Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:46
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 1 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 9.2.2010, 23:03    Post subject: Capitolul 54 Reply with quote

Capitolul 54

Sihar. Jonael și familia sa sunt răsplătiți pentru iubirea lor fără margini.


1. Orășeanul odată plecat, le-am chemat pe soția și fiicele lui Jonael, care fugiseră în casă în momentul când M-au văzut cu orășeanul!

2. La chemarea Mea, ele au sosit în grabă și s-au lipit de Mine cu toată afecțiunea lor blândă și pură, cu ochii în lacrimi, mulțumindu-Mi că le-am reabilitat reputația murdărită de omul cel rău.

3. Mi-am pus mâna pe capetele lor și le-am binecuvântat, spunându-le să rămână alături de Mine toată ziua. Dar ele M-au implorat: "Oh, Doamne, nu suntem demne de o asemenea grație; suntem deja foarte fericite să putem fi ultimele din numerosul Tău alai."

4. Eu le-am răspuns: "Vă cunosc umilința profundă și de aceea vă chem să urmați, alături de Mine, drumul pe care îl voi face astăzi!

5. Fetele Mi-au mulțumit pentru această dovadă de respect care li se părea de necrezut. Jonael le-a întrebat atunci pe fiicele sale: "De unde aveți aceste haine minunate, care vă vin dumnezeiește?"

6. Fetele au remarcat abia atunci că purtau veșminte din cel mai pur byssus (n. t. - stofă din fibră vegetală foarte apreciată în Antichitate) și că aveau capetele împodobite cu cele mai scumpe diademe, care le făceau să pară adevărate fiice de rege!

7. Văzând pe ele asemenea minunății, fetele au fost copleșite de bucurie; inima lor s-a topit de iubire și uimire și, în această dulce confuzie, nu mai știau ce se petrece cu ele. După primul moment de uimire, ele l-au întrebat pe Jonael cum s-a produs minunea și cine le-a putut aduce asemenea haine regale și diademe atât de strălucitoare.

8. Profund emoționat de grația infinită revărsată asupra fiicelor sale, Jonael a spus: "Mulțumiți-i Celui care v-a binecuvântat; El v-a dăruit totul, într-un mod miraculos."

9. Atunci, aceste tinere fete s-au aruncat la picioarele Mele, plângând de fericire și iubire, incapabile să mai vorbească, în spatele Meu, discipolii vorbeau între ei: "Măcar dacă s-ar fi petrecut în casă, dar așa, în stradă, sub ochii a mii de spectatori, această minune face prea mare senzație!"

10. Înțelegând ce spuneau, M-am întors către ei și le-am spus: "Este mult timp de când mă aflu printre voi, dar niciodată nu Mi-ați bucurat inima atât de mult ca aceste șapte fete. Adevăr vă spun, ele sunt deja pe calea cea dreaptă, căci au ales partea cea bună. Dacă nu urmați același drum, nu veți găsi niciodată calea către împărăția Mea, căci numai copiii care vin astfel la Mine vor rămâne cu Mine, în timp ce aceia care vin cu laude și ridicări în slăvi, nu vor vedea decât gloria Mea, dar nu Mă vor avea în mijlocul lori.

11. Adevărata Mea împărăție nu este decât acolo unde Eu sunt prezent, în toată plenitudinea Mea. Să vă intre bine în cap! Domnul are putere absolută asupra întregului univers și nu are motive să se gândească la ceea ce îi convine sau nu prostiei acestei lumi. Ați înțeles?"

12. Petru a răspuns: "Doamne, ai răbdare cu prostia noastră. Știi bine că nu am fost crescuți în cer, ci pe acest pământ. Totul va fi bine în cele din urmă, căci noi Te iubim mai presus de orice, altfel nu am fi aici pentru a Te urma".

13. Eu am spus: "Rămâneți în iubire și nu vă adânciți în cunoașterea acestei lumi, ci în cunoașterea lumii Mele, care vine din ceruri!" Discipolii s-au liniștit și M-au slăvit în inima lor.
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !