Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 12:20
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Luna - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 28.2.2010, 04:50    Post subject: Capitolul 2 - Ființele umane de pe Lună Reply with quote

Capitolul 2
Ființele umane de pe Lună


1. La fel ca și pe Pământ, oamenii de pe lună sunt de două sexe. Ei au fost creați o mie de ani mai târziu decât oamenii, de către un înger autorizat de Mine. Înălțimea lor atinge cu greu 60 de centimetri și au o înfățișare care aduce mult cu cea a piticilor din miturile scandinave. Au burți proeminente, care le servesc pentru două scopuri: pe de o parte, pentru digestia hranei într-un stomac convențional, și pe de altă parte pentru colectarea unui gaz ușor într-un al doilea stomac, care le aduce trei tipuri de beneficii.

2. Mai întâi, acest gaz îi face atât de ușori, încât ei pot sări cu ușurință peste râuri și lacuri. Dacă lacurile sunt de mai mari dimensiuni, ei pot pluti foarte ușor pe apă.

3. Al doilea avantaj constă în emiterea unor sunete ascuțite prin expulzarea acestui gaz, pentru a-și face astfel cunoscută prezența unii altora în locuințele lor subterane. De același gaz se folosesc și pentru a vorbi, scoțând niște sunete guturale, din plămâni, de frecvență foarte joasă. De altfel, locuitorii lunari detestă acest tip de vorbire, care nu este folosită decât de către acele spirite trimise aici pentru a se corecta. Când spiritul fostului pământean devine într-adevăr una cu sufletul unei ființe lunare, el se integrează perfect în trupul specific acestor locuitori și renunță la vorbire (care este specifică doar oamenilor de pe Pământ).

4. Un al treilea avantaj al acestui gaz stomacal constă în încălzirea locuințelor friguroase, în timpul nopții, prin expulzarea sa. Cavernele în care locuiesc acești oameni au o formă care seamănă cu cea a unor clopote turtite, către care conduc un fel de trepte. Aerul expirat se adună astfel sub cupola respectivă, încălzind în anumite limite rezonabile locuința; În plus, el împiedică pătrunderea în interior a aerului excesiv de rece de afară. Aerul atmosferic pătrunde doar în cantități mici, absolut necesare pentru susținerea vieții fizice. Același rol de termoreglare îl joacă gazul stomacal și în timpul zilei lunare, cu diferența că de această dată, el răcorește temperatura în interiorul locuinței, nepermițând aerului insuportabil de fierbinte de afară să pătrundă în cantități prea mari.

5. O altă particularitate a acestor ființe umane constă în faptul că ochii lor îndeplinesc o dublă funcție. Prima este întru totul asemănătoare cu funcția pe care o îndeplinesc ochii pământenilor, și anume aceea de a vedea. Ochii oamenilor lunari mai au însă și o a doua funcție, și anume de a lumina locuințele întunecoase de sub pământ. Acest atribut poate fi găsit și pe Pământ la anumite animale. O altă particularitate a oamenilor de pe lună constă în auzul lor extrem de ascuțit; ei pot auzi cu cea mai mare ușurință chiar și cele mai mici zgomote, de la distanțe foarte mari. Din acest motiv, urechile lor au pavilioane foarte mari și puternice.

6. Bărbații sunt mult mai solizi decât femeile. Dacă ar fi să comparăm puterea unui bărbat lunar cu cea a unei femei, aceasta ar fi asemănătoare cu puterea unui bărbat adult de pe Pământ comparată cu cea a unui copil de zece ani. De aceea, bărbații de pe lună se poartă cu multă gingășie cu soțiile lor mult mai slabe; ei le poartă pe umeri, astfel încât picioarele femeilor atârnă de o parte și de alta a gâtului lor. Dacă ați putea vizita luna, ați vedea foarte frecvent asemenea imagini, cu doi oameni care merg împreună, unul deasupra celuilalt.

7. Femeile nu au aproape nimic de făcut. Ele sunt hrănite de bărbați, care merg până la a le mesteca mai întâi hrana, după care o trec în gura femeii. În afara locuinței, femeia nu părăsește gâtul bărbatului ei decât în cazuri absolut necesare, cum ar fi ultimele zile de sarcină, când sunt foarte aproape de naștere. În timpul vieții sale pe lună, o femeie nu poate avea mai mult de două sarcini, una în timpul zilei, și alta în timpul nopții. În timpul unei sarcini ea poartă însă în pântec câte patru copii: patru băieți în timpul zilei și patru fete în timpul nopții. Copiii pot merge imediat după naștere; băiețeii se obișnuiesc foarte rapid să poarte în cârcă fetițele. Copiii pot muri și pe lună, la fel cum se întâmplă pe Pământ. Când depășesc vârsta de 100 de zile lunare, ei pot fi „posedați” de spirite străine.

8. Toți locuitorii lunari sunt înzestrați cu a doua vedere și sunt învățați cum să-L recunoască pe Dumnezeu de îngerii care îi ghidează interior. Aceste instrucțiuni le servesc inclusiv spiritelor umane exilate pe lună. Răul pe care aceștia și l-au făcut singuri, devenind obsedați de lucrurile lumești, este astfel șters gradat, pe durata întrupării lor ca ființe lunare. Din acest motiv, oamenii care au fost nevoiți să execute un stagiu pe lună pentru a se purifica au sufletele peticite, ei fiind ușor de recunoscut față de spiritele complet pure. Aceste suflete nu vor putea intra niciodată în clubul select al spiritelor pure, fiind nevoite să se comporte față de ele la fel cum se comportă luna față de Pământ (ca niște sateliți). Luna însoțește întotdeauna Pământul, dar nu se poate apropia de acesta așa cum fac prietenii.

9. Singurele spirite care vor fi ghidate direct de pe lună către regiunile superioare sunt cele originare de pe acest satelit (deci nu sufletele oamenilor trimiși de pe Pământ pe lună, pentru a se reforma), care au avut întotdeauna un dezgust natural față de lucrurile pământești. Ele sunt conduse în regatul copiilor spirituali, nivelul maxim de beatitudine care poate fi atins de ele. Este imposibil ca aceste spirite să atingă un nivel superior. Din cauza atributelor lor limitate, ele nu au capacitatea de a suporta un nivel superior, la fel cum oamenii de pe Pământ nu ar putea supraviețui în eterul cel mai subtil atâta vreme cât sunt întrupați fizic.

10. Aceasta este așadar soarta oamenilor cu înclinații lumești prea pronunțate. Cine nu renunță în mod voluntar la lumea exterioară, din iubire față de Mine, nu va putea scăpa de obsesiile sale decât pe calea coerciției, rămânând astfel de-a pururi un sclav (căci nu și-a folosit liberul arbitru pentru a se elibera). Cine poate considera munca forțată a unui sclav propriul său merit? Cel puțin, dacă își îndeplinește sarcinile, își merită pâinea cea de toate zilele; de aceea, el poate trăi, căci și-a făcut datoria, chiar dacă din obligație.
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !