Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 00:12
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Neo
Invatacel
Invatacel


PostPosted: 10.4.2010, 01:55    Post subject: Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric Reply with quote

Acustic @ Sat 10 Apr, 2010 00:09 wrote:
Ce sa mai zic de prezentatoare, care cu 5-10 secunde mai devreme ii perie pe invitati si mai are un pic si-i pupa si-n dos cum spune romanul:
"... mai ales cand sunt oameni asa frumosi si ..."  löl

Nu fiti naivi si nu va mai lasati pacaliti si manipulati de vorbe frumoase sau de aparente actiuni de demascare sau alte tipuri de "adevaruri".

Priviti la pozele de mai jos. De ceva vreme o multime de oameni, mai ales din mass media au fost "convertiti" la "kabala", adica sunt un fel de ucenici ai stapanilor de sclavi, deasupra goimilor (animale sau sclavi), cei pe care`acesti ucenici vrajitori trebuie sa-i adoarma prin intermediul mass mediei si al emisiunilor de divertisment. Ii recunoasteti pe acestia prin snurul pe care il poarta la mana. Uneori acest snur este vizibil, alte ori este camuflat cu bratari sau cu alte modalitati. Astia ne cred pe toti niste tampiti, iar pe ei se vad stapanii absoluti ai Pamntului.

Si daca tot suntem la off topic, de ce crezi ca aceasta prezentatoare ii se adreseaza la inceputul emisiunii lui danion cu "... fratele danion..." ?  censored
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !