Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 15:04
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Intrebari, nelamuriri din Biblie" 
Author Message
OM
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 27.4.2010, 10:18    Post subject: Re: Intrebari, nelamuriri din Biblie Reply with quote

1%

Quote:
Dar nu inteleg de ce spui respingerea in bloc a ideii de dans. Unde e acel pasaj de care vorbesti, ca eu nu am intilnit asa ceva.

Aici: http://new.unique.ro/viewtopic.php?p=3777#3777

Textul e acesta:

Spune-le deschis dansatorilor că toți sunt mântuiți de către Satan. Satan îi apucă de picioare și-i învârte până când îi amețește atât de tare că ei nu mai pot nici sta, nici merge, nici dormi, nici odihni, nici vedea, auzi, mirosi ori gusta, nici simți - ceva - vreodată, pentru că ei sunt cu toții morți, și morți fiind, nu pot primi nici sfat, nici ajutor. Și chiar de vor dori să se întoarcă la Mine, vor simți că mâini puternice le Țin strâns picioarele și îi învârt mai departe. Și de vor privi în sus, la cer, ei nu vor vedea soarele, ci numai un fulger orbitor care îi va face să închidă ochii și să nu mai dorească să vadă nimic niciodată. (Capitolul 1:6)

Quote:
Si daca nu te superi, iti mai pot oferi un sfat din experienta mea directa si personala. Cind te apuci sa studiezi un domeniu de activitate, daca nu esti cu totul daruit si acorzi increderea ta totala acelui domeniu, reusita ta in asimilarea sau invatarea si intelegerea acelui domeniu iti va fi mult limitata fata de situatia in care te daruiesti cu totul fara restrictii si cu maxima incredere si credinta. Asimilarea si intelegerea acelui domeniu este direct proportionala cu aceasta atitudine mai sus descrisa.

Sunt intru totul de acord.
Mai adaug ca...la inceput cel mai adesea pornesti din "minte", sau din "matrice" ca sa folosesc o analogie cu filmul Matrix.
Si increderea se intampla pe parcurs. Cam ca indragosteala... :)

In rest, nu mai am ce sa comentez, caci sunt de acord cu tine.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !