Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 14:07
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant


PostPosted: 11.4.2010, 18:30    Post subject: Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric Reply with quote

Deria_Leena @ Marti 24 Mar, 2009 13:31 wrote:
@Duhul

1. Ba sunt chiar foarte capabila, insa AM ALES sa NU le comentez. Clar acum?

Si eu sunt de un miliard de ori mai capabil ca tine, dar si eu ma pot preface CA SI TINE si SA ALEG sa NU le comentez, dar pot alege sa comentez ineptiile tale rauvoitoare.

Quote:
2. Daca nu as avea "o problema mentala" cu sexualitatea "dusa cu pluta" a unora, ar trebui sa accept pedofilia, zoofilia, gerontofilia, necrofilia... si alte deviatii de-astea, de-ti intorc stomacul pe dos sau te fac sa te intrebi cati vor mai sari gardul gradinii lui Dumnezeu.

Unde ai intalnit tu aceasta lista de deviatii si ce legatura are cu topicul acesta ? Ce faci tu este doar o manipulare ordinara venita dintr-o minte perversa si inveninata de propria deviatie mentala. Daca erai asa buna, corecta si obiectiva "comentatoare" a realitatii, veneai cu exemple clare de astfel de deviatii si apoi si cu acele interventii si contraargumentatii pe care le-ai luat tu in fiecare din aceste situatii intalnite. Ce faci tu insa aici ? Pui o lista de deviatii si fara sa oferi si alte detalii lasi sa se inteleaga ca ele au o legatura cu subiectul topicului sau al acuzatiilor pe care indirect le aduci unui grup de persoane. Actiunea ta sau a ceciliei maha cutra este mai rea si mai mizerabila si mai perfida decat a unui troll, caci macar ala isi face munca in mod frontal, pe cand a voastra este perfida si insidioasa.

Quote:
Un zbor sanatos sa ai!

Cadere nesanatoasa ai avut.  pipe
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !