Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 20:40
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 4 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.12.2009, 19:05    Post subject: Capitolul 191 - Negrii care au ajuns după primii Reply with quote

Capitolul 191
Negrii care au ajuns după primii


1. (Domnul): „Numele Meu este Iisus din Nazaret, pe pământ ca om, și în eternitate Iehova. Dar de acum, Iisus va rămâne, în veci! Prin acest nume veți putea face tot ceea ce este bun, nu numai pentru aceste vremuri, ci pentru totdeauna!

2. Iubiți-Mă mai presus de toate ca pe Domnul și Stăpânul vostru și iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă, căci așa veți rămâne în iubirea Mea și în puterea Mea, iar lumina Mea nu vă va mai părăsi niciodată!

3. Dacă iubirea voastră pentru Mine și pentru frații și surorilor voastre va slăbi, atunci va veni întunericul în inimile voastre, iar puterea Mea din voi va scădea! Dacă veți chema atunci numele Meu și veți vrea să făptuiți prin el, el nu vă va mai da putere. Căci toată puterea și toate faptele împlinite în numele Meu se fac doar prin iubirea pentru Mine și pentru aproapele vostru!

4. Doar numele Meu nu are nici o putere, ci numai iubirea din el, prin el și față de el, iar, prin aceasta, față de aproape! Acela însă la care vine un sărac și îl imploră să-l ajute, iar el îi zice: «Du-te și muncește!», adevărat, acela nu are iubirea Mea și nu va avea nici o putere în numele Meu!

5. Du-te și spune-le și tovarășilor tăi ce ai auzit, și apoi vino și îți voi vesti Eu însumi Evanghelia mai departe! Așa să fie!”

6. Oubratouvishar a făcut o plecăciune adâncă în fața Mea și s-a dus apoi la masa tovarășilor lui ca să le vestească ceea ce a auzit de la Mine. Dar cât de mare i-a fost mirarea când, în loc de cei douăzeci cu care a plecat în călătorie, a mai găsit la masă încă vreo câteva duzine, între care erau, de asemenea, treizeci și patru de femei. I-a recunoscut imediat ca fiind vecinii lui și neamurile lor, și prima lui întrebare a fost: când și cum au călcat pe urmele lor?

7. Iar ei, cei veniți mai pe urmă, i-au răspuns: „Să vezi cu ochii tăi și să auzi cu urechile tale este mai bine decât să afli toate acestea chiar și din gura celui mai înțelept și mai credincios martor! Noi am fost mereu cu o jumătate de zi în urma voastră!

8. N-am fi pornit la drum dacă nu ar fi venit la noi, ca din cer, imediat după ce ați plecat voi, un tânăr alb-strălucitor și nu ne-ar fi îndemnat să plecăm. Am luat cu noi o cireada de vaci, boi și o mică turmă de oi și am mers până la Memfls. Acolo ne-a întâmpinat bunul comandant împreună cu oamenii lui. El primise vestea despre sosirea noastră de la același tânăr și de aceea ne ieșise în întâmpinare.

9. Comandantul ne-a dat vești despre voi, ne-a luat spre păstrare turmele și ne-a dat în schimb aur și argint, ca să-l putem schimba pentru mâncare peste tot unde vom merge, și, în plus, ne-a mai dat și tot felul de alte lucruri folositoare. Noi i-am mulțumit, iar el ne-a dat și însoțitori până la Alexandria, care ne-au aprovizionat cu alimente și cu tot ce mai aveam nevoie. Tot ei ne-au făcut rost în Alexandria și de o cutie plutitoare, cu care am ajuns până aici, traversând o mare fără de margini.

10. Când am fost lăsați pe malul mării, v-am găsit urmele lăsate pe nisip și le-am urmat. Ne-am apropiat în sfârșit atât de mult de voi, încât puteam vedea foarte bine nisipul răscolit de cămilele voastre. V-am pierdut însă urma după ce ați dispărut în spatele unui deal împădurit.

11. Atunci însă ne-a venit în întâmpinare din nou acel tânăr și ne-a adus aici într-un fel despre care nu vrem să zicem acum nimic, căci noi înșine suntem uimiți peste poate! Ne amintim ca de un vis cum am ajuns de acolo aici!

12. Acest preaînalt ți-a spus însă ceva pentru noi! Ce anume? Vorbește! El seamănă foarte mult cu chipul din viziunile tale, despre care ne-ai povestit atâtea și pentru care am venit cu toții aici! Vorbește, vorbește!”
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !