Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 13:41
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cuvântul Domnului - Mânastirea "Noul Ierusalim" de la Pucioasa - Romania" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 2.3.2008, 01:02    Post subject: Cuvântul Domnului - Anul 1990 (4) Reply with quote

Cuvântul lui Dumnezeu

... Cei trei fii unși de Mine, v-am dat cuvânt să lucrați cu putere. Lucrați cu cuvânt curat, cu inimi curate, cu glasuri curate și binecuvântate. Binecuvântați să fiți.

... Acest cuvânt dumnezeiesc îl va asculta și regele și patriarhia. Lucrez cu tact, și va veni la putere acela pe care l-au întors înapoi și nu l-au lăsat să intre să aprindă o lumânare la mormântul neamului său. Era cât pe aici să-l bage și la închisoare. De acum încolo, toți cei buni vor primi semne spre bine, iar cei răi, semne spre rău. Toți caută semne ca să se încreadă, și vor vedea că semne le dau, semne spre spaimă, semne spre usturimea celor ce vor semne, iar cu voi voi lucra semne de întărire ca să întăriți inimile și pasul și să mergeți înainte cu Mine și cu ceea ce lucrați, ca să răzbească lumina și bucuria cea veșnică peste cei ce vor lua calea luminii. Rămâneți împuterniciți și încredințați, căci suntem lângă vârf.

... O, Românie, Românie, cum te păcălise satan, de mergeai pe drumul întunericului, tu, țară sfântă și iubită de Dumnezeu! Nici nu știi câte bisericuțe ai pierdut de când te-ai unit cu satan. Am să scutur pământul României de toată pleava lui satan și am să-l fac curat și vrednic.

Românie, Românie, te întreabă Dumnezeu, de ce plângi? Ce te-a cuprins? Tată, tată, te-au cuprins durerile lui Dumnezeu. O, Românie, de ce nu ți-ai dat seama că tu ai fost țară sfântă și iubită de Dumnezeu? Sângele de român e scump și prețuit de Dumnezeu. O, Românie, Românie, de ce, tată, de ce te-ai lăsat înșelată de această tiranie? De ce ai stat să te tăvălească în așa murdărie? Dumnezeu este Părintele tău, și tu de ce te-ai lăsat condusă pe drumul întunericului, de nu voiai să-ți mai arunci privirea spre Mine? Mai era un pas și cădeai în râpa fără fund. Dar iată, Dumnezeu a sărit ca ars de durere și Și-a întins mâna Sa puternică și a dat de râpa fără fund răul și vrăjmășia cea din tine.

30-12-1990
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !