Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 11:14
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Amiguito
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 20.4.2010, 12:03    Post subject: (No subject) Reply with quote

Adevăruri secrete despre spionul Valeriu Frunteș, care totodată a fost și informator neremunerat până la retragerea sa de la cursurile MISA

După 12 ani!
Acest informator, care s-a retras de la cursurile YOGA în anul 1995,
s-a alăturat recent campaniei de denigrare a școlii de YOGA

de George Preda


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Am aflat de curând, prin anumite surse care au dorit să își păstreze anonimatul, că Valeriu Frunteș (foto), autorul unor articole calomnioase care au apărut relativ recent în presă referitoare la școala de YOGA MISA, este agent secret (spion) și chiar în perioada în care a frecventat cursurile MISA era informator. Acest personaj se prezintă ca medic psihiatru rezident în Franța și se folosește de poziția sa profesională pentru a-și aroga un oarecare credit pe subiectul MISA. El susține de asemenea că este în măsură să dea informații corecte și actuale despre activitatea școlii de YOGA pe motiv că a frecventat cursurile acestei școli, dar în realitate el s-a retras de la aceste cursuri cu mai bine de 13 ani în urmă!

Două surse independente au confirmat faptul că Frunteș era informator încă de pe vremea când venea la cursurile MISA. El a dispărut din peisaj vreme de 12 ani, pentru ca apoi să reapară lansându-se, chipurile din proprie inițiativă, într-o campanie personală de o vehemență inexplicabilă împotriva școlii de YOGA. Sursele noastre afirmă însă că motivul „inițiativei” sale este cu totul altul decât o vendetă personală: după ce abuzurile împotriva MISA au fost puse pe masa OSCE fiind astfel aduse în atenția oficialilor UE și punând autoritățile române într-o ipostază cel puțin penibilă în cadrul întâlnirii OSCE de la Varșovia, spionul Vali Frunteș a fost rugat să pună umărul la campania acerbă de dezinformare care este lansată în România împotriva școlii de YOGA MISA și a mentorului ei Gregorian Bivolaru, campanie care, după cum este ușor de observat pentru orice cititor atent și înzestrat cu bun-simț, este complet lipsită de substanță.

Valeriu Frunteș desfășoară o discretă activitate de strângere de informații secrete în orașul Reims, Franța, unde activează sub acoperire de psihiatru și psihoterapeut. Din anumite surse am aflat că Valeriu Frunteș este deja în atenția serviciilor secrete franceze (Departamentul de Securitate Teritorială), care s-au sesizat asupra activităților de spionaj pe care el le desfășoară. De altfel, nu trebuie să ne surprindă că o persoană care a frecventat în urmă cu 13 ani școala de YOGA MISA în calitate de turnător al SRI, a fost acum scos de la naftalină și rugat de șefii săi secreți din Ministerul Afacerilor Externe să pună umărul și să denigreze cu „sârg“ și „spor“ această școală de YOGA, înafara activităților de spionaj și culegere de informații pe care le realizează în Franța în orașul Reims.

Atunci când Valeriu Frunteș va fi arestat pentru activitățile de spionaj pe care le desfășoară în Franța, vom reveni cu noi amănunte care vor confirma ceea ce anunțăm acum pe baza unor informații confidențiale care ne-au parvenit de la o persoană cunoscătoare din cadrul serviciului secret al MAE. Iată deci care sunt cozile de topor lipsite de conștiință și ahtiate după venituri din solda de spion, care atacă cu nerușinare această școală de YOGA.

Aceste informații ne-au fost confirmate și în mod independent de către o persoană pe care Frunteș a urmărit să o contacteze și în fața căreia s-a deconspirat, nedându-și seama că această persoană se afla în poziția de a-l verifica direct. În plus, pentru cei care doresc să se convingă fără putință de tăgadă, vom arăta mai jos cum unele acțiuni ale acestui veritabil agent se trădează singure ca fiind ceea ce sunt în realitate: niște manevre executate în mod servil la ordinele primite de sus!

Un aspect interesant care demască demersurile vădit răuvoitoare ale lui Frunteș este și faptul că după ani de zile de „integrare“ în societatea franceză (deși am văzut cum a înțeles el să se integreze acolo ca spion), iată că se hotărăște să își facă blog... în limba română!!! Mai mult decât atât, singurul subiect care se pare că îl preocupă este școala de YOGA MISA și nimic altceva, subiect despre care de altfel nu a suflat o vorbuliță timp de 12 ani, cel puțin nu în public.

Păi dacă acest om era integrat, așa cum se pretinde, în societatea franceză, și ar fi avut oarecare succes, ar fi așteptat el atâția ani ca să-și facă blog, pentru ca în final să înceapă să se ocupe de un subiect care n-are nicio legătură cu societatea franceză și anume o campanie deșănțată de denigrare a școlii de YOGA din România? Se vede clar din acest demers al său că pur și simplu acum el a fost activat (solicitat) pentru această misiune de calomniere și denigrare (fiind unul dintre puținii în slujba serviciilor care a fost și la cursuri și care acum se află în misiune în străinătate, deci oferă o anumită credibilitate în ochii românului mai naiv) și de aceea s-a hotărât să își înceapă campania pe Internet, adresată direct celor din România. Fără să își dea seama însă, el se demască singur prin această acțiune, pentru că este evident că din toata activitatea sa de medic psihiatru, tot ceea ce a găsit el de cuviință să pună pe Internet sunt calomniile și elucubrațiile sale răuvoitoare la adresa școlii de YOGA din România, școală pe care a părăsit-o acum 13 ani.

De atâta muncă în domeniul în care se laudă că s-a specializat, Frunteș simte nevoia să scoată la iveala niște articole interminabile pe care le publică în limba română și, în plus, intră pe diferite site-uri unde se autopropune ca expert în MISA, aplicând acolo link-uri ale blog-ului său. Dacă ar fi fost un articol scris pentru colaborarea cu un ziar, am mai fi crezut că este o pasiune de moment, însă el publică zeci de pagini care, chiar dacă sunt prost scrise, necesită ceva timp pentru a fi elaborate. Mai mult decât atât, producțiile sale sunt de un prost-gust și de o vulgaritate greu de imaginat pentru o persoană cu o minimă educație, cu atât mai mult pentru cineva care lucrează într-un mediu universitar. Oare propriile probleme psihice sau mai degrabă ordinul primit îl fac pe acest pseudo-om-de-știință să se manifeste într-un stil de mahala?! Chiar fotografia pe care o afișează este revelatoare în acest sens: ipostaza tipic freudiană cu trabucul în gură, așa cum știe orice psiholog și ar trebui să știe și un psihiatru, denotă frustrări și obsesii de natură sexuală.

Iată că se vede care este de fapt misiunea sa și unde își focalizează Frunteș cu adevărat atenția, munca de psihiatru la Reims fiind o bună acoperire pentru misiunile pe care le primește de acasă. Ne putem întreba: de ce oare Frunteș nu a procedat în același fel pentru a-și promova munca sa în domeniul profesional și cum de dintr-o dată se dovedește atât de vivace și activ în a-și promova imensa cantitate de minciuni și calomnii cu care a venit peste noapte? Oare el a stat pur și simplu timp de 12 ani și a meditat asupra subiectului MISA și acum în fine s-a simțit pregătit să ne ofere rezultatul reflecțiilor sale rupte de realitate?! Întrebarea noastră este evident retorică, deoarece răspunsul este clar: el a fost reactivat doar acum și abia acum i s-a trasat sarcina să promoveze aceste calomnii. Înainte de a primi aceasta misiune, nu avea niciun interes să facă același lucru cu meseria pentru care se afla oficial în Franța, din moment ce această meserie era numai o acoperire pentru activitatea de informator. Iată cum, pentru cel inteligent, acțiunile acestea ale lui Frunteș îl trădează și îi arată intențiile cele adevărate.

Nu este de mirare că elucubrațiile infantile ale unei minți de psihiatru ratat, ce are o imaginație dezlănțuită au văzut cu promptitudine lumina tiparului în unele ziare aservite puterii din România. În cadrul acestor articole mediocre și pline de platitudini răsuflate, Valeriu Frunteș evidențiază cât este de adevărată afirmația c㠄adeseori obișnuim să îi judecăm pe ceilalți, care nu ne sunt pe plac, în strânsă legătură cu propria noastră perversitate”.

Este jalnic să constatăm că Valeriu Frunteș crede cu tărie că toate aiurelile pe care și le imaginează corespund realității. Dincolo de aparențe, Gregorian Bivolaru, pe care el îl atacă cu atâta ură și înverșunare, are până în prezent 30 de cărți publicate, dintre care unele traduse în limbi străine. Și Valeriu Frunteș va avea, până la sfârșitul acestei vieți, cu ce să se laude: articolele mârșave, pline de abjecții și calomnii împotriva școlii de YOGA MISA și a mentorului ei, Gregorian Bivolaru.

Simțim multă compasiune pentru ipostaza jalnică a lui Valeriu Frunteș ca informator al SRI, spion acum cu soldă în Franța, în orașul Reims și lefegiu plătit din conturile secrete ale lui Adrian Năstase, care scrie pe site-urile anti-MISA „operele vieții lui”, prin intermediul cărora nu va reuși să intre în istoria acestui popor. Dacă ar fi fost atent, ar fi descoperit că în cadrul campaniei Mari Români realizate de Televiziunea Română în anul 2006, profesorul de YOGA Gregorian Bivolaru s-a situat pe poziția 20, în urma voturilor exprimate de telespectatori.

Acest aspect ar trebui să îi spună ceva. Dacă și-ar pune întrebarea „Pe ce loc se plasează Valeriu Frunteș?”, suntem convinși ca el și-ar da astfel seama de starea jalnică în care se află. Până una-alta, îl invitam să scrie și el măcar 15 cărți (nu 30, așa cum a scris Gregorian Bivolaru), și să publice măcar 50 de articole de specialitate, înainte de a avea tupeul să îl atace pe profesorul de YOGA Gregorian Bivolaru, care, orice ar spune el și oricât ar fumega de furie, este la ora actuală mult mai apreciat decât obscurul psihiatru Valeriu Frunteș, „refugiat” în Franța și care totodată este agent secret în slujba serviciilor secrete ale MAE.

Citiți și:
Rapoartele psihologice din rechizitoriul MISA sunt opera unor psihologi aserviți SRI și MAI care au fost promovați după redactarea lor
Portretul socio-moral al acuzatorului MISA

sursa: yogaesoteric
22 octombrie 2008
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !