Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 13:52
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 1 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 19.4.2010, 02:04    Post subject: Capitolul 149 Reply with quote

Capitolul 149

Natanael, propriul său evanghelist. Cel care este trezit la viața veșnică nu va cunoaște moartea. Cel care nu este chemat de către Dumnezeu, nu-l va cunoaște pe Fiu. (Matei 11, 27-30)

(27) Toate lucrurile Mi-au fost date în mâini de Tatăl Meu; și nimeni nu cunoaște pe deplin pe Fiul, afară de Tatăl; tot astfel nimeni nu cunoaște deplin pe Tatăl, afară de Fiul și de acela căruia vrea Fiul să i-L dezvăluie.
(28) Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați și Eu vă voi da odihnă.
(29) Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre.
(30) Căci jugul Meu este bun și povara Mea este ușoară."


1. Natanael, care era ghidul celor care rămăseseră alături de Mine și care, fără să-i fi spus Eu, scria pentru sine o evanghelie în limba greacă, pe care o redacta mai bine ca oricine, a venit la Mine, extrem de înfricoșat și Mi-a spus: "Doamne atotputernic și eu am avut această viziune și am văzut lucruri teribile, pe care mâna mea refuză să le scrie. Te implor, în numele iubirii pe care o am pentru Tine, Tu, Mântuitorule veșnic, spune-mi dacă lucrurile se vor petrece în Lumea de dincolo așa cum le-am văzut?"

2. Eu i-am răspuns: "Fii fără teamă, cel care trăiește și acționează la fel ca tine va fi trezit în Lumea de dincolo, la fel ca și aici, la viața eternă; aceasta va fi Judecata de apoi pentru cei care nu vor fi treziți la viața eternă, fie aici, fie în Lumea de dincolo!

3. Normal ar fi ca toată lumea să urmărească să se trezească din punct de vedere spiritual chiar în această lume! Căci cel care este deja trezit la viața eternă în trupul său, nu va gusta, nici nu va vedea, nici nu va simți moartea trupului și sufletul său nu va fi înfricoșat.

4. Nefericiți vor fi însă aceia care se opun poruncii Mele! într-adevăr, ei vor simți de o mie de ori Cine a fost Cel pe care L-au contestat și pe care L-au acoperit cu blesteme.

5. Eu vă pot spune vouă că toate lucrurile Mi-au fost date de Tatăl, dar nimeni nu-l cunoaște pe Fiul din Mine, în afară de Tatăl și nimeni nu-l cunoaște pe Tatăl în afară de Fiu și de cel căruia Fiul a dorit să i-L reveleze".

6. Natanael a spus: "Nici noi, care suntem discipolii Tăi cei mai credincioși, încă nu Te cunoaștem! Și totuși, Tu ne-ai revelat multe lucruri despre Tine și ne-ai arătat Cine ești!"

7. Eu i-am spus: "Voi Mă cunoașteți atât cât am dorit Eu să Mă revelez vouă. Dar vă mai lipsește încă mult; când îl veți recunoaște pe Tatăl, veți putea atunci să Mă recunoașteți și pe Mine, iar aceasta se va petrece atunci când Mă voi înălța la ceruri. Atunci, Tatăl vă va chema la Mine, așa cum Eu vă chem acum la Tatăl. Iar cel pe care Tatăl nu-l va chema, nu va veni la Mine, care sunt Fiul. Adevăr îți spun, în această epocă, fiecare trebuie să învețe chiar de la Dumnezeu cine este Fiul și cine nu învață aceasta de la Dumnezeu, nu va veni la Fiu și nu va avea viața veșnică întru El.

8. Dar Fiul nu este mai sever decât Tatăl, căci ceea ce face iubirea Tatălui, poate face și iubirea Fiului. Și cum Fiul este iubirea Tatălui, Tatăl este de asemenea iubirea Fiului.

9. Fiul vă vorbește la fel ca tuturor oamenilor. Veniți la Mine, voi, toți cei trudiți și împovărați și Eu vă voi da odihnă.

10. Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine să-l duceți și fiți la fel ca Mine, căci Eu sunt blând și cu inima umilă; și veți găsi astfel odihnă pentru sufletele voastre și nu vă veți mai teme de nimic!

11.Căci jugul Meu este bun și povara Mea este ușoară. Eu știu cel mai bine cât puteți voi să suportați!"
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !