Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 1.5.2024, 04:40
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "VIZIUNILE VALENTINEI GÂRLEA - fragmente din cartea "Fenomenul Valentina" a lui Florin Gheorghiță" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 7.11.2008, 19:43    Post subject: Marile inteligențe Reply with quote

MARILE INTELIGENȚE


Valentina Gârlea: - Cum întotdeauna văd câte ceva nou și povestesc cu bucurie ce mi s-a mai dat să văd, să vă spun ceva despre care nu am mai vorbit până acum.

Acolo sus, sus, sus de tot, mult- tare mult- deasupra norilor, unde vă ziceam că sunt straturi de culori, la ultimul strat- cel alb strălucitor- nu aveam nici o posibilitate să văd ce-i în el și mai departe de el. Nu-mi era permis să ajung cu privirea mea așa departe.

Într-una dintre zile, pe 4 septembrie, stând și gândindu-mă la înălțimile cerului, ca să-mi sustrag gândurile de la culorile tare neplăcute ale oamenilor din jur- care mereu se tot schimbă- m-am oprit la culorile acelea frumoase din înălțimi, care nu se schimbă niciodată.

Dar, de data asta, față de stratul alburiu cel mai de sus, de la care nu vedeam mai departe, mi-o fost dat voie să văd și mai sus. Și acolo, am văzut un grup de oameni!

Însă grupul ăsta de oameni nu sunt cu trupuri din carne și oase, ca noi. Eu i-am văzut așa, doar cum ar fi desenați cu creion pe hârtie. Sunt numai din culoare și îs toți dintr-o culoare de auriu foarte frumos. Ca să ne dăm seama că-s oameni, tot cu auriu le sunt făcuți ochii, urechile, părul, manile și tot; da până și mișcările le au la fel ca noi. Ei stau acolo în grupuri, dar mai departe i-am văzut și împrăștiați. Cei care îs mai singuri îs acoperiți din culoare, ca o foaie de cort ce strălucește, ca o foaie de celofan; și aia le este ca un fel de locuință. Dar nu stă decât câte o persoană separată sub acel acoperiș.

Ei nu stau însă degeaba. Ce fac ei? Ăștia din grupuri stau cum am sta noi de vorbă, dar nu-s numai câte doi, îs mai mulți. Câte unul dintre ei este trimis de alte persoane, dintre acelea care sunt singure în cort, ca să coboare în stratul violet. În acel strat de culoare sunt depozitate cum ar fi la noi cărțile, dosarele, hârtiile sau ceva la fel. El coboară pe firul de lumină - că mai jos de stratul violet nu coboară - și apoi urcă înapoi cu ceea ce-o luat de-acolo. Dar tot ce ia din violet e luminos și ei îl trimit apoi prin raza de lumină în jos, spre noi.

Prin raza asta de lumină trimit niște informații. Dar le ia de undeva de-acolo, că acolo îi cum ar fi un depozit. Fiecare dintre noi avem acolo ca o ladă în care sunt diferite și diferite forme de culori, cu diferite forme-globulețe, pătrate, triunghiuri. Din acestea ia ce-i trebuie. Le duce sus înapoi, se uită la ele grupul acela de oameni aurii. Numai după aceea le trimite jos, pe-o rază de lumină. Și ceea ce trimit are influență asupra oamenilor, că am făcut această legătură.

Cei care au coborât au permisiunea să vină doar până la stratul violet și să umble în formele alea de lăzi, în pătrățelele acelea; dar de-acolo de sus, nouă ne vin numai lumini, sub formă de raze, mai întunecate sau mai luminoase. Razele astea conțin energii, gânduri, dar sunt dirijate de oamenii ăia de sus. Și așa, omenirea noastră de pe Pământ- noi, care suntem din carne și oase- e dirijată de acele persoane luminoase, aurii, de-acolo de sus.

Noi aici suntem familii- soț, soție, copii. Da' acolo sus nu-iașa. Sunt toți separați sau numai grupuri care stau de vorbă. Din grupul ăsta care l-am văzut mai bine, sunt numai bărbați și îs bătrâni - adică îs mai posomorâți -, dar îs toți aurii. îi văd după culori. Aceia care stau numai câte unul singur și îs acoperiți cu o foaie de cort (dar foaia stă suspendată în aer, așa cum ar sta o casă), ăia îs mult mai luminoși.

Și Moșu’ care m-ajută pe mine e din grupul acela. Dar nu l-am văzut acum acolo, că l-am căutat și nu era în grup. (Ultima dată când s-o lăsat să fie văzut o fost atunci când veneam cu doamna doctor din Germania-în iulie 1997-, când cu accidentul de la Cluj.)

Dar să știți, grupul de oameni aurii e dirijat de câte unul dintre ăia singuri. Aceia singuri sunt cu mult mai multă putere decât ăia din grupuri. Daa, grupul e dirijat de ăia singuri...

Moșii din grup au și ei niște toiege în mâni, așa cum are și Moșu' care m-ajută. Dar la un alt Moș, pe care l-am văzut că o ajută pe o fetiță din Vaslui care are o aură frumoasă, am văzut că avea un altfel de băț, ca o lopățică.

Cei care stau singuri n-au bețe aurii; ei au însă ca o făclie de lumină. îi de-ajuns să îndrepte lumina aceea și cu ea fac tot ceea ce gândesc. N-o dau din mână, numai o îndreaptă în direcția care vor. Și așa se înțeleg cu cei din grupuri, numai prin lumină. Și cu noi e la fel. Acela care coboară la lada cu pătrățele din stratul violet vede ce vede și ne trimite apoi pe raza de lumină. Dacă raza de lumină se întrerupe din cauza noastră, se întoarce înapoi și rămânem fără nimic. Tot ce a scos Moșul acela din violet pentru careva dintre noi, rămâne tot acolo.

Asta-i în funcție de cât suntem noi de luminoși, adică dacă reușim să captăm noi lumina aceea. Că stă la îndemâna noastră - așa cum ai spăla o rufă- să ne curățăm cumva de pete, gândind numai spre bine, pentru curățarea noastră și apoi a celor din jur . Doar așa avem cum prinde mai bine lumina de sus, energia aceea din rază.

Și fac o comparație foarte bună cu un om care îi bolnav la suflet: întâi, el e rău cu dânsul și după aceea, cu cei din jur. La dânsul, aura lui- pe ultimul strat - e un gri închis, un gri cu pete. La fel, omul, când minte, se vede foarte bine în aura lui cum îi apar pete galben-verzui (ca oul de rață) și cum își înrăutățește aura.

Dacă oamenii ar ști că acolo sus, în violet, fiecare om își are lada lui, ar gândi și s-ar purta altfel. Da' la acele forme de lăzi nu pot umbla decât acele forme de oameni aurii...
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !