasă și sulemenită pe față. O, copilul Meu, te roagă Dumnezeu să-l cunoști pe duhul rău și să rupi legătura cu el și să te desparți de el. Duhul rău se bagă în toate: și în învățător, și în învățătoare, și în școală, și în primării, și în apă. Și când bei apă, să zici: „Binecuvintează, Doamne, apa aceasta“, că și prin apă intră în tine.

... Diavolul a luat acum putere să-i amăgească pe cei aleși ai Mei. Oița Mea, cere la Dumnezeu binecuvântare în orice pas și în orice lucrare, în orice vrere și în orice purtare. Copilul Meu, l-am văzut pe duhul rău măsurând pe femei la picioare, cât sunt de goale, și îi șoptea: „Lungă este rochia ta“, și ea se rușina și o ridica mai sus, mai sus, până a ajuns rochița la fund. Anevoie este a se mai repara aceasta, și femeia cu rochia scurtă nu se va ierta niciodată. Vai de femeia și bărbatul care încetează din viață nereparat la viață! Copilașii Mei, bărbatul răspunde de soția sa, și răspunde și soția de soțul său.

Domnul Iisus a venit, este sosit și așteaptă să te trezești, dar să știi că nu mult mai așteaptă. Copilașii Mei, nu vă îndurați să părăsiți casa sau ce ați agonisit, dar Eu am părăsit cerul și pe Tatăl și toate cele din cer și am coborât după tine în cel mai adânc loc. Nu știi, tată, că trebuie să te ridici sus? De ce te-ai dus așa de jos? Copilul Meu, te-ai amăgit. După cine alergi? Ridică-te sus, creștine, că din câte ți s-au dăruit, prin câte te-ai sfințit, puteai să zbori ca o păsărică. Nu e păcat să te duci așa de adânc? Unde vă sunt aripile? Unde vă sunt aurorile? Puteați să aveți aripi și auroră. De ce lipsesc de la voi? Ți-au împletit sfinții și Maica Domnului cunună de trandafiri, ca să ți-o dea când vei veni la Mine și te voi ridica din locul acesta.

Copilașul Meu, înviază din moarte, că acest cuvânt va suna când vor învia morții. O, de când sun acest cuvânt, și tu nu mai ieși din groapa ta! Ilie s-a ridicat la cer prin trăsură și cai de foc. El și-a făcut această trăsură prin viața lui, prin faptele lui. Fapta sa și viața sa L-au adus pe Dumnezeu. Tu de ce nu vrei așa? De ce te-ai amăgit? De ce nu ții la viața ta? De ce nu ții la viață? De ce ucizi viața? De ce n-o iubești?

Mulți plâng în iad și se chinuiesc.

Copilașii Mei, nu fiți ca jidovii, răi. Nu fiți ca păgânii, răi.

Copilul Meu, floarea din grădină a răsădit-o Dumnezeu tot ca și pe tine, ca să dai mirosul tău Grădinarului tău, căci fiecare floare are mirosul său deosebit.

Nu mai alergați după nebuni și după cei amăgiți. Te vei îngrozi când îi vei vedea pe aceia.

... Unde sunt, tată, lucrurile de altădată când femeia țesea rochița și cămășuța sa? O, tată, acum dă pe rochiță sute de lei, cu care ar putea să trăiască mult. O, tată, unde e smerenia moșilor și strămoșilor voștri? Unde e?

... Tineretul de astăzi îi prostește pe părinți, că nu au știut să trăiască. Cum are să judece Lazăr pe bogatul! Că Dumnezeu va da judecata Sa săracilor, ca să judece faptele bogaților. Are să te judece cerșetorul și are să te osândească la ziua de judecată.

... Oițele Mele, turmă mică, mititică întru toate, fii înțeleaptă la ce spune Domnul Iisus Hristos. Cu tine, tată, voi face lucruri minunate dacă te vei repara la viață. Dumnezeu e Tatăl tău și Păstorul tău. Domnul Iisus Hristos S-a făcut prooroc, nu a mai trimis prooroc. S-a făcut El prooroc, în Duhul, că dacă aș fi în trup, Mi-ar face crucea mai mare și M-ar osândi și mai grozav. Că zice cineva: „Ce, ai văzut tu pe Hristos? Când Îl voi vedea, atunci mă voi pocăi“.

Când am plecat la Tatăl Meu, am spus să nu muriți, și să fiți veșnic vii și să lucrați, că în locul Meu va veni Mângâietorul, Care nu va mai pleca. N-am pus punct în locul unde să se oprească apostolii și ucenicii, și am spus: «Lucrați până la venirea Mea». Și iată, tată, a venit Domnul în Duh și vă vorbește la cei din urmă născuți.

... Chiar dacă vei fi împărat, nu te despărți de Mine, și cu atât mai mult lucrează lui Dumnezeu. Nu te mândri și nu te numi domn, că Unul este Domn, Domnul Iisus Hristos, că domnii vor cădea. Nu primi laudă, nu primi în fața ta lucrul acesta, că iată, împăratul de astăzi s-a urcat la înălțimea cea mai înaltă și în curând va cădea, zob se va face, că și-a făcut și chip de icoană și se închină lumea la ea. O să vedeți unde va fi moartea acestui împărat și cum îl vor plânge aceia care strigă să trăiască și să înflorească.

... Cu voi voi face lucruri minunate în ultimele clipe, și Dumnezeu Își va arăta minunile Sale prin copiii Săi din urmă. Nu vă temeți de moarte și de cei ce vor să vă ucidă pe voi, că Domnul nu voiește să piardă pe nici unul dintre voi, că mulți sunteți scriși ca moarte să nu aveți.

Rugați-vă, tată, că aveți răposați care se chinuie în iad. Faceți milostenie și sărindare, ca să-i scăpați pe cei răposați.

... Pace ție, poporul Meu cel de pe urmă! Ia pacea pe care ți-o dăruiesc Eu și împarte-o la cei ce nu sunt de față. Fiule, când intri într-o casă, dăruiește pacea, și dacă nu este nici un făcător de pace în casa aceea, se întoarce pacea iarăși la voi și rămâne în voi.

... Cel ce știe că e întinat, să nu se atingă de acest pat. Nu mereu, ci numai atunci. Este vorba de femeia cu bărbat, pentru că aduce multă supărare și multă durere trâmbiței Mele.

... În urma lui Iustin și în urma lui, se va sui un patriarh pe tronul dumnezeiesc, un om de mare valoare, care-și va iubi oile și monahii și monahiile.

25-05-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Tot pământul s-a unit într-o lucrare mare. Tot pământul s-a unit, dar nu pentru lucru duhovnicesc, ci pentru lucru drăcesc, pentru nimicirea poporului Meu și nimicirea lucrurilor sfinte. Tot cerul să se coboare! Începând cu cel dintâi și până la cel din urmă, ocrotiți-i și sprijiniți-i pe cei care Mă iubesc. Sprijiniți biserica, sprijiniți altarul și jertfa lui. O, părinților care ați zidit biserica de la început! O, sfinților care ați zidit bisericile de la sfârșit! Puneți mâna pe armă, că uite, se pregătește desființarea și înjosirea celor aleși ai Mei. S-a pregătit dezbrăcarea celor cu veșminte sfinte. Uite, s-a pregătit dărâmarea altarelor sfinte. Taci, Maică, și nu mai plânge, căci ce e scris, nu va trece până nu se împlinește, așa cum s-a împlinit și cu Mine ceea ce a fost scris. Fericit cine știe ce s-a scris în profeție. Fericit cine știe legea pe dinafară.

Ecaterina, mucenița de azi, sprijinește partea femeiască cea care L-a iubit pe Domnul.

A înviat antichrist și nu mai e în trup, și e în inimile tuturor. Zice că e nenea Marin, zice că e nenea Ion, că e nenea Gheorghe, zice că e țața Marița sau că e coana Eleonora, dar uite că e antichrist în inima lor ascuns. Cine a deschis ușa? Uite omul cum hulește! Numai antichrist prigonea și hulea.

... Nu te speria! Nu te speria! Nu te da de partea rea, că această vreme de astăzi e ca un fulger ce s-a întins de la răsărit la apus; e ca un ger, e ca o brumă, e ca o furtună, e ca un trăsnet, e ca un îngheț. Dar ziua cea bună vine așa, domol, domol. O, tată, ai grijă de copii. Ai grijă de copii, că-i fură vulturii. Ai grijă, mamă, mamă, că-i fură vulpile viclene care nu mai vor nimic, decât să înghită ce mai au de înghițit, să pună punct la ce au dorit ei.

... Copilașii Mei, în această călătorie am făcut o frumoasă plimbare. Copilașii Mei, puțin, puțin și ne vom vedea. Să te culci cu gândul la fericirea ta, care te așteaptă. Să te culci cu gând la împărăția cerească, la rudele care te așteaptă, că această zi nimeni n-o așteaptă; e ca trenul, tată. Credeți? Și trenul, mai are și el un pic și va sta. Și mașina, mai are un pic și va sta. Și avionul, mai are un pic și va sta. Și va sta și toată suflarea. Vedeți lumea? Vedeți via aceasta? Cum e acum, nu o să mai fie, dar va fi despuiată și uscată. Vedeți această făptură omenească, cum mănâncă și bea și chefuiește, și la moarte nu se gândește? Mai e un pic și o veți vedea galbenă ca dovleacul la față, de groază. Cine are minte, să priceapă. Nu va zăcea un om de boală, căci din această boală nu se mai scoală, că nu vor mai fi doctori, nu vor mai fi nici preoți, și nici pomană nu va mai fi, și va zăcea până se va topi ca ceara. Va curge seul din ea ca ceara și va împuți câmpiile, va împuți pământurile, dar voi nu veți fi, că mâna Domnului vă va răpi și vă va înălța mai sus de pământ, ca să nu mirosiți putoarea lor. Veniți-vă în fire, că iată, din zi în zi se schimbă toate. Vei avea frate, vei avea mamă, vei avea soră, care vor pleca de lângă tine, și să te rogi ca plecarea lor să nu fie spre pieire.

13-06-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

Amin, amin, amin. Fiule, cuvântul amin, amin, amin, ce înseamnă? Înseamnă tăcere.

Plâng duhurile. De ce plângeți, măi copilași?

— Plângem, Tată, că nu avem sălaș. Nu avem masă și casă, și viscolul ne așteaptă.

— Nu mai plângeți, copilași, căci un îngeraș Mi-a spus că va veni Cineva și vă va lua în patria Sa. Unde vă sunt casele?

— S-au pustiit, și pe noi ne-au alungat și am trăit afară, în frig, fără adăpost și fără hrană.

... M-am coborât din cerul sfânt pe acest pământ. Întru început M-am născut și am fost profețit de acel venit. Și la sfârșit sunt profețit pentru acest venit, ca să închei legământ cu ai Mei. Dar ai Mei nu Mă mai primesc, nu Mă mai cunosc, s-au certat cu Creatorul, au profanat și au dat afară duhurile și au primit întru sine duhuri străine, care nu țin în veșnicie și mor pe drumuri, uciși de topor, uciși de cuțit, uciși de tâlhărie și de unelte din fierărie. Plâng duhurile și se tânguiesc de locașurile lor ce le pierd.

Amintiți-vă de această vreme, tată, că iată, vă cântă Dumnezeu vremea de azi: „Vremuri grele mai trăim, și noi nu ne pocăim“.

... Tată, s-a profețit de vreme îndelungată sfârșitul, dar unii M-au părăsit înainte de sfârșit, crezând că e mai bine în lume, dar să știți cu toții că pentru fiecare vine ceasul morții. Vine Domnul Iisus în trup, ca la început, însoțit de cerul sfânt, și Își alege oile din capre, și se vor face două turme pentru a se război unele cu altele, dar nu cu arma ca altădată, sau cu sabia sau cu pistolul, și se va lupta fiecare cu fapta sa, și fapta rea va cădea în partea cea rea. Se vor ridica valuri, valuri de sânge și se va îneca toată făptura în sângele lor.

... Tată, veniți-vă în fire, în firea cea dreaptă, că mulți vor vrea să fugă din armata sa, la dreapta Mea, dar nu vor putea, că Domnul îi va înapoia. Păstrați cu cinste și sfințenie ce auziți și legea sfântă.

... Se șterge de pe pământ numele Iisus, se șterge de pe toate cărțile. Se șterge numele Preacuratei Fecioare Maria. Se șterge numele sfinților, și în locul acestor ființe vii se scriu conducătorii și educatorii, se scriu cei care au deschis iadul astăzi pe pământ. Educați-vă copiii, căci cei needucați se vor duce în iad.

... Nu doriți în vremurile de azi nimic, că iată, numărul lui antichrist, 666, e pus pe orice gard și pe orice casă și pe orice cărți pe care le citiți voi. E pus pe orice steaguri de armată și pe orice instrument. E pus pe orice brutărie și pe orice tren și pe orice mașină și pe orice om. E pus pe toți copiii de la școală, începând de la patru anișori. Dar Eu zic: răspunzi cu capul, creștine. Nu-l da de la învățătura Mea. Copilul care se va înstrăina, nu va mai fi cu tine și cu Mine. Zice Măicuța Mea să nu-l plângă tata și mama pe copilul care a răposat, și să-l plângă pe copilul pe care l-au luat de acasă pentru ca să nu aibă educație creștină. Pe acela să-l numească mort.

... Veniți-vă în fire și nu mai căutați să fiți învățați cu lucruri care vă doboară și cu limbi străine. Eu aș dori să fiți atenți și să trageți cu urechea la ce dorește lumea de azi împotriva voastră, că și copilul strigă în urma ta: „Sfântul!“. Dacă dai copilul la școală, îl află după purtare că e credincios și îi zice că e prost. De ce dorești să te duci în mijlocul leilor și să te înstrăinezi? La școală le dați bani ca să vă primească în iad, și la ziua judecății ce dăruiți ca să fiți sfinți și să scăpați de iad?

... O, tată, tată, inimi needucate, inimi necredincioase! Cum nu vreți voi să ascultați și să fiți credincioși! Voi încheia veacul cu o singură piatră și îi voi da duh de suflare și va sta în mijlocul vostru. Nu rămân de rușine, tată, nu rămân de rușine. Ascultă de Mine, creștine, că mult M-am ostenit cu tine. Nu rămân de rușine.

... Ascultați, tineri și bătrâni: n-am nevoie de doctori pământești în veacul acesta, n-am nevoie. Să vină creștinul la Mine să spună că e bolnav și îi voi spune: ești bolnav, creștine, că te duci în lume.

... Dacă v-ați îmbolnăvit, ziceți că ați postit, că nu ați mâncat. Tată, să știți că de post nimeni nu se îmbolnăvește, că moșii și strămoșii voștri aveau putere mare prin post. Unde este Daniel, care trei zile și trei nopți nu a mâncat și nu a băut? că s-a făcut prieten cu Daniel și împăratul, că l-a pus pe el la masă și l-a întrebat cum a făcut el de s-a împrietenit cu leii.

... Haina copilului tău să fie sfințită, să nu se asemene cu cea îndrăcită. Copilul tău să fie numai în alb. Fetița ta să nu fie cu pantaloni, și băiatul tău să nu fie cu rochiță.

... Trâmbița e în pericol. I se numără doagele și zilele: „Una, două, trei“, așa vin îngerii și spun. O, tată, fie-ți milă de această ființă care se chinuie.

... Faceți milostenie la cer. Mutați-vă banii de la C.E.C., că vine prăpădul peste C.E.C.-uri, peste această lucrare rea.

... Țineți minte ce se spune: nu vor mai fi preoți. Cine vă va mai împărtăși și cine vă va mai mărturisi? Să știți de la Mine: de aceasta să nu vă îngrijiți voi, ci Stăpânul Se va îngriji de plata robului Său. Știți care preoți vor pieri? Preoții lui Baal, care-i urăsc pe copiii Mei. Iar preoții Mei vor fi ascunși și vă vor adăpa. Totul sfârșitu-s-a. Amin.

... Fiule, vine timpul să vină cineva și să conducă turma Mea și va fi foarte aspru. Dacă va afla pe cineva că a luat fii din lume, să știi că va fi greu. Iar dacă va avea copii, nu-i este milă de copii, și copiii vor fi uciși.

19-06-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... O, lucrul Meu, e lucru mare să stea cineva în cale să dea răspunsul la întrebare. Pe pământ mulți călători sunt, mulți. O, lucrul Meu, făcut de Dumnezeu! Unde ești? De ce nu te găsesc? Ai scăpat în apă? Nici în apă nu te găsesc, tată. M-am uitat până la cel mai adânc loc. O, lucrul Meu, făcut de Dumnezeu! Unde ești de nu te găsesc? M-am uitat în lung și în lat. M-am uitat în vârful cel mai înalt. O, lucrul Meu, făcut de Dumnezeu, dacă ai fi fost aur, ai fi fost împărțit; dacă ai fi fost aramă, te-ai fi topit; dacă ai fi fost argint, te-aș fi găsit. Multe lucruri sunt, și pe toate le-am privit. Plin e pământul de argint. Plin e pământul de aur. Plin e pământul de aramă. Numai lucrul Meu nu-l găsesc.

O, lucrul Meu! O, lucrul Meu! Vino, o, lucrul Meu! Vino când te chem! Vino, că am venit după tine! Când te-am făcut, te-am blagoslovit, te-am împodobit, te-am deosebit să fii cunoscut. Totul Îmi răspunde. Numai lucrul Meu nu aude. O, lucrul Meu! Oricine l-ar fi înghițit, la strigătul Meu ar fi venit. La vremea de început, tot ce am avut, la strigătul Meu s-a ivit și în fața Mea a sosit. Și cel din mormânt a ieșit și a venit. Și cel din foc, la strigătul Meu a ieșit și a venit. Și omul cel dintâi zidit, când a fost singur pe pământ, la strigătul Meu a răspuns și a venit. Chiar dacă a greșit, s-a căit, și în fața Mea a stătut. Chiar cel ce era în chit, la strigătul Meu, chitul și-a deschis pântecul său și a dat afară lucrul lui Dumnezeu, și a venit la strigătul Meu. Chiar și cel din iad, la căutarea Mea, la strigătul Meu, a venit și Mi-a stat în față și Mi-a răspuns și a luat drumul spre Mine. Numai în vremurile de astăzi strig lucrul Meu și nu e, nu vine. Dar Dumnezeu nu rămâne de rușine, și la strigătul Meu pământul se va scutura, și tot lucrul Meu, Dumnezeu îl va trimite în fața Mea.

O, mai strig o dată: o, lucrul Meu, lucrul mâinii lui Dumnezeu! Unde ești de nu te zăresc? Chiar vopsit dacă ai fi, te voi descoperi, te voi curăța, cu tot lucrul pe care-l voi curăța, și te voi arăta în fața Mea și Îmi vei răspunde când umblu după tine; că tot ce a murit, s-a întrupat în acel ceas, a luat glas și Mi-a răspuns când am strigat.

O, lucrul Meu! O, lucrul mâinii lui Dumnezeu! Răspunde! Răspunde! De ești furat, de ești încuiat, de ești orb, de ești olog, Eu te caut și te aduc la locul unde ai fost pus, și de vei fi vinovat de păcat, vei fi mustrat și certat. Și printre animale, printre fiare, te-am căutat. În văzduh, în cer și pe pământ și între duhurile necurate am intrat după tine și nu te-am aflat. O, lucrul mâinilor Mele! Răspunde! O, ieși ca să te curățesc pentru ziua cea mare, că atunci fiecare va sta în rânduiala sa. O, lucrul lui Dumnezeu! Cine te-a luat? Răspunde!

O, lună și soare, nu ați văzut pe acela pe care-l strig? Luminează, văzduhule, pământul, întunericul, ca să găsesc lucrul care-Mi trebuiește.

„N-oi fi eu, și nu mă mai cunoaște Dumnezeu? N-oi fi eu, și nu mă mai iubește Dumnezeu? N-oi fi eu, și nu voi ști răspunsul Său?“

... Tată, Dumnezeu vă spune astăzi: e păcat să mai fac semnul crucii pentru fiece în acest veac. E păcat și de lună și de soare să mai stea în veacul acesta. E păcat, că totul s-a întinat și s-a stricat. Dumnezeu nu mai e pe nici o lucrare. S-a șters numele Său, că dacă nu se ștergea, se ivea lucrul care trebuia să servească la căutarea dumnezeiască.

03-07-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Să știți că Domnul Iisus a fost, este și va fi, și ochii se vor lumina, ai aceluia care-L va vedea de atunci și pururea, căci cine L-a văzut, nu-i va pieri vederea.

... Credința e o cămașă fină, și cine o îmbracă, nu se rupe, și ține, apără de rugină și de orice durere trupul și duhul.

Copilașii Mei, vă întreabă Domnul și pe voi: știți să tămăduiți? Știți să vă închinați? Vă întreabă Domnul: știți să credeți în Domnul Iisus Hristos? Tată, mulți fac cruci, mulți se închină și nu agonisesc nimic. Mulți fac cruci pentru diferite boli. Mulți fac cruci pentru diferite suferințe. Mulți fac cruci pentru diferite necazuri și nu folosesc nimic, nu primesc nimic.

Am venit ca un prunc. Am venit ca un voinic. Dar azi sunt în chip nevăzut, în Duh, și zbor din pom în pom și vreau să-Mi sălășluiesc loc, ca niciodată să nu plec din vatra voastră. Dar iată, vine vremea să nu mai găsesc loc și vatră în inimile voastre.

... Iubitul Meu popor, ai să porți în loc de cruce, un topor; ai să porți în loc de cruce, o secure; ai să porți în loc de cruce, un semn pe frunte. Și să știi că cine își va părăsi crucea, va muri; va muri o dată pentru totdeauna. Vai de omul care va fi lipsit de acest semn!

... Creștine, nimeni nu are cu ce să-ți dea valoarea ta, că de la răsărit la apus, din miazănoapte în miazăzi de s-ar vinde tot, nimeni nu ar putea să dea valoarea ta. Valoarea unui lucrător al Meu nu are preț, nu are nimeni, nimeni putere să-i plătească, decât numai Dumnezeu. Dumnezeu îi dă de la El plată nemăsurată. Nu știți, tată, că aveți de călătorit? Nu știți, tată, că aveți de suferit? Nu știți, tată, că aveți de muncit și de lucrat cu Mine? De ce slăbiți, tată? Dați răspunsul. Veniți-vă în fire. Fiule, dacă ai petrecut fără duh, să știi că ai petrecut în întuneric. Domnul Iisus vă spune că ne vom vedea și fiecare va apleca fața la pământ, și unii vor privi sus, la fața Mea, și vrednici vor fi.

... Bărbatul și femeia vor să fie plăcuți de legea de astăzi, nu de legea Mea. O, ce vopsită pe față era legea aceasta de astăzi când a venit! că-ți dădea vasul plin de mâncare. Eu ți-am umplut mii și mii de vase, și nu așa ca să muncești cu norma. Această lege de astăzi ți-a luat tot, tot, și ai să mori pe brazdă și nu-ți pune măcar o cruce la cap, că zice că ești în sectă periculoasă. Iubitul Meu, ai să fii împușcat pe cale, ai să fii înjunghiat pe cale, ai să fii măcelărit pe cale, dar Domnul Se va da la o parte și nu te va cunoaște, că Domnul Își apără zidirea Sa, dar pe cel ce nu e cu Mine, nu pot.

... Zicea cineva: „Nu cred eu să nu reușească fiica mea. Nu cred eu să nu reușească fiul meu. Sunt foarte deștepți“. Nu știința te ridică la treaptă, ci o singură cruce trainică, și mulți pentru o singură cruce folosesc multă avere.

Ascultați, creștinilor, căci cu foc vorbește Domnul în fața voastră, și cu acest foc va arde pământul tot și va arde și haina de petrol pe care o purtați voi astăzi. Credeți?

... Nu mai îngăduiți copiilor voștri să iasă afară din curte, că învață de la lume lucruri grele și rele. Să nu știe copiii voștri că acela e pumn, că amenințarea aceasta aduce moarte.

... Nu vă îngrășați trupul, și să vă îngrășați duhul, căci pe trupul îngrășat pământește, toate durerile îl lovesc, iar trupul îngrășat duhovnicește, toate durerile le biruiește. Cine este sănătos în duh, acela va sfărâma orice piatră care stă împotriva sa.

... Vine vremea să luați paloșul, dar să știți să-l mânuiți. Nu paloșul pe care l-au luat săracii ca să-i scoată pe cei bogați din casele lor, ci paloșul care-l va dezmoșteni pe antichrist.

... Tată, să nu disprețuiți acest trup prin care v-am grăit, că va veni vremea să vă părăsească, pentru că e prigonit și alungat și bătut și hulit de toată inima celor ce Dumnezeu i-a învățat binele și ei nu au ascultat.

... Am căsătorit ca să nu ziceți că am scos ceva din lege, și n-am ținut tineri necăsătoriți. Ferice de cine a stat până la ziua păstrată și și-a păstrat fecioria. Vai de acela ce nu și-a păstrat fecioria!

Este cineva care așteaptă să se căsătorească și zice: „A căsătorit alții mai mici, și pe mine mă trimitea la mănăstire. A căsătorit, și pe mine m-a trimis să mă pocăiesc“. Nu mai judecați, că vă veți căi. Da. E numai și numai îndoială în poporul Meu de ceea ce a făcut Dumnezeu: „că m-a dus de la oraș, la țară; că m-a dus la mănăstire; că la unul i-a dat să trăiască așa, și la altul i-a dat să trăiască așa...“. E numai îndoială în poporul Meu: „că unul suferă, și altul nu suferă“. Dar Eu zic: fiecare va avea vreme de suferit și nimeni nu va scăpa de suferință, dar să asculte de aceste cuvinte, oricum ar fi ele. Suferința vasului Meu nu a avut-o nici Lazăr și nici Iov, și nimeni nu a avut și nu a suferit această suferință, că nici în casa ei nu este iubită.

... Mai e puțin și vine ce e scris să vină să facă ordine în această lume. E scris să facă dreptate și să împartă la fiecare după meritul său.

14-07-1978

Cuvântul lui Dumnezeu

... Deosebiți viața pământească de cea duhovnicească. Iubiți-vă ca sfinții părinți. Nu purtați hăinuța pe dos. Dacă cineva o întoarce pe dos și cineva îi spune s-o întoarcă pe față, întoarce-o. Nu vă faceți necredincioși lucrând lucru păcătos.

... O, tată, n-am iubit pe nimeni, nici pe îngeri, nici pe sfinții din ceruri cum te-am iubit pe tine astăzi. Te-am dezmierdat în toate și ți-am iertat toate. Mă judecă sfinții că prea mult te-am iubit și niciodată nu ți-am dat pedeapsă.

Nu vezi că stau în dreapta și în stânga și în spate și în față nenumărate și nevăzute păcate? Cum poți să le înduri? Eu aș fi fugit de mult și Mi-aș fi făcut locuință în văzduh, dar tu iubești aceste păcate. Adevărat grăiesc că mulți se vor pedepsi prin păcatele copiilor și mulți se vor pedepsi prin păcatele lor, că veți vedea cu ochii voștri și veți simți și cu trupul, și cu duhul durerile acestei lumi.

... Cine de la Mine a plecat în lume, cu lumea va pieri. Chiar de ar vrea să se întoarcă atunci la Mine, nu se va mai primi, că nu numai o dată i s-a spus. Pentru păcat, ușor va fi iertat, dar pentru că M-a urât și nu M-a ascultat să se despartă de păcat, pentru aceasta nu va fi iertat.

... Mai e un pas până la necaz și vei lupta cu arma din gura ta și din inima ta și nimeni nu va vedea această armă că e în inima ta. Creștine, nu te lega de lume, că niciodată n-a fost dracul împuternicit ca acum. Și te rog, iubește mana care-ți dă putere, cel puțin de trei ori pe săptămână, că e tămăduitoare.

... Nu vă descoperiți nici pe voi, nici mărgăritarele de la voi, că dracul s-a îmbrăcat și în haine de argat, și de cerșetor, și de împărat, și de manipulant, și în haină de preot, și în haine sfinte.

... Copilașii Mei, se îmbracă duhurile rele în veșminte sfinte. Fiți credincioși, că e greu de crezut ca duhul necurat să ia veșminte sfinte pe trupul său. Dar Eu vă spun că le ia, că e vremea pustietății. Când preotul a plecat în locul necurat, la mare, duhul rău ia veșmintele și face slujbă, ca să întărească lucrarea diavolească.

... Credința să nu se știrbească din inimile voastre, că umilința s-a știrbit din inimile voastre. Am mai cerut purtare cuviincioasă și nu vreți să împliniți, și vor plânge și pământul, și pietrele de sub picioarele voastre când Domnul va lua din casa ta pe Duhul Său. Veniți-vă în fire! Copilașii Mei, ce fac Eu când vin la voi, și ce faceți voi după plecarea Mea?!

... Nu-Mi mai vine să vă mai las nici pâine să mâncați, că se frământă cu mâinile și cu vasele necurate. Și zic: faceți-vă pâine și aluat și mâncați hrană curată, pentru că am văzut multe mijloace necurate. Dacă vreți, faceți-vă și preparați-vă să aveți voi făcut în cuptor, și țineți tainic aceasta. Faceți-vă tot ce vă trebuie pentru hrană în casele voastre. Cine nu are pomi, să-și pună, ca să nu mai cumpere fructe.

... Interzis să faci bucate cu mâinile nespălate! Până acum v-am îngăduit, dar acum s-a apropiat împărăția Mea și nu se mai poate îngădui, că Domnul va sta la masa ta și va frânge pâinea.

... Vor călători călătorii cu avioanele, cu trenurile, și Domnul le va deschide ușa și vor lua apă ca să-și potolească setea și vor vedea minunea care s-a făcut în acest loc și cu acest duh.

... Au ieșit oameni care dau binecuvântare la băuturi îmbătătoare. Feriți-vă de aceștia.

... Fiilor, în patul vasului Meu nu are voie să doarmă femeia care are bărbat sau bărbatul care are femeie; decât numai văduvele și copiii care nu sunt întinați, și fiicele fecioare.

21-07-1978
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !