Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.2.2021, 03:07
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "The Secret" 
Author Message
universuman
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 17.2.2009, 16:17    Post subject: Re: The Secret Reply with quote

hello
...
"De ce credeti ca unu la suta din populatia lumii castiga aproximativ 96 la suta din tot ceea ce poate fi castigat? Credeti ca e o imtamplare? Nu e o intamplare. Asa merg lucrurile. Ei inteleg ceva. Inteleg Secretul. "
Miliardarul

In mare parte sunt de acord cu tine, insa in aceasta fraza, nu prea. Gandeste-te cum ar fi daca toata lumea ar aplica "the secret"? de unde ar fi atatia bani, cine ar mai munci, cine ar mai fi scalv, cine ar mai fi "boier Bibescu"?
Sigur nu e o intamplare in a fi bogat, toate isi au rostul... saracia, boala, bogatia etc.
Nu cred ca are vreo legaura cu partea materiala acest secret, ci mai degraba cu fiinta interioara. Poate, ma insel! sau, poate, nu ma insel. Cert este cu cat esti mai pozitiv, cu atat lucrurile se aseaza mai frumos in viata. Cu cat esti mai negativ, cu atat lucrurile tind sa devina si mai rele.

Imi place cum gandesti, in mare parte.
Am intrat pe acest forum, pentru ca am citit ceva scris de tine, la modul cel mai frumos cu putinta, in contextul respectiv.
Cum spunea Caragiale:
Stimabile, toata stima!
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !