Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 23:59
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "O definitie a empatiei ?" 
Author Message
Unique
Gazda
Gazda


PostPosted: 4.4.2010, 14:19    Post subject: Re: O definitie a empatiei ? Reply with quote

Indirect iti multumesc ca ai postat in acest topic, caci am mai vizionat odata aceste imagini ce-ti umplu sufletul de "hrana", dar te fac sa vezi si in ce hal a ajuns umanitatea in aceste momente. Pana si animalele ne dau niste exemple cutremuratoare. Nu-ti vine sa crezi ca niste animale sunt capabile sa exprime acele "sentimente". Pana la urma stai si te intrebi, cine are (mai mult) suflet, omul sau animalul ?

Vis a vis de titlul topicului am dorit sa pastrez titlul original, dar am pus si semnul intrebarii caci intradevar, empatia e mult mai mult decat ceea ce vedem in acel video clip. Autorul fiind francez are o alta viziune asupra notiunii si termenului de "empatie". Daca doreste cineva sa dezvolte subiectul si chiar definitia si descrierea cat mai completa a empatiei il rog s-o faca si va multumim cu ocazia aceasta pentru acest frumos gest.
_________________
Dumnezeu este UNIC !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !