Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 20:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Muzica Byblos" 
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator


PostPosted: 13.2.2009, 00:26    Post subject: Muzica Byblos Reply with quote

Muzica Byblos


Quote:


Concert de muzica ambientala
Autor: Florentina TATAR

Ritmuri inspirate din Jean Michel Jarre, Vangelis sau Klaus Schulze, acompaniate de un show multimedia, pot fi ascultate joi, la Casa Municipala de Cultura.

Artistul brasovean Byblos, pe numele sau adevarat Dragos Laurian Cucos, revine in fata publicului clujean joi seara, de la ora 19, cu un recital de muzica electronica ambientala. Evenimentul va avea loc in sala de spectacole a Casei Municipale de Cultura (Piata Unirii, nr. 24). Interpretul a absolvit Academia de Muzica „Gheorghe Dima“ (AMGD) din Cluj-Napoca in 2003, insa primele sale creatii dateaza de mai multi ani, dupa cum a marturisit acesta pentru monitorul. „In anii ’90 am fost impresionat de muzica lui Jean Michel Jarre, Klaus Schulze sau Vangelis, mi se parea cu totul altceva decit orice alt stil, fie el pop, rock sau folk. Am simtit ca asta exprima cel mai bine ceea ce simt eu si apoi am mostenit si un pian, ceea ce m-a ajutat enorm“, a declarat artistul. In anul 1996, el isi lanseaza primul album de muzica electronica, intitulat „The Way to Liberty“, urmat de „Energy – Waves of Light“ in 2005, promovat in urmatorii ani in Danemarca, la Festivalul National de Muzica si Arta, si mai apoi in Suedia. In mai 2007, Byblos si-a lansat albumul „Fusion“ printr-o serie de concerte in localitati ca Brasov, Bacau, Piatra-Neamt, Cluj-Napoca, Baile Herculane sau Costinesti.
    Recitalul la sintetizator de miine seara va fi insotit de proiectii multimedia. Intrarea este libera.

sursa: http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj/news/concert_de_muzica_ambientala_31051.html


Ocean Love



Little Voice



Angles

_________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !