Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.10.2021, 18:39
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Argintul Coloidal" 
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator


PostPosted: 21.12.2008, 17:30    Post subject: Argintul Coloidal Reply with quote

ARGINTUL COLOIDAL


Inaintea folosirii penicilinei si medicamentelor bazate pe sulf in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial , ce mai utilizata metoda de combatere a infectiilor era Argintul Coloidal ( o solutie de particule foarteeee mici de argint suspendate in apa). A.C. este un puternic germicidal ce nu este toxic pentru corpul uman , dar foarte letal pentru peste 650de tipuri de bacterii , virusi , fungi si paraziti. Medicamentele antibiotice "conventionale" se pot lupta ( de multe ori cu efecte secundare ) doar cu 6 sau 7 tipuri de bacterii si sunt de-adreptul inutile impotriva virusilor.

Testele de laborator au aratat faptul ca Argintul Coloidal omoara in maximum 2-6 minute de la contact , orice bacterie , virus sau parazit. Multe infectii cronice , de la paradentoza la diferite ciuperci care in mod normal nu sunt vindecate de catre terapia cu medicamente , dar care in contact cu A.C. se vindeca imediat.

A fost un mare mister in timpul Evu Mediului faptul ca in timp ce mii de tarani mureau de epidemia bubonica , majoritatea aristocratiei ramanea neafectata. De ce? Aristocratia ramanea neinfectata deoarece apa si vinul lor erau tinute in vase de argint ce permiteau ca particule mici de argint sa se desprinda ,sa pluteasca in lichide si astfel sa creze cel mai puternic gemicidal. Mai mult , ei mancau din farfurii de argint , foloseau furculite/linguri/cutite de argint , si beau din cupe de argint.

In timpul ultimului secol , imigrantii americani cunosteau secretul de a pune o moneda de argint in galeata de lapte proaspat pentru ai impiedica inacrirea.

De mii de ani , Argintul a fost ingredientul secret utilizat de vindecatorii eruditi precum Pliny Batranul si Paracelsus in tratarea infectiilor. Argintul a fost folosit , dupa datele "obligatorie". Civilizatiile antice , Babiloniana si Greaca , erau foarte constiente de proprietatea argintului de a dezinfecta. Si in Egiptul Antic , argintul reprezenta un remediu miraculos.

Dupa cum am spus mai sus , Argintul Coloidal este capabil de a distruge peste 650 de infectii , virusi si bacterii. Argintul Coloidal a fost introdus si in tratarea cu succes a infectiilor de tipul SIDA. Este un remediu foarte eficient pentru alergii , furunci , ulcer , leziuni , conditii ale tiroidei , boli infantile , paraziti , rani ale corneei , prostata , inflamatii ale vezicii , si chiar anorexia nervosa.

Urmatoarea lista este doar o parte din infectiile pe care Argintul Coloidal le poate trata cu usurinta.

ACNEE
BACILII DE ANTRAX
ARTRITA
OTRIVIREA SANGELUI
INFECTIA BUBONICA
CANCER
HOLERA
OBOSEALA CRONICA
COLITA
CONJUNCTIVITA
CISTITA
DIABET
DIZENTERIE
ECZEME
EXCEME
GASTRITA
GONOREEA
HEPATITA
VIRUSUL HERPES
IMPETIGO
INFLUENTA
LEPRA
LEUCEMIE
LUPUS
BOLILE LIMFATICE
MALARIE
MENINGITA
NEURASTENIE
OLFTALMIA
PARVOVIRUS
PNEUMONIE
PSORIASIZ
REUMATISM
FEBRA SCARLETA
SEPTICEMIE
VIERMI INTESINALI
CANCERUL DE PIELE
GRIPA STOMACULUI
SIFILIS
TONSILITIS
TOXEMIA
TUBERCULOZA

Cel mai important lucru este obtinerea Argintului Coloidal....metoda pe care o voi publica la sfarsitul postului!!! cu 10 lei noi...poti sa faci 5 litri de Argint Coloidal!!!!
spre deosebire de argintul coloidal vandut la farmacii care este o bataie de joc ( nu este bun!!!!!!!!!!!!) si este foarte scump!!!

Pe la sfarsitul anilor 1800 , oamenii de stiinta au dovedit ca validitatea A.C. este reala si ca de mii de ani este cel mai puternic luptator cu germenii bolilor. Dupa ce au descoperit faptul ca biologicul/corpul uman prefera mineralele coloidale , posibilitati nesfarsite au aparut ca si rezultat al folosirii coloizilor in medicina. Astfel Argintul Coloidal a devenit cunoscut si prescris de toti cei care aveau acces la el.
La inceputul anilor 1900 , Argintul Coloidal s-a raspandit ca si cel mai bun anti-infectii , anti-bacterii etc. Dar marea problema era ca Argintul Coloidal nu putea fi patentat! Din aceasta cauza , vestea Argintului Coloidal sa diminuat , pentru ca companiile farmaceutice , neputand sa profite de pe urma sa , au dus o campanie/propaganda de reducere a intrebuintarii Argintului Coloidal!!! si a crearii de diferite anti-biotice e pe urma carora sa se imbogateasca!!!

Dar dupa cum bine stim , aceasta atitudine de creare a anti-bioticelor au creat si mai multi virusi si infectii , deoarece odata ce anti-bioticul intra in contact cu viruslul , aceste provoca o mutatie genetica si devenea invulnerbil la anti-biotic.
Din aceasta cauza , in ultimii 50 de ani au aparut infectii aproape imposibil de vindecat , datorita crearii de midcamente "dea dreptu stupide" si ineficinte care a marit numarul virusilor.

Simplu spus , problema se numeste "rezistenta multipla la medicamente" pe care strainurile bacteriene o folosesc pentru a supravietui. Dupa 5 ani de la raspandirea penicilinei duoal cel de-al 2-lea razboi mondial ,oamenii de stiinta au descoperit faptul ca Stafilococii se dezvoltau intr-un ritm alert si dezvoltau o rezistenta din ce in ce mai mare la penicilina. Companiile Farmaceutice au varsat milioane de $ in noi cercetari in ani 60 , 70 , 80 pentru a crea noi anti-biotice pentru a compensa dezvolatarea noilor virusi si bacterii. Din anii 1970 , mai multe studii au concluzionat faptul ca 50 - 60 % din prescriptiile cu anti-biotice sunt inutile si chiar periculoase. Alte studii au revelat faptul ca 7 din 10 americani primesc prin prescriptie anti-biotice. Se pare ca doctorii din ziua de azi au un fix. EI AU O TRADITIE STUPIDA DE A PRESCRIE ANTI_BIOTICE ORICARUI OM CE PARE BOLNAV!

Mai mult ANTI-Bioticele provoaca leziuni serioase ale Sistemului Imunitar....slabindu-l si transformandul intr-un sistem "inutil" in lupta cu virusii si bacteriile existente in ziua de azi in lume.
De exemplu , daca te infectezi cu Antrax , cu un sistem imunitar in stare ok de functionare , este suficient sa iei niste usturoi/tinctura pentru a elimina Antraxul. Dar cu un sistem imunitar naspa afectat de anti-biotice , antraxul devine in multe cazuri letal.

Companiile Farmaceutice incurajeaza aceasta dezvoltare alerta a virusilor si bateriilor pentru a-si promova propriile "medicamente" cu scopul de a-si creste profiturile. Si de cele mai multe ori aceste medicamente sunt de-a dreptul toxice si provoaca afectiuni cu greu reparabile. Pe ei nu ii intereseaza vindecarea populatiei , ci imbogatirea de pe urma bolilor populatiei.

ACUM METODA DE OBTINERE A ARGINTULUI COLOIDAL!

Cea mai usoara metoda de obtinere a Argintului coloidal este cea in care se folosesc doua tije micielectrozi de ARGINT puritate 99,9%!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Argintul sterling are o puritate 925 si contine Nichel si de aceea este foarte periculos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De aceea trebuie folosit argint pur!!!!!!!!! 99,9% !!!!!!!!!!!

Se iau cele doua tije de argint si se conecteaza prin fire la 3 baterii de 9 V!!!
Un fir se pune pe polul pozitiv al unei baterii! Apoi polul negatic al bateriei se conecteaza cu polul pozitiv ale urmatoarei baterii! Si tot asa pana la ultim baterie , la care polul negativ este conectat la cealalta tija de ARGINT!
Este o legatura in serie!

Un intrerupator se aseaza intre cele doua fire ce se conecteaza la tijele de argint! Vorbiti cu un electrician si el va intelege! si va va explica simplitatea de a face un astfel de mini aparat!

In momentul in care intrerupatorul este "aprins"... Electronii liberi ce ies din polul negativ al ultimei baterii....vor intra in fir...se vor duce in tija de Argint si vor impinge in drumul lor de a reajunge in Polul pozitiv conectat prin cealalta tija de argint....particule foarte mici de argint in apa DISTILATA in care tijele sunt puse!

Trebuie !!!!!!!!!!!!!!!Apa DISTILATA!!!!!!!!!! deoarece orice mineral sau sare intra in reactie cu argintul si se provoaca pungi de "argint" ce au o marime prea mare pentru a face bine!

Procesul pare greu ... dar este foarte usor...
Pentru cei ce nu inteleg metoda ... sa-mi dea un P.M. si le voi explica...la telefon ceea ce trebuie sa faca!

In timp ce unii indica ca particulele de argint sa aibe o marime de 5-10 ppm ( parti pe milion ) sau 10 -20 ppm , numeroase studii au aratat ca alte concetratii de 30 , 40 , 50 si chiar mai mari de ppm sunt la fel de eficiente si non-toxice.

Pentru a obtine ARGINTUL COLOIDAL trebuie sa lasati tijele "aprinse" in Apa Distilata cel putin 20 de minute ( 1 litriu de Apa distilata! ) pana cand CULOAREA APEI prinde o nuanta de GALBEN-DESCHIS. Atunci argintul se afla in stare coloidala si este suficient de concetrat pentru a face minuni.

Pentru cei ce au nevoie de tratamente ... si necesita 4-5 pahare de argint coloidal pe zi....sa foloseasca PRo-Bioticele ce refac FLORA INTESTINALA!!!!

Este important pentru ca A.C. omoara si aceasta flora bacteriana necesara digestiei.
Aceste pro-biotice se gasesc la farmaciile naturiste si sunt ieftine. Se iau doar pe perioada tratamentului!

Ma opresc aici deocamdata....sperand ca cei ce au nevoie sa ma intrebe tot ceea ce nu inteleg sau nu am apucat sa scot in evidenta!!!!!!!!!!!

Nu ezitati sa recurgeti la cea mai ieftina si puternica metoda de a scapa de infectii , virusi si bacterii!

un link pentru cei ce sunt cunoscatori de engleza....spre un articol ce vorbeste mai pe larg despre tot ceea ce am postat aici....

http://educate-yourself.org/cs/csarticle2.shtml

sursa: http://www.roportal.ro/discutii/index.php?showtopic=40380&st=0&p=1244790&#entry1244790
_________________
Mens sana in corpore sano !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !