Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 22.11.2019, 13:57
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "CAUT FEMEIE PLINA de FOC" 
Author Message
minunat
BANED
BANED


PostPosted: 20.5.2008, 15:39    Post subject: CAUT FEMEIE PLINA de FOC Reply with quote

Anuntul acesta se pare ca este chiar primul; imi exprim prin acest anunt VOINTA de a CUNOASTE si de a INTERACTIONA cit se poate de ARMONIOS cu o TINARA FEMEIE caracterizata de predominanta FOCULUI in Universul ei launtric, alaturi de Pamint, Aer sau Apa, intr-o proportie mai mica. Trasaturile pe care le prezinta aceasta TINARA FEMEIE sunt PERSEVERENTA in practica SPIRITUALA, ASPIRATIA profunda catre RE-CUNOASTEREA de SINE, IUBIREA fata de COPII si DESCHIDEREA fata de DIMENSIUNEA de JOC FRUMOS al IUBIRII, spre intelegerea LEGILOR acestui JOC al IUBIRII care este VIATA.

Despre mine pot spune ca sunt doctor in filosofie, caracterizat de predominanta FOCULUI, pasionat de profunzimile nebanuite ale NATURII si, implicit, ale FEMEII-MAMA. Am o anumita preferinta de natura estetica in ceea ce priveste PERSOANA IUBITA. Studiez invataturile crestinismului ortodox si, totodata, invataturile shivaismului din Casmir si alte aspecte de natura spirituala prezente in traditiile spirituale ale Orientului.

Edit: Userul minunat a fost banat din proprie initiativa si din cauza modului de actiune nedemn aici pe forum. Detalii aici.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !