Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 11:08
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 10.4.2010, 01:09    Post subject: Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric Reply with quote

Nici nu se punea problema de acel Danion, ci de faptul ca pana si acestia de la TV dau astfel de informatii pe post. Pararea mea despre Danion este ca e un ratacit cu acte, in sensul ca nu a ratacit intamplator, ci era racolat demult ca si potential "ratacit" ca la vremea cuvenita sa-si joace rolul de ratacit si care sa prezinte din ipostaza de convertit "adevarul" despre yoga, despre MISA etc. O sa mai apara si altii. De fapt nu este singurul in ipostaza asta. A fost si a ramas acelasi limitat mental si badaran cu vocabular de maidan. Ca un mic exemplu, iata ce spune el in emisiunea de mai sus la partea 5/10 la minutul 1:35: "el este acum sincer si mai tarziu ne sparge pe toti trei la un loc".  rofl Ce termeni de mahala si de maidan!

Ce sa mai zic de prezentatoare, care cu 5-10 secunde mai devreme ii perie pe invitati si mai are un pic si-i pupa si-n dos cum spune romanul:

"... mai ales cand sunt oameni asa frumosi si ..."  löl
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !