Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 20:28
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Discutii despre MISA" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 26.4.2010, 21:42    Post subject: S-a pronunțat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat Reply with quote

S-a pronunțat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat

În sfârșit, adevărul și inocența (nevinovăția) sunt reflectate într-un act al justiției din România!


Într-un comunicat de presă dat astăzi, 23 aprilie, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu a anunțat achitarea lui Gregorian Bivolaru în dosarul 405/85/2005. Într-adevar, Sibiul dovedește că este un oras european, nu doar în ceea ce privește cultura, ci și în ceea ce privește justiția! Soluția instanței sibiene este în deplin acord cu soluția Curții Supreme din Stockholm!

În dosarul care s-a judecat la Sibiu, Gregorian Bivolaru a fost acuzat de următoarele fapte – cităm din rechizitoriu:
- act sexual cu un minor, în formă continuată, prev. de art.198 al.2 și 3 C.p. cu aplic. art.41 al.2 C.p.
- perversiune sexuală, în formă continuată, prev. de art.201 al.3 și 31 C.p. cu aplic. art.41 al.2 C.p.
- corupție sexuală, prev. de art.202 al.3 C.p.
- trafic de minori, prev. de art.13 al.1, al.3 teza 1 și al.4 teza 3, în referire la art.12 al.1 și 2 lit. a din Legea nr. 678/2001 privind prevenirea și combaterea traficului de persoane.
- act sexual cu un minor, în formă continuată, prev. de art.198 al.2 și 3 C.p. cu aplic. art.41 al.2 C.p. și art.13 al.1 C.p.
- act sexual cu un minor, prev. de art.198 al.2 și 3 C.p.
- trafic de minori, prev. de art.13 al.1 și al.3 teza 1 din Legea nr.678/2001 privind prevenirea și combaterea traficului de persoane.
- tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României, prev. de art.70 al.1 și 3 din O.U.G. nr.105/2001 modificat prin art.29 pct.1 din Legea nr.39/2003.
 *toate infracțiunile anterior menționate cu aplic. art.33 lit. a C.p.
Soluția în procesul lui Gregorian Bivolaru, conform comunicatului de presă al Tribunalului Sibiu, indică faptul că acesta a fost achitat prin constatarea faptului că nu este vinovat de faptele de care era acuzat de Parchet! În plus, pentru unele fapte instanța nu a mai avut motive să evalueze acuzațiile formulate, pentru că acestea reprezentau infracțiuni ușoare, și deci cu termen de prescriere mic, care deja a fost împlinit și faptele respective sunt considerate prescrise. Desigur că în situația analizării lor din punct de vedere juridic, ar fi fost de asemenea constatată nevinovăția!

În concluzie, Gregorian Bivolaru este nevinovat. Vom reveni cu detalii privind acuzațiile aduse acestuia în cadrul acestui dosar și modul în care avocații acestuia i-au probat nevinovăția, pentru a spulbera astfel cu anticipație tendința presei de a prezenta faptele la modul c㠄Gregorian Bivolaru a scăpat de justiție pentru că nu s-a prezentat la proces până când s-au prescris infracțiunile.”

Presa încearcă din nou să pună accentul pe aspectul de procedură și anume prescrierea faptelor, în loc să recunoască nevinovăția constatată în acest caz, care a fost întotdeauna o înscenare, înscenare la care instanta din Sibiu nu a dorit să se facă părtașă!

Citiți aici Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6253

sursa: yogaesoteric
23 aprilie 2010
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !