Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 23:18
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Luna - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 28.2.2010, 04:53    Post subject: Capitolul 3 - Animalele de pe Lună Reply with quote

Capitolul 3
Animalele de pe Lună


1. La fel ca și pe Pământ, pe lună există numeroase specii și categorii de animale, care trăiesc în aer, la sol și în apă. Așa cum am mai precizat, pe lună nu există decât un singur animal domesticit, pe care voi l-ați numi probabil „oaia lunară”. Toate celelalte specii nu sunt domesticite, deci nu sunt utile omului. Corpul unei oi lunare este perfect rotund, ca cel al unui sac plin cu făină. El este susținut de patru picioare, nu mai lungi de 20 de centimetri, cu patru copite. Capul seamănă cu cel al oii de pe Pământ și are o lungime de 60 de centimetri și o lățime de 15 centimetri. Oaia are două urechi lungi, similare cu cele ale unui măgar. Din frunte îi crește un singur corn, cu mai multe protuberante ascuțite, de mărimea unui deget, orientate în toate direcțiile. Coada oii lunare seamănă cu cea a unui leu de pe Pământ, având un smoc de păr la capăt. Lâna sa este de culoare albă și seamănă cu cea a oii terestre.

2. Utilitatea oii lunare este extrem de mare pentru locuitorii acestui satelit. Mai presus de orice, aceștia folosesc laptele ei bogat, de culoare aurie. Din lână, ei își confecționează toate hainele, care consistă dintr-o cămașă și o haină, similare pentru ambele sexe. În plus, ei folosesc oaia la aratul pământului (cu ajutorul cornului ei), înainte de a semăna semințele din care își vor obține recoltele. Aceste recolte se coc într-un timp foarte scurt, de numai 14 zile terestre (o zi lunară).

3. Această specie de oi atinge frecvent o vârstă de 10 ani tereștri. După ce mor, pielea lor este jupuită și folosită ca pături în locuințele subterane. Carnea este așezată pe un mușuroi de insecte. Insectele de pe lună seamănă cu furnicile voastre. Ele devorează carnea de pe oase într-un timp destul de scurt. Apoi, oamenii lunari iau oasele și cornul și își confecționează din ele unelte. Evident, pe lună mai există și alte animale, multe din ele semănând destul de bine cu cele de pe Pământ. Totuși, ele sunt mult mai mici decât echivalentele lor terestre, dar și decât oile lunare. În afara oilor, pe lună mai există două animale remarcabile: maimuța cu bot și trei picioare, și maimuța săltăreață, care sare într-un singur picior. Maimuța cu bot și cu trei picioare are mărimea unei pisici terestre. Capul ei seamănă cu cel al unei maimuțe de pe Pământ, cu diferența că gura ei este așezată pe verticală, pe jumătate din lungimea gâtului. Picioarele din față seamănă cu labele unei maimuțe terestre, dar piciorul din spate aduce mai degrabă cu trompa unui elefant, putând fi contractat cu 20 de centimetri și alungit pe nu mai puțin de șase metri.

4. De ce are acest animal o formă atât de ciudată? Ați aflat deja că temperaturile de pe lună diferă de cele de pe Pământ, în timpul unei perioade de 28 de zile pământești, suprafața lunii este acoperită mai întâi cu un strat gros de zăpadă, care se topește apoi, în următoarele șapte zile, după care urmează o perioadă de caniculă. Natura acestui animal îi impune să-și țină capul în aerul atmosferic, ceea ce explică piciorul său extensibil. De pildă, în timpul nopții sau al iernii, maimuța se sprijină pe piciorul mult alungit, pentru a-și putea scoate capul deasupra stratului gros de zăpadă. Se hrănește cu o specie de păsări nocturne (care aduc cu liliecii tereștri), cărora le permite să intre în gura sa larg deschisă, ce emană o căldură foarte atrăgătoare pentru păsări, după care le consumă.

5. Când zăpada începe să se topească, apa acoperă suprafețe întinse ale lunii, ridicându-se până la o înălțime de câțiva metri. Aceste câmpii inundate sunt înconjurate de munți înalți. Maimuța se folosește din nou de piciorul său extensibil pentru a-și ține capul deasupra apei; altminteri s-ar îneca. În timpul perioadelor de caniculă, ea călătorește către apele curgătoare, în care preferă să stea scufundată zile la rând, astfel încât numai capul și labele din față îi rămân deasupra apei. Când nivelul apei crește, ea își lungește piciorul; când apele scad, și-l contractă.

6. Dacă râul se usucă de tot, maimuța pleacă mai departe, alungindu-și mai întâi piciorul din spate, apoi apucându-se cu labele din față de ceva și retrăgându-și piciorul extensibil. Repetă apoi procedeul, deplasându-se până când găsește din nou apă. În timpul zilei (când păsările asemănătoare cu liliecii nu zboară) se hrănește cu niște raci zburători, care aduc cu rădașcele de pe Pământ.

7. Maimuța săltăreață, care sare într-un singur picior, este o varietate a maimuței cu trei picioare, de care se deosebește prin faptul că piciorul său este infinit mai elastic decât cel al maimuței cu bot. De aceea, ea se deplasează prin salturi. În plus, animalul are capacitatea uimitoare de a se auto-comprima. Când se află în această poziție, el seamănă cu o felie medie de pâine aruncată la sol. Dacă se decide să sară, piciorul ei se dilată brusc pe o distanță de circa trei metri, ceea ce îi permite să facă un salt la o înălțime de 4-6 metri, parcurgând astfel o distanță de nu mai puțin de 12-14 metri. Maimuța face aceste salturi cu o repeziciune atât de mare încât poate prinde orice pasăre în zbor. De altfel, hrana ei este aceeași ca și cea a maimuței cu bot. Aceste animale trăiesc pe câmpiile lunare și nu vin decât rareori în contact cu oamenii de acolo, care trăiesc în crăpăturile din munți.

8. În acești munți, în afară de oi și de furnicile de care am amintit, mai trăiesc un mare număr de păsărele, din care cea mai mare nu depășește dimensiunea unei vrăbii de pe Pământ, iar cea mai mică atinge mărimea unei muște.

9. Apele conțin multe specii de pești, viermi și raci. Printre aceste crustacee se numără o specie mai ciudată, numit㠄mingea albastră”. Pe Pământ nu există un echivalent al acestuia. Această minge se poate divide în două jumătăți legate între ele printr-un mușchi scurt. Se hrănește cu viermii care pătrund între cele două jumătăți, cărora le consumă numai lichidele interne, expulzând apoi resturile odată cu apa. Această minge albastră, care are mărimea unui pepene, mai are o însușire aparte: noaptea, emană o lumină atât de puternică încât râurile și lacurile de pe lună au o strălucire mult mai puternică decât oceanele terestre în punctele de solstițiu.
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !