Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 08:48
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 4 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 31.12.2009, 18:27    Post subject: Capitolul 225 - Miraculoasa putere a celor renăscuți în spirit Reply with quote

Capitolul 225
Miraculoasa putere a celor renăscuți în spirit


1. (Domnul): „Simțirea și percepțiile acestor negri, mai ales când sunt într-o agitație mare, se întinde cale de mai multe ceasuri și prin aceasta ei pot să-și dea seama foarte bine ce fel de spirite sunt acelea care se apropie de ei. Ei nu-și pot da seama de starea mai profundă a spiritului, dar de cea a sufletului își pot da seama foarte ușor!

2. Azi-dimineață, când au sosit aici, ei au recunoscut de departe sufletul Meu, înțelepciunea și puterea lui. Doar Spiritul din acest suflet nu L-au putut recunoaște, pentru că Spiritul lui Dumnezeu nu poate fi recunoscut decât de un alt spirit din Dumnezeu. Și, pentru aceasta, trebuie mai întâi să vă aprind Eu, prin Cuvântul Meu, scânteia în inimă. Iar atunci când, într-un suflet desăvârșit, scânteia va găsi destulă hrană, fiind astfel întărită, ea Mă va putea recunoaște pe Mine în Spiritul Meu și va ști cu mult mai bine decât voi cu cine are de-a face în persoana Mea.

3. Toate acestea sunt urmările unui suflet desăvârșit. Cu toate că sufletele voastre, în afară de câteva, nu vor ajunge niciodată ca suflete la o astfel de cunoaștere, ele vor fi luminate de marea Mea iubire pentru voi și vor fi astfel pe deplin pregătite să primească întru totul Spiritul Meu. Iar atunci când vă veți renaște în spirit, nu prin meritele voastre, ci numai prin iubirea, grația și milostenia Mea, veți putea să faceți mult mai mult decât acești nubieni - însă nu cu puterea desăvârșirii sufletelor voastre, ci prin puterea Spiritului Meu care va pătrunde sufletele voastre slabe și prin care, desigur, și sufletele voastre vor deveni pentru totdeauna tot mai puternice!

4. Eu nu vreau să fac din voi făcători de minuni, fachiri și magicieni, ci adevărați binefăcători ai oamenilor! Atunci când Spiritul Meu se va trezi în voi și va lucra cu hărnicie, mintea voastră se va lumina și, prin ea, vă veți folosi pe căi cât se poate de obișnuite de puterile naturii și vă veți face supuse spiritele ei. Prin aceasta veți obține mari daruri pământești, pe care însă le veți folosi doar spre binele celor săraci!

5. Dacă veți folosi în Ordinea divină marile daruri pe care le veți primi de la Spiritul Meu, ele vă vor aduce o binecuvântare înmiită. Dacă însă, cu timpul, le veți folosi într-un mod egoist, împotriva Ordinii divine, atunci ele vă vor aduce atât vouă, cât și oamenilor tot felul de nenorociri pământești!

6. Ce vă spun Eu acum vouă, Eu spun tuturor acelora care și peste mii și mii de ani vă vor urma. După aceea, Pământul se va acoperi cu un alt strat spre a dospi și spre a fi prelucrat, cu și fără oameni. Căci Pământul este mare și spiritele lui sunt numeroase.

7. Toți cei renăscuți în spirit pot să facă minuni, însă nu ca acești negri - care nu au cunoscut Numele Meu și Voința Mea - ci numai cunoscând cu adevărat și deplin Numele Meu, Voința Mea și Ordinea divină de nestrămutat. Dacă însă își va dori cineva altceva, acea dorință nu are cum să se împlinească pentru că Spiritul Meu din el nu îi va da puterea de care are nevoie ca să o împlinească. Căci, într-o asemenea situație, doar sufletul vrea ceva pentru el însuși, spiritul nu poate nicicând să voiască împotriva Voinței Mele care este una cu Voința lui Dumnezeu Tatăl!

8. Prin renașterea în spirit, sufletului nu-i va fi luată voința proprie, liberă, și nici cunoașterea lui exterioară în ceea ce privește marile creații, care vor lua mereu și mereu naștere din Iubirea, înțelepciunea, Ordinea, Slava și Puterea lui Dumnezeu Tatăl.”
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !