Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 21:46
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Discutii despre MISA" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 26.4.2010, 21:47    Post subject: Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010 Reply with quote

Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010


ROMÂNIA
AUTORITATEA JUDECĂTOREASCĂ
TRIBUNALUL SIBIU
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELATII PUBLICE
Operator de date cu caracter personal înregistrat sub numărul 5264

Nr. 114 /B.I.R.P./23.03.2010

În urma interesului manifestat de reprezentanții mass-media în ceea ce privește dosarul 405/85/2005, cunoscut opiniei publice sub numele de “Dosarul Bivolaru”

Biroul de Informare și Relații Publice al Tribunalului Sibiu este abilitat să vă remită următorul :

COMUNICAT DE PRESĂ


Azi, 23.04.2010, Tribunalul Sibiu s-a pronunțat în legătură cu dosarul nr. 405/85/2005.

Dosarul a fost înaintat la Tribunalul Sibiu de către Tribunalul Bucuresti – secția I penală la data de 13.01.2005, urmare a admiterii cererii de strămutare formulată de inculpatul Bivolaru Gregorian.

În ce-l privește pe inculpatul Bivolaru Gregorian instanța a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de corupție sexuală, act sexual cu un minor ambele în formă continuată și trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

Pentru infracțiunile de: perversiune sexuală în formă continuată, 2 infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată și 2 infracțiuni de trafic de minori inculpatul Bivolaru Gregorian a fost achitat.

În ce-i priveste pe inculpații Farkas Ferenc Zsolt și Farcași Maria Mirona instanța a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de trafic de migranți și respectiv săvârșirea infracțiunii de corupție sexuală în formă continuată.

Precizăm că sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel de către părți și Parchet, după motivare și comunicare, situație în care dosarul va fi înaintat Curții de Apel Alba Iulia.

TRIBUNALUL SIBIU
Purtător de cuvânt
Judecător Laura Roxana Popa

Click aici pentru vizualizare hotărâre oficială format pdf
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !