Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.11.2020, 22:19
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 15.4.2010, 11:58    Post subject: Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric Reply with quote

Deria_Leena @ Luni 23 Mar, 2009 16:35 wrote:
Quote:
@1%

"acea fiinta ce este in comuniune directa si continua cu constiinta lui Dumnezeu are acces la ORDINEA si NECESITATEA divina a faptelor si momentelor prezente, trecute si viitoare."

De unde stii ca "acea fiinta" este in comuniune directa si continua cu constiinta lui Dumnezeu? Doar pentru ca el sau ea iti spune asta?

Ti s-a dat raspunsul la intrebarea ta  chiar in mesajul la care ai raspuns. Reciteste, repetarea este primul pas catre memorare si memorarea este primul pas catre intelegere.

- pe Buddha sau pe Iisus l-au urmat sute si mai apoi mii de discipoli, iar acum numarul de credinciosi sare de cateva milioane la fiecare dintre Ei. Cu toate acestea extrem de putini stiu sau stiau in vremea aceea cine e cu adevarat Iisus sau Buddha. Foarte putini au ales sa-i urmeze, in comparatie cu populatia existenta in acel moment. Asadar putini au ales calea chiar daca nu stiau exact pe cine urmeaza, la fel si in cazul lui Grig sau al altui maestru spirtual mai mult sau mai putin contemporan. Cine stie cine este sau a fost de exemplu Yuktesvar ? Ce spirit divine a fost intrupat in personalitatea sa ? A fost el Shiva ? A fost el Krishna ? A fost el cutare Arhanghel al lui Dumnezeu ?! Eee, vezi, nici tu si nici macar majoritatea disipolilor lui nu au stiut si nu stiu nici macar acum aceste "detalii tehnice" ale spiritului sau divin. Cam asa e si cu Grig, pe care neintamplator masonii si catelusii si sclavii servitori ai lor, toti acestia care sunt dusmanii lui Dumnezeu si ai crestinismului si ai lui Iisus, il denigreaza pe Grig si incearca sa-i demonizeze actiunile si invatatura spirituala.

- acea fiinta ce este in comuniune directa si continua cu constiinta lui Dumnezeu are acces la ORDINEA si NECESITATEA divina a faptelor si momentelor prezente, trecute si viitoare. Cum as putea eu sa judec o astfel de minte cosmica si sa spun ca UN PROST: "acum ai facut bine, acum ai gresit" ?!   Pai nu l-as pune eu pe el la acelasi nivel cu mine sau chiar sub nivelul meu de intelegere si de constiinta judecand si cantarind faptele si spusele lui ? Pai daca as avea o asemenea atitudine, cum as putea sa-l mai privesc ca pe maestrul meu, cand eu, in acea stare descrisa mai devreme, adsica cu o minte nebuna si plina de ORGOLIU, sa ma vad undeva deasupra si de acolo sa-i judec si cantaresc faptele si vorbele ? Daca fac asta inseamna ca nu il mai vad ca fiind maestrul meu spiritual, nu il mai vad ca fi o fiinta superioara spiritual mie, deci nu mai putem avea o relatie discipol maestru, pentru ca eu l-as surclasa in mod IMBECIL si INEPT cautand mereu sa-i aprob sau nu spusele in asa fel incat ce spune el sa se potriveasca si sa se incadreze in dogmele si prejudecatile mele mentale. Dar din moment ce mi-a dovedit in ZECI sau chiar SUTE de randuri ca imi este cel putin SUPERIOR ca inteligenta, intuitie, forta launtrica, nivel de constiinta, inspiratie si perceptie subtila, ba chiar si clarviziune si multe multe altele, CAT DE IDIOT trebuie sa fiu sa-i mai contest inaltimea spirituala pe care o are si pe care eu oricum HABAR nu am cat de COLOSAL de MARE si CUPRINZATOARE este ?!   Cunoasteti vreun exemplu de individ care isi critica maestrul si a ajuns la concluzia ca stie el mai bine ce trebuie sa faca maestrul si astfel l-a dat pe maestrul sau pe mana criminalilor ? Va suna cunoscut numele de IUDA ???
 

Quote:
Si nu, eu nu consider ca a pune la indoiala calitatea de maestru spiritual, de ghid spiritual, de fiinta superioara, este o dovada de orgoliu, o ineptie. Eu consider ca este o dovada a faptului ca gandesc si ca nu ma incred orbeste in oricine pare sa imi satisfaca setea de spiritualitate.

A pune la indoiala este o atitudine demoniaca, caci indoiala este o rezonanta DEMONIACA, satanica si neintamplator este este arma cu care satana si demonii lui sadesc in inima oamenilor aceasta samanta satanica: indoiala, cea cu care pas cu pas duce la cadere si ratacire spirituala. Asta este motivul pentru care o mare multime de evrei l-au contestat pe Iisus chiar si dupa ce El le-a aratat ce fel de spirit este in El. Iuda este exponentul tipologiei ratacitului, care din cauza indoielilor demoniace a ajuns chiar sa-si tradeze maestrul spiritual. A aspira plin de bunavointa si iubire ca sa afli adevarul si nu sa te indolesti de el si nici sa-l accepti orbeste sau sa-l negi este o cu totul alta atitudine. De exemplu daca un idiot sau un prost s-ar uita in gura voastra a unor rataciti lamentabili si ar accepta in mod orbeste aberatiile si rautatile voastre pline de venin, ar da dovada de prostie crasa si nicidecum aceasta atitudine a lui nu ar fi o dovada a faptului ca el gandeste.

Adevarata sete de spiritualitate este satisfacuta de insusi Dumnezeu prin asa zisul "vin bun, sau vin nou". Cum insa voi nu aveti o adevarata sete spirituala ci sunteti precum "burdufurile vechi si gaurite" amintite in pilda biblica, "vinul cel nou" nu poate sa intre in burdufurile voastre, in inima si sufletul si constiinta voastra. In realitate sunteti mai mult sau mai putin constient masa de manevra a satanei, oamenii satanei, adica posedati in diferite forme si proportii. Nici nu e nevoie sa va demonstrez eu voua asta, ca sunteti posedati, caci doar cine are ochi de vazut va putea vedea si intelege aceasta realitate. Cine crede ca satana venit in lume sau cei posedati au neaparat coarne sau fac spume la gura sau vorbesc lucruri urate sau blasfemii se inseala amarnic. Ideea de lupi in haine de oi ar trebui sa dea de gandit celor ce nu se lasa inselati de aparente si aspecte exterioare.

Quote:
Daca tu ai trecut de intrebarile acestea, OK pentru tine. Eu inca nu am trecut, eu inca le pun, si raspunsul "nu ai nivelul sa intelegi" nu ma satisface.

Adevarul nu se afla cu mintea, ci cu INIMA. Voi cei rataciti si rauvoitori aveti inima impietrita si mintea voastra este acaparata de demoni. Cum mai poate in aceste conditii mintea voastra inveninata si demonizata sa fie libera si sa mai inteleaga si sa accepte un adevar, pe care oricum nu-l poate trai si simti datorita impietririi inimii voastre ? Toma a incercat in fel si chip sa-l ajute pe Iuda sa inteleaga adevarul sau mintea demonizata a lui Iuda nu a putut sa fie "satisfacuta" de adevar.
Ca si informatie ezoterica: starea si atitudinea demoniaca este polar opusa ca si rezonanta si orientare fata de Adevar, fata de Dumnezeu. Daca mintea si privirea ta este orientata preponderent catre sud, nu vei putea sa vezi ce este catre nord. Exista o vorba la romania: “frate, pe asta l-a montat cineva”, sau “cine te-a montat?”, etc. Ezoteric vorbind acest a fi montat este aidoma cu realitatea de a fi fixat intr-o vibratie aurica, intr-o rezonanta anume. Chiar si oamenii normali daca vor sa afle si sa inteleaga diferite invataturi si parti ale Adevarului ei nu o pot face deoarece ei sunt “montati” intr-o rezonanta mai mult sau mai putin diferita de cea a Adevarului divin, la care face apel Iisus cand ne indemna sa cautam si sa gasim Adevarul si acesta ne va face liberi. Liberi de ce ? Liberi de aceasta stare de incastrare in niste dogme si prejudecati specifice starii de ignoranta sau chiar de deviere spirituala, adica starea demoniaca. Dumnezeu spune: priviti catre nord si M-a veti vedea si veti intelege adevarul si Legile Mele, iar oamenii raman intorsi cu capul catre sud, este sau vest. Analogic vorbind cam asta se petrece si in momentele in care este revelata o invatatura spirituala. In cuvinte putine dar pline de inteles Iisus a explicat aceasta analogie in pilda semanatorului.

Quote:
Cat despre reguli si Adevarul Suprem, mi-e peste putinta sa accept ca poti ajunge la Dumnezeu incalcand orice regula de bun-simt si facand totul pe dos!

Ori esti prost informata, ori rauvoitoare ori platita sa spui ineptiile si neadevarurile astea. "...facand totul pe dos" ?! Care e acel tot pe care tu il vezi a fi pe dos ? A te ruga la Dumnezeu e ceva facut pe dos decat "regulile tale de bun simt" ? A face meditatii este ceva pe dos ? A apela Gratia Divina e ceva pe dos ? A invoca Arhanghelul Mihail sa te apere si sa te protejeze impotriva nedreptatilor care ti se fac este ceva pe dos ? A demasca niste instrumente ale satanei precum masonii si altii ca ei este ceva pe dos decat spune "bunul tau simt" ? A face o asana este ceva pe dos ? Nu vezi ca bati campii cu rautate si venin si minciuni ordinare incercand in mod penibil si lamentabil sa le introduci si altora indoiala voastra satanica ? Chiar si daca ai fi gasit tu ceva "rau" in ceea ce promoveaza in mod oficial MISA, daca tu erai o fiinta onesta si obiectiva prezentai lucrurile ce in viziunea ta sunt bune sau rele si aduceai argumente pertinente la fiecare din aceste bune sau rele.

Quote:
Vad ca ai si problemele specifice de vocabular ale cursantilor MISA... Nu era rea ideea de a scoate un dictionar "misan"-roman...

Presupunand ca ar exista un asemenea vocabular misan, asta nu inseamna ca el este si in mod automat ceva rau. Faptul ca va deranjeaza asa ceva este doar o manifestare specifica acelei situati in care atunci cand demonii si posedatii dau de mirosul de tamaie reactioneaza violent, atat verbal cat si fizic. Nu e nimic rau in a avea un "vocabular" spiritual, asa cum au de exemplu si budistii si yoghinii si crestinii etc vocabularul lor. Studiaza vocabularul preotilor ortodocsi si vei vedea ca e specific lor, nu si altor crestini sau preoti de alte confesiuni. Exista lucruri comune, dar si lucruri diferite in vocabularele lor. Daca vocabularul misan iti deranjeaza urechile si inima ta impietrita, reactioneaza si fa tu un dictionar explicativ si da si argumentele necesare intelegerii lui.

Quote:
Quote:
"- deci recunosti ca e ceva GRAV si URAT si MESCHIN sa fii turnator, tradator si TROL platit de securitate ? Ce urare i-ai adresa tu unui astfel de "om" ?
- recunosti ca o astfel de fiinta meschina si mizerabila este capabila SA MINTA cu NERUSINARE si sa nu recunoasca apartenenta la grupul informational de dezinformare al unor compartimente ale securitatii sau alte grupuri de interese ? Deasemenea, recunosti ca NICI UN SPION sau INTRUS sau INFILTRAT nu va avea fluturas de salariu pentru munca pentru care o presteaza ca SPION, INTRUS sau INFILTRAT, sau cum e in cazul de fata, un TROL informatic, sau "agenti negri", care isi spune lui insusi ca "el isi face munca pentru care a fost invatat si antrenat" si pentru care isi primeste salariul ? "

Daca nu ai bate intr-o anumita directie cu aceste intrebari, poate ca ti-as raspunde.

Chiar daca as bate sau nu in cine stie ce directii iti trece tie prin minte, faptul ca te fofilezi de la un asemenea raspuns arata ca esti in pielea unui asemenea individ si nu doresti sa-ti dai singura "verdictul".

Quote:
Referitor la Iuda, nu, nu il consider posedat de demoni.

Vorba latinului: ce am avut de demostrat am demonstrat!
Probabil ca in mintea ta Iuda este inspirat de ingeri.  rofl

Quote:
Quote:
"Mie asta imi arata ca de fapt tie iti este straina realitatea energiilor subtile si a centrilor de forta. "

Pai e simplu, tu te ghidezi dupa ce simti tu, evident ca, din moment ce iti convine ce simti - ca e "de bine", respingi ce vad eu (evit sa spun "simt") si afirmi cele de mai sus.

Vezi tu, cand intri in dialog cu un tehnician adica cu un practicant, tu ca si teoretician dai inapoi sau te fofilezi in mod neputincios. Daca aveai insa mai multa inteligenta intelegeai ca este cu neputinta sa vorbesti cu un specialist intr-un domeniu in care tu habar nu ai fara sa te faci de ras in fata unor cititori care si ei la randul lor au o astfel de pregatire tehnica.
De centri de forta vorbesc sute de tratate si carti de spiritualitate. De energiile subtile nici nu mai vorbesc cate sunt spuse si explicate. Cu toate acestea NUMAI un practician poate simti si astfel confirma realitatea centrilor de forta si a energiilor subtile. Tu esti precum un orb care vrea sa filozofeze pe tema culorilor cu un vazator.

Daca eu deja pot sa simt, sa identific si sa dinamizez centrii de forta in propria mea fiinta, asa cum au reusit si altii yoghini mai mari sau mai mici, tu ca o "oarba" si nesimtitoare (adica lipsita de empatie) ce esti, cum poti sa spui ca eu "vad/simt ceva ce-mi convine" ? Daca eu simt in aura mea sau a altcuiva o energie pertubatoare, sau un organ perturbat energetic, inseamna ca acea realitate imi convine, sau pur si simplu am constientizat o anume stare de fapt ? Faptul ca eu prin tehnici spirituale yoghine sau alte mijloace paranormale imi pot modifica aceasta stare energetica este ceva rau sau este ceva subiectiv ce are nevoie de aprobarea ta ca efectele sa se simta/vada ?

Ceea ce eu si alte cateva mii de practicanti yoga am invatat si am aplicat in cadrul cursurilor MISA ne-a ajutat nu numai sa primim un anume peste, ci mai ales am invatat cum sa prindem singuri acel peste. Asta vis a vis de acea maxima a discipolului inteligent, care ii cerea invatatorului sa nu-i dea pastele, ci sa-l invete sa-l prinda singur.

Quote:
"Sa nu-mi spui ca ai dovezi pentru bazaconiile astea ?!"
La ce fel de bazaconii te referi? La "Clondirul Fermecat"? Pai o initiata MISA mi-a povestit. Si mi-a dat si textul, codat, plus codul. L-am descifrat. E postat si aici: http://new.unique.ro/viewtopic.php?p=2808&no=1#2808

Dincolo de faptul ca ce ai pus tu acolo nu este nici pe departe o dovada ca ar apartine cuiva sau ca a fost oferit de cineva acel material, arati ca esti una si aceiasi persoana cu "josipocrizia", caci acolo se vede ca "el" a postat acel material.

Sa nu cad cu totul in plasa intinsa de tine si de acolitii vostri, topicul aceasta facea referiri la userul yoghinita sau cecilia tiz alias maha cutra, care s-a dovedit aici ca este o mincinoasa pefida si un troll lamentabil. Mai mult decat atat, am citit acolo un raspuns plin de bun simt si argumente: http://new.unique.ro/viewtopic.php?p=2904#2904
Ati incercat sa deviati atentia de la faptele si atitudinea mizerabila a lui tiz. Poza ei cu coarne insa spune totul.

Quote:
Quote:
"- asta ca sa nu mai spun ca atunci cand nu esti integrat la curs si nu ai poti accesa, nu poti primi si partea subtila, ezoterica a informatiilor cuprise in acele cursuri, deci valoarea lor spirituala este cu mult mai mica daca le accesezi doar ca si niste texte furate sau primite in afara cursului. Evident ca tu nu intelegi asta si nu ai habar la ce ma refer, dar o sa inteleaga cei care pot. "

Tehnica de manipulare. Nimic mai mult. Te anunt ca mi se dinamizeaza Ajna Chakra chiar si cu mantre primite "in afara cursului".

Ca sa demasc ignoranta si chiar reaua vointa a deriei_leena, voi face cateva mini-revelatii sau dezvaluiri din tainele initiatice.

Referirea mea era vis a vis de incarcatura energetica subtila ce o are textul sau o anume prezentare a unui asemenea curs teoretic si practic in cadrului unei sedinte de curs, dar si campul subtil de intelegere si integrare a informatiilor teoretice si informatiilor info-energetice specifice tehnicilor care se predau in acel moment al cursului.

- fiecare mantra actioneaza pe anumiti centri de forta si nu pe unul anume, cum zici mai sus: mi se activeaza ajna. Functie de mantra se dinamizeaza unul sau mai multi centri de forta in modalitati specifice, adica exact acele “petale” (nadisuri) ale centrilor de forta specifici realitatii ezoterice a acelei mantre. Un clarvazator vede forte usor aceasta realitate.

- textul in sine are o valoare insa energia subtila care este transmisa odata cu el este adevarata valoare a acelui text. Aceasta energie subtila nu va ajunge decat la cei care au statutul de cursant MISA. Este daca vreti un gen de amprenta energetica pe care o primesti in aura ta in momentul in care devii cursant MISA. Langa aceasta "amprenta" se manifesta mai apoi si un anume fitru personal, care va filtra canitatea si calitatea (inaltimea vibrationala) informatiilor info-energetice primite in cadrul cursului. Astfel, in cazul de tradatorii, infiltratii, spionii si alte asemenea categorii ei poarta in esenta lor aceasta amprenta de tradatori, spioni etc, iar aceasta amprenta va filtra automat informatia subtila care o vor primi, pe care ei merita s-o primeasca. Ei vor avea acces fizic la cursurile teoretice si la cele practice, dar datorita vibratiei rauvoitoare a lor, a acestei amprente personale sau filtru launtric personal, la "urechea" lor nu va ajunge decat o mica parte din aspectul teoretic. In plus de asta, in cadrul unui curs participa in mod invizibil si ingeri pazitori ai tuturor celor care sunt in acel moment la curs, alaturi de alte entitati divine coordonatoare care sustin si intermediaza asimilarea informatiilor teoretice si practice si mai ales a celor info-energetice, adevarata hrana a sufletului si a constiintei pe care o primeste un autentic cursant practicant yoga la cursurile MISA si in general la orice curs sau grup spiritual autentic. Acesti sarmani inconstienti (spioni) cred ca pot pacali pe cei care nu le vad adevarata lor natura si nu cunosc adevaratul lor scop, dar ingerii si acele entitati vad dincolo de prefecatoriile lor mizerabile si evident, nu numai ca nu le ofera acele intermedieri, dar le si obtureaza accesul catre diferite informatii si realitati subtile. La fel se petrece si cu diferitele grade de deschidere si sinceritate cu care sunt inzestrati diferitii cursanti. Astfel fiecare va primi EXACT atat cat merita si este sincer si deschis sufleteste sa primeasca. Adica cat ii permite amprenta (filtrul) sa personala.

Quote:
Quote:
"Puteai deasemenea sa faci comparatie intre aurele vazute si sa-ti dai seama macar si partial de valoarea spirituala a fiecarui om intalnit."

Bof... N-am considerat starea aurei ca fiind un criteriu de diferentiere a oamenilor, in functie de nivelul lor spiritual... Pe de alta parte, tu nu ai cum sa-mi spui ca am vazut-o, intr-adevar, sau ca nu am vazut-o. Pentru ca nu esti eu. In plus, eu am afirmat ca respect trairile spirituale autentice ale altora, tocmai pentru ca nu sunt in pielea lor, nu vad prin ochii lor si nu simt cu fiinta lor. Tu, insa, vad ca repede sari sa dai in cap.

Alta dovada a starii de ignoranta si inconstienta in care te afli. Culorile aurei difera functie de nivelul de constiinta al unei fiinte.

La un anume nivel de trezire launtrica, nu iti simti numai propriile energii, ci si pe ale altora. Ba mai mult, poti "vedea" prin intermediul altora, adica sa "vezi" prin prisma lor cum vad si simt ei realitatea.

Fiecare om are o rezonanta specifica a lui, o anume predominanta energetica unica. Fiecare maestru spiritual sau intelept sau profet sau chiar inger are propriul sau specific ce este UNIC. Aceste rezonante pot sa semene mai mult sau mai putin sau pot sa fie destul de diferite. De exemplu cu totul altfel se simte rezonanta specifica a lui Iisus fata de a lui Buddha, sau a arhangheului Mihail fata de a lui Metatron etc. Cand se fac acele exemplificari spirituale in cadrul MISA se creeaza in acele momente de punere la unison cu Grig un camp subtil info-energetic prin care structurile subtile ale participantilor la acest tip de exemplificari sunt intr-un anume mod modulate si sustinute pentru a fi mai usor acestor participanti sa simta acel specific al "subiectului ales catre exemplificare". Se spune uneori: "... suntem pusi in legatura (rezonanta) cu sfera de constiinta a lui ...." Aceasta asa zisa "sfera de constiinta este intr-un anume fel prezentata aceasta "rezonanta specifica unica" a acelui spirit divin cu care se face acea exemplificare. Sa luam de exemplu exemplificarea cu "constiinta Cristica". In acele momente, la nivelul grupului MISA, se face o integrare subtila prin care Grig intermediaza accesul constiintei noastre la constiinta lui Iisus. Cum stie si poate el sa faca asta in cazul a mii de cursanti, fiecare raspanditi in diferite colturi ale planetei ? "Simplu"! El se conecteaza la sfera de constiinta infinita a lui Iisus iar apoi, ca un adevarat “transformator spiritual” , analogic vorbind, acceseaza "amprenta" tuturor celor care sunt cursanti MISA si in functie de nivelul lor de constiinta de deschiderea lor, de atentia lor, de nevoile lor, Grig moduleaza TUTURORA EXACT ceea ce merita si ei au NEVOIE dpdv spiritual, fiecaruia dupa propria sa amprenta subtila launtrica. Cine crede ca poate sa insele sau sa primeasca mai mult decat merita sau este pregatit sa primeasca se pacaleste singur, intrucat aceasta operatie de remodulare este aproape automatizata si atent intermediata si analizata de entitatile angelice protectoare. Mai mult decat atat, cand se fac asemenea exemplificari in cadrul unui grup organizat, unde un anume instructor conduce o astfel de organizare (ca de exemplu la o conferinta anume, la o intalnire de la Costinesti, sau la Herculane, la cursurile teoretice si practice, sau in alte conditii oficiale, Grig sustine si induce un camp subtil sferic ce include sala sau locul unde se afla stransi acei yoghini. Cei ce au deja darul empatiei si perceptiilor subtile pot foarte usor sa simta acest camp sferic. In cazuri mai rare, cand Gratia divina se manifesta din plin, astfel de campuri energetice sferice integreaza intr-o anumita proportie (vezi ideea filtrului lantric expus mai sus) si locuri si spatii si persoane ce nu sunt neaparat cursanti la MISA. Ca de exemplu campul sferic ce este manifestat timp de o luna - august - sau cat este perioada vacantei de vara, in jurul statiunii Costinesti. Nu numai ca am costatat personal prezenta acestui camp cand de exemplu ieseam sau intram in el venind cu masina sau trenul la Costinesti, dar mi-a confirmat acesta chiar niste prieteni ce nu sunt la cursuri. Ei imi povesteau ca locuiau in gazda la Cosntienti si ca acolo mai erau si alti yoghini MISA ce locuiau la cort. Ei s-au imprietenit cu acestia si au tot discutat una si alta cu ei. La un moment dat, cand s-au trezit dimineata ei s-au simtit "turtiti", parca fara vlaga si parca fara energie. Tocmai fusese ultima zi de vacanta si campul subtil s-a retras la ora 12 noaptea. Prietenii mei chiar se gandeau ca acest lucru s-ar fi petrecut datorita faptului ca yoghinii aceia ca au plecat cu energia lor si ca le-au furat energia cand au plecat.  rofl Abia dupa ce le-am explicat de acest camp sferic care a fost prezent in luna august si s-a retras in acea zi acei prieteni ai mei au inteles motivul pentru care se simteau atat de bine in luna august si mai apoi atat de "parasiti" dupa retragerea campului.

Aceasta generare si sustinere a campului subtil sferic este un aspect ce nu este la indemana oricui, atat generarea lui, dar mai ales sustinerea lui permanenta timp de 10-30 de zile. Aceasta "operatiune" necesita o forta launtrica colosala, o constiinta puternica, divina si inalta dar mai ales accesul la anumite realitati divine deosebit de elevate si peste toate acestea, e nevoie de ACORDUL lui Dumnezeu pentru a fi sustinuta si mentinuta o asemenea gratie divina continua ce ii influenteaza in mod indirect si proportional pe toti cei ce traiesc, locuiesc sau trec prin acel spatiu in acele momente. Nimeni de pe aceasta planeta nu mai face astfel de integrari spirituale la un asemenea nivel. Cine are urechi de auzit sa auda!

Quote:
Am vazut cum se face "implementarea" unei mantre la MISA. Cu trei degete pe frunte. Stiu si ce este o consacrare. Un yoghin MISA a furat combustibil cu consacrare.

Ai vazut ?! Parca nu ai participat la cursuri.  nasty Dincolo de asta, ce ai "vazut" tu exterior nu este nici a suta parte din ce se petrece subtil.

- in primul rand aceste initieri se fac intr-un cadru subtil cu totul special, unde exista o anume protectie subtila a unor puternici ingeri gardieni, ce protejeaza acel spatiu sacru.
- apoi, acea prindere cu trei degete si palma pusa in spate au o anume conotatie ezoterica aparte. In primul rand ca este dinamizat Ajna Chakra, dar si alte structuri subtile pe care nu le voi dezvalui aici, ci i ilas pe fiecare in parte sa simta si sa intuiasca in timp care sunt acelea.
- dupa caz, peste structura fizica a instructorului care intermediaza acea initiere, "se aseaza" - suprapune - structura subtila a entitatii protectoare a acelui spatiu sacru si dinamizeaza si ea, mai ales ea, sau doar ea, dupa caz, dinamizarea structurilor subtile ale celui initiat. In acele momente instructorul este doar un intermediar al lui Dumnezeu, un element catalizator si inductor in cadrul fenomenului de initiere subtila initiatica intr-o asemenea mantra si realitatea ei subtila. Analogic vorbind, este ca si cum intre structura voastra personala si cea a realitatii mantrei respective este introdus un "transformator" care usureaza - moduleaza - pe specificul fiecaruia exact acel "curent" si "tensiune" pe care il poti duce. Structurile noastre sunt ca niste fire electrice de o anume calitate si grosime si capacitate de a pemite trecerea curentului, pe care in mod analogic il putem defini intre valori de 10-50 de volti, insa sursa la care suntem conetati are 10000 de volti. Conectarea directa la sursa are duce la arderea circuitelor noastre, insa si accesul fara un anume transformator ne poate optura accesul la doar citiva volti. Cand un om ia de exemplu o astfel de mantra din te miri de carti sau de pe net efectul folosirii aceli mantre este mult mult mult diminuata fata de ce oferita intr-un cadru initiatic sacru descris mai sus.

Quote:
Quote:
"Tu habar nu ai ce grea este o asemenea munca..."

Cum sa nu am habar?

Rupt din contex raspunsul tau nu are nici o valoare.

Quote:
Grieg nu este perfect continent. Tu, ca barbat, nu ai cum sa stii asta.

Tu ca femeie neparticipanta direct la asa ceva NU AI CUM SA STII ASTA.  thumbs

Quote:
Quote:
"un yoghin perfect continent poate sa faca si peste 5-8 ore de amor"

Chiar asa? Numai "violatorul" de Narcis s-a laudat ca a facut 17 ore de amor... Grieg adormea si sforaia pe shakti-uri...

Chiar asa! Cum tu nu esti barbat, nu ai de unde sa stii asta. lol Ce spui tu mai sus e ca si cum as spune eu ca am aflat eu din surse sigure ca tu esti o prostituata sau ca ii agati pe barbati ca sa-i adormi si sa le furi apoi banii. Aduc si vreo 10-20 de martori care spun acelasi lucru si fac propaganda luni si ani de zile cu aceste "adevaruri" fara sa amintesc vreodata de vreo calitate a ta sau de vreun lucru bun facut de tine, dar tip in gura mare ca fac aceste “dezvaluiri” pentru ca vreau sa apar barbatii de asemenea scursori umane si de astfel de curve criminale. Mai gasessc si vreo 10-20 de naivi si naive care ma cred orbeste si fac si ei aceiasi munca ca si mine. Crezi ca nu voi gasi vreo cateva sute sau mii de romani care sa ma creada si sa te priveasca mai apoi ca atare, cu ce exact acele idei ce eu si grupul meu de catelusi naivi si plin de zel ii sugestionam ani de zile la rand ? E imposibil ca prin repetarea la nesfarsit sa prostim cateva sute sau mii de imbecili care mai apoi sa gandeasca despre tine EXACT ce vrem noi, micul grup de conspiratori. Sigur vom gasi si naivi care sa creda sincer ca ce fac ei mai apoi este bun si spre binele barbatilor, potentiali victime ale curvei si hoatei care prezentam noi ca esti. Ce zici, cu ce iti seamana o astfel de actiune ? Va recunoasteti fiecare dintre acesti acoliti ai grupului de penibili conspiratori si dezvaluitori ce se rotesc in jurul penibilei si mincinoasei posedate cecilia tiz si ai celor se sunt in spatele ei ?

Quote:
Quote:
"EL este ELIBERAT de ORICE."

Da' de unde! Ii plac banii, banii adusi de femei, in special, si nu e singurul. Ce mare scofala? Niciuna, daca ar recunoaste ca asa este.

Unuia care ii plac banii ar trai in lux, ar manca la restaurante scumpe, s-ar plimba prin toate zonele turistice ale planetei etc. Grig manca adeseori mancare rece din borcane, castroane, sticle si ii primea sa vorbeasca cu el de cursanti timp de 2-3 zile la rand, fara sa doarma o clipa. Locuia intr-un apartament plin doldora de carti de cu greu treceai pe holuri sau in camere, mergea cu o masina veche second hand etc etc. Sustine si intretine GRATIS mai multe locuinte de yoghini – ashramuri – , ajuta GRATIS cu sfaturi si tratamente fizice cu plantute si chiar cu ajutoare energetice subtile paranormale la distanta mii de yoghini, rudele sau prietenii acestora care i-au cerut ajutorul fie direct fie prin intermediului unui cursant MISA. Biserica primeste ajutoare de la stat, dar totusi in mare parte fiecare biserica sau manastire isi chiverniseste singura agoniseala sau nevoiile. Ce e rau in asta ? Nu la fel face si MISA ? In schimb masoneria primeste bani de la stat odata cu ordonanta data de Adrian Nastase.
Ca si concluzie, ce face aceasta cecilia tiz, aka maha cutra cu coarne, aka userul yohinita si grupul lor miniscul de detractori nu este decat o forma mascata de denigrare si deturnare a atentiei oamenilor de la beneficiile fizice si spirituale pe care le aduce scoala de yoga MISA si dl. Bivolaru. Toate mascarada lor, toate asa zisele dovezi sau dialoguri generate sau inventate de ei, tot acest furt de informatii de la cursuri, sau chiar duplicarea informatiilor site-ului yogaesoteric nu arata decat caracterul meschin si satanic al acestei adunaturi de indivizi si a celor ce stau in spatele lor si actiunilor lor. Cu toate ca au si ei rostul si rolul lor in aceasta grandioasa scena cosmica, vai de ei si de sufletul lor. Dumnezeu sa-i ierte, caci acestia nu stiu ce fac.

Intradevar, acum chiar ca acest topic nu-si mai are rostul si poate fi inchis. Multumim de intelegere si ne cerem scuze ca indirect murdarim rezonanta subtila a acestui forum cu astfel de discutii si indivizi.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !