Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.3.2024, 01:49
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Luna - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 28.2.2010, 04:45    Post subject: Natura si menirea Lunii Reply with quote

Capitolul 1
Natura și menirea Lunii


1. Luna este un corp ceresc mai solid decât Pământul. Fiind un copil al Pământului (*), ea s-a format din elementele constitutive ale acestuia. Motivul pentru care Luna i-a fost dăruită Pământului constă în colectarea puterii magnetice pe care o emană acesta și reflectarea acestei puteri înapoi către Pământ, în funcție de nevoile sale. Așa se explică de ce orbita lunii în jurul Pământului este atât de excentrică, căci ea depinde de cantitatea mai mare sau mai mică de magnetism pe care o emană Pământul. Pe de altă parte, întrucât luna este colectorul acestei substanțe, orbita ei este determinată în funcție de nevoia Pământului pentru această substanță naturală a vieții. Aceasta este principala sarcină a lunii.

2. Planetele mai mici decât Pământul nu au nevoie de o lună, căci dispun de munți înalți (care îndeplinesc rolul acesteia), precum cei de pe Venus, Mercur, Marte, etc. În schimb, planetele mai mari au nevoie de mai multe luni, în funcție de cantitatea de magnetism emanată și reflectată înapoi către respectivele planete. La fel ca și pe Pământ, pe lună există ființe umane și numeroase alte creaturi. Pe nici o lună nu există însă, pe partea orientată către planeta în jurul căreia se învârte, aer, apă, foc, și celelalte ingrediente necesare vieții organice.

3. Luna Pământului nu este cu adevărat o „lun㔠decât pe partea orientată către Pământ; pe partea opusă ea nu este o „lună”, ci un continent solid. Partea pe care voi o considerați „lun㔠nu este solidă, ci fluidă, ca un fel de spumă a oceanului foarte ușor întărită. Părțile cele mai solide apar ca niște coline, în timp ce cele mai moi formează niște deschizături în formă de nișe și de cratere, orientate către interiorul corpului ceresc, într-unele din aceste crăpături există aer atmosferic, incapabil să scape, el putând fi confundat cu ușurință cu apa dacă este privit printr-un telescop foarte puternic. Cât privește colinele și craterele mai puțin adânci, acestea nu conțin aer atmosferic, ci doar eter, la fel ca și spațiul liber dintre soare și planete.

4. De aceea, această parte a lunii nu este locuită de ființe organice. Există totuși locuitori și în această zonă, dar ei au o natură spirituală. În timpul vieții lor pe Pământ, acești locuitori ai lunii au fost obsedați de aspectele lumești ale vieții, motiv pentru care au fost izgoniți pe lună, pentru a se corecta. După o vreme foarte îndelungată, când încep să înțeleagă că preocupările lumești nu aduc beneficii, și mai ales dacă își ascultă ghizii trimiși să le explice învățăturile spirituale, celor care doresc să scape de pe lună li se permite să atingă o stare mai înaltă de libertate. Cei mai puțin ascultători se vor întrupa însă pe partea opusă a lunii, unde viața se desfășoară în condiții demne de toată mila. Acolo, ei trebuie să se lupte nu numai cu frigul și bezna, dar și cu perioade de căldură insuportabilă, căci noaptea pe lună durează cât 14 zile pământești, și tot atât durează și ziua lunară. La sfârșitul fiecărei nopți lunare, frigul devine la fel de intens ca și la Polul Nord al Pământului, în schimb, începând de la amiază și până la sfârșitul zilei lunare, devine atât de cald încât nici o ființă vie nu suportă să rămână la suprafața lunii.

5. Locuitorii umani de pe partea opusă a lunii, la fel ca și celelalte creaturi vii, nu trăiesc la suprafață. Ei sunt nevoiți să rămână închiși în locuințele lor subterane timp de o jumătate de zi, dar și de o jumătate de noapte. Nu există case sau orașe, locuințele lor fiind de fapt niște nișe individuale în adâncurile solului lunar, în peșteri și crevase.

6. Pe lună nu există copaci fructiferi, ci doar rădăcinoase, cum sunt cartofii, morcovii, sfecla, la fel ca pe Pământ. Aceste plante sunt sădite la începutul unei zile, iar la sfârșitul ei sunt deja coapte. Când se lasă seara, oamenii ies afară din cavernele lor și recoltează plantele, pe care le duc în locuințele lor subterane, după care se hrănesc cu ele în timpul nopții și în ziua următoare.

7. Nu există decât un singur tip de animal domesticit, un fel de oaie, care reprezintă pentru acești oameni cam ce reprezintă renul pentru locuitorii din nordul extrem al Pământului.

8. În râuri și lacuri, care abundă în interiorul lunii, există numeroase specii de animale acvatice. Pe lângă acestea trăiesc diferite specii de păsări micuțe, similare cu vrăbiile voastre, la care se adaugă o sumedenie de insecte și alte animale care trăiesc la sol.

9. Aveți grijă să nu deveniți în viitor locuitori ai acestui satelit nenorocit, căci această școală a vieții, cu lumina ei palidă, nu este altceva decât o închisoare cumplită. Este mult mai ușor să mori de 14 ori într-o singură zi pe Pământ decât să trăiești o zi pe lună, căci locuitorii lunari se află într-o stare mult mai cumplită decât cei îngropați în cimitirele de pe Pământ, care măcar nu știu că sunt îngropați. Locuitorii lunari trebuie să trăiască plenar conștienți în mormintele lor, fiind de multe ori îngropați în locuințele lor subterane de prăbușiri de terenuri sau de inundații subite.

(* - Vezi și „Pământul” revelată lui Jakob Lorber, n.r.)
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !