Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.11.2020, 00:36
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 10.4.2010, 00:50    Post subject: lupii in haine de oi Reply with quote

Acustic @ Vineri 09 Apr, 2010 22:25 wrote:
Stiu ca e putin off topic interventia mea, dar se leaga de ce e spus mai sus, dar vedeti si asta:
Trenul Vietii - Vinerea mare (zece parti)

Nu stiu daca ai ales cea mai buna sursa de informare, dar cum nimic nu e intamplator, sa vedem ce rezulta de aici. Acel Danion este un sarman de duh ce neintamplator se poate numi si el un ratacit, precum cecilia tiz. Amandoi au fost la MISA si au ratacit calea, iar acum ei ataca si ponegresc yoga, MISA si pe maestrul lor spiritual, Grig. Amandoi aparent sunt acum niste "spirituali" acum ei vad si inainte, cand erau yoghini la MISA erau orbi. In realitate sunt niste lupi in haine de oi, niste orbi care conduc si alti orbi catre prapastie.

Cine a spus ca posedatii sunt numai acele persoane care fac spume la gura, tipa, urla si se tavalesc pe jos ? Ati uitat de "templierii" de care aminteste Iisus in cartile lui Lorber ?
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !