Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 06:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Amiguito
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 20.4.2010, 11:34    Post subject: Dezvăluiri șocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităților în campania împotriva MISA Reply with quote

Thunder @ Simbata 17 Apr, 2010 19:57 wrote:
Ca sa nu inchidem asa sec acest topic va reamintesc de un articol scris in 2006.

Cum nimic nu e intamplator in lumea asta, iata noi informatii in lumina carora putem sa ne facem o impresie despre cecilia tiz si acolitii ei, toti o apa si un pamant, apa si pamantul serviciilor "secrete" si catelusii bine platiti ai masonilor. Citi si va cruciti:

Dezvăluiri șocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităților în campania împotriva MISA

„Cazul MISA: un armăsar născut dintr-un țânțar, și acela, inventat!”


Vă oferim în cele ce urmează un document autentic și cutremurător: scrisoarea unui lucrător din serviciile secrete care s-a hotărât să rupă tăcerea, făcând dezvăluiri din interior asupra modului în care acestea au operat în cazul MISA, la comandă politică. Citiți această mărturie autentică pentru a afla câteva din dedesubturile „cazului MISA”. Noi am fost impresionați de curajul acestei persoane și îi mulțumim pe această cale pentru gestul pe care l-a făcut.

Autoritățile au cheltuit peste 4 milioane de euro în campania împotriva MISA. Denigrarea mișcării yoghine este o operațiune comandată politic și pusă în practică de celule ale serviciilor de informații. Activiștii celulelor „anti-misa” sunt plătiți dublu decât agenții care desfășoară misiuni operative de spionaj (motivul? factorul de risc...). Adrian Năstase a fost la comanda „operațiunii Christ” încă de la bun început. Presiunile care se fac în domeniul juridic pentru a obține o condamnare în cazul MISA sunt considerabil de mari. Acțiunile anti-MISA s-au extins și în străinătate. Citiți acest document pentru a afla cum este implicată masoneria în campania împotriva MISA și care este miza acestor acțiuni.

Stimată redacție,

Vă scriu aceste rânduri ca un semn de susținere și de asemenea pentru a rupe tăcerea impusă de forțe pe care le consider ostile interesului public și al țării noastre. Știu că aceste rânduri vor ajunge și la cei care conduc mișcarea de yoga MISA și prin aceasta mă adresez și dânșilor, conștient de faptul că ceea ce am de spus va reprezenta, poate, o surpriză pentru unii. Poziția pe care o ocup mă împiedică să vă contactez direct deocamdată pentru a vă prezenta anumite evidențe, însă am să încerc în cuvinte puține să vă indic unde să căutați pentru a găsi dovezile de care aveți nevoie în acțiunile pe care le faceți pentru a face față acestor forțe pe care le-am evocat mai sus.

Fiind un lucrător mai vechi în domeniul informațiilor, am putut observa cu atenție evoluția mișcării yoghine chiar din momentele sale de început. Chiar dacă mișcarea MISA s-a „bucurat” de atenția noastră încă din anii ‘90, trebuie să vă mărturisesc că abia după 2004 am început să realizez ce se ascunde în spatele acestei acțiuni concertate împotriva MISA, fapt care m-a și determinat să realizez propriile mele investigații. Și tot ceea ce am descoperit până acum mi-a întărit convingerea că ceea ce se petrece împotriva MISA se dorește a fi o demolare publică și nu un act de justiție. Aceasta se întâmplă din rațiuni greu de înțeles pentru omul de pe stradă, care este obișnuit cu corupția spăgarilor și cu politicienii avari și nicidecum cu interese care merg chiar dincolo de aceste rele mărunte (dacă îmi este permis să le numesc așa). Tocmai pentru că aceste rațiuni sunt greu de înțeles, se consideră că ele nu vor fi niciodată puse la îndoială. Se pare că până acum așa au mers lucrurile, deși trebuie să recunosc faptul că MISA a surprins (ne-a surprins) prin verticalitatea cu care a rămas pe pozițiile sale, chiar și atunci când ați fost puși la zid fără drept la replică. Ați câștigat admirația mea și nu numai a mea.

Acum vă scriu nu numai în numele meu, dar și în numele mai multor colegi care m-au ajutat să pun cap la cap aceste informații și care gândesc în același fel ca și mine referitor la scopurile pe care noi ar trebui să le servim în munca pe care o desfășurăm. Decizia de a vă scrie am luat-o atunci când am aflat despre susținerea pe care unele departamente din servicii o oferă unor grupuri de denigratori publici ai mișcării yoga. Faptul că această susținere este atât materială (bani și în anumite cazuri și facilități), cât și prin oameni de amorsare a celulelor de lucru, ne-a făcut să căutăm scopurile pentru care o asemenea acțiune este dorită la niveluri înalte din eșicherul politic. O parte din aceste conexiuni ați reușit deja să le descoperiți și vă felicit pentru această performanță. Mai sunt însă și alte forțe implicate în acest joc, pe care trebuie să le dezvăluiți publicului, pentru că numai așa veți putea să continuați fără să fiți atacați din ce în ce mai înverșunat. De aceea am să vă împărtășesc ceea ce știm deja.

În cadrul investigațiilor pe care le-am făcut, am găsit chiar și un set de recomandări prin care se cerea tratarea „problemei MISA” după un anumit tipar care mai fusese aplicat cu succes în cazul altor mișcări similare din alte țări. Pot să vă spun acum că acest document a fost primit prin circuit diplomatic și este venit de la o țară care, la vremea aceea, avea conducerea UE.

Despre asemenea acțiuni ale forțelor oculte s-a mai vorbit în presa românească (interviurile d-lui general Chelaru), chiar dacă nu în cazul MISA, însă descoperirea acestui document m-a convins pe deplin că este ceva teribil de greșit în ceea ce privește cazul Gregorian Bivolaru și MISA și iată de ce: documentul cuprindea o serie de măsuri ce trebuiau luate și care implicau discreditarea mediatică a mișcării, înființarea unor celule de foști membri care să atace virulent conducerea grupării, arestarea și ținerea cât mai mult în arest a unor lideri marcanți, agresiunea fizică a unor lideri și membri.

Cel care a avut grijă ca acest document să fie implementat într-o structură discretă în cadrul serviciilor a fost chiar cel care a vrut recent să se spele pe mâini în public de afacerea MISA: Adrian Năstase. El, ca și raportor al UE pe probleme de secte (în 1999), părea cel mai în măsură să preia un asemenea document și să îl ducă la îndeplinire, pentru că astfel nu băteau la ochi adevăratele sale motivații. Tot ceea ce a urmat a fost exact conform acestui plan, pentru care s-au cheltuit nefiresc de multe resurse materiale pentru o simplă ONG.

Și aceasta în condițiile în care noi cerem fonduri pentru misiuni absolut normale, de supraveghere a unor obiective cu potențial de risc ridicat, și obținem bugete din care abia ne plătim salariile! Ca să vedeți ce vreau să spun, salariul pe care îl primesc cei care au înființat celulele „anti-misa” este aproape dublu decât salariul pe care îl primește personalul de pe același nivel în schema serviciului, însă care este implicat în misiuni de o importanță pentru țară incomparabil mai mare. Și aceasta datorită sporurilor de risc! Chiar și numai acest fapt vă poate arăta ceea ce se urmărește în mod intenționat. De când a devenit denigrarea unei ONG treaba unor structuri în serviciul țării, susținute cu salarii și logistică?

Vă felicit pentru demascarea implicării în această structură a lui Tiz Cecilia sau a lui Marinescu Daniel, personaje al căror rol a fost cu atenție construit chiar de către șeful secției (la vremea 2004) care a implementat documentul lui Adrian Năstase și al șefilor săi. În acești ani de activitate foarte intensă, din 2004 până acum, cei doi (Tiz și Marinescu), împreună cu încă patru colaboratori interni și câțiva externi (racolați mai demult, pe vremea când culegerea de informații din MISA era justificată simplu prin rapida dezvoltare a mișcării și necesitatea de a ști ce se petrece acolo) au scris mii de pagini fiecare, repetând mereu și mereu ceea ce judecătorii trebuie să înțeleagă și publicul trebuie să accepte, adică verdictul final, care este deja stabilit de la început.

Pentru a vă lămuri cum acționează acești operatori iată schema, așa cum mi-a fost explicată de un coleg de „specialitate”. Metoda pe care acești operatori o aplică este construirea unei imagini în „suveică”. Astfel, ei scriu o cantitate de informații false pe medii private (bloguri, forumuri), apoi acestea sunt citate de medii publice de informare de importanță mai mică (ziare și TV) ca și surse credibile de informație pe subiectul MISA. Apoi informațiile din mediul public, astfel amplificate ca și factor de credibilitate, sunt citate cu mare vervă ca o probă indubitabilă în mediile private (bloguri și forumuri) care devin astfel mai credibile și căutate. După aceea, mediile publice (ziare și TV) de mai mare calibru citează mediile private care tocmai au devenit mai credibile în urma primei runde a „suveicii”. Și în acest fel, informația se înșiră pe „suveică”, deși practic este aceeași informație inventată la început și nimic nou nu este adus în discuție. Prin aceasta nici nu este nevoie să se apeleze la o presiune foarte mare asupra factorilor de decizie din mediile de informare publică. Este suficient ca unii șefi de ziare, care au conexiuni cu lojele masonice și care astfel sunt datori la obediență, să accepte jocul și „suveica” începe. Acum deja se poate observa „suveica” credibilității artificiale.

Ceea ce am mai aflat însă, investigând această activitate, este că acești operatori au început o supraveghere la scară internațională a tuturor activităților grupărilor și școlilor de sorginte MISA, astfel încât au contactat ministerele de interne din țările respective, furnizând „informații” pentru a începe același fel de înscenare ca și în România.

Am intrat în posesia sesizărilor venite de la serviciile noastre, sesizări trimise pe linia de colaborare directă bilaterală, de a se avea în atenție activitatea acestor grupe de yoga din țara respectivă. Ceea ce sare în evidență este faptul că aceste sesizări au apărut simultan cu rapoartele „civile” venite de la celula anti-misa din România care a acționat prin terțe persoane activate cu diferite ocazii. Această acțiune simultană s-a făcut pentru a se mări influența asupra celor care investighează și pentru a pregăti activitatea celulelor externe de operatori de dezinformare. Au apărut astfel, așa cum știți, fenomenele similare de atac în presă și pe internet în Danemarca, Germania, Suedia. Această acțiune manipulativă și fără scrupule m-a indignat profund și m-a făcut încă o dată să caut miza pentru care se duce o asemenea campanie de distrugere a MISA.

Dacă înființarea acestor celule de „foști membri” a continuat oarecum fără niciun fel de probleme după 2004 (până când ați început să îi demascați), arestarea și procesul d-lui Bivolaru în Suedia a avut anumite complicații pentru această rețea de forțe oculte. Faptul că d-nul Bivolaru începuse să dezvăluie procurorilor suedezi mașinațiunile la care fusese martor în România a determinat acțiuni disperate ale unor forțe a căror implicare m-a uimit și pe mine. Este suficient să menționez deținerea d-lui Bivolaru în regim de strictă izolare timp de șapte luni, fapt de încălcare a drepturilor omului fără precedent într-o țară ca Suedia. Deocamdată nu pot să vă dau detalii (pentru a nu risca o compromitere inutilă) însă vă pot asigura că obținerea azilului politic pentru d-nul Bivolaru reprezintă un act de justiție aproape miraculos, având în vedere forțele implicate și condițiile în care s-a desfășurat procesul. Tocmai această victorie la limită a făcut ca lucrurile să capete treptat o turnură din ce în ce mai radicală, termenii folosiți de către factorii de influență în cazul MISA fiind din ce în ce mai duri, pentru a obține o anihilare a mișcării yoga MISA. Așa au apărut pentru mine legăturile din ce în ce mai evidente dintre grupările masonice și cercurile de influență de pe lângă ele și cazul MISA.

Am informații directe că se încearcă amestecul în justiție în cazul MISA al unor forțe care doresc obținerea cu orice preț a unei condamnări a lui Gregorian Bivolaru sau a unor alți conducători marcanți ai mișcării de yoga. Așa cum se arată în acest document pe care l-am pomenit mai sus, aceste condamnări sunt baza campaniei viitoare de discreditare la nivel mai larg, campanie construită cu migală de către agenți specializați. Ca un exemplu, una dintre judecătoarele căreia i s-au cerut mandate de percheziție în 2004 mi-a mărturisit că, după intervenția lui Adrian Năstase în mod direct pentru a dirija felul cum să fie adusă ancheta spre un verdict rapid cu condamnare, a decis să își ia concediu fără plată, pentru a ieși din acest joc murdar.

Noi am mai observat asemenea intervenții politice și în alte cazuri, însă informațiile pe care noi le-am furnizat în rapoarte despre asemenea intervenții s-au „pierdut” undeva, pe niște birouri ocupate de cineva care avea interes să nu le citească. Totuși, în cazul MISA această intervenție în actul de justiție a căpătat dimensiuni uneori grotești, cazurile MISA din justiție fiind un armăsar născut dintr-un țânțar, și acela, inventat. S-au cheltuit sume nejustificat de mari (după datele pe care le am, suma se apropie de 4 milioane de euro!) pentru a se instrumenta aceste dosare și pentru a se putea găsi „nodul în papur㔠ordonat de undeva de sus.

Lucrurile însă nu se opresc aici. Când unul dintre colegii mei a făcut, în anul 2005-2006, o sesizare cu privire la activități ilegale ale procurorilor în cazul MISA, prin influențarea gravă a martorilor (mai precis mituirea lor sau amenințarea unor învinuiți pentru a obține niște declarații false) a fost supus unei adevărate tracasări pe linie de serviciu și apoi a fost mutat la o altă secție, pe motive de competență (pentru că erau chestiuni care ieșeau din cadrul de serviciu!).

Însă nu toate aceste influențe sunt atât de evidente, mai ales când vine vorba de justiție. Multe dintre abuzurile în instrumentarea cazurilor s-au făcut prin insinuări amenințătoare sau prin sugestii foarte clare. Poate că vi se pare că o asemenea influență nu este atât de puternică încât să schimbe rezultatul unui proces, însă trebuie să țineți cont de faptul că acest mediu este corupt într-o mare proporție și, în anumite cercuri, se știe foarte clar ce slăbiciuni are aproape fiecare magistrat și ce „butoane” trebuie acționate, astfel încât să se obțină efectul scontat, fără să se iasă la lumină.

Așa cum ați văzut din presa ultimelor zile, unii se mulțumesc doar să discute la telefon fără jenă cu cumetrii lor judecători, însă alteori procedura este mult mai fină. În cazul MISA, după ce d-nul Bivolaru a obținut azilul în Suedia și cei din țară s-au lămurit că nu au cum să distrugă MISA așa cum au crezut, au trecut la tactici mult mai subtile, aplicând contactul indirect și chiar presiunea prin factor de influență, metode pe care le-am întâlnit numai în cazul mizelor foarte mari.

Timpul nu îmi permite acum să dezvolt care este miza reală a acestor procese împotriva MISA și ce vor aceste forțe să obțină prin distrugerea sa. Voi reveni cu o altă scrisoare. Cert este faptul că acum, în ultimele săptămâni, am înregistrat o activitate mult mai intensă decât în mod normal a acestor unități care încearcă să obțină o incriminare a MISA și eventual condamnarea d-lui Bivolaru măcar într-un proces. În plus, activitatea grupelor de discreditare și lansare de zvonuri, cât și a celor care culeg date pentru aceștia direct de la cursurile de yoga (pentru a le folosi în campaniile de zvonuri) s-a amplificat, ceea ce indică o serie de ordine venite de sus.

Așadar stimați membri ai redacției, nu sunteți singuri în această confruntare nedreaptă. Mai sunt oameni buni (nu mă refer la „oamenii de bine” ai camarilei Iliesciene care au adus „flacăra” masonică în România), care cred că în această țară se poate trăi decent și moral, care știu că românii sunt un popor harnic și nu un popor de hoți, oameni care văd cum este țara scoasă la vânzare pe „piața de țări” de către aceste forțe suprastatale. Noi suntem cei care ne-am săturat să fim tratați ca niște servitori de către politicieni puhavi cu jeep-uri, acești oameni care nu au „meritul” decât că fac parte din niște organizații oculte ale puterii și care cred că ne pot cumpăra tăcerea prin niște salarii de mizerie și cu iluzia că servim un țel comun. Noi nu servim decât această țară și suntem oamenii cinstiți care nu putem să asistăm pasiv atunci când oameni nevinovați sunt bătuți și călcați în picioare doar pentru că au îndrăznit să spună lucrurilor pe nume.

În activitățile mele am avut ocazia să întâlnesc și colegi din alte țări care gândesc în același fel ca mine și asta fără a fi naționaliști sau anarhiști. Dar mulți dintre ei se tem să spună în mod deschis ceea ce gândesc, de teama acestor două marote (naționalismul și anarhismul), ce au fost fluturate pe la nasul oamenilor până la îndobitocire. A fi patriot în zilele noastre a devenit o noțiune desuetă, însă este la modă să faci parte dintr-o organizație ocultă cu interese partizane, cum este masoneria. Nu vreau să mă înțelegeți greșit. Nu aș avea nimic împotriva unei organizații secrete în principiu, pentru că sunt de părere că oamenii pot să facă ce vor, atâta timp cât nu afectează libertatea și viața celorlalți, însă ceea ce am descoperit noi despre aceasta organizație (francmasoneria) este departe de a o face să fie inofensivă (prin natura meseriei noastre noi fiind cei care ne asigurăm că secretele sunt inofensive!).

Cercetările în jurul MISA mi-au adus în atenție, din nou și din nou, această organizație ciudată (francmasoneria) care este implicată în mod direct în fabricarea cazului d-lui Bivolaru și MISA. Trebuie să vă mai spun faptul că lecturarea unor materiale de pe site-ul dvs. mi-a fost de folos la început pentru a îmi deschide ochii amorțiți de iluzia realității acceptate colectiv. Vă felicit pentru că rămâneți pe poziție fără să vă lăsați târâți în curentul general de opinii fabricate de interese ascunse.

Fac aceste dezvăluiri acum pentru că lucrurile tind să ia o întorsătură mai abruptă împotriva MISA și demnitatea mea de om nu mă lasă să mai tac știind ceea ce știu. Sper ca și alții care sunt oameni cu conștiința curată și care au, ca și mine, acces la pârghii ale puterii, să aibă curajul să acționeze acum, pentru a stopa aceste nedreptăți, până nu este prea târziu.

Vă salut cu respect și vă doresc succes
RT
12 aprilie 2010

Citiți și:
Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenți ai serviciilor secrete și mercenari în activitățile site-urilor de propagandă împotriva MISA
Cecilica și Derbedelii sau... campania de toamnă, în versiunea 2009

sura: yogaesoteric
18 aprilie 2010
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !