Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 02:24
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Vestea cea Buna" 
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator


PostPosted: 10.5.2008, 02:43    Post subject: Re: Vestea cea Buna Reply with quote

yoghinita @ Wed 07 May, 2008 14:23 wrote:
Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.
Un prieten mi-a dat si transcriptia fisierului.

Multumim. Vezi ca s-au strecurat cateva greseli de transcriere in textul pe care l-ai postat. Ar fi bine sa editezi mesajul in care ai pus acea transcriere si sa-l corectezi ca atare, cum este deja cel pus si de mine in primul mesaj, multumita unui ajutor de 1%.  thumbs

Quote:
O singura nelamurire am. Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga?

Parerea mea e ca 2012 nu e sfarsitul, dar oricum in mod clar nu toti sunt pregatiti pentru ceea ce va urma. Nimeni nu poate fi sigur ca e "ales", cel putin eu nu stiu asta despre mine si dupa cum vezi, cine a muncit si a inmultit talantii lui, va mai primi si altii acum in vremurile care vor urma.

Si daca ar fi sa privim 2012 ca pe un sfarsit, unde sunt cele profetite din Apocalipsa ? Unde sunt razboaiele, unde sunt molimele, unde e piatra din cer, unde e antihristul, cand a inceput sau va incepe domnia lui, unde sunt cei doi maslini si nu in ultimul rand, unde sunt mesagerii din Shambala de care s-a profetit ca vor veni in vremurile din urma, deci unde e Regele Lumii din Shambala ?  look Din aceste motive si poate si din altele nu am foarte mare incredere in ipoteza unei mari transformari in 2012, dar nici nu o neg. Astept noi confirmari si informatii.  ups

Quote:
Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii.

Ce sa zic, lumeste e trist, insa initiatic vorbind, e vorba de o karma pe care NUMAI tu o poti depasi intrucat iti apartine personal. Sfaturi iti pot da toti, dar pana la urma de tine depinde totul in ceea ce te priveste. Alegerea iti apartine.

Quote:
Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?

Nu am auzit vreodata in istoria lumii ca un maestru spiritual sa ofere initierea spirituala la toti (discipolii). Fiecaruia i-a dat exact ceea ce ii era potrivit si putea sa foloseasca.

Quote:
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga.

Cred ca asta e si mesajul global al Vestii celei Bune: sosirea momentului evidentierii autenticitatii spirituale a scolii de Yoga MISA si a lui Grig, la nivel national si international. In opinia mea, aceasta Veste este inca o mana intinsa catre cei ce mai sunt in dubii, cei care sunt impotriva sau se mai afla intr-o stare de confuzie si ignoranta. Cei rauvoitori nu se mai pot schimba asa usor in aceste vremuri, caci ei deja au luat o decizie ce i-a propulsat pe o traiectorie de decadere si sunt "sustinuti" din plin de fortele si lumile demoniace.  no smile  Eu le urez totusi si acestora "insanatosire spirituala" grabnica, cat mai este timp. Este vorba de salvarea lor, nu a altora. Daca ei prefera sa ne priveasca pe noi yoghinii din MISA ca fiind cei care sunt rataciti si deviati, e parerea lor si alegerea lor. Fiecare cu drumul si cu karma lui.

Pentru aceia care sunt inca impotriva MISA si a lui Grig, dar care totusi nu fac asta din rautate, ci din nestiinta sau din diferite prejudecati, ii indemn sa mediteze profund la faptul ca pana si Iisus si discipoli Lui au fost contestati la vremea lor, acum 2000 de ani de catre contemporanii lor. Daca MISA sau Grig au "bube in cap" si sunt "cei rai", ce motive si cusururi credeti ca le-au gasit acum 2000 de ani dusmanii lui Iisus si "scolii Sale spirituale" ? Nu tot prin minciuni, prin manipulare si prin instigare au actionat si acei dusmani ai lui Dumnezeu de acum 2000 de ani, la fel ca si dusmanii actuali ai lui Dumnezeu ? Asa cum atunci erau la putere, la fel sunt si acum la putere, financiara, politica, religioasa, armata si mai ales cea mediatica. Sunt niste analogii simple pe care le poate face un om cu adevarat inteligent.
_________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !