Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 17.4.2024, 02:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 1 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 19.4.2010, 01:56    Post subject: Capitolul 148 Reply with quote

Capitolul 148

Discipolii doresc ca Iisus să se apere. Iisus anunță ruina orașelor din Galileea și Judecata de Apoi.


1. La aceasta amenințare, discipolii Mei s-au apropiat de Mine și au spus: "Nu ai puterea de a distruge un asemenea vierme? Siharienii au fost pedepsiți de mai multe ori atunci când au vrut să Ți se opună, dar cu toate acestea, Tu ai făcut mai puține miracole la Sihar decât la Capernaum!"

2. Eu le-am spus: "Desigur că am toate puterile, dar Domnul vieții nu are nevoie să judece. După această viață urmează o altă viață, iar pentru această viață, Eu prezic judecata dreaptă a tuturor orașelor în care am făcut atât de mult bine și în care am primit o asemenea răsplată!

3. Dar cu toate predicile Mele, ei nu au devenit mai buni, după cum vedeți! Ele nu au avut nici un ecou în inimile lor, în pofida tuturor faptelor Mele! Nefericire ție, Horazin, nefericire ție, Betsaida. Dacă Tirul și Sidonul ar fi văzut - la fel ca voi - aceste miracole, ele s-ar fi pocăit!

4. Adevăr vă spun, Tirul și Sidonul vor fi judecate mai blând decât voi în ziua Judecății de Apoi, pe lumea cealaltă!

5. Iar tu, Capernaum atât de mândru, care ai fost ridicat până la cer, vei fi aruncat în infernuri. Dacă Sodoma ar fi văzut miracolele pe care tu le-ai cunoscut, acest oraș ar fi existat încă și astăzi!

6. Vă spun din nou, țara Sodomei va fi tratată, în ziua Judecății de Apoi, mai puțin sever decât tine, oraș mândru și ingrat; eu ți-am vindecat bolnavii cu miile, am înviat morții, iar tu Mă blestemi! De o mie de ori nefericire ție în ziua Judecății de Apoi! Atunci vei știi Cine era Cel pe care l-ai blestemat".

7. Ascultând cuvintele Mele de condamnare, mai mulți dintre ei au avut o viziune; ei au văzut ce urma să se petreacă în ziua Judecății de apoi cu aceste orașe și M-au văzut atunci călare pe nori; un cuvânt de pedeapsă ieșea din gura Mea, atingând orașele respective.

8. După această viziune, acești oameni simpli care Mă iubeau și Mă înconjurau au căzut la picioarele Mele, slăvindu-Mă și adorându-Mă.

9. Eu am ridicat atunci mâinile deasupra lor, i-am binecuvântat și le-am spus: "Și Eu te slăvesc, Doamne al cerului și al pământului, pentru că ai ascuns acestea celor învățați și celor inteligenți și pentru că le-ai revelat celor mici. Da, Tată Sfânt, aceasta îți este plăcut Ție, la fel ca și Mie. Ce faci Tu, fac și Eu, căci noi suntem unul din toată eternitatea. Eu nu am fost niciodată altcineva decât Tu însuți, Tată Sfânt și ceea ce este al Tău este de asemenea și al Meu, dintotdeauna!"

10. La aceste cuvinte, toți au fost cuprinși de o mare teamă, căci mulți dintre discipolii care Mă înconjurau nu se mai îndoiau de divinitatea Mea. Ei erau deci cu atât mai zguduiți!
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !