Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 20:52
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Popularizarea portalului spiritual Unique" 
Author Message
Maria
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 21.7.2005, 23:11    Post subject: Re: Popularizarea portalului spiritual Unique Reply with quote

Buna ziua, sunt redactor al site-ului www.yogaesoteric.net si am constatat ca ati preluat un numar foarte mare de materiale de pe site-ul nostru fara a preciza provenienta lor. Sau in rarele cazuri cand ati precizat sursa, ati omis sa puneti si numele autorului articolului. Vreau sa va asigur ca acele materiale sunt originale, scrise chiar de instructori yoga din scoala MISA, nu sunt preluate de nicaieri altundeva, si va rugam ca intotdeauna cand mai preluati astfel de materiale sa precizati autorul lor si sursa. De altfel va rugam sa faceti acum aceste completari pentru materialele pe care le-ati postat deja! De exemplu, pentru conferinta lui Gregorian Bivolaru, Barfa si calomnia, am aprecia daca ati preciza autorul! Toate materialele despre Shambala pe care le-ati preluat sunt fragmente din articole publicate in Yoga Magazin si semnate de Monica Dascalu. Articolele de Maha Vidiya Yoga sunt scrise de Dan Bozaru, etc.
Altfel, noi suntem deschisi spre colaborare, dar nu ne-a contactat nimeni din partea Unique, deci poate ca nu exista interesul unei colaborari reale, in ciuda cantitatii impresionante de materiale preluate. Va acordam permisiunea de a prelua in continuare materialele noastre, cu conditia sa precizati sursa si autorii articolelor. Va putem prezenta forumul pe siteul nostru, daca doriti puteti redacta chiar dvs o scurta prezentare a lui ca o scrisoare catre redactie.
Va dorim succes in tot ceea ce intreprindeti!
Maria, redactor www.yogaesoteric.net
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !