Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 14:24
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Bnei Baruch - Institutul de Educare si Cercetare in Cabala" 
Author Message
bbadrian
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 15.9.2009, 01:27    Post subject: Bnei Baruch - Institutul de Educare si Cercetare in Cabala Reply with quote

Bnei Baruch - Institutul de Educare si Cercetare in Cabala este o organizatie pentru studiul, invatarea si diseminarea Cabalei autentice. In 1991, Rav Michael Laitman, PhD, a infiintat Bnei Baruch pentru scopul amintit. El l-a numit Bnei Baruch (fiii lui Baruch) in memoria mentorului sau, marele Cabalist Rabbi Baruch Ashlag, primul nascut si succesorul cabalistului Rabbi Yehuda Ashlag, autorul lucrarii Sulam (Scara), comentariu al Zoharului.

Pentru a face cunoscut mesajul sau, Bnei Baruch mentine acest site, publica ziare, carti si produce programe radio si TV. Aproximativ un milion de persoane viziteaza site-ul in fiecare luna, si zeci de mii dintre acestia sint membrii activi,care ajuta cauza si raspindirea acesteia, in beneficiul umanitatii.

Curs gratuit de Cabala


Inregistrati-va Acum pentru
un Curs Gratuit Online
de Cabala Autentica

ce incepe in data de 9 Septembrie
Cabala pentru Incepatori

http://www.kabbalah.info/course/lc/

Introducere in lumea Stiintei Cabala:
http://www.youtube.com/watch?v=Jc87F_-FmyE&feature=related

Adrian
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !