Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.10.2020, 12:45
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric" 
Author Message
Amiguito
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 25.4.2010, 12:54    Post subject: Disperarea Ceciliei Tiz: ea este pe cale să-și piardă slujba! Reply with quote

 Disperarea Ceciliei Tiz: ea este pe cale să-și piardă slujba!

Cum a reușit o femeie proastă să câștige 7500 de euro pe lună punându-și în „valoare” ura și mizeria


de Mihai VasilescuPosted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Așa cum am scris deja, Cecilia Tiz, principala activistă în campania anti-MISA, a recunoscut fără jenă că este plătită de SRI pentru a activa pe forumuri anti-MISA. Dar ea nu face doar asta. Ea și colegii ei acționează conform unor planuri bine puse la punct chiar în laboratoarele SRI-ului, pentru a continua campania împotriva MISA comandată în 2004 de Adrian Năstase. Astfel, mesaje semnate de Cecilia Tiz asaltează continuu ziarele și instituțiile românești și străine, într-o strădanie bezmetică și continuă de a găsi pe cineva care s㠄pună botul” la mizeriile lor și să mai arunce cu o piatră în MISA. Ajunsă în timp să fie considerat㠄expert㔠pe subiectul MISA, datorită acestei activități neobosite, Cecilia Tiz, care este totodată de o prostie abisală, nu e nici pe departe atât de eficientă precum îi place să creadă.

Conform surselor noastre, ura furibundă pe care o manifestă în ultima vreme Cecilia Tiz este determinată și de faptul că șeful ei din celula de propagandă anti-MISA în care activează este nemulțumit de prestația ei și vrea să o dea afară de la site-ul anti-MISA. El consideră că îi plătește mult prea mulți bani și că ea nu a făcut mai nimic pentru a distruge MISA, așa cum i-a promis atunci când a lansat site-ul. Suma imensă cu care este plătită Cecilia Tiz, 7500 de euro, ar trebui să îi determine pe mulți naivi care încă mai accesează site-urile pe care prestează activități Cecilia să se oprească în a mai studia tot ceea ce publică această femeie cretină. Toți yoghinii prostuți și naivi care nu pun în discuție motivația acestei femei ar trebui să compare salariile lor cu suma exorbitantă pe care a câștigat-o ea în timp, cu ajutorul lor. Pentru că în imensa lor majoritate, cei care îi citesc elucubrațiile nu câștigă nici măcar un sfert din această sumă și de aceea nu este cazul ca ei să contribuie la întreținerea Ceciliei Tiz, care este plătită cu o sumă atât de imensă numai pentru a calomnia și a împroșca în permanență otravă, mizerii și dezinformare.

Minciunile acestei femei ies în evidență foarte ușor, pentru că prostia nu-i permite să fie subtilă. Iată un exemplu: la început a relatat că s-a despărțit de soțul ei pentru că acesta era cu altă femeie, apoi a spus că s-a despărțit de soțul ei pentru că acesta îi caută zice-se femei pe site lui Gregorian Bivolaru, iar a treia variantă expusă cu nerușinare a fost că acesta (Gregorian Bivolaru) i-ar fi propus ei să aibă relații intime cu ea. Ea însă uită, când afirmă această aberație, că este atât de urâtă încât numai pe diavoli ar putea să-i tenteze și tocmai de aceea este într-o relație intimă continuă cu ei.

Această femeie îl împroașcă acum cu noroi pe Gregorian Bivolaru, dar cu mult timp în urmă l-a rugat să-i boteze fiica, proslăvindu-l și chiar mai mult decât atât, mai mulți martori ne-au povestit cum îi făcea ochi dulci și i-a propus într-un mod destul de evident acestuia să îl întâlnească în intimitate. Unul dintre martori, Sorin Turc, instructor de yoga în Franța, ne-a relatat o astfel de discuție penibilă. Cecilia Tiz ar trebui să ne explice de ce atunci era dispusă să se bage cu forța în patul lui Gregorian Bivolaru, făcându-i avansuri jenante și chiar agresive în public, iar acum susține că este împotriva lui. Nu este aceasta reacția de ură a unei femei care a fost respinsă? Noi suntem siguri că răspunsul este da, exact aceasta este. Ura pe care Cecilia Tiz a simțit-o atunci când a fost respinsă este fără margini și ea va continua să îl urască pe Gregorian Bivolaru până în pragul morții. Apoi își va găsi locul într-unul din tărâmurile infernale și astfel își va continua activitatea sute de ani în infern, după cum merită. Ea ar trebui să fie conștientă că ura și răutatea ei nu rămân fără urmări și consecințele lor nu vor întârzia să apară. Deja ar trebui să se gândească că starea ei foarte proastă de sănătate (așa cum am aflat, este foarte bolnavă) se datorează tocmai urii și răutăților pe care le manifestă.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Recent, pentru că nu mai are succes repetând la nesfârșit aceleași absurde calomnii la adresa MISA și Gregorian Bivolaru, activiștii anti-MISA în frunte cu Cecilia Tiz au găsit o nouă tactică: ei au publicat pe internet un articol fals atribuit instructorului de yoga Mihai Stoian. Iar apoi, pentru că acest articol făcut chiar de ei este plin de aberații, au mai găsit un motiv să ne atace, comentând caustic acel articol aberant pe care chiar ei l-au compus pe diferite site-uri. Iată printre altele la ce afirmații au ajuns:
„Chiar dacă de-a lungul vremii Gregorian Bivolaru a nenorocit sute de fete, cele mai multe minore și a contribuit nemijlocit, prin influența-i nefastă, la curmarea multor vieți, adepții lui cu creiere spălate par deciși să-l urmeze pînă în pînzele albe. Ca o primă consecință, au postat pe www.yogaesoteric.ro o litanie elucubrantă, bombastică și găunoasă în care îl proslăvesc și îl susțin pe guru.” [nota noastră: Remarcați adresa eronată menționată în loc de adresa site-ului nostru – aceste articole calomniatoare nu dau niciodată adresa corectă, pentru că oamenii s-ar lămuri foarte bine ce e cu MISA dacă ar accesa site-ul yogaesoteric, dar și pentru că ar fi evident că articolul fals la care se face referire aici nu există pe site-ul nostru. Mai mult, adresa nu este nici cea a clonei yogaesoteric, pentru că ar fi fost evident și atunci că de fapt nu e vorba de site-ul oficial MISA.]

Noi o somăm pe Cecilia Tiz, care se află în spatele acestor afirmații, și chiar vrem s-o punem definitiv la zid, somând-o să publice lista integrală cu numele și adresele sutelor de fete la care face referire mințind cu nerușinare. De asemenea, insistăm să ne spună și care sunt viețile acelea despre care afirmă că ar fi fost curmate de Gregorian Bivolaru. Pentru că iată că ultima culme a nemerniciei și obrăzniciei ei disperate este ca acum să îl acuze pe acesta și de crime! Nu va mai trece mult timp și Gregorian Bivolaru va fi declarat dușmanul umanității și acuzat de genocid planetar. Îi sugerăm Ceciliei Tiz să înceapă deja să facă demersuri chiar și în această direcție și să ia legătura cât mai repede cu cei de la Tribunalul din Nurenberg (probabil singura instituție pe care nu a contactat-o încă) pentru deschiderea unui dosar și a unui proces acolo!

Sursa: yogaesoteric
22 aprilie 2010
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !