Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.10.2020, 12:56
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Amiguito
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 20.4.2010, 11:59    Post subject: Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenți ai serviciilor secrete și mercenari în activitățile subversive Reply with quote

Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenți ai serviciilor secrete și mercenari în activitățile site-urilor de propagandă împotriva MISA
Administratorul site-ului anti-MISA (foto) este omul lui Adrian Năstase, cel care a comandat operațiunea “Christ” în martie 2004
de Cătălin Dobrescu


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Am afirmat în repetate rânduri că propaganda deșănțată și plină de ură împotriva MISA, care include pe lângă campania mediatică în mijloacele mass-media clasice și o intensă activitate pe Internet, este alimentată de serviciile secrete și face parte dintr-o strategie sistematică de luptă împotriva mișcărilor spirituale.

Pe ce ne bazăm aceste afirmații? În primul rând pe faptul că acțiunile de propagandă și manipulare a opiniei publice împotriva MISA se încadrează într-un modus operandi care este specific acestor situații și s-a repetat după același tipar și în alte țări, de multe ori. Mai mult, legislația europeană, care este tot mai restrictivă în ceea ce privește spiritualitatea și grupările cu caracter spiritual, sugerează statelor europene să procedeze exact în acest mod, cu ajutorul serviciilor secrete, pentru a discredita și a încerca să controleze mișcările cu orientare spirituală. Este un lucru care ar trebui să ne dea de gândit.

În al doilea rând, faptul că există unele persoane care par să nu aibă nimic altceva de făcut decât să consume ore în șir, zilnic, denigrând MISA, ca niște sui-generis „activiști de partid”, dovedește de asemenea că această denigrare a MISA este pentru ele un mod de viață și chiar, în mod penibil, un mod „șobolănesc” de a-și câștiga viața, fiind remunerați pentru această activitate... Dacă în plus se dovedește că respectivii nici măcar nu au frecventat cursurile de YOGA, obsesia lor apare cu atât mai bătătoare la ochi!

Investigațiile amănunțite realizate de redacția yogaesoteric au scos la iveală o mulțime de dovezi privind implicarea serviciilor secrete în campania împotriva MISA, realizată de unele site-uri pe Internet. Astfel, am prezentat dovezi zdrobitoare privind activitatea spionului Valeriu Frunteș, care operează sub acoperirea de medic psihiatru în Franța și care a fost informator și turnător al SRI încă de pe vremea când a frecventat cursurile MISA. Acum acesta a fost „reactivat” și, alături de alții, activează cu zel propagandistic pe propriul blog, în ziare precum Ziua și Gardianul, dar și pe alte site-uri anti-MISA. Articolul yogaesoteric l-a demascat îns㠖 dacă ar fi fost vorba de informații false, ne-am fi putut aștepta la o reacție plină de demnitate. În schimb, Valeriu Frunteș și-a șters complet blogul de pe Internet, o primă acțiune de bun-simț din partea sa, o sui-generis contribuție la salubrizarea spațiului public virtual, pe care o apreciem din plin, dar care totodată îl demască o dată  în plus!

Cine este activistul Dan Marinescu?

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Continuăm astăzi expunerea și demascarea publică a principalilor mercenari și agenți secreți care activează în campania pe Internet împotriva școlii de yoga MISA. Un personaj cheie extrem de dubios este Daniel Marinescu-Perșu (foto, al treilea din stânga spre dreapta), care se numără în rândul celor care NU AU FRECVENTAT NICODATĂ CURSURILE DE YOGA ALE ȘCOLII DE YOGA MISA. Iată că în mod aparent paradoxal, dar de fapt revelator, administratorul principalului site de propagandă împotriva MISA, care totodată are o consistentă activitate publicistică în cadrul site-ului respectiv și se consider㠄expert” în domeniu, nu a fost niciodată la cursurile de YOGA și nici la alte activități ale școlii!

Aceasta nu o spunem doar noi, ci a declarat-o el însuși pentru ziarul Gândul. Într-un articol semnat de Dan Radu și publicat în Gândul, în 17 martie 2008, se spune că administratorii site-ului anti-MISA, sunt Dan Marinescu și Cecilia Tiz. „Dan Marinescu, un om cu state vechi în practicile yoga, s-a apropiat de MISA în 2004, când mișcarea intrase în colimatorul Parchetului.  A făcut un curs prin corespondență, însă din ceea ce a văzut acolo a rămas cu un gust amar. De atunci, cei doi adună mărturii ale foștilor membri,” scria Gândul. Exprimarea „state vechi în practicile YOGA” este extrem de dubioas㠖 din ceea ce scrie Marinescu cu diferite ocazii, cunoștințe lui despre YOGA sunt infinitezimale. Oare la ce „state vechi” se referă autorul articolului când vorbește despre acest personaj?!

Ziariștii și-au pus oare problema în ce constă cursul de YOGA prin corespondență? Fiecare cursant prin corespondență primește pe adresa poștală pe care o indică (acasă, la post restant, căsuță poștală etc.) patru cursuri de YOGA pe lună și alte materiale tipărite (de exemplu, revista Yoga Magazin). Acești cursanți prin corespondență nu merg la sală și prin urmare nici Daniel Marinescu-Perșu, chiar dacă o fi făcut cursul prin corespondență sub un nume fals (deoarece el nu a fost înscris cu acest nume la cursurile noastre prin corespondență), nu a văzut decât... propria cutie sau căsuță poștală în acest interval de timp! Nu știm ce își mai ține el în căsuța poștală înafară de corespondență de i-o fi lăsat un gust atât de amar, dar despre YOGA și MISA e clar că n-are habar!

Daniel Marinescu-Perșu (alias Dan Marinescu, foto) este cu certitudine omul lui Adrian Năstase. Să fie doar o „coincidenț㔠faptul că la fix patru ani de la declanșarea operațiunii Christ, violenta operațiune anti-MISA, comandată politic de fostul premier Adrian Năstase, Dan Marinescu este cel care iese la înaintare în presă și îl victimizează pe acesta, cum că chipurile ar fi fost bombardat cu energie negativă de către yoghini?! Imediat după aceea, Năstase „preia” informația pe blogul propriu și se smiorcăie zor-nevoie că vai, Doamne, ce victimă inocentă este el!

Afacerile pe care le învârte Marinescu

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Daniel Marinescu Perșu este director general al IME ROMANIA SRL și ADISAN NET SRL, ultima cu sediul în Str. Pictor Luchian nr. 7, sector 2, București, locație unde își are sediul și firma KLITE PRO SRL, deținătoarea domeniului site-ului anti-MISA, începând cu data de 10 octombrie 2007, conform site-ului Institutului Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică. Dan Marinescu folosește în cadrul site-ului anti-misa username-ul «harababura» și, deși este director general sau asociat în circa șase-șapte firme, se pare că găsește destul timp să întrețină și să administreze tehnic site-ul anti-MISA, pe lângă efortul financiar considerabil necesar găzduirii imensului spațiul de stocare și timpul semnificativ dedicat discuțiilor propagandistice mincinoase.

Conform informațiilor de identificare tehnică existente pe Internet, Dan Marinescu este administratorul domeniului adisan.ro, care găzduiește serverele de DNS (Domain Name Server) ale site-ului anti-MISA. Același Dan Marinescu este administrator al site-ului de web al Klite Pro srl, www.klite.ro, care apare ca fiind găzduit de firma IME România, unde Dan Marinescu este director. Site-urile firmelor IME România SRL și ADISAN NET SRL, respectiv ime.ro și adisan.ro au aceeași locație în Internet și același administrator tehnic – Dan Marinescu. Server-ele domeniului anti-MISA sunt înregistrate ca având adresele IP ale unui domeniu fantomă numit doesntexist.com, însă ele sunt de fapt găzduite de firma ADISAN NET SRL, care deține întreaga subrețea a acelor adrese IP.

Iată deci că Daniel Marinescu-Perșu, un personaj care nu are nicio legatură cu YOGA sau cu MISA, a găsit resursele financiare pentru a susține infrastructura tehnică și a plăti reclame pentru un site care, pe lângă propagarea și apologia ideilor francmasoneriei și ale Securității,  folosește doar denigratorilor MISA. Acest site abundă de minciuni și calomnii, încalcă legislația în domeniul copyrightului și instigă la ură și discriminare împotriva unei mișcări spirituale care, în realitate, nu a încălcat sub nicio formă legislația României (așa cum, pe de altă parte, acest site o încalcă în mod repetat sub ochii îngăduitori ai autorităților).

Citiți și:
Adevăruri secrete despre spionul Valeriu Frunteș, care totodată a fost și informator neremunerat până la retragerea sa de la cursurile MISA

sursa: yogaesoteric
30 octombrie 2008
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !