Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:43
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Suport Unique
Site Admin
Site Admin


PostPosted: 21.12.2008, 17:21    Post subject: Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric Reply with quote

yoghinita @ Tue 16 Dec, 2008 13:58 wrote:
Si baga la cap, domnu Thunder, una e sa minta una pe care tu ai stampilat-o ca fiind cutra ......

De regula stiam ca mai mult barbatii au o problema cu bagatul, ideea de bagat sau folosirea acestui termen ce uneori are fie o conotatie obscena, fie jignitoare. Te rugam ca pe viitor sa-ti alegi mai bine termenii si cuvintele pe care le folosesti si sa lasi "barbatii" sau badaranii sa foloseasca acesti termeni. Nu de alta, dar inteleg ca esti o doamna sau vrei sa pari asa. In alta ordine de idei, aici pe forumul unique nu sunt tolerate tendintele de cearta si jigniri, mai ales din cele gratuite sau neconforme cu realitatea. Te rugam, adica noi cei din Echipa Unique, sa-ti editezi singura mesajul si sa-i schimbi formularea, sa para ca fiind un mesaj de la o doamna, care speram ca se respecta si nu este chiar asa cum ar spune altii.

PS. Ca o remarca personala, din ce am citit am sesizat ca tu esti cea care s-a autostampilat cu termenul de cutra, ba chiar ti-ai ales user yahoo cu acest termen, asa ca este cel putin ciudat sau hilar sa-i atragi atentia cuiva ca te stampileaza cu acest termen cand tu singura ti l-ai ales. Deasemenea eu personal nu vad ce banc ai vrut sa spui cu aceasta MINCIUNA PENIBILA cum sa esti o femeie vaduva cu trei copii, dar ti-ai atras cu ocazia asta modul serios sau neserios in care ar putea fi catalogate afirmatiile tale.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !