Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 16:37
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 1.3.2008, 23:40    Post subject: Cuvântul Domnului - Anul 1980 Reply with quote

Anul 1980

   * 15-01-1980 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 06-03-1980 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 16-05-1980 Cuvântul lui Dumnezeu
   * 03-09-1980 Cuvântul lui Dumnezeu


Cuvântul lui Dumnezeu

... Israele, Israele, e vreme grea când tu stai în fața Mea. E vreme grea când Domnul face lucrarea Sa. E vreme grea, lipsită de sănătate sfântă. E vreme grea, tată. Poporul Meu, știi cine te-a zidit pe tine? Prin aceste cuvinte duhovnicești voi lega în înțelepciunea ta și pe cele pământești. Cine ți-a zidit casa și cine te-a întemeiat? Cine ți-a pus temelia ta? Că e de mult de când nu M-am mai coborât în fața voastră, că nu se mai poate, căci pentru mulți cuvintele Mele sunt povară de cădere, și este primită cu necredință lucrarea Mea.

Să asculți, poporul Meu. Cine ți-a zidit de la temei până la acoperiș casa ta? Și nu numai ție, ci fiecăruia în parte Dumnezeu îi pune întrebarea aceasta. Stai și zăbovește și bine Îmi rostește răspunsul la întrebarea Mea. Israele tată, copilașul Meu, cercetează bine ce cuvânt pune Domnul în fața ta. Israele, poporul Meu, cum este bine să te numesc: „Israele“, sau „creștine“, sau „copil al Domnului Iisus Hristos“? Cum este mai frumos să te strig? Cetele îngerești spun să te numesc copil îngeresc.

O, plânge Maica Mea, cea îndoliată. Plâng profeții și proorocii care au profețit ceea ce au văzut. Plâng, plâng cu suspine și cu lacrimă vărsată pe piept de ceea ce întâlnesc astăzi pe pământ și în lucrarea Mea. Israele, poporul Meu, numai suspinul tău nu se mai vede. Nu ți-e dor, tată, de Mine? Nu ți-e dor de cuvântul Meu? Nu am auzit niciodată la voi ca să vreți să mai vină Domnul. Israele tată, nu te îngrețoșa de lucrarea Mea, nu te îndepărta de învățătura Mea, că altă învățătură va surpa viața ta, și Domnul în calea ta nu va mai sta, și va pleca, pentru că nu mai e nimic plăcut din gura Domnului pe acest pământ.

... O, iubite fiu din vremea de astăzi, întoarce-te la începutul legii lui Dumnezeu și citește, că Dumnezeu Se îngrijește să dea înțeles robului Său, și singur vei vedea cărăruia rea, și dacă ești pe ea, te vei da la o parte și vei suspina și vei plânge și te vei întâlni cu Cel ce poartă pe cap cununa, și te va mângâia și te va îndrepta, că iată, nimic nu se mai poate grăi cu aceste cuvinte, pentru că mult s-a grăit și mult am trimis acest cuvânt în fața voastră, că nici un profet nu a primit cât ați primit voi astăzi, și iată că Domnul dacă nu va reuși cu voi, pietrele vor rosti contra voastră; că nimic nu te va ajuta să scapi de furtuna care va veni peste lumea aceasta, căci Domnul a venit să-ți fie ție temei și scut de apărare. Ascultă, poporul Meu, și nimic nu mai iubi mai mult decât pe Dumnezeu. Nu iubi pe cel ce te abate prin cuvântul său, de la Domnul, și te vei mira când Domnul Iisus Hristos va veni din cer pe pământ pentru toți și pentru toate. Și pentru că mai este vreme până se vor despărți, iată că Domnul, pentru mila de poporul Său a scurtat această vreme, și va veni mai repede. Nu mai poate Dumnezeu răbda ce face lumea astăzi. Atât, animalele au rămas cu Dumnezeul lor. Nimic nu te-a zidit pe tine, afară de Mine. Așa am strigat către Fiul Meu: «Acesta este Cel prin Care am binevoit!». Așa va striga Dumnezeu și în fața lumii acesteia: „Aceasta este lucrarea Mea prin care am lucrat“.

Tată, unde este tusea vasului Meu? Am luat-o Eu, ca să pot lucra, ca să pot grăi, și așa va lucra Dumnezeu cu toate, că poate. Ai venit în popor în vreme ca să fii intrigos? Ai venit în vreme ca să-Mi fii curvar? Ai venit în vreme ca să-Mi fii tutunar? Ai venit în vreme ca să-Mi fii vânzător? Ai venit în vreme ca să-Mi fii trădător, ca să-Mi fii judecător? Domnul a spus: aici nu se dușmănește, nu se urăște, nu se pizmuiește, nu se vinde, nu se tâlhărește. Dacă nu ți-a dat Dumnezeu să cunoști un lucru al Său, de ce urăști pe fratele tău, pe sora ta? De la Mine a fost ca să nu cunoști acest lucru. Vinde, creștine, averea ta, ca să capeți înțelepciune, ca să poți sta în locul acesta.

... Floricelelor, nu cu cartea pământească veți intra întru împărăția Mea, ci cu cartea duhovnicească și cu viața duhovnicească veți intra.

O, a fost odată un împărat cu numele de Mihail, și el ducea lumea la cer prin credință, ducea lumea la bisericuță. Și astăzi nu a murit acela, și șade înghesuit într-un colț de pământ și așteaptă. Se duce mereu îngerul Meu și îi spune: „Mai sunt suflete care nu s-au plecat lui Baal“, și el se roagă la Mine: „Ține-i, Doamne, ca să-i am, până voi veni eu, ca să am să fac lucrarea Ta“. Ce ziceți, tată, va mai fi mult? Să știți că Dumnezeu îl va aduce iar pe robul Său.

... Nu mai fiți răi. Nu mai arăta cu degetul păcatul fratelui tău, că dacă ți-aș arăta al tău păcat, e mare. Crezi? Nimic, măi tată, nu-ți dă putere în vremea de durere, decât Dumnezeu.

Mă uitam la voi când ați lăsat și voi chipul nebărbierit pentru o rudă a voastră, și veneați și întrebați: „Mă bărbieresc astăzi, ori mâine, sau când?“. Ce răspuns să-ți dea vasul Meu? O, tinere, ce păcat ai că răbdare n-ai! Nici atât, tată? Floricelele Mele, nu zic să nu vă bărbieriți, dar nu vă mai îngrămădiți. Daniele, asculți? Iată că nu știa trâmbița Mea ce răspuns să dea: „Mă bărbieresc astăzi, diseară?“. O, tată, nu mai ispitiți acest trup, că veți răspunde. Cât vrei să ții, cât prețuiești și cât iubești, atât să ții. Nu te-a forțat nimeni să ții dacă n-ai dragoste. Așa e dat de la sfinții părinți: când pleacă cineva din casa ta, să împlinești lucrul acesta, dar nu cere măsură de la nimeni cât. O să vină timpul să nu te mai bărbierești. Nu te obligă nimeni. E o taină a Mea, care nu se spune. O să vină timpul ca dragostea Mea să te dea pe față că ești creștin. Dar va veni timpul, și vine, când voi sta în fața voastră mereu cu cuvinte sfinte. Vine dacă am pentru cine.

... Israele, fiul Meu, știi ce preț ai? Ești în vremea scumpirii. Știi ce preț ai? Cui dai prețul tău? Faci bogat pe duhul rău, cu prețul tău. Ce te vei face? că de la distanță voi spune: „Întoarce-te înapoi, că nu ești al Meu“. Nu fi ca Israelul pe care Dumnezeu l-a scos din robie, și acolo îi părea rău de mâncare și cerea carne. Tată, mai înainte de voi, moșii și strămoșii voștri erau sărmani și aveau în casă și în ogradă și în toate vasele lor pe Dumnezeu, dar astăzi a venit bogatul acesta și râde de săracul de atunci. Zice c㠄A fost înapoiat și leneș și nu a muncit atunci, dar astăzi iată ce case mari facem noi!“. Astăzi, duhul rău a prins mii și milioane de locuri, de hectare și s-a făcut stăpân pe ele.

... Rugați-vă, postiți și nu stați nepăsători, că avem de trecut un loc periculos, dar Domnul este cu voi; înțelegeți neamuri și vă plecați. Învățați copiii să zică: „Cu noi este Dumnezeu, înțelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu“.

... Din anul 1955 când Domnul a adunat ucenici, le-a spus la aceștia: «Care aveți pământ, împărțiți-l la săraci», dar nu a crezut nimeni. Atunci se putea face contract, acte și împlineai și milostenia, și scăpai și de păcat.

15-01-1980

Cuvântul lui Dumnezeu

... O, poporul Meu, numărătoarea veacului lui Dumnezeu, numărătoarea de la sfârșit! Când te unești cu numărătoarea de la început, care s-a făcut prin Duhul Sfânt? Unde este numărătoarea de la sfârșit? Care știți de ea?Dumnezeu, de la început, de când a zidit acest pământ, a numărat primul om, pe Adam. Fericit cine va fi la sfârșit numărat...

... Creștine, ai călcat în urma lui Adam și Eva, și de aceea îndrăznești să săvârșești urgii, dar Adam a avut mântuire. Pentru tine altă mântuire nu va mai fi.

06-03-1980

Cuvântul lui Dumnezeu

... Israele, poporul Meu, te așteaptă Dumnezeu, dar tu nu crezi și nu iubești așteptarea Mea și nu crezi ceea ce a pregătit Dumnezeu pentru tine. Israele tată, vino să mănânci la masa Mea. Te aștept. Caută în sfânta Scriptură, că vei găsi unde spune că «Mă duc la Tatăl Meu și pregătesc loc pentru tine». Vino! Te aștept cu porțile deschise, de când te-am înviat, dar nimeni n-a venit. A venit ziua de înălțare, dar nimeni n-a venit. Ce vine în urmă, tu nu vezi. Vine un pârâu mare, de sânge, dar dacă vei fi cu Mine, numai așa vei scăpa.

Poporul Meu, arma ta e crucea Mea. Poporul Meu, gloria ta e credința în lucrarea Mea.

... Păstorașilor, rugați-vă cum s-a rugat proorocul Zaharia să aducă Dumnezeu din cer pe cineva cu putere mai mare, că să-l trezească pe popor din necredință. Așa s-a rugat el la Mine când a văzut că nu-l mai ascultă poporul. Așa să vă rugați și voi.

... O, iubitul Meu, să fii ca o lumânare de ceară curată din stupul Meu.

Copilașii Mei, nu risipiți ceea ce v-am dăruit de douăzeci și cinci de ani, că va veni ziua și ceasul, cum M-am arătat lui Cleopa și lui Luca, așa Mă voi arăta și vouă, și nici unul nu veți fi lipsiți de a vedea acest trup care a fost răstignit.

O, tată, ce zi măreață a fost ieri! O, poporul Meu iubit, întru care am binevoit să Mă fac cunoscut! Am învățat popoare întregi, și iată ce am luat: patru piroane și o coroană de spini, și am mai luat o suliță în coastă. Fericit cel ce va bea din izvorul acesta.

O, poporul Meu, vă roagă Dumnezeu să dispară dintre voi ura, dușmănia, gelozia, mândria, încăpățânarea, lăcomia de avere, că vor veni de la răsărit și de la apus persoane care vor să stea aproape de lucrarea Mea. Cine să le facă lor casă? că nu mai au pământ să facă, fiindcă l-a luat Gog. Dă-le tu din acoperământul tău, că însutit vei avea și nu te vei mai văita că n-ai loc în casa ta. Ce-Mi folosește Mie că am adus copii în locul acesta, și între voi e dușmănie? Copilașii Mei, dacă erați cu Mine, Îmi deschideați ușa de prima dată și spuneați: „Intră, frate, că nu la mine, ci la Domnul intri“. Să dai slavă lui Dumnezeu că au venit lângă tine creștini! Dar câți aveți casă, de la nici unul n-am auzit: „Vreau și eu, Doamne, să primesc pe robul Tău sub acoperământul meu“. Nu, tată, voi căutați avere bogată. Cu bani ai dat, cu bani voi da. În dar ai dat, în dar vei lua.

Aveți-vă ca frații și ca îngerii; nu îngerii cei răzvrătiți. Copii, deosebiți-vă de lume. Tată, deosebiți-vă de lume întru toate. Nu fiți ca lumea. La nimic să nu vă asemănați cu lumea, căci cine se aseamănă cu lumea, nu va fi cunoscut de Dumnezeu Tatăl.

... Ce-ți este mai de folos? Să mergi cu Domnul în cer, sau să rămâi jos, unde vor mânca fiarele munculița ta, și rugina argintul tău? Mulți au venit la cer și nu au cu ce plăti vămile, căci comoara lor au lăsat-o la C.E.C.

... Biserica nu este cantină, nici sală de mese, nici restaurant, și am mai spus că în sfânta biserică nu se servește decât numai sfânta Împărtășanie și anafură. Ce se mănâncă peste acestea, este blestem.

O, tată, trecem printr-un mare măcel, dar dacă vei fi cu Domnul, nu se va atinge acel măcel de tine, și acesta e pentru cel ce L-a alungat pe Dumnezeu din inima sa, pentru acela care se luptă împotriva Mea.

... Ce v-a stricat de o loviți? Ce v-a făcut de o mâniați? O, tată, numai atunci când veți băga-o în groapă veți vedea cu ce stare a plecat de la voi. Ai să strigi: „Iartă-mă, mămica mea!“. Dar este înger care stă la cap și la picioare, și unul în stânga, și unul în dreapta, și vă va prigoni și vă va despărți, și atunci vei vedea că ai fost rău și necredincios.

16-05-1980

Cuvântul lui Dumnezeu

... Unde nu este Dumnezeu, acolo locuiește duhul rău. Unde este ceartă și minciună și invidie și tâlhărie și lăcomie, acolo este duhul rău, și acela se cheamă robul său.

... Creștine, am pus toate pe pieptul tău, ca să alungi pe duhul rău. Vino, că a venit duhul rău să se facă stăpân pe templul Meu. Vino și scoate-l afară, că se vor închide porțile cerului și nu vei mai avea pe unde intra. Dacă veți fi ascultători și veți avea credință sfântă, prin fapte, vom cumpăra întreaga țară. Să știți că nu banul cumpără, ci fapta bună. Banul e al cezarului. Fapta bună ne aduce pace, sfințenie, libertate. Cu o faptă bună, luminoasă, vei câștiga împărăție, tată.

... Fiți credincioși în Domnul Iisus Hristos, nu așa cum zic unii că sunt credincioși și zic: „Slăvit să fie Domnul Iisus Hristos!“. Bine ar fi să fie așa, dar a furat duhul necurat aceasta, și nu face spre lauda Domnului, ci spre ispitire, ca să te înșele pe tine. Dar tu, care ai stupul plin de miere de albine, nu te vei amăgi, ci vei cunoaște ce e pentru Mine, ce e pentru tine și ce e pentru moarte.

... Cine este cu Dumnezeu, va mântui până la al miilea neam, dar nu și pe cei ce au fost în locul acesta.

... Trupul acesta este o mână de țărână, pe care l-am purtat prin foc și prin apă și prin mare și prin tot felul de durere fără mângâiere.

... Cununa pentru fapte nu a primit-o nimeni. Se duc sfinții și întreabă: „Mai e mult, Doamne?“. „Mergeți la locurile voastre, căci până nu vin cei din necazul cel mare, nu vom împărți darurile.“ Așa vă spune Domnul: tu vei fi cel din necazul cel mare, pe care te așteaptă cerul cu pompă.

... Am văzut la mare preoți în pieile goale. Plângeți și vă tânguiți, că acela nu are voie în pielea goală. Pe acela nu-l mai ascultă Dumnezeu.

Spune, creștine, ce auzi de la Mine? Nu e îngăduit preotului să-și părăsească locașul sfânt și costumul sfânt, pentru că e harul lui Dumnezeu. De aceea a ajuns lumea moartă, și să știți că moartă va fi, și mânia lui Dumnezeu plutește pe deasupra întregii lumi.

... Nu sunt împotriva legii, ci am venit s-o împlinesc, dar voi veniți-Mi lucrători. Uite, se zidește o bisericuță. Nu e nici cărămidă, nici zidari, nici bani. Și dacă o va zidi, nu mai are nici un preot, și apoi nu mai are nici har. Muncește, creștine, și la Mine, că dacă nu va mai fi preotul, va veni Dumnezeu și o va îngriji, că nu e pusă să se ruineze.

... Duhul lui Dumnezeu nu locuiește cu duhul rău. Ori unul, ori altul. Și într-o casă am văzut că e un creștin și un călău, chiar soț și soție, și se despart, căci se ucide unul din ei.

... Cine bea alcool, acela să nu se aștepte la bine. Cine a pus o picătură de alcool pe masa sa, nu zic în gura sa, de la acela a plecat Dumnezeu cu binecuvântarea Sa. Ai văzut pe Domnul bând alcool pe pământ? Dar nu a băut decât apă și vin. Vin a băut ca să se împlinească ce s-a zis prin prooroci.

Cine pune alcool la pomană, la praznic sau la parastase, nu este primit de Mine.

Multe ființe au încercat și vor mai încerca să ispitească lucrarea Mea, dar nu vor putea. Multe lucrări sunt sfinte, dar vei auzi de proorocie, că e colo și e colo. Nu te amăgi, că o fac duhurile rele mai gustoasă și o lași pe cea sfântă.

03-09-1980
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !