Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.11.2020, 23:22
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat


PostPosted: 15.4.2010, 09:58    Post subject: Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric Reply with quote

Neo @ Simbata 10 Apr, 2010 00:55 wrote:
Priviti la pozele de mai jos.
Ii recunoasteti pe acestia prin snurul pe care il poarta la mana. Uneori acest snur este vizibil, alte ori este camuflat cu bratari sau cu alte modalitati. Astia ne cred pe toti niste tampiti, iar pe ei se vad stapanii absoluti ai Pamntului.

Si daca tot suntem la off topic, de ce crezi ca aceasta prezentatoare ii se adreseaza la inceputul emisiunii lui danion cu "... fratele danion..." ?  censored


Pozele atasate mai sus mai bine vazute.  slash
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Ce vrei sa spui cu acele snururi sau bratari din pozele atasate de tine ?

Orice om de bun simt realizeaza ca acel Daninon are un comportament vadit vulgar iar asa zisa lui convertire sau crestinare da de gol un lup in haina de oaie. Cel mai suspect in cazul acestor "convertiti" este faptul ca mass media si alte medii oficiale le da atat de multa importanta si-i ridica in slavi si direct sau indirect le face reclama. Chiar si cu aceasta ex-colega de forum, "yoghinita", care ne-a mintit in fata de atatea ori, este lucru ciudat. Tocmai aceste trusturi de presa ii fac reclama si invitatii la dialog si emisiuni, trusturi care stim bine cui apartin. Ahh, sa nu uit, suspect cum de dintre cei trei invitati 3 erau niste "convertiti". Daca Dumnezeu ii iubeste atat de mult pe pacatosi, de ce nu le-a dat la toti semne sau "scene" la fel ca acestor rataciti reconvertiti ?

Cat despre topic si redeschiderea lui nu cred ca mai era cazul sa fie facuta. yoghinita sau dna Tiz a aratat cu prisosinta cine este si cine o sustine in ceea ce face. Coarnele o dau de gol inca de la inceput.
_________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !