Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Apa ionizata si efectele ei" 
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator


PostPosted: 21.6.2010, 20:26    Post subject: Re: Apa ionizata si efectele ei Reply with quote

IONIZATORUL DE APA „PUREPRO JA-103”


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Ionizarea apei este una din cele mai importante si avansate minuni ale tehnologiei secolului XXI si totusi nu este suficient cunoscuta.
Apa ionizata este un puternic antioxidant si furnizeaza corpului mari cantitati de oxigen si totodata multa energie.
Apa alcalina neutralizeaza si dizolva depunerile acide din corp care pot genera boli.
Se realizeaza o hidratare si o detoxifiere superioara datorita faptului ca se reduc dimensiunile clusterilor moleculelor de apa de la 14 molecule la 5 molecule pe cluster si ca urmare apa patrunde cu mai mare usurinta in celule.
Ionizatorul de apa PUREPRO JA-103are 5 electrozi de titan acoperiti cu platina (durata de viata-20 ani, ultima tehnologie in Japonia). Acesta produce o apa ionizata cu un PH de 10 sau mai ridicat, in functie de sursa de apa.
Privind calitatea si puterea ionizarii la ionizatorul PUREPRO JA-103, aceasta este comparabila cu a celorlalte ionizatoare de pe piata. Ionizatorul de apa PUREPRO este fabricat in TAIWAN (licenta SUA) si a fost patentat si premiat in intreaga lume. Este foarte popular pentru ca ofera calitate la un pret accesibil.
De ce este atat de importanta utilizarea apei alcaline ionizate ?
- Inverseaza procesul de imbatranire
- Contracareaza acumularea deseurilor acide in organism
- Este un antioxidant foarte puternic ca si vitaminele A, C si E, picnogenolul si seleniul, dar fara a avea efecte secundare negative. Incarcatura sa ionica neutralizeaza radicalii liberi
- Furnizeaza mari cantitati de oxigen corpului
- Contracareaza acidoza
- Fortifica si stimuleaza sistemul imunitar
- Reduce stresul
Se recomanda apa alcalina pentru uz intern, in urmatoarele afectiuni :
- alergii, artrita,astm, hemoragii, arsuri, circulatie proasta, hipertensiune,
- cancer, hipercolesterolemie, constipatie, tuse, oboseala cronica, somnolenta, boli degenerative, depresie, diabet, gripa si raceala, guta, mahmureala, hemoroizi, probleme cardiace, afectiuni ale rinichilor (pietre la rinichi), obezitate, osteoporoza, marirea prostatei, etc.
De ce trebuie sa folosim apa acida ionizata ?
Apa acida este folosita numai extern, desi, in anumite conditii, mici cantitati de apa acida pot fi folosite si intern.
- Distruge marea majoritate a bacteriilor;
- Trateaza acneea fara efecte secundare;
- Este benefica in tratarea matretii, este un bun balsam pentru par dindu-i volum si stralucire;
- Hidrateaza si catifeleaza pielea-folosirea regulata a apei acide ionizate confera fermitate pielii si elimina ridurile mici;
- Trateaza cu succes ulceratiile picioarelor datorate diabetului (ULCER VARICOS);
- Umezeste ochii afectati de uscaciune cronica;
- Vindeca bolile de piele datorate unor ciuperci;
- Reduce durerea si mancarimile datorate unor muscaturi de insecte;
- Dezinfecteaza eficient legumele si fructele;
- Este un insecticid eficient pentru plante.
Se recomanda apa acida ionizata in urmatoarele afectiuni :
- Acnee, picior de atlet, dureri de spate asociate cu raceala, rani externe, sangerarea gingiilor, arsuri, colita, dermatita, diaree, gripa si raceala, fungi si ciuperci, pierderea parului, hemoroizi, herpes, inflamatii, dureri ale incheieturilor, ulceratii ale picioarelor, inflamatii ale ficatului, psoriazis, amigdalita si laringita, inflamatii si secretii vaginale, rani si zgarieturi etc.



Atentionari :
- Nu utilizati apa tulbure din puturi, sau apa poluata cu metale grele.
- Nu spalati aparatul direct cu apa si nu folositi solventi volatili sau alcool pentru curatirea corpului aparatului. Stergeti-l cu o carpa moale sau umezita cu apa si sapun.
- Inlocuiti regulat filtrul.
- Nu dezasamblati aparatul. Nu blocati, indoiti si infasurati furtunul de intrare si iesire a apei.
- Feriti aparatul de lovituri extreme sau zmucituri, evitati caldura excesiva sau lumina solara intensa.
- Beti apa ionizata prin electroliza cat mai repede posibil
- Nu utilizati apa ionizata la acvarii
- Nu utilizati apa alcalina cand luati medicamente; utilizati apa purificata;
- Scoateti aparatul din priza cand nu il folositi pentru o perioada mai lunga de timp.



Avantajele consumului de apa alcalina
- Previne inbatrinirea:continutul de apa al corpului uman scade cu cresterea in varsta. Daca se asigura apa in mod continuu si aceasta patrude in celule, procesul de imbatranire este incetinit evident. Apa alcalina este foarte potrivita pentru energizarea celulelor.
- Imbunatateste stralucirea si elasticitatea pielii:in afara de eliminarea prin urina, apa se elimina si prin piele . Daca nu se beau lichide pielea va deveni treptat lipsita de stralucire si vor aparea riduri.
- Calmarea emotiilor:apa alcalina ionizata poate elimina toxinele din organism; previne arterioscleroza si constipatia; ajuta la calmarea nervilor. Anxietatea asociata cu setea indica fragilitate celulara si proasta dispozitie.
- Mentine relaxata musculatura vezicii urinare: daca apa este bauta regulat, o cantitate corespunzatoare de apa se va afla in vezica urinara. Daca vezica urinara este adesea goala sau plina cu urina, musculara acesteia este afectata cu usurinta. Chiar daca volumul de urina este mic este nevoie sa urinam. Urinatul nocturn de urina putina se considera un semn de imbatrinire a musculaturii vezicii urinare.
- Promoveaza peristaltismul intestinelor si stomacului, creste senzatia de urinare: beti un pahar de apa alcalina cu calciu ionizat de cum va sculati-acesta va va activa stomacul si intestinele, promoveaza peristaltismul, reactioneaza stomacul si colonul, si in scurt timp aveti senzatia de a urina.
- Mentine temperatura normal a corpului:reglarea temperaturii corpului depinde in principal de centrul de reglare aflat in talamusul inferior din creier. In lipsa de apa, temperatura corpului va creste peste normal; acest lucru cauzeaza perturbatii in hipotalamus dupa un timp.
- Previne guta si artrita: acidul uric este deseul rezultat din metabolismul corpului. Este eliminat din corp prin transpiratie, urina si excremente. In conditiile lipsei de apa, densitatea acidului uric creste in sange , se aduna in  incheieturi, si se poate ajunge la guta si artrita si se accelereaza imbatranirea articulatiilor. Apa alcalina ajuta la eliminarea acidului uric prin excremente si urina.
- Previne calculii renali: in general oamenii au probleme de constipatie, si volumul urinei la 8 ore este mic, asa ca densitatea urinei este ridicata in timpul somnului. Daca beti un pahar de 300 cmc de apa alcalina inainte de culcare, se va dilua urina si scade posibilitatea de producere a calculilor.



Avantajele utilizarii apei ionizate acide
- Infrumusetarea tenului si pielii: are efect astringent(dupa spalare tenul va deveni delicat si mai atractiv); are un bun efect cand o folositi ca after shave; daca adaugati doua-trei pahare de apa acida in cada de baie, cada nu va face sedimente si va mentine corpul frumos.
- Curatire pentru o sanatate mai buna: apa poate fi folosita pentru gargara si in cazul dermatozelor.
Caracteristici generale :
- 4 nivele de apa alcalina;
- 2 nivele de apa acida;
- Filtru de apa (neioniza);
- Filtru de carbune activ acoperit cu argint;
- Furtun de iesire apa din otel inoxidabil;
- Autocuratire silentioasa ;
- Indicator de schimbare a filtrului;
- Compartiment de schimbare rapida a filtrului;
- Posibilitate de a fi conectat direct la instalatia de apa;
- Curatire automata a electrozilor-se realizeaza prin schimbarea polaritatii electrozilor si a directiei fluxului de apa. Astfel apa acida si alcalina sunt disponibile chiar si atunci cand se curata aparatul.



Caracteristici tehnice :
- Voltaj-220 v
- Intensitate-2A-6A
- Suprafata camerei de electroliza-450 cmp
- Consum : 100 -200 w
- ORP : + 500 / - 400 mv
- Capacitate de filtrare-12.000 l
- Dimensiuni (cm) : 31,5 ( L ) x 27,5 ( l )  x 14 ( i )
- Greutate-3,5 kg


Se recomanda schimbarea filtrului la 1 an.
 Lei cu TVA: 3.125

sursa
_________________
Mens sana in corpore sano !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !