Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 14:20
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Popularizarea portalului spiritual Unique" 
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant


PostPosted: 16.7.2005, 15:23    Post subject: Re: Popularizarea portalului spiritual Unique Reply with quote

ascension @ Marti 12 Iul, 2005 10:19 wrote:
Am constatat ca nu intra prea multe persoane pe acest forum, iar mesajele pe care le-am scris nu numai ca nu am primit raspuns la ele ci nici macar nu au fost citite...

Sugestia mea este sa se realizeze o campanie de popularizare a acestui forum, chiar un parteneriat cu site-ul www.yogaesoteric.net si alte site-uri spirituale pentru reclame reciproce (bannere, mai ales ca yogaesoteric nici nu mai are forum momentan)

Buna ziua la toata lumea. O sa incerc si eu o expunere personala vis a vis de aceasta colaborare si acest forum. Din cite se vede din expunere, forumul tinteste toate categoriile de cautatori spirituali, nu numai o categorie anume, numai crestini, sau numai yoghini, samd. Sint deja citeva materiale extrase de pe tarimul yoga si chiar trimiteri (linkuri) catre yogaesoteric, dar nu stiu in ce masura cei de la yogaesoteric sint deschisi la colaborare cu alte persoane sau site-uri si forumuri. Oricum, reclama ar fi buna pusa peste tot unde exista cautatori spirituali, nu numai printre yoghini.

Quote:
Eu sunt sigura ca exista f multe persoane interesate de spiritualitate si de discutii pe un forum spiritual care nu stiu cum ar putea sa afle despre Unique...

De acord cu tine. Mai trebuie convinsi gazdele sa faca ceva demersuri in directia asta sau sa faca ceilalti fara sa mai intrebe gazdele, caci sint sigur ca nu le va displace.

Quote:
(O alta sugestie mai putin importanta este legata de culorile folosite: cred ca era mult mai bine un fond alb (sau deschis oricum) decat unul negru, si un scris negru pe alb e mult mai lizibil...)

Exista pe mai toate forumurile mai preformante posibilitatea de a alege interfata grafica.

Exista doua interfete grafice care s-ar putea sa-ti convina alegerii tale. :) Invasion Blue si subSilver.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !