Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 21:47
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "PROFEȚII despre MISIUNEA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI - preotul Ioan Alexandru" 
Author Message
OM
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 26.4.2010, 12:38    Post subject: Re: PROFEȚII despre MISIUNEA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI - preotul Ioan Alexandru Reply with quote

Textul de mai sus il consider o incercare de dezinformare, ca sa nu zic mai mult. Nu stiu cine este acest preot Ioan Alexandru, si cine i-a dictat acest text, dar eu nu il consider de inspiratie divina.

Cateva aspecte care mi-au atras atentia.....

Quote:
Unicul Meu Fiu, IISUS HRISTOS, A VENIT DIN NOU PE PĂMÂNT...


Asta denota idolatrie, fanatism si ignoranta. Nu exista un Fiu unic, dacat in sensul in care fiecare e unic in felul sau :)

Quote:
Veți vedea pe cerul României un film dat de Dumnezeire,


Mai sa fie! Vrem nu vrem trebuie sa privim la televizorul cosmic....Mie imi suna mai degraba a artificiu tehnologic decat a miracol divin.

Quote:
SE VOR FACE FOARTE MULTE SCHIMBĂRI PRIN CENZURA SPIRITULUI SFÂNT

"Dragoste cu de-a sila"?

Quote:
DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT ESTE UNA CU DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS, ȘI ACUM A VENIT DIN NOU PE PAMÎNT, ca sa ajute la refacerea cultului sfânt redresat de Mine, Dumnezeu Tatăl, denumit Hristofil, ce va fi compus din cele două culte care sunt mai apropiate de Adevăr: ortodox și catolic.

Ei, ce sa vezi, acum aflam unde e Adevarul. La cultele crestin-ortodox si catolic. Sa intelegem ca toate celelalte miscari si traditii spirituale sunt ratacite si merita cenzurate...sau, si mai rau, adeptii ei sa fie trazniti si fulgerati?

Quote:
ÎNCEPÎND DIN MOMENTUL CÂND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE ÎN ROMÂNIA, DUHUL SFÂNT VA ÎNCEPE SĂ CENZUREZE VIAȚA DE PE PAMÎNT, și toate ambițiile ori faptele negative vor fi retușate fără voia oamenilor. O mare parte din cei care nu se încadrează în Legea Mea Dumnezeiască și trăiesc prin ispita păcatelor o viață degradantă din toate punctele de vedere sunt programați să părăsească viața în trup și să treacă în eterna durere (iad).

"Retusul" fara voie imi suna mai degraba a pedeapsa decat a corectare in adevaratul sens al cuvantului. Si ca sa existe corectie autentica e nevoie de constientizare, nu de cenzura.

Plus ca nu cred in "durere eterna". Era un text din Lorber pe aici, destul de limpede din acest punct de vedere....


PS. Duhule, tu crezi in aceasta profetie?
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !