Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 07:49
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Vestea cea Buna" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 8.5.2008, 20:46    Post subject: o parere, o viziune, un comentariu Reply with quote

yoghinita @ Miercuri 07 Mai, 2008 14:23 wrote:
Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.
Un prieten mi-a dat si transcriptia fisierului.

Iti multumim si tie si prietenului pentru transcriptie.  hug

Quote:
Cu Dumnezeu inainte, asa sa ne ajute Dumnezeu, ca sa fie recunoscute meritele scolii noastre si ale maestrului.

Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti, dupa inima si sufletul nostru.  love

Quote:
O singura nelamurire am.

Trebuie sa fii o fiinta tare fericita daca ti-a mai ramas o singura nelamurire in viata ta, sau in urma acestui mesaj minunat, intitulat neintamplator "vestea cea buna".  thumbs

Quote:
Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga?


Pentru ca asa cum este orice tehnica spirituala si aceasta este supusa statutului de "merit spiritual", adica fiecaruia dupa cum ii este karma si dupa efortul si sacrificiile pe care le face pentru calea spirituala. Invatatura spirituala nu se ofera oricum, oricui si oricand, tocmai pentru a nu ajunge la urechile unor rauvoitori, neaveniti, sau chiar fiinte perverse ce ar putea sa foloseasca anumite invataturi si tehnici spirituale in mod pervers si malefic, sau sa le maimutareasca in fel si chip, precum o fac ignorantii, rauvoitorii sau alte fiinte demonizate ce-si bat joc de cele spirituale, sau chiar oferindu-le ei fara pic de discernamant publicului larg, dupa ce in prealabil le-au furat de la altii, probabil de la unele fiinte pe care in prealabil le-au calomniat, le-au barfit sau jignit si demonizat prin atitudini si afirmatii tendentioase si mizerabile.

Avem o multime de astfel de exemple pe aceasta planeta, inclusiv la noi in tara si la noi in scoala spirituala de Yoga MISA. Cel mai banal caz in acest sens este chiar al acelor lamentabili exmisani care au FURAT cursurile si multe alte invataturi spirituale oferite in cadrul MISA si apoi le-au expus pe acel forum al lor, ce are o rezonanta de-a dreptul malefica, infecta, murdara, loc ce analogic vorbind este precum o balta de noroi, o mocirla in care se balacaresc si se tavalesc o serie de porci, multumiti de ce fac si grohaie ei acolo, imboldindu-se unii pe altii si bucurandu-se unii de grohaitul altora, facand remarci obscene, calomnioase si mizerabile, razand ca niste prosti de modul porcesc in care le-au mai iesit cateva grohaieli mocirloase din gura, pardon, ca sa continui analogia, din ratul lor plin de mizerii.

Nu numai ca acele invataturi nu mai contin incarcatura subtila divina specifica acelor initieri, ci mai au si o incarcatura subtil murdara, dupa natura celor care le intermediaza. O invatatura sau initiere spirituala daca nu este oferita intr-un cadru spiritual, venind de la un maestru spiritual autentic, nu are si incarcatura subtila nevazuta conexa cu acea initiere spirituala. Aceasta incarcatura subtila este "inima", este "sufletul" acelei initieri, iar fara ea, acele invataturi sunt aproape ca si moarte, cum sunt de altfel multe dintre cartile sau traducerile scrise de diferiti diletanti sau fiinte ignorante, lipsite de inspiratie si sustinere divina.

A oferi unor oameni nepregatiti spiritual asemenea invataturi spirituale echivaleaza aproape cu o crima si este un mare pacat, alaturi de acela de a devia alte fiinte de pe calea spirituala. Cei ce fac asemenea gesturi isi fac o karma cumplita, iar la vremea cuvenita o vor "gusta" din plin afland abia atunci de gustul amar al fructelor actiunilor lor de acum.

Afirmatia biblica: "Mt 7:6  Sa nu dati cînilor lucrurile sfinte, si sa nu aruncati margaritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce în picioare, si sa se întoarca sa va rupa." se suprapune in mod genial cu cea orientala: "Cand discipolul e pregatit, maestrul spiritual apare", sau altfel spus, as completa eu: cand discipolul e pregatit launtric, invatatura spirituala ii este oferita. Un autentic maestru spiritual stie ca daca ar oferi o invatatura spirituala cuiva care nu este in stare s-o duca, s-o primeasca, ar fi ca si cum L-AR "UCIDE" pe acel discipol. Asa cum Dumnezeu ne ofera EXACT atat cat putem duce, ne ofera incercarile spirituale pe care le putem duce, la fel El ne ofera si invatatura pe care o putem duce.

Daca nu am fost selectati la un moment dat pentru o anume initiere, sau culmea, tocmai in acele momente cand s-a oferit acea initiere nu am putut ajunge la ea, arata ca nu eram pregatiti pentru ea, sau nu am facut fata testului spiritual de A ALEGE CORECT si DIVIN INTEGRAT calea cea buna, calea cea divina a sufletului nostru. De exemplu am ales sa nu mergem la acea initiere ca afara ploua, sau ca e frig, sau ca ne intilnim cu iubitul sau iubita, sau tocmai atunci a aparut o problema de servici, sau de familie, sau alte si alte motive, la care insa noi am fi putut alege intre SPIRITUAL si ALTCEVA (profan, financiar, familial, profesional, etc).

Din pacate unele alegeri gresite ale noastre ne pot urmari ca si fructe, ca si roade ani buni, sau chiar vieti intregi la rand. De cele mai multe ori nu stim pe cine am ales sa avem alaturi in viata noastra si poate abia dupa ani de zile aflam cat de bine sau gresit am ales. In plan spiritual se petrec aceleasi tipuri de situatii insa cu unele implicatii mult mai profunde si complexe fata de sufletul nostru nemuritor.

Quote:
Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii.

Nu vreau sa fiu rautacios sau tendentios, asa ca te rog sa nu interpretezi in mod malitios sau rautacios ce iti spun in continuare. Lipsa de bani sau de timp este rezultatul karmei noastre actuale si trecute. Karma negativa sau de opunere la evolutia spirituala se manifesta adesea prin lipsa banilor sau a timpului liber. De multe ori sacrificul unor bani sau a unui timp si a unor actiuni, este EXACT acel tip de actiune prin care se poate ELIMINA o astfel de KARMNA NEGATIVA de opunere.

Pierderea banilor, sau oferirea lor ca si cadou sau donatie este o forma de "arderea karmei" de opunere. Alte ori o anume suferinta, o boala, o altfel de pierdere, sau chiar accident este o forma de ardere a unei karme negative si chiar o pregatire in vederea primirii unui cadou spiritual sau gratie divina, primita chiar si sub forma unei initieri spirituale. Dupa cum vezi, uneori nu a da bani la altii, sau a face o donatie te-ar putea ajuta, spiritual vorbind, pentru ca in acel moment se poate spune ca esti pe MINUS la capitolul asta, dar tocmai un PLUS de bani EXACT in acel moment te ajuta sa-ti depasesti acel moment de incercare, de alegere spirituala.

Unii au bani de-i intorc cu lopata si mai acumuleaza zilnic multi multi altii, dar priveste la cresterea lor spirituala, la starea lor de fericire si implinire sufleteasca; s-a imbunatatit ea oare cu ceva odata cu banii care se acumuleaza in conturile sau buzunarele lor ? Iata cum banul si mai ales actiunea lui poate diferi de la un om la altul, spiritual vorbind.

Multi dintre cautatorii spirituali au sesizat in decursul zecilor de ani ca in mod paradoxal, de multe ori exact inainte de un eveniment spiritual precum este de exemplu o vacanta spirituala, sau o initiere spirituala importanta, aveau tot felul de incercari sub diferite forme, uneori boli, alteori mici accidente, sau pur si simpul trageau din greu o anume perioada de timp, dupa care urma acel moment al primirii cadoului divin, care iti arata ca acel efort, sau acea "ardere karmica" a meritat si ca neintamplator ea a aparut inaintea acelei initieri.

Cu toate ca si pentru altii lipsa banilor a fost un tip de manifestare a karmei de opunere, datorita perseverentei lor si a insistentei si mai ales a aspiratiei lor spirituale, ca prin farmec li s-a rezolvat si acea problema financiara, fie primind CADOU "din senin" EXACT acei bani necesari, fie ca si imprumut, sau au fost ajutati de cunoscuti sau necunoscuti exact la momentul potrivit. Aceste SINCRONICITATI nu sunt intamplatoare si cine are urechi de auzit si ochi de vazut sunt sigur ca intelege ce vreau sa spun.

Lipsa sau prezenta copiilor in viata noastra poate fi un motiv de piedica spirituala, alteori o crestere spirituala. La fel si pe cine avem sau nu alaturi de noi ca si parteneri de cuplu. Cu toate acestea, indiferent pe cine avem langa noi, NOI SUNTEM LIBERI sa alegem o cale sau alta, sa DECIDEM care e urmatorul nostru pas. Cand aspiratia noastra e suficient de mare, apar din senin si ca moment de sincronicitate, rezolvarile sau inspiratiile care te salveaza din dilema sau impotmolirea in care te afli. Cei care spun "nu am putut din cauza: copiilor, serviciului, sotului, sotiei, familiei, etc" cred ca nu si-au dorit suficient de mult acel ceva de care acum se plang ca nu l-au putut primi. Tu poate ai avut un motiv destul de consistent, dar gandeste-te ca unii nu au avut nici lipsa de bani, nici copii de care sa aibe grija si nici nu erau singuri, fara parteneri de viata, dar totusi ei NU AU AJUNS la INITIEREA asta sau la altele ca aceasta. In fapt e vorba de KARMA, de acelasi tip de karma de opunere, iar motivatiile exterioare nu au fost decat niste "instrumente ale sortii", sau altfel spus instrumentele karmei.

Karma se poate invinge sau arde (elimina) prin tehnici spirituale, dar si mai ales prin VOINTA si ALEGEREA CORECTA. Dupa parerea mea, acea idee de "cei alesi" nu vine de la faptul ca cineva ii alege pe aceia, ci mai ales pentru eforturile pe care le-au facut ei si pentru ALEGERILE lor personale. Chiar si cel mai mare pacatos sau spirit deviat din Manifestare daca ALEGE sa fie alaturi de Dumnezeu, toate pacatele lui ii sunt sterse precum ii sunt sterse pacatele "fiului risipitor" care se intoarce la Tatal.  solace

Quote:
Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?


Speram ca se va gasi cineva care sa retransmita aceasta dorinta a ta, dar in mod sigur bunul simt si discernamantul spiritual ne indica inainte de a primi un raspuns de la Grig ca initierile spirituale NU SE POT OFERI LA TOTI daca ei nu-si doresc cu o inima si intentie curata si nu-si doreste cu adevarat sa primeasca aceaste initieri. Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune in traista. Dumnezeu face 10 pasi catre noi, dar mai trebuie sa facem si noi un pas catre El.

Quote:
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga.

Eu personal cred ca trierea spirituala nu se face doar in cei ce sunt pe cale si cei care sunt impotriva caii, adica o triere intre oi si capre. Uneori se mai triaza si intre cei ce se afla pe cale, adica intre oi. Gandeste-te ca unii au pus multe roade bune in traista sufletului lor in incarnarile trecute sau in cea actuala, insa altii au pus mai putin. EXACT asta ne transmite printre randuri si Grig in "Vestea Cea Buna". Cine a strans, cine a muncit, cine a facut eforturi spirituale, acum a sosit momentul sa le fructifice, iar cine a muncit mai putin, va primi mai putin sau va munci mai mult, suplimentar, pentu a compensa lipsa eforturilor spirituale de pana atunci. Nimic nu va fi pe degeaba nerasplatit, fie bun, fie rau.

Quote:
Va rog transmite-ti-i lui Grieg mesajul meu.
Va multumesc anticipat.

Sper ca cei care au acces mai usor la maestru sa-i retransmita mesajul tau si eu personal iti multumesc pentru sinceritatea si franchetea cu care te-ai exprimat aici pe forum.  hug  hello

Si in continuare, daca nu te deranjeaza, o sa comentez putin "vestea cea buna" in urmatorul meu mesaj. :)
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !