Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.11.2020, 01:09
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Home
Discipol
Discipol


PostPosted: 9.4.2010, 22:04    Post subject: Cum a ajuns Cecilia Tiz calomniatoarea plină de ură și înverșunare a școlii de YOGA MISA Reply with quote

Mai bine mai tarziu decat niciodata.  thumbs

Las deocamdata pe altii sa-si prezinte "ultimul cuvant" si prezint cateva "noutati" despre d-na mare cutra cum ii place sa se prezinte. Nu trebuie insa sa se treaca cu vederea ca aceasta mare cutra (auziti oameni buni cum semneaza mai nou aceasta penibila creatura: "My name is Cutra. Maha Cutra") face in primul rand munca pe care demonii care o poseda o impulsioneaza, iar mai apoi face si ea munca de culegere de informatii pro si contra MISA si in acelasi timp si munca de dezinformare si agitare a spiritelor aici pe net si nu numai aici. Au tot spus unii ca este angajata de securitate sa face ce face, insa pe asa zisii securisti, cine i-a angajat sa faca ce fac si sa plateasca oameni pentru munci de tipul cutrei Tiz si altii ca ea.  censored

Cecilia Tiz, marea vedetă a showului anti-MISA. Trista poveste a femeii care și-a ratat viața pentru că nu a vrut ca soțul ei să facă YOGA.
Cum a ajuns Cecilia Tiz calomniatoarea plină de ură și înverșunare a școlii de YOGA MISA

de Cătălin Dobrescu


Pro Tv a declanșat împotriva școlii noastre de YOGA o adevărată campanie mediatică. Aflați aici mai multe despre cum Pro Tv folosește în emisiunile anti-MISA subliminale sataniste dintr-un ritual masonic și aici de ce Biroul de Presă MISA a refuzat invitația de a participa la o emisiunea de divertisment specializată în bârfe mondene.

Regretăm că nu am înregistrat discuțiile telefonice cu reportera Pro TV care se jura și se dădea peste cap să ne convingă că nu există nici cea mai mică legătură între procesul de la Cluj și lansarea acestei serii de emisiuni exact luni, 8 februarie 2010, ziua unei noi înfățișări în procesul de la Cluj.
Întâmplare? Așa cum spuneam și în articolul precedent – nu, aceasta nu este o întâmplare.

Emisiunea? Construită pe o suită de minciuni, cu câteva palide crâmpeie de adevăr atunci când vine vorba despre evenimente din viața Ceciliei Tiz (foto), „vârful de lance” văzut al campaniei anti-MISA. Da, din nou Cecilia, un instrument jalnic în mâna adevăratului coordonator al acestei campanii.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Profilul Ceciliei va aduce cu siguranță mai multă lumină în înțelegerea motivelor pentru care ea a putut fi racolată în această mocirlă mediatică. Să o luăm cu începutul emisiunii de luni: „Ea a aflat de MISA și de amploarea pe care o avea această mișcare în România și s-a gândit că putea face ceva bun și pentru cei din Germania. De aceea s-a hotărât să aducă această mișcare și în țara ei adoptivă”.  
Dragă Măruță, este evident pentru orice om de bun-simț care vrea să fie obiectiv (și se vede că în emisiunea voastră bunul simț și obiectivitatea lipsesc atunci când primiți comenzi „de sus”) și își face temele jurnalistice temeinic, faptul că Cecilia Tiz este o persoană pentru care trebuie folosită expresia „ratată de dinainte de a avea vreun contact cu YOGA” și care, datorită urii împinse la extrem de-a lungul multor ani, a ajuns să aibă grave probleme psihice. Voi completa petele albe din emisiunea ta cu lucruri pe care le-ai omis cu bună știință sau dintr-o totală lipsă de profesionalism.

Germenii actualului mod de viață și ai „marii tragedii” din viața Ceciliei se află cu mult înainte ca ea și fostul ei soț Vlad să se apuce de practica YOGA. Modul de viață larvar a fost alegerea ei cu ani buni în urmă, în perioada de tristă amintire a regimului comunist. În timp ce Vlad învăța pe brânci la facultate, gândindu-se la responsabilitățile pe care le presupune o familie și fiind conștient că va trebui să se integreze mai devreme sau mai târziu și în plan profesional, Cecilia s-a culcat pe o ureche în așteptarea răspunsului din partea autorităților române la cererea de reîntregire a familiei, prin care mama ei și cei doi frați ai ei urmăreau să o aducă în Germania, împreună cu soțul ei. Ea abandonează facultatea cu gândul la mirajul vestului, unde spera să umble câinii cu covrigi în coadă. Cel puțin pentru ea. Deși știa că urmau să plece în Germania, Vlad și-a continuat studiile ca și până atunci, fiind printre cei mai buni studenți din seria și din grupa lui. A îndurat nedreptățile care i s-au făcut în cadrul facultății de către anumite cadre didactice aservite regimului comunist, fiind în mod fățiș depunctat la examene la anumite materii și spunându-i-se că asta este datorită cererii lui de emigrare. În idealismul lui, a sperat că o dată ajunși în Germania, se va normaliza și viața Ceciliei. A sperat să își echivaleze acolo o parte din studii, să termine o facultate și să își găsească un loc de muncă. Cecilia a perseverat însă în a se complace în larvaritate și lene.

După doi ani de hărțuieli din partea autorităților, au primit răspunsul favorabil la cererile lor de emigrare. Ajunși în Germania, după o perioadă petrecută într-un fel de lagăr pentru emigranți, au putut în sfârșit să înceapă efectiv o nouă viață acolo. Vlad a continuat să muncească intens și și-a echivalat o parte din studiile din România, și-a perfecționat vorbirea în limba germană, și-a continuat și și-a finalizat studiile și apoi a găsit un loc de muncă. Despre Cecilia nu se poate spune același lucru. Deși ea stăpânea limba germană mai bine ca el, nu a mișcat niciun deget în nicio direcție. Scuze, greșesc: ca să nu fie acuzată totuși de lene și incapacitate, la un moment dat Cecilia s-a înscris la o facultate (de data aceasta în Germania, evident). A abandonat-o la scurt timp după aceea, profitând de faptul că a rămas însărcinată și, ca să evite vreo formă de studiu sau de integrare în plan social (căci și rudele ei aduceau în discuție aceasta), ea a promis că vor mai discuta despre asta după ce o să nască un copil și o să se ocupe temeinic de creșterea lui vreo câțiva ani. Realizând că era o ființă incapabilă de muncă datorită stării ei de inerție, Cecilia a considerat că poate evita să-și rateze viața, crescând exemplar un copil și fiind astfel o mamă model. Nu a ținut cont și de părerea soțului ei, care nu a fost deloc convins că această alegere este o soluție pentru problemele Ceciliei, alegere prin care a aruncat astfel toată responsabilitatea situației materiale a familiei lărgite în spinarea lui.

Receptiv la toate aspectele care i-ar putea îmbunătăți viața, Vlad a descoperit YOGA, a devenit lacto-vegetarian și a început să practice YOGA pe cont propriu, în Germania. Cecilia a acceptat acest hobby al lui, aderând și ea la el pentru unele efecte benefice care nu necesitau prea multă muncă și efort din partea ei și, totodată, pentru a controla și acest capitol al vieții soțului ei. După scurt timp, păstrând legătura cu prieteni din România, Vlad a ajuns să cunoască YOGA predată în cadrul școlii MISA și s-a integrat la aceste cursuri prin corespondență. Cecilia l-a urmat, însă nu pentru că vroia neapărat să facă YOGA, ci mai degrabă ca să dețină controlul asupra oricărui aspect din viața lui. După ce au trecut câțiva ani de la nașterea copilului lor și totodată ani de practică YOGA, Vlad a devenit instructor de YOGA în cadrul filialei germane a școlii de YOGA MISA. Pentru ca Vlad să poată fi ajutat în activitatea de instructor în Germania, deoarece el a girat pentru soția sa, a fost acceptată și Cecilia ca instructor secund în același oraș în care Vlad avea cursuri. Este iarăși bine de știut că Cecilia nu a practicat YOGA decât cu numele, căci frecvent le spunea prietenilor apropiați ca ea este leneșă și nu are niciun chef să practice YOGA, iar cursanților nu era capabilă să le răspundă la întrebări, ea trimițându-i la Vlad pentru răspunsuri. Toate aceste afirmații pot fi probate cu nume ale foștilor ei cursanți din Germania și mărturii ale lor, precum și ale unor prieteni de-ai lor de atunci.

Așadar, Cătălin Măruță își începe emisiunea cu un prim neadevăr: Cecilia nu a jucat niciun rol în aducerea cursurilor MISA în țara ei adoptivă, Germania, chiar dacă ulterior l-a ajutat pe Vlad o perioadă, dar falsificarea acestui adevăr dădea mai bine cu imaginea ei de victim㠄după ce a făcut ce a făcut pentru MISA în Germania”.

Inițial, Cecilia a fost încântată de transformarea lui Vlad în anumite direcții. Frica de o prea mare socializare a lui Vlad, frica de contactele lui cu prea mulți oameni, frica de un posibil ritm de evoluție spirituală mult prea rapidă a lui, care ar duce la diferențe prea mari între ei, au determinat-o să devină obsedată de a găsi modalități eficiente de a-l manipula și controla. Așa și-a început cariera de „victimă”. Astfel, ea a devenit femeia care stă acasă pentru binele familiei și se sacrifică, deoarece soțul ei are din ce în ce mai puțin timp. Și pentru aceasta nu este de vină serviciul lui, căci acela e bun – aduce banii în cas㠖 și nici cursul de Aikido, un alt hobby de-al soțului ei, ci YOGA pe care o practică și o împărtășește și altor ființe, ca instructor. A făcut demersuri spre a-l convinge pe Vlad să mai facă și alți copii, căci trebuia să-și prelungeasc㠄pașaportul” pentru lenea ei, care deja nu mai avea scuze. Și ca să își acopere această larvaritate s-a decretat mamă model, care se ocupă cu toată ființa ei să ofere fetiței lor cea mai bună educație cu putință. Departe de a fi chiar și în acest stadiu o ființă model, Cecilia își continuă cariera de grosolănie și vulgaritate atât în limbaj (cei care o cunosc pot confirma că vorbea grosolan, obscen, fără niciun pic de rafinament și asta cel puțin din timpul scurtei ei perioade de studenție din România și  chiar de mai devreme), cât și în ceea ce ar fi trebuit să fie fuziunile amoroase cu soțul ei și care erau din partea ei doar banale partide de sex animalic, lipsit de orice transfigurare. Această situație nu l-a încântat deloc pe Vlad care, de altfel, a menționat această situație, tristă pentru el, în corespondența purtată cu prietenii din România. Cu toate acestea, el a continuat ani buni să rămână fidel familiei sale, sperând într-o transformare în bine a Ceciliei.

Prin urmare acesta este tristul personaj Cecilia Tiz pe a cărui mărturie vrea Măruță ca alții să pună bază.

După ce l-a cunoscut pe Grieg, Cecilia a fost nemulțumită că la anumite solicitări ale ei, el nu i-a răspuns așa cum ea și-ar fi dorit. Perseverând în totala absență a transfigurării și a spiritualității, pentru a-și defula obsesiile, deși pe față vorbea decent cu Grieg atunci când se întâlneau cu el, în fața soțului și a altor persoane folosea un limbaj vulgar, obscen și denigrator la adresa lui. Greșeala lui Vlad a fost că el, iubind-o cu toată mizeria din sufletul ei, a tot sperat, în naivitatea lui dincolo de orice limită, că într-o bună zi acest comportament al ei va înceta, însă josnicia și gregaritatea Ceciliei s-au amplificat.

Chiar și episodul prin care a ieșit la iveală meschinăria ei și prefăcătoria ei față de Grieg arată că există o justiție divină. Cecilia, căutând să își arunce veninul asupra lui Vlad prin denigrarea, bârfirea și calomnierea a ceea ce pentru Vlad reprezenta atunci o sursă de lumină spirituală în viața sa, i-a scris într-un limbaj vulgar un mesaj mizerabil la adresa lui Grieg și a vrut să i-l trimită soțului ei prin e-mail. Dar Dumnezeu a inspirat-o să fie atât de orbită încât, prin „greșeală divină”, a pus la destinatar adresa altei persoane, care, în integritatea ei, a demascat-o, trimițându-i lui Grieg acea scrisoare. Așa a ieșit la iveală chipul, pentru mulți ascuns, al Ceciliei – acela de cutră, titlu cu care, în ignoranța ei demnă de toată compasiunea, se mai și mândrește.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Acesta este de fapt adevărul despre acel episod în care Cecilia (care și-a făcut singurică această diplomă de cutră și s-a mândrit cu ea pe site-ul de propagandă anti-MISA) se laudă c㠄a vrut să-l testeze spiritual pe Grieg” și în urma căruia el a numit-o cutră. Pentru cei care nu știu, iată și definiția cuvântului cutră, ce poate fi găsită, de exemplu, pe www.dexonline.ro: CÚTRĂ, cutre, s.f. Persoană prefăcută, fățarnică, intrigantă; lichea, secătură. – Din bg. kutra. Așadar cuvântul a fost folosit de către Grieg cât se poate de corect în context.

Lovită în orgoliul ei de refuzurile lui Grieg, invidioasă pe faptul că Vlad era apreciat de un număr tot mai mare de oameni, în special dintre cei pe care îi coordona ca instructor, geloasă pe fiecare minut pe care Vlad îl petrecea cu orice altceva sau cu oricine altcineva decât cu ea, furia ei a atins apogeul când, în ajunul unui Crăciun, Vlad a primit un mesaj că o cursantă de-a lui care avea o problemă de sănătate și era internată într-un spital și-a exprimat dorința de a-l vedea câteva minute pe instructorul său, manifestând nevoia de afectivitate, susținere, încurajare. Vlad a decis să o viziteze pe acea ființă aflată singură în spital de sărbători, iar Cecilia, turbată, l-a pus să aleagă între gestul de a merge la spital să își vadă cursanta și ea. Evident că Vlad a ales să fie om, în timp ce Cecilia și-a dezlănțuit întreaga furie aruncând toată vina pe YOGA și pe școala de YOGA MISA. A urmat separarea ei de Vlad, luând și copilul cu ea, iar ulterior divorțul.

Ce a urmat după aceea? Mam㠄model”, de ani de zile, Cecilia își înveninează copilul, instigându-l împotriva propriului său tată, ca și cum acesta ar fi un criminal și determinând-o pe fata lor prin ură și calomnii să rupă orice legătură cu acesta. Nu știu cum s-a mai ocupat de educația copilului. În orice caz sigur nu în spirit creștinesc. Căci la baza educației pe care i-o dă și astăzi se află inocularea urii în sufletul fetei împotriva tatălui său, culpabilizarea lui Vlad în ochii copilului pentru faptul de fi ales să aibă o relație cu o altă femeie (după ce ani de zile el a susținut-o pe Cecilia moral, afectiv, spiritual și material, timp în care ea a crescut doar monștri în sufletul ei), oferind un model de perseverență diabolică în acțiunile ei de răzbunare, folosind însemne satanice în toate acțiunile ei împotriva spiritualității. În campania ei furibundă de răzbunare a găsit (sau i s-au oferit, căci ea nu avea surse de venit – poate pe asta a cheltuit și pensia alimentară primită de la Vlad, în loc să o folosească pentru fetiță) resursele materiale pentru a veni în România pentru a-i instiga pe toți prietenii comuni ai ei și ai lui Vlad sau chiar și numai pe cei ai lui Vlad împotriva lui și împotriva școlii de YOGA MISA. A mers până acolo încât, pentru a-l manipula și a-l atrage de partea ei, i-a mărturisit unuia dintre ei, Cristi, practicant YOGA și el, care a fost coleg de facultate și prieten cu Vlad, ce îndrăgostită a fost de el și ce mult îi plăceau atingerile lui când îl lua de mână pe vremea când era soția lui Vlad (deși acest coleg nu a manifestat față de Cecilia nimic mai mult decât o stare de pură prietenie). Am uitat să spun: Cristi a fost nașul de cununie pentru Cecilia și Vlad și de botez pentru fetița lor. Încă o dovadă a perversității Ceciliei. Aici fata ei ar trebui să mai știe că banii din care este întreținută, în afara pensiei alimentare de la tatăl ei, provin foarte probabil din plata Ceciliei de către serviciile secrete și cercurile interesate din România, pentru serviciile ei de coordonare și hrănire tenace a activității de denigrare a yoghinilor de la MISA și de oferire a unor „suculente” informații-senzație pe internet și în mass-media legate de aceștia, care, așa cum ar vrea ea să creadă lumea, sunt niște monștri care i-au distrus familia, nu un înger precum ea. Și dacă cineva te mai și plătește, ajutându-te să te răzbuni, este acesta un păcat?! În ochii mamei ei, nu.
Ați ghicit cu toții cine este vinovatul pentru tot ce a pățit Cecilia: școala de YOGA MISA și mentorul ei, Gregorian Bivolaru.

Tot întâmplare, va spune Cătălin Măruță, este și utilizarea unei părți din coloana sonoră a filmului Eyes Wide Shut – iată link-ul pentru o secvență din ritualul de magie neagră din film, cu muzica respectivă,
– pe fundalul emisiunii pe care o investește astfel cu o valoare de ritual de magie neagră pentru subconștientul telespectatorilor, tocmai în data de luni, 8 februarie, ziua procesului. Muzica din fundal la minutul 4:39, minutul 6:36 sau de la minutul 7:30 până la sfârșit este o slujbă ortodoxă românească derulată invers – o practică deja cunoscută de magie neagră, întâlnită în muzica rocker-ilor sataniști și care se numește „reverse speech” – vorbirea inversă!!! Mai multe despre acest subiect puteți citi în articolul nostru «Cu ochii larg închiși».

Iar în ce privește relatarea despre fetița lor, care vroia să se facă dansatoare la bară după ce a asistat de la balcon la așa-zise scene de striptease de la concursul Miss Shakti – îi vom aminti Ceciliei cum se mândrea cu această precocitate a copilei ei care, în realitate, își avea sursa în emisiuni pe care aceasta le vedea la televizor în Germania sau chiar pe casetele video ale părinților ei și totodată cum o punea pe fetița ei să le arate prietenilor care veneau la ei în vizită ce mișcări de „table dance” cunoaște. Aceasta fiind educația de „mamă model” pe care ea a oferit-o, printre altele, fetei. Acum, la 43 de ani, mama ei e student㠖 probabil că pentru credibilitate în lupta ei anti-MISA avea nevoie și de o minimă imagine, căci până la vârsta asta și-a găsit suficiente pretexte ca să nu învețe și să nu muncească. Cine este Cecilia? Ochii pierduți și incoerența exprimării arată unde a dus-o ura, iar vorbirea ei reflectă coeficientul ei de inteligență, pe care cei care i-au fost apropiați îl cunosc  bine. De exemplu, în finalul unui interviu din publicația Viața liberă, priviți care este nota redacției: „Cecilia Tiz a ținut să precizeze că în dialogul despre yoga cu Viața liberă a folosit intenționat un limbaj colocvial, pentru a se comunica cât mai bine publicului larg”. Alte comentarii sunt de prisos...

Cum să găsești un dușman MISA și să îl faci să lucreze în slujba ta de bunăvoie, servindu-ți interesele? Iată rețeta: găsește un fost cursant sau cursantă care:
•    este un ratat care nu a făcut nimic în viață și se consideră o victimă a altora;
•    datorită lenei și complacerii într-o stare de larvaritate nu a practicat și nu a aplicat deloc metodele practice și informațiile primite la cursuri sau le-a aplicat anemic, fără consecvența și focalizarea adecvate și nu a obținut rezultatele scontate;
•    este invidios pe transformările spirituale ale celor care au practicat corect ceea ce au învățat și în special care este invidios pe cei apropiați pentru că s-au transformat în mai bine și el a rămas de căruță, cum se spune în popor;
•    după ce aplică o tehnică doar de câteva ori spune că nu simte efectele ei, deși această ființă este o excepție pe lângă zecile de mii sau sutele de mii de practicanți de pe această planetă care au simțit și simt efectele acelei tehnici, după o practică perseverentă, continuă de săptămâni sau luni la rând;
•    după ce face o meditație, fără să își focalizeze mintea adecvat, spune că nu are niciun efect acea meditație, deși efectele ei sunt simțite de toți cei care, prin antrenament zilnic, au reușit să își reducă, măcar un pic, agitația mentală și să elimine, măcar parțial, gândurile parazite;
•    după ce citește un tratat despre urinoterapie, aplicând superficial și inconstant cele citite spune că nu simte efecte, când despre efectele benefice ale acestui mod natural de vindecare există și congrese internaționale, sute de cărți și mii de relatări;
•    după ce află despre continența amoroasă și efectele ei benefice, continuă să facă sex într-un mod gregar, lipsit de transfigurare, străduindu-se să își determine partenerul să se descarce și el, animalic, pentru a nu-i fi mai presus și totodată spune despre continență că nu este bună la nimic, în condițiile în care, despre efectele ei benefice vorbesc învățăturile spirituale, unele dintre ele milenare, de pe cel puțin două continente – Europa și Asia, iar prietenii săi apropiați de la cursul de yoga practică cu succes această modalitate de abordare a erosului transfigurator;
•    după ce află despre diferite modalități de explorare și trezire a propriei feminități, cum ar fi dansul, dansul erotic sau stripteas-ul, belly dance-ul sau dansul la bară, alege să își reprime în continuare propria feminitate și să considere că oricine practică acele forme de dans devine prostituată, completând că Hitler era mai bun, folosind femeile ca forță de muncă și ca mașini de făcut copii!!! Nu este de mirare că ai ajuns în halul ăsta de decădere... Penibil, Cecilia Tiz! Există concursuri internaționale de belly dance și dans la bară și acelea nu sunt concursuri pentru prostituate. Este tot artă! Pictarea nudurilor este tot artă și au făcut-o toți marii pictori, deși adesea au fost blamați de contemporanii lor! Iar a învăța striptease pentru a oferi iubitului sau soțului un plus de savoare în întâlnirea cu ea, îi aduce unei femei o stare mai mare de libertate interioară și încredere în sine. Probabil că tu ai fi preferat să fii o mașină de făcut copii, dar „nu ți-a ieșit figura”, cum te exprimi tu.
•    mai puneți-i coarne de diavol și coadă și o furcă în mână, așa cum a făcut Cecilia pe site-ul unde își varsă otrava împotriva școlii MISA, un „limbaj colocvial, pentru a se comunica cât mai bine publicului larg” (pe acel site folosește și expresii obscene), cacofonii (emisiunea de luni, minutul 8:45 aproximativ, unde spune “o chestie geometrică care”) și un fundal sonor dintr-un ritual satanic și ați obținut profilul Ceciliei Tiz.

Domnul Măruță ne spune c㠄în calitate de cursant (leneș, completarea noastră, pentru obiectivitate) și fost instructor (incompetent, completarea noastră, tot pentru obiectivitate), ca și de femeie frustrată dornică de răzbunare (completarea noastră), Cecilia Tiz este în măsură să ne povestească despre adevărata viață în mișcarea MISA. [...] Pentru că a fost zece ani în MISA (și pentru că lenea ei nu a dat rezultatele scontate și nici frustrările rezolvate, completarea noastră), ea are o părere foarte clară.” OARE AȘA SĂ FIE? Răspunsul corect și-l va da singur orice om cu bun simț...

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Într-adevăr, Cecilia (foto, așa cum s-a ipostaziat singură pe site-ul anti-MISA la poza de profil) este o „supraviețuitoare MISA”, cum scria pe ecran, ca subtitlu, căci a „supraviețuit”, rezistând cu un trist succes, oricărui germene de transformare benefică din viața ei, rămânând aceeași ființă larvară și decăzută.
Afirmațiile ei au drept singură bază noțiunile „am auzit că...”, „mi s-a spus...”, „mi s-a povestit că...” – fără probe, cu interpretări personale denigratoare la adresa școlii de yoga MISA. Relatările din propria ei experiență sunt o dovadă în plus că tot ce a trăit ea în mod direct nu confirmă acuzațiile pe care le aduce școlii MISA. Deși emisiunea revine obsesiv cu titlul că Guru-l i-a propus Ceciliei să facă sex, nicăieri nu apare afirmația asta la ea! Între o identificare și sex este totuși o diferență pe care și un idiot ar sesiza-o. Consultați orice dicționar. Cei care nu cred, să revadă singuri emisiunea. Prin urmare interpretarea îi aparține Ceciliei, al cărei profil îl aveți mai sus. Și atunci afirmațiile de genul:
•   minore virgine duse de mame la inițiere,
•   își căutau iubiții după reguli MISA, referitoare la zodiile neasimilate,
•   făceau sex în șapte,
•   femeile se consideră preotese, adică prostituate sacre,
•   femeile cu studii superioare sunt transformate în prostituate,
•   bărbații își duc iubitele sau nevestele, sau prietenele la Bivolaru să le inițieze,
•   puștoaica ei cu vârsta între 5 și 10 ani (asta e tare, hotărăște-te, Cecilia, 5 sau 10 ani? – că e cam mare intervalul de aproximare, așa cam ca lacunele tale, voite sau nu, de memorie) a văzut de la balcon striptease la concursul Miss Shakti și vroia morțiș să se facă dansatoare la bară,
•   că soțul ei a vrut să o ducă de mână la Bivolaru ca să facă sex cu ea,
•   că e prea mare libertinaj la MISA deoarece bărbații și femeile se îmbrățișează pe stradă și se pipăie (de aici deducem că atunci când, speriindu-te de niște câini în Mangalia, te-ai așezat între soțul tău și un prieten de-al lui și i-ai luat pe amândoi de mâini strângându-te în ei și spunând „băieți, nu mă lăsați”, acela a fost sex în trei)

ne amintesc, cu multă compasiune pentru tine, Cecilia, de un banc clasic: „Bulă se afla la școală, la ora de geometrie. Profesoara îl întreabă, arătându-i un pătrat: - Bulă, ce reprezintă figura aceasta? Bulă răspunde: - O cameră în care doi fac dragoste. Profesoara, iritată, îi arată un dreptunghi, punându-i aceeași întrebare. Bulă îi răspunde: - Un pat în care doi, un bărbat și o femeie, fac dragoste. Profesoara, nervoasă foc, îi arată un cerc și îl întreabă din nou ce reprezintă. - Gaura cheii, prin care se văd doi făcând dragoste. Profesoara, ultrafurioasă, îi arată un triunghi. Bulă îi răspunde: - Doamnă, cred că sunteți obsedată sexual!”

Nu este de mirare că Vlad nu a cunoscut împlinirea alături de Cecilia... Că o astfel de jalnică ființă a ajuns să fie manipulată de un grup din umbră care orchestrează întreaga campanie anti-MISA, îl mărturisește chiar Cecilia, de data asta pentru a doua oară (prima dată a afirmat că nu e interzis să primești bani pentru asta, referindu-se la timpul uriaș petrecut pe internet pentru a calomnia MISA), când spune, în emisiunea de marți, cităm: „Am făcut rost de documentul cu care a fost eliberat în 2006”. CUM AI FĂCUT ROST DE EL?!!! Căci noi nu am reușit. Nu aveai decât două surse: autoritățile române sau cele suedeze. Mă îndoiesc că cele suedeze sunt atât de corupte încât să dea unui neavenit un act care nu-l privește. De cele române nu mă îndoiesc, având în vedere că au pus la dispoziția presei întreg rechizitoriul din procesul intentat lui Gregorian Bivolaru și mai multor yoghini de la MISA. De altfel, autoritățile suedeze au dat o palmă binemeritată celor române, afirmând că în România Gregorian Bivolaru nu poate avea parte de un proces echitabil, corect și că există riscul să fie persecutat. Însă tu și cei care te plătesc dați dovadă de o perseverență demnă de o cauză mai bună...


Citiți și:
Cine este Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai înverșunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA
Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenți ai serviciilor secrete și mercenari în activitățile site-urilor de propagandă împotriva MISA

sursa: yogaesoteric
11 februarie 2010
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !