Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.9.2020, 23:44
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Aspecte inedite și revelatoare despre Operațiunea Christ" 
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator


PostPosted: 17.4.2010, 19:41    Post subject: Aspecte inedite și revelatoare despre Operațiunea Christ Reply with quote

Aspecte inedite și revelatoare despre Operațiunea Christ (partea I)

de Maria Nicola


Așa cum vă informam într-un articol anterior, instanța Tribunalului Sibiu a luat decizia surprinzătoare de a accelera procesul în care este judecat Gregorian Bivolaru. Am aflat de la surse din CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) că inspectoare de la această instituție au venit la Sibiu pentru a „lua la întrebări” instanța de ce nu este mai repede judecat Gregorian Bivolaru, având drept sarcină să recurgă chiar la anumite sancțiuni. În înfățișarea din 26 martie, instanța a solicitat prezentarea pledoariilor finale și a anunțat că va pronunța un verdict pe data de 9 aprilie.

Având în vedere complexitatea procesului, este posibil ca acest termen să se prelungească cu 1-2 săptămâni, dar, dincolo de aceasta, nu este deloc întâmplător faptul că se forțează să se dea această soluție în săptămâna Paștelui pentru că, la origini, toată această gigantică acțiune a poliției și procuraturii a fost, deloc întâmplător, intitulat㠄Operațiunea Christ“. Ar trebui ca toată lumea să-și amintească că această acțiune a demarat în Săptămâna Mare, înainte de Paști, în anul 2004 și a fost denumit㠄Operațiunea Christ” în batjocur㠖 pentru că cei care au comandat-o știau că Gregorian Bivolaru nu este vinovat! În 18 martie 2004, autoritățile române au lansat o operațiune agresivă de proporții împotriva școlii de yoga MISA. Peste 300 de jandarmi și procurori au luat cu asalt 16 locuințe private ale unor yoghini, încălcând aproape toate reglementările din Codul Penal privind modul în care se realizează perchezițiile. Tone de bunuri personale au fost confiscate, zeci de oameni au fost reținuți abuziv și interogați, presați să dea declarații incriminatoare la adresa lui Gregorian Bivolaru.

În aceeași zi, în presă literalmente a explodat o campanie de dezinformare care a fost apoi alimentată luni de zile cu informații false furnizate chiar de autorități, într-o campanie fără precedent de intoxicare a opiniei publice și de „asmuțire” a acesteia asupra practicanților yoga din România. Principala țintă a acestei campanii denigratoare a fost profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. După un prim val de articole și declarații care vorbeau, de exemplu, despre „cea mai mare operațiune împotriva prostituției și a traficului de droguri”, în doar câteva zile a început să devină evident faptul că informațiile despre acest caz nu se susțin deloc cu probe. În disperare de cauză, artizanii atacului împotriva MISA s-au lansat într-o campanie furibundă de discreditare a liderului spiritual al MISA, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Articole calomniatoare la adresa acestuia au apărut în aproape toate ziarele în perioada martie – aprilie 2004. Numai după câteva zile a fost făcut public numele de cod al operațiunii CHRIST. Ceea ce a urmat – hăituirea lui Gregorian Bivolaru, reținerea lui în stare de arest, trimiterea lui dintr-o instanță în altă, în lanțuri și cu o pază impresionantă, seamănă cutremurător cu ceea ce s-a petrecut cu 2000 de ani în urmă, în „procesul” lui Iisus.

Istoricul procesului de la Sibiu
În timpul campaniei mediatice care a urmat după perchezițiile brutale din 18 martie 2004, agenția Mediafax a lansat informația falsă că Gregorian Bivolaru ar fi dat în consemn la frontieră. Deplasându-se la Vama Nădlac deoarece dorea să se deplaseze în Ungaria (și având asupra sa pașaportul în regulă precum și asigurarea de sănătate încheiată în ziua precedent㠖 acte care exclud intenția unei treceri frauduloase a frontierei), Gregorian Bivolaru este victima unei înscenări: este arestat în clădirea Vămii, apoi târât afară, fotografiat și acuzat că ar fi intenționat să iasă fraudulos din țară.

A doua zi este adus, în lanțuri și cu o pază impresionantă, la București, unde este reținut în continuare în arest și târât dintr-un tribunal în altul. Pe numele său este emis un mandat de arestare pentru „act sexual cu o minoră“.  Minora în cauză, Mădălina Dumitru, a fost forțată de procurori, după un interogatoriu traumatizant de 14 ore (în care nu a fost asistată de avocat și nu i s-a permis să își contacteze rudele) să semneze o declarație dictată chiar de procuror. Imediat, Mădălina Dumitru a reclamat abuzurile procuraturii și a retractat această declarație, dar ulterior ea a fost sechestrată timp de câteva luni, sub pretextul „protecției“ de către autorități. Pentru a justifica diferitele abuzuri și mandatul de arestare împotriva lui Gregorian Bivolaru, procuratura a încropit la repezeală dosarul, citând la interogatorii zeci de minore înscrise la cursurile de yoga, până când a reușit să mai adune încă două declarații mincinoase și a înaintat rechizitoriul la Tribunalul București. Dosarul a început să fie judecat la București dar, datorită presiunii mediatice intense și a numeroaselor abuzuri ale judecătoarei Cristuș Nicoleta, a fost strămutat la Sibiu și atribuit judecătorului G. Ciulacu. Acesta a decedat într-un violent accident rutier astfel că, în 2006, a fost numit un alt judecător.

Mandatul de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru a fost menținut pe motiv că, aflat în stare de libertate, acesta ar putea influența martorii din proces. S-a emis de asemenea mandatul de urmărire internațională, pe care statul român l-a menținut în vigoare, în ciuda faptului că, între timp, Gregorian Bivolaru a primit azil politic în Suedia și autoritățile suedeze au respins cererile de extrădare formulate de statul român.

Toate abuzurile împotriva lui Gregorian Bivolaru au fost reclamate de acesta la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), unde dosarul urmează să fie judecat în curând. Având în vedere gravitatea  acestui caz, putem afirma cu siguranță că juriștii de la CEDO vor sancționa abuzurile autorităților române  asupra lui Gregorian Bivolaru.

În cazul numelui operațiunii „Christ” nu putem vorbi doar de o banal㠄coincidență”!
Revenind la inspecția cu „țint㔠asupra instanței din Sibiu, insistăm asupra faptului că această nouă încercare a politicului de a face presiuni asupra actului de justiție nu vine deloc întâmplător acum – înainte de sărbătoarea Paștelui.

Putem spune chiar mai mult, că este ca un sui generis cerc care se închide, pentru că acțiunile împotriva lui Gregorian Bivolaru și împotriva școlii de yoga MISA au demarat în Săptămâna Mare, înainte de Paști, în anul 2004. La origini, această acțiune împotriva școlii de yoga MISA s-a numit „Operațiunea Christ“, iar Christ era evident o referire cu ochi și cu sprâncene sau, altfel spus, simbolică la mentorul acestei școli, Gregorian Bivolaru. Și, mai mult, ea ne arată cum se face de fapt istoria. Exact cum au făcut fariseii atunci când i-au dat ordin lui Pilat să-l condamne pe Christos, tot așa a făcut acum din umbră Adrian Năstase prin interpușii lui: a dat ordin ca prin intermediul acelei comisii să se încerce influențarea instanței în sensul condamnării nedrepte a lui Gregorian Bivolaru.

Și iată că acum nu este deloc întâmplător, pentru cei care văd dincolo de aparențe, că soluția se dă în apropierea sărbătorii Paștelui și, în felul acesta, „operațiunea Christ“ are tendința să se finalizeze în modul în care îl știm cu toții. Exact așa cum, atunci, pe vremuri, Christos a fost condamnat fiind nevinovat, tot așa și ei, acum, urmăresc ca în săptămâna Paștelui, deloc întâmplător, să dea această soluție nedreaptă, pentru ca, în felul acesta „Acțiunea Christ“, care a fost declanșată în urmă cu șase ani, să se finalizeze. Și toate aceste aspecte ar trebui să ne dea serios de gândit întrucât, chiar dacă pentru cei naivi sunt niște banale coincidențe, pentru cei care privesc dincolo de aparențe, toate aceste elemente au un tâlc pe care ar trebui să îl intuim.

Înainte de a reveni cu alte detalii inițiatice senzaționale despre Operațiunea Christ, vă recomandăm să citiți un fragment cutremurător din lucrarea vizionară Patimile lui Cristos:

(va urma)

sursa: yogaesoteric
3 aprilie 2010
_________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !