Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.3.2024, 09:43
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Prezentare grup Celestial Dancers" 
Author Message
Helper Unique
Site Admin
Site Admin


PostPosted: 5.6.2008, 00:01    Post subject: Celestial BellyDancers - "O poveste din cele 1001 de nopti" Reply with quote

Acustic @ 4.6.2008, 23:42 wrote:
Cred ca ar trebui facut un mic up date la acest topic.  error


Adevarat. Vom corecta si adauga noile informatii si modificari.

Invitatie la spectacol:

"O poveste din cele 1001 de nopti"

 Lumea misterioasa a celor o mie si una de nopti isi deschide portile pentru a va face partasi la o poveste despre iubire in care dansul magic oriental are puterea de a descifra secrete nebanuite.
  Dansatoarele Celeste - Celestial BellyDancers - celebreaza feminitatea prin intermediul artei dansului oriental. Acest dans, originar in templele antice indiene si denumit ulterior belly dance (sau dans din buric), dezvaluie esente feminine cum sunt: frumusetea, senzualitatea si erotismul.
  Intrati in lumea misterioasa a povestilor Seherezadei - un print, un harem irezistibil, senzualitate, voluptate, umor spumos si o revelatie care face ca magia sa intre cu drepturi depline in viata personajelor.
  Celestial BellyDancers va propune spectacolul O poveste din cele o mie si una de nopti - o fantezie orientala povestita in limbajul captivant al dansului, cu scurte momente de actorie inserate - care sunt misterele nedescoperite ale Haremului?... oare va reusi un tanar print sa isi schimbe destinul si sa isi salveze regatul?...
  Spectacolul O poveste din cele o mie si una de nopti s-a bucurat de un succes deplin in randurile spectatorilor de toate varstele din Romania si Slovenia iar cu ocazia sarbatorilor revine la Ploiesti si in Bucuresti.
  Astfel, in ciuda temperaturilor scazute din decembrie, veti avea parte de o atmosfera infocata! Aromele Orientului va vor seduce si va vor transpune intr-un taram de basm – va veti auzi inima cantand in ritmurile divine ale muzicii care va va mangaia auzul, ochii vor fi vrajiti de opulenta costumelor de dans iar miscarile dansatoarelor vor trezi emotii intense si va vor incanta sufletul!


sursa: http://www.bellydancers.ro/
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !